Incubator

Faʻamatalaga faʻavavevave mo fuamoa Covatutto 54

I aso nei, e tele faʻataʻitaʻiga o faʻalavelave faʻafuaseʻi i le maketi - mai le fale i le tagata tomai faapitoa.

O se sui iloga o le muamua o Covatutto 54.

Faʻamatalaga

Covatutto 54 o loʻo umia e le Novital brand, na fausiaina i Italia. O lenei kamupani ua ofoina atu mea taufaatoaga mo le sili atu ma le 30 tausaga ma ua manatu i ana mea e ave i ai le faamuamua e avea ma oloa lelei, saogalemu ma le fou. O nei meatotino uma o loʻo i totonu o le Covatutto 54 incubator. I le gaosia o lenei faʻataʻitaʻiga, na faʻaaogaina ai le vevela ma le faʻaleleia o mea tau le siosiomaga. O le ufiufi o le iunite o loʻo faia i le maualuga o le manino faʻamalosi palasitika. Faʻafetai i lenei mea, e mafai ona matauina le faʻaosoina o le faʻaosoina i soo se taimi talafeagai. O se vaega autū o lenei faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaaogaina e faʻafefeteina ai fuamoa moa, ae faʻapea foi manu felelei ma manu felelei. E maua lenei mea ona o le malosi e mafai ai ona fetuutuunai le vevela ma pulea le susu.

Faʻamatalaga faʻapitoa

Faʻamatalaga Faʻamaumauga Covatutto 54:

  • mamafa - 7.5 kilokalama;
  • lautele - 0.65 m;
  • loloto - 0.475 m;
  • maualuga - 0.315 m;
  • meaai - AC 220 ~ 240 V, 50 Hz.
E taua! Covatutto 54 e tatau ona faʻafesoʻotaʻi i le mea naʻo le naʻo se mea e faʻamautu ai, ona o le eletonika i lenei faʻataʻitaʻiga e matua faʻaeteete lava i le faʻaitiitia o voltage.

Gaosiga o uiga

O se tasi o faʻataʻitaʻiga taua pe a filifilia se tagata e aofia ai le fale o fuainumera o fuamoa e mafai ona tuʻuina i totonu. Ua faailoa mai e le kamupanī le gaioiga o le gaioioiga mo Covatutto 54:

Manu feleleiLaumeiQuailPoulaPheasantTurkeyO se patoGoose
Fuainumera o fuamoa140845460324015

Faʻaaogaina o le Incubator

Covatutto 54 ua faʻapipiʻiina i le thermometer ma le eletise eletise, lea e mafai ai ona faigofie ona suia tulaga o le faʻavevesi. O le malosi malosi e tuʻuina atu ai le fuga o le felafoaʻi fuamoa E le o saunia le mea e pulea ai le suavai i lenei faʻataʻitaʻiga. O le iunite ua faʻapipiʻiina ma se faʻaaliga, o loʻo faʻaalia ai faʻataʻitaʻiga e fuafuaina e lapatai atu ai e uiga i le manaʻomia ona liliu le fuamoa, faʻaopopo le vai, poʻo le saunia o le incubator mo le pulou.

Le lelei ma le le lelei

Covatutto 54 ei ai ni tulaga lelei:

  • leo le leoa;
  • maualalo le eletise;
  • fua faʻatusa;
  • foliga matagofie;
  • faʻamalamalama manino, faʻatagaina e mataituina le faagasologa.
O mea le lelei e aofia ai le le lava o le eletise, o se mamana malosi ma le tau. O faifaatoaga faʻatoʻaga o loʻo faʻaaogaina lenei faʻataʻitaʻiga faitioina le le mafai ona tape pe faʻaitiitia le tagata lele, lea e mafua ai ona vevela le ea, lea e leaga mo moa. Mo lenei mafuaʻaga, e tatau ona faʻaleleia le tele o le sasaʻaina o le vai pe tuʻu i totonu o solo susu.

Faamasani oe lava i uiga o ituaiga ata na tuuina atu e gaosi: Сovatutto 24 ma Covatutto 108.

Faatonuga i le faʻaaogaina o masini

Aʻo leʻi faia ni fuamoa, e tatau ona e faitau i faatonuga ma faʻalogo i foliga o le incubator.

Saunia o le incubator mo le galuega

Muamua, ia mautinoa e leai se faʻaleagaina ma le faʻamalosia o le faʻapipiʻiina o vaega uma. A maeʻa lena, faʻapipiʻi mea uma e tusa ai ma faatonuga.

Siaki le thermometer: pe o manino le fua, ona pasi lea i lua pu i le pito i lalo ma liliu i ai, ma faʻapipiʻi ai. A maeʻa lena mea, ave faʻamavae, ona tapuni lea o le tapuni ma faʻafesoʻotaʻi le masini. I totonu o le itula, e tatau ona seti le vevela e le gaosi oloa. O lenei vevela e fetaui mo le faʻalavelaveina o le tele o manulele. Afai e manaʻomia, e mafai ona fetuunai.

E te iloa? I totonu Covatutto 54 O le fua o le thermometer o loʻo i Fa'renheit i tikeri. 100 F = 37.7 °C.

Lauina o le fala

O le faʻamau saʻo e faʻatuputeleina ai le pasene o le gaogao o moa, o lea e tatau ai ona e mulimuli i faatonuga.

  1. Saunia fua mo le faʻatau. Ina ia faia lenei mea, tuu i totonu o se potu ma le potu vevela i le tulaga o le pito i lalo. Mo eseese ituaiga o fuamoa e eseese tulaga masani o le fou. Mo fuamoa moa, o le faʻamalosia o le toe faafouina e 20 aso, mo kulumu ma fuamoa gaʻo - 10. O le fesuisuiaʻi o fuamoa, o le sili atu lea o le pasene o le vevela.
  2. O laumei i le vevela o le potu e tatau ona faataatia i totonu o se mea faʻapipiʻi. Ia mautinoa o loʻo i ai le avanoa i le va o fuamoa ma tufuga.
  3. Faʻapipiʻi pallets i vai vai vevela. Kuni le tapuni. O le seti o le seti e tatau ona seti i totonu o le 4 itula.

Matou te fautuaina ia iloa pe o le a le vevela ma le susu e tatau ona i ai i totonu o le incubator, faapea foi le auala e tuu ai fuamoa i totonu o le incubator.

E taua! E na o le tatalaina o le tapuni e mafai ona e tatalaina ai.
Afai e itiiti ni fuamoa o loʻo tuʻuina, e tatau ona tuʻuina i latou i se fua faatatau. O le tuʻufaʻatasiga i se tasi nofoaga o le a taʻitaʻia ai le faʻaogaina o le ea.

Faaulu

Auā o manulele taʻitasi e iai lona lava taimi ma foliga o le faʻaoga. Mulimuli i le fautuaga i le tausisia o le vevela ma le susu.

  1. Ina ia tumau le susu, e tatau ona maua le vai mafanafana i aso uma e lua i paluga.
  2. Suia fuamoa e tatau ona faalua i le aso.
  3. Pe a faʻafefeteina fuamoa fagavai, e tatau ona tatala le incubator i aso uma. Mai aso e 9 e tatau ona faʻamafanafana ai fuamoa. Ina ia faia lenei mea, tuu le incubator ia tatala muamua mo le 5 minute, mulimuli ane aumaia le taimi manava i le 20 minute. Fagogo fuamoa i vai i le vevela o le potu aʻo leʻi tapunia.
  4. E tolu aso ao le i fuafuaina le pulou, e tatau ona vavae ese tagata vavalalata ma e le tatau ona toe tatalaina.

Hatch chicks

A amata ona pala le moa, aua e te taumafai e vave aveese. O lenei mea e mafai ona afaina ai e lei folasia ai tamaʻi moa, e pei o le faʻamalu o le vevela ma le vevela.

Faamasani oe lava ma le moa e sosolo laa i le incubator.

Tuʻu moa mo le 24 itula, o le a lava lenei taimi mo i latou ia malosi ma malogo. A maeʻa lena, tuu ia moa i pusa ua saunia po o ni fafie. Tuʻu avanoa avanoa i meaʻai ma vaiinu.

E te iloa? E tusa ai ma suʻesuʻega, o le pasene o le ola e 25% sili atu i le va o moa e mafai ona fafaga ma vai i le 24 itula muamua o le olaga.
I le faaiuga o le masini, solo le masini ma, afai e tatau ai, fufulu ile vai mafanafana.

Tau telefoni

Covatutto 54 o se oloa faaulufaleina mai, o lea o lona tau e maualuga tele mo sea fuafuaga tau fuafuaga:

  • 9000-13000 - i hryvnias;
  • 19500-23000 - i rubles;
  • 320-450 - i tala.

Faaiuga

Aʻo leʻi faʻatau se mea faʻapipiʻi, e tatau ona e vaʻaia le lelei ma le faʻaoga, aua o lenei faʻataʻitaʻiga e le taugofie. Mo se faʻatoʻaga faʻatoʻaga o manufeʻai, o loʻo faʻapea foi ona talafeagai le faʻaogaina o mea taugofie, lea o le a mafai ai ona malamalama i mea uma e faʻalavelave ai le faʻavevesi. Ma a uma lena mea e mafai ona e agai i faʻataʻitaʻiga taugata. O faʻamatalaga e uiga i tagata o le incubator Covatutto 54 e feteenai. O nisi ua fiafia i le taunuuga, ae o isi, i le isi itu, ua matua le fiafia, talu ai ua na o le 50% le totoina o moa.

A o leʻi faʻatau, e tatau ona e malamalama o soʻo se mea e manaʻomia e manaʻomia ai tagata. I le suesueina o uiga uma o lenei ata ma maua ai le poto masani i le faʻavevesiina, o le a mautinoa lava e te faatali mo se taunuuga lelei.

Faʻamatalaga

Na maua NOVITAL Covatutto 54 i le masina talu ai. Na ia faia se faaiuga se tasi - mai le 40 o fuamoa moa faataamilo, o le tasi na ia talepeina - ina ua mavae le ovoscoping mo le 10 aso na foliga mai o le fuamoa na le gafatia, na foliga mai o loo i ai se atamotu tupu atoatoa i totonu. E tusa ma le 39 fua na totoe, e 36 moa ola maloloina lelei na faguina. Ua maeʻa nei le 3 vaiaso im - malosi, nimble, maloloina. Inkbatorom fiafia, faigofie, faigofie ona faʻaoga, e le taugofie. O ata lanumoana o masini komepiuta. Na ia faaopoopoina le suavai i le 4 i le 5 aso, e fuafua lelei e ala i le malamalama manino pe a faʻaopopo. Uo na aumai i Covatutto 162 salu. Ua faamalieina foi i le masini.
Timur_kz
//fermer.ru/comment/1074050989#comment-1074050989