Laʻau

Smart medalist - pear Smart Yefimova

O le teuteuga moni o le togalaau o le autumn o le pyramids o laau uumi, tautau i lanu mumu-lanu mumu o le ituaiga Naryadnaya Efimova e faasaga i tua o le lanu lanu meamata. E ui o le tele o fuainumera eseese e faauigaina o se mea e masani ai, o nei fualaau suamalie, e sili atu le lelei ma le maketi, na tuuina atu i ai le pine auro i le 1989 i Erfurt (Siamani) i le International Agricultural Exhibition.

Faʻamatalaga o le ituaiga o meaʻai Naryadnaya Efimova

O lenei ituaiga na toe faia i le 1936 e le tagata VSTISP V. Efimov

O lenei ituaiga o pears e masani ona iloa e le au fai togalaau i lo tatou atunuu. Na toe faia i le 1936 e le tagata VSTISP V. Efimov. O ituaiga muamua o Lyubimitsa Klappa ma Tonkovetka. FSBI "Komisi o le Setete" na tufatufa atu le eseesega i le 1974 ma fautuaina ai mo le totoina i le Middle Volga (Mordovia, Tatarstan, Samara, Ulyanovsk ma Penza) ma Central (Kaluga, Bryansk, Ryazan, Ivanovo, Vladimir, Tula, Moscou, Smolensk eria).

O le faʻateleina o le ola i luga o pear o lenei ituaiga e umi ma e leai se pale mafiafia i le foliga o se pyramid ma e aafia ai le paʻu. O a latou taumalulu taumalulu ma gaioiga o fuainumera. A uma ona totō se fatu laau i le togalaau, ona amata lea ona fua mai laau i le fitu po o le valu tausaga. O le gaosiga o peʻa matutua e mausali, mai le tasi hectare gardeners e oʻo i le 30-35 tone o fualaau aina pe oʻo i le 40 kilokalama mai se laau. O laulaau ua paʻu i le tautoulu, e ufiufi ai le palapala i lalo o se laau ma se palapala eleelea, e mafai ona tuu ese, o le a maua ai se malutaga faaopoopo mo aʻa i le taumalulu.

O fuga lauulu paʻepaʻe paʻepaʻe ei ai se manogi malosi. E afaina i latou i pi. Mo le fausia o ovaries, o pears o isi ituaiga e fuga mai i le vaitaimi e tasi e talafeagai.

O fuga lanu paʻepaʻe lanu paʻu e paʻuina e pi

O fualaau suamalie o nei ituaiga e foliga matagofie tele, ua ufiufiina i se lanu samasama lanumeamata lanumeamata ma se malosi (e oo i le 0.8 pear surface) le susulu o lanu lanu mumu. O lo latou mamafa i le averesi e oʻo atu i le 135 kalama, ma le maualuga - e oʻo atu i le 185 kalama.

O le tino i totonu o le lanu moli mama e malie tele ma se mea manaia suamalie ma le manaia. O le mole millimeta lalo o le paʻu paʻu o le piniki. 100 kalama o le oloa e aofia ai le 10 kalama o suga ma pe tusa ma le 13 miligrams o le suka.

Ua aveeseina pears i le amataga o Setema ma faataatia mo le taumafataga mo le 15-20 aso, o le maualuga o le masina e tasi, pe a oo atu fua i le tagata matua. Tofoina o le tofo - 4 points. E le o totoe pears o Pear Efimov i luga o paranesi seia oʻo ina matua, ina ia le suamalie fua ma e le maua ai le viscosity o latou tino.

Pearly Dressed Efimova e mafai ona faigofie ona feaveaʻi i se mamao mamao e aunoa ma le leiloa o uiga o tagata faatau, talu ai ua aveeseina i latou mai le laau e leai se mea.

Faʻau toto

A maeʻa ona filifilia se nofoaga i luga o le 'upega tafaʻilagi e talafeagai mo le tuputupu aʻe o paʻu, o le totoina o le Naryadnaya Efimova laau e faʻatino e tusa ai ma le polokalame e masani i fualaau aina uma:

  1. Tapenaina o le lua.

    Faʻaleleia o sauniuniga

  2. Faʻapipiʻiina o se paʻu lagolago, faʻatumu le lua i le palapala ma faʻafefiloi ma faʻamalolo, faʻafefea e faʻamaʻe le eleele.

    E tatau ona faʻalelei lelei le eleele

  3. Faʻatulagaina o laʻau o le aʻa o le fatuina i luga o le palapala i le totōina o le lua ina ia maualuga ai le ua o luga o luga o le eleele atoa.

    E tatau ona tumau pea le ū o le ua i luga o le maualuga

  4. Toe faʻafoʻi ma le faʻatusatusaina o le palapala.

    Paʻu palapala i autafa o le ogalaau

  5. Faʻasalaina o se fatu.

    O le laau ua totoina e faʻasaina i le lua poʻo le tolu pakete vai

  6. Lafoaia o le lio i le paʻu, fafie laupapa, mutia moa poʻo isi mea faʻalaʻau.

    A maeʻa ona faʻafefe le vai, o le eleele e lata ane i le ogalaau e ufiufi i le humus, mutia vao, fafie laupapa

O le aofaʻi ole aofaʻi o fugalaʻau faʻasaina ma tuʻuina atu i totonu o le toto totoga o loʻo faʻaalia i le laulau i lalo:

O le polokalame o le totoina o se togalaau ma le numera o fomaʻi ua tuʻuina i le totoina o le lua

Faʻaeteete i le pi

E le manaʻomia e le vailaʻau soʻo se togafitiga faʻapitoa e ese mai na faʻaaogaina mo isi fualaau 'aina. Na te le manaʻomia se malutaga mai le malulu malulu. Dressed Efimova, ua totoina i se laufanua laufanua, i le mea e leai ni vai e lata ane, o le a faamalieina ai le fai togalaau ma se seleselega lelei, saunia:

  • fausaga faaletausaga;
  • fafaga i le lua pe tolu pakete i vaiaso taitasi (i le lamala, vai tele);
  • aveeseina o lala mago ma lala, mimiti le pale.

Pear Dressy Efimova o loʻo i ai se faʻasao maualuga i le faʻamaʻi ma siama faʻamaʻi o loʻo i totonu o lenei ituaiga o laau. Ma mo le vaitaimi atoa o le fausiaina o lenei ituaiga, e le o se mea e tasi na faaleagaina ai le fualaau aina po o lau o le laau e ala i meaola faalafua. O le mea lea, o togafitiga puipuia o le laau e le talafeagai. O le pia e sosolo i soo se fualaau oona pe afai o meaola faalafua poʻo faʻamaʻi e maua i luga o isi togalaau.

Faʻatalatalanoaga a le Faatoaga e uiga ile ituaiga

Natka, o laʻu Elegant Efimova e tupu ma fua mai i tausaga uma. E mafai ona ou fai mai mai le poto masani o le pikiina o fualaau lanu meamata mai se paranesi e le aoga (a le itiiti ifo mo lenei ituaiga), ona e mamago ma le le atoatoa. Ae pe a lanu samasama ma ua tumu i le sua, ma e masani lava ona tupu i le ogatotonu o Aokuso ma le taimi lava e tasi mo fua uma, ona latou amata loa lea ona pauu vave. Atonu o lenei mea o le uiga iloga o lenei ituaiga. O le tausaga lenei, na latou faʻataunuʻuina le lua vaiaso muamua atu nai lo le vaiaso, ma o lea ua latou tautau i le mea mulimuli lava, e le mafai ona maua i le fualaau aina.

aprel

//www.websad.ru/archdis.php?code=808077

Irina Elegant Efimova e le lava lona faatuatuaina e tusa ai ma le faigata o le taumalulu. E oo lava i Mordovia, ou te le ofoina atu lenei ituaiga o laau toto i le aufaifaatoaga i le lotoifale. O le tui i le pale o se taumalulu-malosi e eseese. Ae o le tofo o Dressy Efimov e maualalo (i le "3+").

Chamomile13

//forum.prihoz.ru/viewtopic.php?t=2150

Masalo o le uluaʻi Skorospelka mai Michurinsk. Ripens malie, o fua muamua i le faaiuga o Iulai. Oona, manuia, le lelei. Dressed Efimova - matagofie, manogi, ma Skorospelka e lelei le palotaina e le tasi le isi. O le tele o pusi maoaʻe fou ua fafagaina mo le Moscow Region.

GRUNYA

//dacha.wcb.ru/lofiversion/index.php?t14388-200.html

E ui lava i foliga mai o ituaiga fou o pears, na fafagaina e le au faifaatoaga i aso nei, o le Naryadnaya Efimova pear e fiafia e totoina le tele o togalaau, talu ai ona totoina lenei laau ma tuputupu aʻe e le faigata ma e le mafua ai ni faalavelave le talafeagai.