Faatoaga faatoaga

Chickens breed Pharma

O le faʻaleleia o aso nei e mafai ona faʻaalia manu fefaʻatauaʻiga ma mea eseese eseese. I le aluga o taimi, o na mea na fausia ai ni faʻataʻitaʻiga e suia ai o latou "natura" faʻapitoa - o ia ituaiga toto e taʻua o "crosses". O le mafuaaga autu o lo latou foafoaga o le manaʻo lea e faʻaleleia le gaosia o manu. O se tasi o nei fofo faamanuiaina mo le fausiaina o le Kolisi Kolisi Kolisi, lea ua maua ai le malosi i aso nei.

Faʻaaliga ma lanu

Pharma Color - hens e tuufaatasia ai uiga lelei o tagata e faʻafefe ma faʻamau. O nei manulele faifaatoaga e iai lanu lanu, e sili ona mumu. I fafo, latou te foliga mai o moa Gray chickens. E i ai a latou tino malosi, malolosi ma malolosi vae o le uumi o le uumi. O latou uiga uigaese o se atigi pusa ua lelei ona atiina ae, lea e mafai ai ona maua se tele o aano o le aano mai le tino.

Faatonuga

O lenei mea o se mea e sili atu ona maua ai le gaʻo-gaʻo-fuamoa. O ana oloa e maualuga lona tofo.

Lafoaia o oloa ma fuamoa

O le fuamoa o fuamoa o le 250-280 fuamoa i le tausaga. O le matua feusuaʻiga e sau vave lava - ua oʻo i le 4 tausaga o moa ua amata ona tuʻu fuamoa.

Saili le mea e fai pe a le faanatinati le moa, pe faʻafefea ona faateleina le fua o le fuamoa fuamoa o manulele i le taumalulu, ma le a le mea e tatau ona fai e moa.

Ola mama moa ma le moa

Laʻau Faʻailoa - faʻasagaga ma le gaosiga o aano o manufasi: o le mamafa o le mamafa o se moa mai le 4.5 i le 6 kilokalama, o le moa ua laʻititi laitiiti - mai le 3.5 i le 4.5 kilokalama.

Lanu lanu ma le mamafa

Fuamoa-lanu-lanu ma le mamafa o le tusa ma le 60 kalama.

E taua! O le faʻaleleia o le fafagaina o meaai e faʻaleleia ai le gaosiga o le koluse, faʻaleleia le gaioiga o le gastrointestinal tract of birds, o loʻo i ai se aafiaga lelei i le tofo o oloa.

Faʻavae o le fafaga lelei

Meaʻai Meaʻai Taumafa Faʻatau Taumafa e tatau ona aofia ai:

  • maeʻa fafaga;
  • cereals (saito, sana, sene);
  • fualaau faisua (beets, kāloti);
  • keke;
  • iʻa ma le fala o le ponaivi;
  • minerale faʻaopoopoga (penisina, atigi figota moa, ponaivi mafiafia maa ma maʻa).

VITIO: LE MEA E TAGATA AI IA HER Pharma - o se koluse talavou e leai se suʻesuʻega. O lenei mea e taʻitaʻia ai le mea moni o faʻamaumauga e uiga ia te ia e tele lava ina ese mai le tasi i le isi. Ae o lenei mea e le taofia ai le lanu o le Pharma e vave ona lauiloa le au faifaatoʻaga. Masalo i le lumanaʻi lata mai, o le a sili atu le lauiloa o le fanau, ma o lona gafatia o le a auiliiliina atoa.