Incubator

Janoel 42 vailaau atinaʻe

Na totoina e le au faʻatele se fuainumera tele o ituaiga eseese o laulaau, ae, o le mea e leaga ai, e le o moa uma o fuamoa o loʻo gaosia pea o latou lagona. Mo se faʻataʻitaʻiga, o chicken Forverck e faʻaalia i le lelei o gaioiga, ae e leai lava se mea na tupu ai le faʻaosoina. Mo lenei mafuaʻaga, e le mafai e faifaatoaga ona fafagaina lenei ituaiga e le mafai ona faia se mea e aunoa ma se afi. Ma o iinei e maua ai le fesoasoani a se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga Janoel 42. I totonu o lenei tusiga, tatou te mafaufau i uiga autu o le masini, o ona lelei ma mea le lelei, faʻapea foi ma laasaga taʻitasi i le laasaga mo le galulue ai.

Faʻamatalaga

O le Janoel 42 Incubator o loʻo i ai se masini komepiuta masini. E tele lava ina taʻua o le "Saina" aua o le faʻailoga o Janoel e faia i Saina, ae o le ofisa mamanu ma le kamupani lava ia o loʻo i Italia. O le incubator ua mamanuina mo le faataatia o fuamoa o ituaiga eseese - mai salu i kosi ma pipi.

O le faufautua faʻapitoa e mafai ai ona faʻaitiitia le faʻaogaina o tagata:

  1. Ua faaauupegaina i se mea e vevela ai le vevela ma le fua o le fuamoa.
  2. O le faʻaaliga e faʻatautaia ai le atinaʻeina o le masini ma o loʻo i luga o le pito i luga o le faʻavaa.
  3. Vaʻa faʻapitoa i le apa e faʻataga ai oe e sasaʻa vai, aʻo faʻaitiitia le manaʻoga e tatala le tapuni.

O lenei ata mamanu e maua ai tulaga sili ona lelei mo le fesuiaʻi o fuamoa.

O le Janoel 42 Incubator o loʻo i ai se faʻalavelave e teteʻe ai faʻamaʻi faʻamalosi ma faʻaogaina le malosi o le malosi, ma e umi se taimi e ola ai pe a faʻatusatusa atu i isi tagata mai isi gaosiga.

E aofia ai se tusi lesona i le gagana Peretania, ma mo le faʻatau atu i totonu ole atunuu Soviet e iai foi se lomiga Rusia o le tusi lesona ma se faʻamatalaga tusitusia.

E taua! O le faʻapipiʻi o fuamoa i totonu o le incubator e mafai ona fai uma i luga ma le mamao. Ae ui i lea, o le suiga o le suiga e suia: mo se faʻatulagaina faʻapipiʻi, o le fata e suia e le 45°, ma mo le faʻamau - i le 180 °.

Faʻamatalaga faʻapitoa

O le mamafa kilokalama2
Faʻasologa, mm450x450x230
Malosiaga eletise aupito maualuga, W160
Faʻaaogaina o le eletise, W60-80
Swing angle, ° С45
Faʻasalaga o le fua o le malamalama, ° С0,1
Egg gafatia, pcs20-129
Tusi faamaonia, masina12

Siaki le faʻamatalaga faʻapitoa o mea sili ona lelei faʻaonaponei o fuamoa.

Galuega Faʻafiafia

O le incubator ei ai fata e 5 lea e mafai ai ona uu i luga:

  • 129 salu;
  • 119 lupe;
  • 42 moa;
  • 34 pou;
  • 20 fuamoa nifo.

Mo le tuʻuina o salu ma lupe, ua saunia e le gaosi oloa ni vaega faapitoa., o loʻo faʻatutuina i totonu o togavao i luga o le fata - o lenei mea e mafai ai e oe ona faʻatusatusa se nofoaga tele o mea.

E te iloa? O fuainumera i le igoa o le Janoel 42 incubator o lona uiga o le numera maualuga o fuamoa e mafai ona tuʻuina i le masini.

Faʻaaogaina o le Incubator

  1. O lenei faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻiina ma se masini eletise e mafai ai e oe ona mataituina le tausisia o le vevela o le faʻavevesi. O le mea e pulea ai le vevela o loʻo i lalo o le ufiufi incubator ma faʻaalia ona faitau i luga o le faʻaaliga ma le sao atoatoa 0.1 ° C. O loʻo i ai foʻi se mea faʻapipiʻi mo le uila, lea e mafai ai ona e fesuiaʻi ia fata i itu eseese e 45 ° i le 2 itula. E toetoe lava o afi uma afi o le uamea, sei vagana ai le lua, aʻo mafai lelei ona faʻafetaia le avega, ae le puipuia mai le vevela aʻo faʻaaogaina.
  2. I le avea ai o se mea e vevela ai, e faʻaaogaina ai le faʻamafanafana e pei o le mama ma se radius tele. I lalo o le tapuni o loo i ai se tagata e tolu-sili, lea e maua ai le lelei o le ea i totonu o le potu e faʻasili ai - ma tausia ai le vevela o le vevela mo fuamoa uma. Mai le pito i fafo o le tapuni, ua saunia e le gaosi oloa se mea e afaina ai, lea i le faagasologa o le faʻaosoina e tuʻuina atu ai le ea i le masini. O le pu lava e tasi o loo i ai i le pito i lalo o le incubator, ae e le tapunia pe a faatusatusa i le pito i luga.
  3. I laʻasaga taʻitasi faʻavae, e tatau ona faatumauina le taua o le susu ile potu. O le mafuaʻaga lea i le mamanu o le masini, ua saunia e le kamupanī mo le i ai o ni atigi pusa se lua mo vai i vaega eseese. O le mea lea, i le taimi o le uluaʻi faʻalavelave, e tatau ona vevela le afifi, e tatau ona faʻamautinoa le faʻamaloilo o le humidity i totonu o le 55-60%, ma i le ogatotonu ole a faʻaitiitia i le 30-55%. Ae peitai, o le tausiga o le maualuga o le suavai (65-75%) i le taimi mulimuli e fesoasoani i le pisapisao vave o moa. O le mafuaʻaga lea e taua ai le faʻaaogaina o tane vai eseese i vaega eseese: i le taimi muamua, e faʻaaogaina se pusa lapoa U, ma i le tulaga "faamamago", o se mea itiiti. Ina ia mautinoa le maualuga o le faʻamamaluina, e sasaa uma tane tane. Pe a fesuiaʻi mai le tasi i le isi, e leai se mea e tatau ona faʻafefe ai le vai o loʻo totoe, ona e vaʻaia lelei ona o le faʻafefiloi o le potu faʻafefete.
  4. O se tamai pupuni i le itu pito i luma o loʻo faʻaalia ai le vevela i totonu o le potu faʻapipiʻi. A liliuina, e moli mai le moli lanumumu i luga ae o le faʻaaliga, lea e logoina ai le tagata faʻaaogaina le amataga o le taotoga o le masini, lea e o mai faatasi ma se suiga o le vevela i luga o le faʻaaliga. Seti le vevela manaʻomia mo le faʻasili (ma e ese mo ituaiga o fuamoa taitasi) faʻaaoga le Set set. Pe a paʻu, o le a moli le Uila, o loʻo faʻaalia ai ua uma ona ulufale le masini i le polokalama. A e lolomiina + ma - ki, e mafai ona e setiina le vevela manaʻomia.
  5. Ua saunia e le kamupanī le avanoa e faʻaleleia atili ai le incubator. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e uu i lalo le Set set mo sili atu i le 3 sekone, pe a maeʻa le lanu i le gagana Latina. E mafai ona e fesuiaʻiina i le va o tulafono laiti e faʻaaoga ai le + + ma - pātū, ma faʻaaoga le faʻaoga Seti e ulufale ma alu. E mafai e le tagata faʻaaoga ona faatulaga seti o le vevela (HU) ma le faʻamafanafana (HD), e mafai foi ona e setiina le maualuga (LS) ma le maualuga (HS) ma le faʻasao o le vevela (CA).
  6. Afai e te filifilia le code LS, e mafai ona e seti le tapulaa maualalo maualalo: e tusa ai ma le fale gaosi oloa, e 30 °. Afai e te seti le vevela LS i le 37.2 °, e te puipuia oe lava mai le faalavelaveina e le manaomia, o lona uiga, e leai se tasi na te seti le vevela o le vevela i lalo ifo o lenei tau. E sili atu le setiina o le maualuga o le maualuga o le vevela (HD) i totonu o le 38.2 ° pe afai e te faʻaaoga fuamoa moa mo le faʻavela. E mafai ona faatulaga le faʻavasegaina o le faʻavaitaimi i le--5 ma le +5, peitaʻi, i totonu o fale suʻesuʻe, o le faʻalelei sili ona lelei--0.9.

Le lelei ma le le lelei

O le Incubator Janoel 42 e tele ona lelei pe a faatusatusa i isi analogues:

  • faʻaaogaina gaioiga uma;
  • suavai suavai lelei;
  • mafanafana maualuga o le potu e afaina ai;
  • laʻititi laʻititi ma fua, e mafai ai ona faʻafeiloaʻia lenei masini ma faigofie;
  • filemu le faagaoioiga o le masini;
  • E mafai ona tape le suiga o fata - faigofie lava ona aveese fusi.

Faitau e uiga i le lelei ma le le lelei o ia ituaiga o mea e aafia ai aiga: "Laying", "Egger 264", "Covatutto 24", "Kvochka", "Neptune", "Blitz", "Ryabushka 70", "Little Bird", "Hen Hen".

O le tele o tagata faʻapitoa na latou maitauina le mamanu o mamanu e faigofie ona mamā ma faʻatagaina le teuina o mea uma o lenei masini. E tatau ona maitauina le i ai o se faʻalogologo o le faʻailo, lea e faʻaalia ai se faʻagasologa i le faagaoioiga o le masini. O mea le lelei o lenei ata o:

  • o le leai o se malosiaga faʻasaʻo e mafai ona puipuia le masini mai mea e faʻaaoga ai le malosi poʻo le tulaga o faʻalavelave faʻafuaseʻi faʻafuaseʻi;
  • leai se masini eletise, o lona uiga o le vai i totonu o pusa e tatau ona siaki i aso taitasi;
  • O uumi uumi mai le vevela e masani lava ona fesootai ma fuamoa. E tatau foi ona e mautinoa e le o fesoʻotaʻi laina i le vai mai le paleti.

E te iloa? O lapisi e lua yolks e le talafeagai mo moa feʻaveaʻi, ma e le oi ai moa masaga. E faʻamatalaina lenei mea i le mea moni e le lava le avanoa mo tamaʻi moa se lua i le fuamoa e tasi.

I le tau malulu poʻo le taimi foi e tape ai le malosiaga, o le paʻu palasikene e faʻaliliu vave vave. O felauaiga ile mamao mamao mo lenei mea e le o fautuaina, aua e mafai ona faaleagaina le pou i taimi o felauaiga.

Faatonuga i le faʻaaogaina o masini

O le faʻaaoga tatau o le incanorator Janoel 42 e taua tele, aua e mafai ona e mauaina se taunuuga lelei, naʻo le mulimuli i fautuaga a le kamupanī. Mo le faʻaogagofie o le tagata faʻaaoga, faʻapipiʻiina e le kamupani a Janoel se faʻamanatu, lea e faʻamatalaina ai laasaga o lea laasaga ma lea laasaga mo le galue ma le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamatalaina.

Saili atili e uiga i uiga o le Janoel 24 incubator.

Saunia o le incubator mo le galuega

  1. Aʻo leʻi amataina le galuega, e tatau ona e filifilia le nofoaga o le a faʻapipiʻi ai le incubator. O le mea lelei, o le avanoa i autafa o le eletise e fetaui lelei, e leai se mea e mafai ona tuʻu i luga o le eletise. Pe a fesoʻotaʻi, e manaʻomia ona e mautinoa e le o televave le faʻaogaina ma o le avanoa o se masini e leʻi mafaufauina e faʻaitiitia. Aua neʻi faʻaalia le mea faʻapipiʻi i le susulu o le la, vibration, poʻo vailaʻau matautia poʻo isi mea eleelea. E tatau ona manatua e tatau ona faia le faʻaogaina i totonu o se potu e le pa'ū ifo ai le maualuga o le vevela i le +25 ° C. E tatau foi ona faia ni auala talafeagai e puipuia ai le masini mai le vevela vevela.
  2. Aʻo leʻi amataina le taʻaloga, o siaki uma lava e siakiina: pe o le tagata e lele, faatasi ai ma le fesoasoani a le thermometer, e siaki le sao o le faʻaogaina o le vevela. O le tino ua asiasia mo taʻaloga ma tupe meataalo. A maeʻa le suʻega, faʻapipiʻi i luga o le pito i lalo o le fata faʻapipiʻi, ma faʻapipiʻi fata i luga o le mea e mafai ona faʻaaoga. Afai e tatau ai, e mafai ona vavaeeseina i latou e vaega o palasitika (mo fuamoa ma moa lupe). O le fusi e mafai ona faʻaali i le pito i luga o le ipu. O le taimi nei e mafai ona e alu i le suʻega faʻatautaia o le faamasinoga.
  3. Aʻo leʻi faia le mea faigaluega, e tatau ona suʻe le incubator mo le 12-24 itula. I lenei laasaga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le uila ma siaki le faʻaogaina o polokalama uma. Ae peitai, e taua le manatuaina o le a le mafai ona e vaai i le galuega a le afi, aua e telegese ma o le a leai ni vaaiga vaaia i totonu ole 5 minute. Mo le siakiina, e mafai ona e faʻaaoga ia sericia, lea e setiina i se maka, ma a maeʻa se vaitaimi patino, siaki le vavaeina o fata mai faailoga faʻamaonia. O lenei mea e seti ai le vevela, ma sasaa le vai i le fata. E tatau ona taomi le Set set ma faatasi ai ma le fesoasoani a + ma - seti le vevela manaʻomia. A e suʻe muamua le faʻaogaina o le vevela e mafai ona faʻaalu sina mea itiiti - aua e te popole, aua o lenei manatu e faʻapipiʻiina e le gaosiga. E faasolosolo lava ona faʻavasegaina, ma i le faagasologa o le taotoga ma le faʻaitiitia o le vevela, o le a faʻaaogaina e le pule i luga o le elemene o le afi, ma o le a faʻafefiloi le potu faʻapipiʻi.
  4. A uma le siakiina o polokalama uma e tatau ona faʻamaʻapeʻa le incubator. E mafai ona faia lenei mea i se masini susu. O fofo lelei o le formalalin poo le potassium pati e mafai foi ona faʻaaogaina.

Lauina o le fala

Aʻo leʻi tuʻuina fuamoa, e faʻaaogaina ma faʻapipiʻi le faʻamalama o le faamalama, faatulaga le vevela manaʻomia ma mafai ai e le potu faʻasusu ona mafanafana.

E taua! O le vevela mo le faʻaleleia o moa e eseese mo ituaiga taitasi. Mo se faataitaiga, mo moa, o le + 38 ° C, salu - + 38.5 ° C, geese - + 38.3 ° C, ma mo pato ma turkeys - + 37.9 ° C.

Mo le faʻaaogaina o fuamoa fou. Aoina mai i totonu o le 5 aso: o le mea lea, o le avanoa o le faʻasologa o le fausiaina o le 4-7% sili atu pe a faʻatusatusa i fuamoa, o lona ola lea e silia ma le 5 aso. I le faagasologa o le aoina o fuamoa sili ona lelei mo le faʻasaina o le vevela e tatau ona iai i le va o le 12-15 ° C. O laumei o loʻo taatia i totonu o se potu mafanafana. Faʻamau i tafatafa o itu: o lenei tulaga e faʻafetaui ai tulaga masani o le vela o fuamoa. A maeʻa le faailoga tusi, 'aua nei galo e faailoga le aso lenei o le amataga o le vaitaimi o le faʻasologa - e faia lenei mea ina ia le misia le taimi o le faʻafefe o moa.

Aʻo le i faia fua o fuamoa, e tatau ona faʻamamafa e le gata i fuamoa, ae o le incubator foi.

I totonu o le koneteina mo le suavai faʻamatuʻu 300 ml o le vai. Pe a sasaa atu i totonu o le atigi U, o le suamalie i totonu o le potu e faʻaalu ai e 55%. A uma ona tuʻuina fuamoa e tapunia le tapuni ma tatala le vaalele, saunia se vaalele fou.

Faaulu

I le taimi o le faʻaolaina mo ituaiga eseese o manulele, e tatau ona matauina tulaga eseese o le vevela. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo moa, o le vevela aupito sili ona lelei o le +38 ° C, ae o le tau maualalo lenei i le taimi atoa. I le 6 aso muamua e sili ona lelei le seti o le vevela i totonu o +38.2 ° C, ma mai le 7 i le 14 aso e seti ai i le +38 ° C.

O le mea e leaga ai, o lenei faʻataʻitaʻiga o le incubator e le o iai se mea e faʻaleleia ai le suavai, o lea e tatau ai ona e sasaa vai i aso uma, ae le sasaa atu i le 100-150 ml i le taimi.

Hatch chicks

I le laasaga o sauniuniga mo fua o fuamoa (i le 16 aso) e tatau ona seti le vevela i totonu + 37.2-37.5 ° С (mo moa) ma faʻatumu uma pusa i vai. I lenei tulaga, o le maualuga o le vavalalata e siitia i le 65-85%. E tolu aso ao leʻi feanu, e taofi fuamoa.

Matou te fautua e aʻoaʻo auala e tausia ai moa, pepe, poults, goslings ma salu mai le incubator.

Ina ia faia lenei mea, aveese ia fata e mafai ona feaveaia mai le incubator, ma tuu fuamoa i luga o le fasi masi i se tasi seti.

Tau telefoni

O mea leaga o le Janoel 42 incubator e totogiina e se tau faʻafetai. O le mea lea, i le maketi o le lalolagi e mafai ona faatauina mo na o le 120-170 US tau, i le maketi a Rusia e tau i le va o le 6,900 ma le 9,600 rubles. O le maketi Ukrainian e ofoina atu lenei masini mo le 3200-4400 UAH. mo se fasi pepa.

Faaiuga

O le Janoel 42 Incubator o le filifiliga lelei lea mo se tamai faatoaga, talafeagai mo soo se ituaiga o moa. O lona aoga na matauina e le toatele o tagata na faʻaaogaina le masini na fesiligia mo le tele o tausaga. O lea ituaiga mea e maua mai ai le gaosiga o le 70-90%. Aʻo le i ai ni masini faʻapitonuʻu, na te manumalo i le tulaga o le lelei, ma luma o le Italia - i le tau.

E te iloa? O le taimi sili mo le faʻatauina o fuamoa o le 18:00 poʻo le taimi mulimuli ane. Faatasi ai ma lenei laupepa, o le a muamua mai le uluai moa i le taeao, ma le isi - i le aso atoa.

Mo nisi tagata e faʻaaogaina, sili atu le taliaina o le faʻaaogaina o fale e faʻaaoga ai le tele o le malosi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e na o le 50 watts e faʻaaoga ai le incubator o Hen. Ma, mo se faʻataʻitaʻiga, o le "Cinderella" o loʻo i ai le tele o vai e sili atu le faʻatusatusa ia Janoel. O i latou e sili atu i le taugofie, ae i le taimi e tasi e filifili ai, ia taumafai e sili atu le fiafia i le BI-2: o lenei incubator o loo i ai le 77 fuamoa, ma o lona tau e 2 taimi e maualalo ifo nai lo le Janoel 42, ae o lona vevela e masani lava ona faaalia ai le le sao o faamatalaga aso muamua o le faʻaoga. A e faʻatau se faʻasologa o le inconator Janoel, e mafai ona e mautinoa i le lelei o le faʻapotopotoga ma le lelei o le masini. E tatau ona maitauina o le muamua lapopoa o le 80% o tagata faaaoga e maua ai le taunuuga o le 32-35 fuamoa mai le 40, o le 80-87.5% o le lelei. Ma o le faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, o le BI-2 incubator e naʻo le 70%.

O le faigofie, faʻamalosiaga ma le faʻaogagofie e mafai ai ona faʻaaoga le incanorator Janoel 42 e oʻo lava i se faifaatoaga e leai ni paga ma se tamaʻi faatoʻaga e avea o se fesoasoani sili i le mauaina o manu manulele.

Faʻamatalaga

I loʻu manatu, e lelei tele le incubator. Tausia le vevela, o le ea vevela e tulituliina e le tagata e mālūlūlūina, i le maualalo o le faʻamamaina o le uila (e tupu lenei mea pe ae galo i le vai), o fuamoa o loʻo pamu i totonu o fata, pe a le manaʻomia, e mafai ona tape le coup. O puipui ua manino, o lea e mafai ai ona mafanafana moa pe a maeʻa ni nai aso talu ona uma. E faigofie ona tausia - e mulumulu pe a uma se faʻavevesi. Ae o loʻo i ai se mea leaga. Na vaai lenei tane. E pei ona ou manatuaina, o le itu o loo i totonu o le faailo ma se masini eletise. O loʻo i ai i luga o uaea malosi e faʻamafanafanaina mai le pulou o le ulu, lea e faʻaogaina ai le "mafaufau", ma taoto tonu i fuamoa. Ma e mafai ona toso i lalo, i lalo o le mea faʻafefeteina i totonu o se fata i vai. Sa lapatai mai loʻu toalua ia te au e aua le paʻi atu ia te ia - e matautia. Ma e foliga mai o ia o le ua le lavalava. e mafai ona maua se mea eletise eletise. Ou te leʻi paʻi atu ia te ia lava i le muamua o le plastics. Bvstro lela. O lea la e le pala. A aunoa ma se malologa, sa galue o ia mai ia Aperila ia Aokuso. Faailologa e ala i le faailoga tusi. Ou te fia tuuina atu se lipoti i le faaiuga, ae e le mafai ona ou faia. O lenei tau mafanafana o loʻo ia te au uma ia mea - o le faʻailoga. E tusa lava pe o laʻu ATUA uma na maua se faaiuga maualalo. E oo lava i laʻu lava tamai manulele. Sa ou faatauina mai ia Aperila i le Aliexpress. Sa ou totogiina pe tusa ma le 7 afe rubles. O le tele o le tupe o le auina atu.
Kalina
//www.pticevody.ru/t5195-topic#524296