Faatoaga faatoaga

Laʻau Faʻi ma le Lanu Lelei - Ancona

O pou o le tupua o Ancone e aofia ai le ituaiga fuamoa. Latou te faanatinati, e sili atu ma le 150 fuamoa i le tausaga. E le gata i lea, o lenei ituaiga o moa ei ai se lanu eseʻese ese o laumei. Ona o lenei mea, e mafai ona maua i taimi uma i le aoina o le au failele fiafia.

Na maua tupuna anamua ina ua mavae le sopoia o le gagana Italia masani ma paʻu paepae ma paʻepaʻe. O le au faifaatoaga na auai i le fausiaina o se ituaiga fou, na ola lata ane i le taulaga o Ancona, o lea la o le ituaiga ua i ai se igoa faapena.

Mulimuli ane, na aumai mai lenei pusa na maua ai moa i Egelani. E tusa ai ma nisi o tala faasolopito, na tupu lenei mea i le 1851. I le 1888 mai Egelani, o nei moa na o mai i le Iunaite Setete.

O nisi o faifaatoaga Siamani na latou faaseseina i latou o Speckled Leggornom. O le mea moni, o pou o Ancona o se faʻatasi tutoatasi ma a latou lava uiga. O nisi oi latou e matua ese lava mai faailoga o Leggorn.

Faʻailoga faʻamatalaga Ancona

O anamua o manulele tetele e maualuga lona maualuga. Muamua lava, e iloga i latou i se lanu ese lanu eseese: o lanu paepae e manino lava ona iloa i luga o le lanu uliuli po o le lauulu.

E i ai o latou tino faʻaputu, lea e tu i se vaega itiiti e faatatau i le eleele. O le sulu o le Ancon e le foliga foliga tutusa, e pei ona ufiufi uma e le fulu e pei o le uila ituaiga uma o moa.

O le tua e laʻititi ae lautele. I luga o le mea e paʻu ai le fulufulu o le fulufulu o le tino, lea e ono paʻu pe lanu. O le ua o le uumi o le uumi ma se ulu e le tele. O luga la e laʻititi mumu pe moli-mumu-mata.

O foliga o le manulele, le selu, ma le tautaliga e lanu mūmū. O taligalu e faʻaloloa, faataamilo i pito. O loʻo i ai ni tagata tetele. Pili lanu samasama.

E mafai e le gutu o le hen ona taoto i le tasi itu, ae i le isi itu, e saʻo saʻo ia ato. I luga o le tulimanu e mafai ona e faitauina mai le 4 i le 6 nifo. O taliga o nisi o tagata atonu e uliuli, ma o le mea e totoe - malamalama pe paepae.

Po o le a lava le matagofie o le Kohinkhin dwarf tilotilo i le ata, i le olaga e sili atu lona matagofie.

O e sailia ni faʻamatalaga e uiga i le ituaiga Pantsirevskaya? O lea la o ia iinei: //selo.guru/ptitsa/kury/porody/myaso-yaichnye/pantsirevskie.html.

O le siʻusiʻu o Ancon e ofoofogia. I roosters, e umi ona ufiufi ona o se lanu po o le lanu. I moa e le tele tele, ae e tu tutusa lava. O apaau e talafeagai lelei i le tino. Ona o le matagofie o le fulufulu, latou te "matuai malemo" i le tino o le manulele. O laʻau o loʻo lanu samasama lanu, ma o le tamatamailima e lautele.

Faʻapitoa

Ancona o se fatuga malosi ma telefoni feaveaʻi o hens. O nei manulele e fiafia e faʻaalu le tele o lo latou taimi i le savaliga, o lea la, ao le i faʻamautuina lafumanu e tatau ona e faʻaogaina se fanua avanoa, o le a vaʻai ai manulele mo meaai ma fatu paʻu.

E manaia pou talitalia le taumalulu o Rusia ma le vevela malosi o le mafanafana. Mo lenei mafuaʻaga, o le fale poʻo le pupuni lea e teu ai le manulele e le mafai ona vevela i se isi. Peitai, i le taumalulu, e fautuaina e fafaga le manulele ma vitamini.

I totonu foi o moa Ancona e toʻafilemu ma toʻa i le natura. E vave ona latou faʻaaogaina lo latou matai, ma avea ma manu felelei. Latou te faigofie faʻatasi ma isi moa ma manu. E oo lava foi i le taʻavale e le tau ma sui o isi ituaiga.

O le mea e leaga ai, o moa ua i ai a latou pasese taua. E pei o le tele o fuamoa fuamoa, o le Ancon o loʻo i ai se mea e le lelei lona atinaʻe. Ona o lenei mea, e tatau ona faʻatau ese e le tagata faʻatoʻaga se mea faʻapipiʻi, a leai o le moa e masani ona leai se moa.

E le gata i lea, e lele lelei le manulele. O lea la e le mafai ona latou lele mamao i tala atu o le laufanua savali, e tatau ona faʻapalapalaina le fale poʻo le faia o se fanua i lalo o le pupuni o laau mafiafia.

Initaneti ma faʻatoʻaga

Ua leva ona lauiloa poula mo la latou gaioiga, o lea e manaʻomia ai ona teuina i le avanoa avanoa.

O le tele o taimi o le a savavali ai manulele i le fanuasaili mo iniseti. I totonu o lo latou fale poʻo se aviary, o le a latou o na o le malolo pe natia mai le tau.

O le filifiliga aupito sili o le fanua o le a avea ma se togalaau. I le avea ai o se tulafono, i totonu o le togalaau e iai ni laau uumi e le faatagaina ai moa lapoa e felelei mamao. E taua le matauina o Ancons e mafai ona alu i se maualuga e 2 mita.

I le tulaga e leai se togalaau ma se fasi fanua e iai laau i luga o le fanua, ona tatau lea ona faatulaga se fale poʻo se pa maualuga mo le lafumanu. O le a faʻalavelaveina ai le saolotoga o le felelei o manulele, ma o le a fesoasoani foi e puipuia i latou mai tagata faomea.

Latou te talia soʻo se ituaiga malulu, ae e tasi vaega vaivai o le tino - selu. I le taimi o le malulu malulu, e mafai ona feagai o ia ma le malulu, o lona uiga e tatau ona popole le tagata fai manu i le saogalemu o manulele.

Aua o lenei pito i luga o pusi ma moa e tatau ona togafitia i le fualaʻau suauʻu. O loʻo faia i luga ia i latou se ata faʻamaonia e puipuia ai le paʻu o le selu mai aʻafiaga o le malulu ma le malulu.

O le fausiaina o nei moa e fai si faigata. O le mea moni lava o le hecon Ancon o ni moa leaga, o le mea lea o le tagata e ona le saite e tatau ona faʻatau muamua se afi. I luga o le maketi faʻaonaponei o mea taufaatoaga, e mafai ona e maua ni filifiliga lelei mo masini mai atunuʻu mai fafo ma tagata Rusia.

E i ai le mamafa o chickens i le va o le 1.8-2.2 kilokalama, ma le eletise - 2.2-2.8 kg g O le gaosiga o le gaosiga e mai i le 120 i le 180 fuamoa i le tausaga (fua o fuamoa i tagata eseese e eseese). O laumei ei ai se atigi lanu malamalama. O fuainumera e sili atu ma le 50 g e fetaui lelei mo le susunuina. O le fua faatatau o le saoasaoa o manu laiti ma matutua matutua e 95%.

O fea e mafai ona ou faʻatau ai moa i Rusia

Ancona o loʻo auai i le faʻatau atu o moa talavou ma matutua, faʻapea foʻi ma fuamoa e vele ma moa ua leva "Nuʻu manu". O le faatoaga o loʻo i le eria o Yaroslavl i se eria e mama le faʻalogo, e na o le 140 kilomita mai Moscou.

Mo faʻamatalaga sili ona lata mai i luga o le maua o fuamoa, moa ma matua moa, faamolemole valaau +7 (916) 795-66-55.

Analogs

O le suia o lenei ituaiga e mafai ona avea ma gaosiga gaosi Leggorn. Na latou auai i le fausiaina o Ancons. O lenei ituaiga e mafai ona oʻo i le 300 fuamoa i le tausaga.

Ae ui i lea, e oʻo lava i lenei fuainumera e le o le tapulaa, aua o loo i ai pea lava faamaumauga i tagata taitoatasi. Ona o le maualuga o le fua o fuamoa o fuamoa, o nei moa e masani ona fafagaina i luga o se laulau gaosi oloa.

Faaiuga

Tuna o Ancona e maua fua lelei fuamoa, ae e le gata ina maua e le au faifaatoaga ia fuamoa. O se fugalaau e le masani ai ma se uiga faauo e faaopoopo atu i le fua o le fuamoa lelei, lea e mafai ai ona faʻamalosia nei manulele e pei o ni meaola teuteu i le atunuu.