Duck breed

Faʻasalalaʻau o le pato: uiga o le fausiaina i le fale

O le upu "broiler" e vave ona manatuaina ia moa, e ui i lea, o pato e iai foi ni uluaʻi ituaiga. O se tasi oi latou nei o le kiona paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe. O sui o lenei malolo e ola lelei i faatoaga ma i le fale.

Faʻamatalaga ma uiga iloga o le ituaiga

O le totini pepe o le pato, fafagaina e se tuufaatasiga o ituaiga eseese, ua tuufaatasia o latou tulaga sili ona lelei. O lenei mea na sili ona fiafia ai o ia i le toatele o faifaatoaga ma e na o le fiafia i meaʻai lelei ma maloloina.

E te iloa? O masaniga o taifau o loʻo savalivali ona o le i ai o lapoʻa lautele ma membranes. Ina ia aua le pipii i le tasi vae i le isi, toso malosi pe a siitia punou faʻatasi ma le tino atoa, faʻalagolago i luga o le tasi vae e gaoioi le isi.

Faʻaalia fafo

O le 'auʻau pepelepe e ese mai isi ulu faʻalanu, e tele lava mo lenei manu felelei. O le gutu e lautele foi, valiina i se paʻepaʻe paʻepaʻe-piniki. O le pusa o loʻo i luma; o le ua o le vaʻaiga lautele, ae i le taimi lava e tasi e sili atu nai lo le tele o isi pato. O le fulufulu e paʻepaʻe, e aunoa ma se isi lanu. Faila puupuu, moli.

Uiga

E le pei o isi tagata o lona aiga, lenei ituaiga toafilemu. O ana gaoioiga e fuaina, ma o le tagi masani o pato o loʻo mafai ona faʻalogoina i na o tulaga lamatia. O le leai o se mea e afaina ai le afaina o le fafagaina ma le maualuga o le siʻitia.

Gaoioiga aoga

Agidel - aano o manu, na faamaonia i lenei tulaga. E le gata i lea, o nei pato e maua mai ai se fuainumera tele o fuamoa, faapea foi ma le maualuga o le fulu ma fulu.

E manaia tele le faitau e uiga i mea aoga ma le faʻaaogaina o fualaau o laumei ma gaʻo.

Pe a amata ona latou faʻaogaina ma o le a le fua o fuamoa

Ua amata ona tafe le pato i le 4-5 tausaga. E ui lava o le agidel is broiler, ae i ai foi se tulaga lelei o le gaosia o fuamoa. I le averesi, e mafai ona ave se pato 240 fuamoa i le tausaga. O le mamafa o le fuamoa e tasi e mai le 75-95 g.

Faʻaola ma ola mamafa

O lenei ituaiga o loʻo faʻaalia i le vave maua o le mamafa. Ma le tausiga lelei, o le mamafa o le mamafa o se manulele i le 1,5 tausaga le matua o le a avea ma: drake - 3.2 kilokalama, pato - 3 kg. I le vaiaso mulimuli ane, o le mamafa o le a faateleina i le 500 g, a maeʻa lea o le a le faʻaititia tele.

O le sauniuni mo le fasiga e tatau ona fuafuaina e le setete o fulufulu, e pei o: fulufulu e le tatau ona atoatoa ona faia. A le o lena, o le tino o le a paʻu'ū, lea o le a solia ai lana ata ma faʻaitiitia ai le lelei.

E taua! Le taimi sili e fasi ai manu - 60-65 aso talu ona fanau mai. Afai ua uma lenei taimi, ua fautuaina e faatali mo le isi 10 aso, pe a uma le taimi lenei o le a faigofie ona tosoina fulufulu.

Lalo ma fulufulumanu

I le faaopoopo atu i manu maualuga, o le manogi o nei manulele e taua tele foi. O pillows, palanikete ma lavalava e faia mai ai. Ua faamaonia o lenei mea e le o se mea maualalo ifo i ona meatotino e paʻu i lalo. O tulaga lelei o uiga nei:

  • mamafa mamafa;
  • elasticity;
  • tau maualuga o fefaatauaiga;
  • vailaʻau

Tuutuuga o le taofia

E le manaʻomia e sui o le faʻapotopotoga Agidel ona faʻatau faʻatau mea taumafa taugata ma e le lelei i tulaga o le taofia. E oo lava i tamaʻi pato o loʻo 'aina fatu lelei e aunoa ma ni faʻafitauli. E le gata i lea, e mafai ona fafagaina i latou i vaovao, lapisi ma gutu.

Matou te fautuaina oe e faitau e uiga i le fausia o se fale mo otaota, faʻapea foi pe mafai ona tausia ni moa ma ni pato i totonu o le potu lava e tasi.

Manaoga mo le fale

O le fale e tatau ona matutu, susulu lelei ma faʻaauau ona faʻaalia. Talu ai ona inu le manulele i le tele o vai ma i le taimi nei latou te sosolo malosi, e taua le suia o le vaomago i luga o le fola i aso uma ina ia tumau ai le matutu.

E sili le tausia o pato i vaega laiti. Le numera o tagata taʻitasi - 2-3 manu i le sikuea 1. m fola. Nests e fausia i le fua faatatau o le tasi i le 3 tamaitai. O latou lanu e 35x40x40 cm. E mafai ona e ave ni atigipusa laupapa poo ni ato pusa e pei o ni foga.

E taua! E tatau ona tatou fuafuaina vave le nofoaga saʻo mo le faamoega, ona le suia ai lea. Afai e toe tuʻuina atu, o le moa o le a alu ese mai le faamoega.

Savalivali ma maua le vai

E ui lava o paʻu o vai e faʻafefe ai vai, e mafai e agidel ona faia e aunoa ma se tele o vai, e na o le pau le mea latou te manaomia se tamai taʻele i luga o le vao. Mo lenei faamoemoe, fetaui lelei i le masani masani, tanumia i le eleele ma faatumulia i le vai. E tatau ona suia i aso uma; i le vevela o le tau - e tele taimi i le aso.

O le fufuluina o le fale e le mafai, ina ia aloese mai le susulu tele.

O fafine e ave fuamoa i le taeao - e taua le manatua e le tuʻuina i latou i fafo mo le savali vave.

O le a le mea e fafaga

O le manaʻoga o Agidel e sili ona lelei, o le metabolism e le faʻagesegese e oo lava i le po.

I le taumafanafana

I le taimi mafanafana, e fafaga ai manufelelei 3 taimi i le aso, faatasi ai ma le amataga o le vaitaimi o le pipiʻi, ua faaopoopoina le isi fagafaga fafaga. O le masani masani - meaʻai o greens, fualaau faisua ma fatu. O iinei e mafai ona e faʻaaoga ai soʻo se meaʻai e mafai ona e faʻatau i faleoloa faapitoa.

Mo le atinaʻe tatau ma le mamafa, e tatau ona i ai i totonu o le taumafataga fualaʻau ma meaʻai. Tausisi i se vao e leai se totogi i nisi taimi e faʻaleleia ai le fafaga, aʻo maua e manu felelei meaai.

Aoao atili e uiga i le fafagaina o pato pato ma pato i le fale.

I le aso muamua pe a uma le pulou, e tatau ona fafaga vai o le pato i le vai ma le palatini, ma ia tuʻuina atu foʻi se moa moa gaʻo faʻafefiloi ma falaoa.

I le taumalulu

I le tau malulu, o le numera o fafaga mo le lafu mamoe lautele ua faʻaititia i 2 taimi. Na o tuusaunoaga o loʻo tuʻuina ni pato, lea e fafagaina i le fa 4 aso i le aso. I lenei tulaga, o le meaai e tatau ona i ai ni faʻaopoopoga faapitoa ma vitamini.

E te iloa? O le numera o le vertebrae i totonu o le pato, e sili atu nai lo o se uila.

Malosiaga ma vaivaiga

E pei foi o isi ituaiga, o le agidel ei ai itu lelei ma le lelei. I taua aofia ai:

  1. Taumafa mamafa mamafa
  2. Maualuga maualuga ma le fulu.
  3. Faalenatura faalenatura i faamaʻi.
  4. Fua maualuga o fuamoa fuamoa.
  5. Uiga talafeagai lelei.
  6. Le tofo ma le lelei o aano o manufasi.

Faitau foi e uiga i le fausiaina o pato o isi ituaiga ma felafolafoaiga: musky, Peking (Star-53), Bashkir, mulard, lanu moana lanu, paepae faasese.

Faʻafitauli itiiti ifo, ae o loʻo i ai pea:

  1. Meaʻai maualuga gaʻo o manufasi pe a faʻatusatusa i ituaiga e leai ni meaola.
  2. O Ducks e leai se atinaʻe pepe, o le mea lea e manaʻomia ai se faʻavave mo le toe gaosia.

Vitio: au taifau

Vaʻavaʻai faifaatoaga e uiga ia Agidel

I aso nei, e tasi le ponate na fasia. 60 tausaga. O le tino o le gaʻo na faʻaalia i le 2.3 kilokalama. O le tino e le tele.
marishka
//www.kury-nesushki.ru/posting.php?mode=quote&f=43&p=2767

e le o le tausaga muamua na ou aumaia ai le pato, aʻo leʻi i ai lena mea o Bashkir ma le taufaasese taufaasese, na filifili e taumafai Agidel. O le faaiuga, o le tupe maua, o le liua mai le Bashkir e le eseese, ae o le tino maliu e le matua gaʻo, lea e taulia lava pe a filifilia lenei koluse. Na manumalo o ia i le 40-45 aso, o le tino maliu 1.8-2.3, e lua faʻataʻitaʻiga na ola pea seia oʻo ia Novema, o lona uiga, 6 masina le matua, 1.9 leteleti, drake, 2.7kg, e aunoa ma le ua ma le gao.
Glebych
//fermer.ru/comment/1076088304#comment-1076088304

O le mea lea, ona o ona uiga, o le auʻau o le pato ua atoatoa mo le faʻatoʻaina i totonu o faatoaga tetele ma i luga o nofoaga faʻatagata. O le malamalama i uiga o le faʻatoaga ma tulafono o le galueaina e tusa lava pe itiiti se faitau aofaʻi o le a maua ai se iuga lelei.