Incubator

Aotelega o le incubator mo fuamoa "Rooster IPH-10"

O le masini muamua, o le IPS-10 Cockerel, na faia i le ogatotonu o le 80, ma talu mai lena taimi o lenei faataitaiga ua leiloa lona lauiloa i faifaatoaga moa. I le aluga o tausaga, ua faʻafouina le masini, ma ua sili atu ona faigofie ma aoga. I le taimi nei, o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faia i panini sanuisi, lea e faʻamaonia ai le leai o se pala i luga o puipui o le incubator. Mafaufau i ona foliga ma uiga i totonu o le tusiga.

Faʻamatalaga

Tofiaina o le masini "Pulu IPH-10" - le faʻaogaina o le faʻaogaina o mea tau eletise e faʻaogaina ai fuamoa o ituaiga o moa i totonu o faatoaga a le tagata lava ia.

E te iloa? O le fuamoa manu tele i le lalolagi ma le umi o le 15-20 cm e aumaia e le ostrich, ma o le mea itiiti, pe a ma le 12 mm le tele, o se hummingbird. O le tagata e umia faamaumauga i lenei eria o se vaega e igoa ia Harriet, o le na ia faataatia i le 2010 se fuamoa e sili atu i le 163 kalama, e i ai le diameter o le 23 cm ma le umi o le 11.5 cm.
I fafo atu, o le incubator e foliga mai o se atigipusa pusa faitofa ma se faitotoa i le pito i luma. O le faitotoa ua faʻapipiʻiina i ai se faamalama e maimoa i ai lea e faigofie ai ona mataitu le faʻaogaina o le faʻaoga. O le pusa e aofia ai fata e fa mo le faʻatauina o fuamoa (25 fasi vaega i le tasi) ma le tasi pusa faʻalauiloa. O uʻamea faʻamalosi, o meaʻai lanu moana gaosi lapopoa ma pusa folasisi polystyrene o loʻo faʻaaogaina e avea o ni oloa o le oloa.

O le incubator e gaosia e le kamupani Rusia Volgaselmash faatasi ma Pyatigorskselmash-Don. I le taimi nei, o kamupani uma e lua o loʻo atinaʻe ma le malosi ma maua ai oloa o loʻo i ai le tele o manaoga i le maketi a Rusia ma i totonu o atunuu CIS.

Faʻamatalaga faʻapitoa

  • Faʻasologa, mm - 615x450x470.
  • Pauna, kilokalama - 30.
  • Puipuiga o le eletise, W - 180 W.
  • Puipuiga o le eletise, V - 220.
  • O le tele o taimi ole fesoʻotaʻiga eletise, Hz - 50.
  • Vaavae vave, rpm - 1300.

Gaosiga o uiga

E mafai e le tagata faʻapipiʻi ona uuina fuamoa moa, o loʻo tuʻuina atu ai fata i totonu o lana ato. I le faʻaopoopoga, e mafai ona e faʻatauina ni fata faʻaopoopo e mafai ai ona e tuʻu le 65 keke, 30 togi poo 180 fuamoa o le kalo i le incubator.

E taua! Afai e leai se eletise mo le sili atu i le lua itula, e tatau ona vavae le incubator mai lima ma ave i se nofoaga mafanafana.

Faʻaaogaina o le Incubator

O le IPH-10 Ckerekeli e malosi mai le 220 V eletise eletise ma ua faʻapipiʻiina i le faamalosi faamalosi ma se masini liliu. O mea uma - vevela, faʻafefe ma le tele o le fuamoa o fuamoa - e pulea lelei ma e atagia i luga o faʻamatalaga faʻalauiloa o loʻo i luga o le faitotoa. O le faʻaauau pea o le faʻamamaina e tatau ona mafua mai i le faʻaleleia o le vai mai se pusa faapitoa.

I totonu o le vaega faʻapitoa faʻamalosi e iai se mea faufale e faʻamautinoa le aveeseina o le carbon dioxide ma le tufatufaina atu o le vevela i le vaega atoa o le masini. Ma i totonu foi o mea eletise ma se mea e faʻaogaina ai mea e faʻapipiʻi ai fata.

I totonu foi o lomiga fou, ua faʻapipiʻi ai se masini leo, lea e faʻaalia ai le vevela o le vevela poʻo le malosi o le eletise i totonu o le fesoʻotaiga.

Ryabushka 70, TGB 140, Sovatutto 108, Nest 100, Layer, Ideal hen, Cinderella, Blitz, Neptune, ma Kvochka e tutusa le avanoa.

Le lelei ma le le lelei

Tele le masini:

  • faigofie faigofie;
  • mea taua;
  • le faʻapipiʻiina faʻapitoa o matāʻupu taʻitasi;
  • ono mafai ona matauina le faiga o le faʻaaoga.
Cons o le masini:

  • le le lava o fata atoatoa mo fuamoa o isi ituaiga o moa.

Faatonuga i le faʻaaogaina o masini

Aʻo leʻi faʻaaogaina le incubator, e tatau ona e suʻesuʻe ma le totoa i faatonuga o loʻo pipii i ai, talu ai ona o le le tausisia o le puleaina o le masini e mafai ona oo atu ai i le oti o le pepe.

Saunia o le incubator mo le galuega

Aʻo leʻi faʻaaogā muamua, e tatau ona mulumulu i totonu o vai inu ma mea faʻamaʻi pipisi i totonu, pusa fuamoa ma faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi ma sauniuniga faʻapitoa poʻo se molini ultraviolet. E tatau ona toe faia lea lava mea ao leʻi tuʻuina fuamoa.

A maeʻa faʻamago, faʻapipiʻi le masini i se meafaigaluega o le 220 V ma vevela i le vevela o le 25 ° C. E talafeagai le siakiina o le tagata o loʻo galue e faigaluega pea, faʻapea foi le iloiloga o le tulaga lelei o le galuega a le tagata taʻavale. A o le i faia ni fuamoa "E tatau ona vevela le IPH-10 i le ono itula.

E taua! I le makafaʻi e manaʻomia ona e filifili naʻo fuamoa maualuluga ma faʻamaʻi fou e le sili atu i le 5-6 aso. Fufuluina ia mea e le aoga, aua a maeʻa ona le talafeagai lea mo le tolopoina. O mea filifilia na teuina i totonu o se nofoaga malulu i lalo o le faavae. luga.

Lauina o le fala

O mea filifilia na tuʻuina i totonu o fata ma o latou paʻu i lalo ma le potu i luga o le potu. O vai mama mama e sasaaina i totonu o le apa. I le isi itu, e faamumu le masini i le vevela muamua (+ 37.8 ° C), ma auina atu fata i le potu. E tatau ona faʻamautinoa e masani lava ona masani le telefoni ma le faʻaogaina o le masini.

Faaulu

I totonu o le incubator, o faiga autu uma e faʻaaogaina - o le maualuga o le vevela, susu ma le liliu o fua. O mea e manaʻomia e faʻaaogaina ai mea e mafai ona maua i totonu o faʻamaumauga mo le masini.

E pei i latou nei:

  • vevela i laasaga eseese - + 37.8-38.8 ° C;
  • susu i tulaga eseese - 35-80%;
  • fuamoa e feliuaʻi - tasi i le itula ma se vavaega e oʻo atu i le 10 minute.
I le taimi o le faʻavevelaina, e tatau ona mataʻituina pea le vevela, o le tagata faʻatoʻa ma le i ai o le vai i se pusa faapitoa.

Aoao pe faʻapefea ona e faia se mea faʻapipiʻi i ou lava lima, pe faʻafefea ona toe faʻaleleia se pusaaisa i lalo o se mea faʻapipiʻi.

Hatch chicks

Aʻo leʻi puʻeina, e le toe faʻaaogaina le fata lona lima, ma fesuiaʻi fuamoa i totonu o se tulaga vavalalata. Nestlings e amata ona paʻu i le faaiuga o le 20 aso mai le aso na faataatia ai. Aua le vave filifiliina mai latou mai le incubator - ia latou faʻamago maeʻa muamua. I le faaiuga o le 21 aso ma le amataga o le 22 aso, o moa uma lava ua tatau ona uma.

E masani lava o totoe se fuainumera o fuamoa atoa (e oo atu i le 20-30%), lea, e foliga mai, e leʻi tuuina mai le fanau ona o le leaga o le lelei o le punaoa.

Tau telefoni

I le taimi nei, o le tau o le IPH-10 "Cockerel" incubator i luga o le maketi e tusa ma le 26,500 rubles (US $ 465 poʻo le UAH 12,400). I nisi faleoloa e mafai ona e mauaina lenei masini e sili atu ona taugata pe taugofie, ae o le eseesega e le sili atu i le 10%.

E ui lava i le tau maualalo, e toatele faifaatoaga e sili ona latou manatu i lenei ata faapitoa, lea ua sili atu i le tele o tausaga ua faatuina e avea o se masini faatuatuaina ma galueaina ma se olaga auauna atu a le itiiti ifo ma le 8 tausaga.

E te iloa? I le 1910, i le Iunaite Setete, sa setiina ai se faamaumauga o fuamoa, lea na manumalo ai se tagata le iloa, e faaaoga ai fuamoa 144 i le taimi. O lenei faamaumauga o loʻo taofia pea, ma o le faamaumauga o loʻo i ai nei Sonya Thomas e leʻi faatoilaloina le afa o lena aofaiga - i le 6.5 minute e na o le 65 fuamoa na ia 'ai.

Faaiuga

E tusa ai ma iloiloga o faifaatoaga o manufasi, o lenei incubator o loʻo tumau pea ona taatele i totonu o avanoa o lo tatou atunuu ma e le mafaamatalaina. Ma mo se mafuaʻaga lelei, talu ai ona o lona tamaoaiga ma lona faʻatinoga ua mafai ai ona maua ni moa ma le tau o le malosi.

Ma le isi, o le faigofie o le mamanu masini e mafai ai e oe ona faia suiga talafeagai i le lima. E le gata i lea, o le au atamamai e matauina le saʻo, faigofie o le tausiga ma le umi o le auaunaga o le incubator.

Aoao pe faapefea ona filifili se thermostat, pe o le a le vevela e teu ai, pe faʻapefea ona faʻatulagaina le faʻaleleia lelei ile incubator.
O le faʻafouga o le faʻataitaiga na faʻaaogaina ai i se tulaga fou, faʻaonaponei, pe a suia le faiga o le fesuiaʻiina o fata, o ona lagolagosua na faia i tala faʻamau. O paneta pupuu ma le le lelei na suia i suauu sanuisi ma le mafiafia o le sili atu i le 4 senitimita.

Ina ia lelei le faʻaogaina o le incubator, e fautuaina oe e faifaatoaga faifaatoaga poto e mulimuli i tulafono faigofie:

  • aʻo leʻi faʻamamāina le masini mai le faʻaleagaina, tataʻi mai le sola;
  • e talafeagai le faʻapipiʻiina o le incubator i luga o se laufanua e le sili atu nai lo le 30 cm i isi masini eletise;
  • aumai se masini malulu i se nofoaga mafanafana, e le tatau ona e faʻaaogaina i le isi 4 itula e sosoo ai;
  • Aua nei faʻaaoga le uaea ma le pala ua faʻataʻatia, faʻapea foʻi ma fusi fai lima.

I le tausisia o tulafono uma o le faagaoioia, e mafai ona e faamoemoeina le faatuatuaina ma le faalavelaveina le faagaoioiga o le incubator "Pulu IPH-10" mo se taimi umi. O le taunuuga o le a maloloina ma faigata i moa, ma mulimuli ane i aano o aano o ana lava gaosiga.

Vitio: faʻafouina le faʻapipiʻi IPH 10

Suʻega o le Incubator Model

I le tautoulu o le 2011, na ou faatauina ai le IPH-10, na auina mai i le taimi e tusa ai ma le konekarate, na te tuuina mai ni moa manaia, ou te le i taumafai foi i isi. O le faʻalavelave na i ai i le faʻamaeʻaina o se ie i luga o le vai vevela susu, lelei, e le mafai ona faʻamalosi i le matagi, faʻamalosi le filo ma tuʻu i totonu o le mea e fafagaina ai, lele i taimi uma, pe a fuaina ma faia. O aso muamua muamua e 10 ou te faʻapipiʻiina ai le fata i le vai, i le afa lona lua ou te tapunia 50%, 4 aso ao lei puʻe, ou te toe tatalaina ma moli mai le fagu moli i luga o fuamoa, 95% pulou.
VANDER
//fermer.ru/comment/770993#comment-770993

O le incubator e le gata o se faʻafitauli i paʻu palasitika, ae faʻapea foi ma masini e pulea ai le vevela. Mo nisi mafuaaga, ua latou toilalo foi, ma afai e le galue le leo, ona liliu lea o le incubator i se ogaumu masani. IMHO.
PanPropal
//forum.pticevod.com/inkubator-iph-10-petushok-t997.html?sid=1bcfe19003d68aab51da7bac38dd54c0#p8594

E foliga mai ia te aʻu o se mea e faʻafefeina ai o se filifiliga tau tamaoaiga. O le taimi nei e oo lava i tagata lauiloa o le lalolagi o masini e maua mai ai mea e faʻaogaina: e matua otometi lava, pau lava le mea e tatau ona e faia o le tuʻuina lea o fuamoa ma sui taimi le vai, ma o le polokalama lava ia e faia mea uma. Ou te leʻi faʻaaogaina se mea faʻapitoa, ae na ou faʻalogo i ni manatu lelei, ae mo le taimi nei ou te aloese mai le faʻatau mai, ona e pau le tau. Ma o sea ituaiga o "Uila" e mafai ona faia nisi o Kulibin i le lotoifale mai se pusaaisa tuai.
Alyona Sadovod
//mirfermera.ru/forum/inkubator-petushok-instrukciya-po-primeneniyu-t1475.html?do=findComment&comment=9295