Poula

E tele ni filifiliga faigofie mo le fausiaina o fafaga e faia i paipa o PVC

E masani ona le atoatoa ma e le talafeagai le fafagaina o faga a le aganuu masani, aua o manu e masani ona aʻe i totonu ia i latou, faataapeapeina meaai, paluga ma mulimuli ane liliu ai ipu i luga. E ao i le faʻatoʻaga faʻatoʻaga ona mataʻituina le tulaga o le fafaga ma faʻaalu le tele o taimi e faamama ai. O masini faʻapitoa e fesoasoani i le faʻateʻaina o na faafitauli - o fai faʻanoanoa e faia i paipa a le PVC e mafai ona faia e le lima. E faapefea? Seʻio tatou tilotilo.

PVC paipa faʻavasegaina fafaga

PVC troughs ei ai le tele o tulaga lelei ma e talisapaia, i luga o mea uma, mo le mauaina o mea, tau maualalo o le fausiaina, maualuga le aoga, le gafatia e fatuina se ata faataitai. E tusa ai ma le ituaiga faʻapipiʻi, e tolu ituaiga o feeders e mafai ona iloga.

Taofia

O le faʻataʻitaʻiga o le susuga ua faigofie tele ona faʻaaogaina, aua e faʻaumatia ai le avanoa o moa e aʻe ai i le ogatotonu, i luga o le fale, poʻo le sili atu foi le leaga, tuʻu ai feeseeseaiga. O ia masini e taofia i totonu o se moa moa i se maualuga mai le fola ma faapipii i soo se puipui e ala i sikulima, puipui poʻo isi faʻamau.

Aoao pe faʻapefea ona fausia se tagata fafaga moa faʻaleleia.

O le faigofie pito i luga o le "fafagaina o meaʻai" e mafai ona avea o se oloa mai se paipa palasitika, ia le itiiti ifo ma le tasi mita le umi, ma le tele o pusa. Le fatuina e te manaʻomia:

  1. Vili le tipi i ni vaega se tolu ma se umi o le 70 cm, 20 cm ma le 10 cm.
  2. I le tasi itu o le uumi umi (70 cm) faʻapipiʻi se tasi o pulou.
  3. Tuu le tee i le pito i luga ma tuu le 20 cm le umi i totonu.
  4. O le paipa eletise mai le isi itu o loʻo faʻanoanoa foi.
  5. Faʻaofi le tofa (10 cm) i totonu o le tee.
Ua saunia le mamanu, e tumau pea na o le tautau i le nofoaga e manaʻomia i le moa moa, pe a uma ona faia ni pu mo le fafaga. O le lelei o lenei masini e:

  • faigofie o le faʻaaoga, le mafai ona tapunia le fausaga i le po;
  • e le afaina ai manulele;
  • e mafai ona faʻaaogaina mo le tele o moa;
  • e puipuia le fafaga mai otaota ma moa moa.

E te iloa? O le pusa muamua na faʻaalia i le senituri lona ono. Na faia e Epikopo Cerf o Culross ni masini faapitoa i le tulaga o se atigipusa lea na ia sasaa ai meaʻai mo lupe vao.

Faʻapipiʻi i le puipui

O meaʻai, o loʻo faʻasaga i luga o le puipui, e faigofie tele, ae o le toe faaleleia o le a tatau ona e togiina sina mea itiiti. Mo le faʻapipiʻiina o se faiga faʻapea, e tatau ona e faʻaogaina faʻamau faʻapitoa e faʻapipiʻi tuusao i le puipui poʻo faʻamau o le kulini.

Ina ia fatuina se faʻataʻitaʻiga puipui, o le ae manaʻomia se paipa PVC ma le umi o le 15 cm. E tatau foi ona e saunia ni pulou se 2, se tee ma lua vaega laiti o se paipa 10 cm ma le 20 cm. Tekinolosi tekonolosi e faigofie:

  1. O le paipa e fesoʻotaʻi i le 'upega tafailagi i le 20 mita faʻatasi ma le fesoasoani a se tee ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi i pito.
  2. E ala i le paranesi le teuina o le PVC itiiti i le 10 cm, lea o le a avea o se fata mo meaai.
  3. O le fausiaina o le fausaga o loʻo faʻatutu i le mea taumatau o le puipui ma le umi o le pito i luga ma pau ai le moe.
O lea ituaiga oloa e mafai foi ona faʻaaogaina e avea o se tagata inu. E faigofie ona faʻaaogaina, e mafai ai ona e puipuia meaai mai otaota ma feesoa o moa, ae o loʻo i ai se mea le lelei tele - e na o le lua manulele e mafai ona 'ai mai ai, ae le o isi.

I le taumalulu, e tatau ona e tausia e le gata i tagata o lou fale. Fai ma teuteu se manu fafaga faigofie mo manu felelei.

Seti luga o le fola

O faifaatoaga ma tagata faifaatoaga poto masani i le tele o mataupu e sili atu ona fiafia i le gaosiga o meaʻai e taofia pe leai foi. O fausaga o fola e faamatalaina e:

  • malosi, le mafai ona faʻapipiʻi i soʻo se nofoaga;
  • galuega faatino, e oo atu i le 10 manulele e mafai ona fafaga mai le fafaga i le taimi e tasi;
  • faigofie i le gaosiga.

O le le lelei o le "potu 'ai mo moa" faia e le tagata lava ia o lona tatala. Talu ai o le meaʻai i luga e le puipuia e se mea, otaota, palapala, fulufulu, ma isi mea e mafai ona ulu i totonu. Ina ia faʻapipiʻi le mea aupito sili ona maualalo o le fale, e tatau ona e:

  1. Ave ni paipa se lua, 40 cm ma le 60 cm le uumi, lua pulou, uʻu.
  2. I luga o le umi o le PVC e faia ai ni pu mo meaai, ma le lautele o le 7 cm.
  3. O le PVC e tatau ona tuu faʻatasi i luga o le fola, "malelemo" i le tasi itu, ma i le nofoaga lona lua o tulivae agai i luga.
  4. Faʻaofi le vaega lona lua o le paipa i totonu o le tulivae lea o le a sasaa ai le fafaga.

O le fausaga ua maeʻaeʻa e malupuipuia i le tele o nofoaga i le nofoaga e manaʻomia i le moa moa.

Saili poo a ni filifiliga mo le faia o se meainu mo moa, auala e faia ai se meainu mai se fagu paʻu, ma fausia ai se meainu mo moa ma fafie.

Matou te faia le fafaga

E ui lava i le mea moni e faʻapea, e le mafai e tagata e fafagaina manu manu ona mitamita i le maualuga o faʻamatalaga matagofie, latou te faia se galuega sili ona lelei: latou te saunia meaʻai mo moa mo se taimi umi.

Matou te tuʻuina atu i lou mafaufau ni kopi se lua o "ipu mo le fafagaina", lea e mafai ona faia e aunoa ma le tele o taumafaiga, e faʻaaoga ai se mea maualalo ma taimi.

E te iloa? O le lanu eletise ua lauiloa o se mea sili ona lelei mo le fafaga. E māmā, faʻalelei, faigofie ona galulue faatasi, e le fefe i le ele, e puipuia i le susu ma e umi lava le umi.

Mai le paipa paipa ma le tee

Mo lenei filifiliga o le a manaʻomia:

  • uumi paipa o le 1 m;
  • pulou;
  • tee ma se maualuga o le 45 tikeri;
  • puipui.

O le masini fafaga e aofia ai ni laasaga:

  1. Lua fasi 20 cm ma le 10 cm e vavae ese mai le paipa.
  2. Ua faapipii se ufiufi i le tasi itu o le oloa (20 cm). O lenei mea o le a avea ma lalo o le fafaga.
  3. I le isi itu o le tee ua faapipiiina, tafatafa tafatafa.
  4. I le itu o le tulivae faʻapipiʻi le nofoaga sili ona laitiiti (10 cm).
  5. O le vaega umi o le PVC ua tuʻuina i le tolu o le pu o le tee.
  6. Faʻamau le mamanu i le nofoaga tonu.
  7. O le iuga, o mea e sasaa ai meaʻai, ua ufiufi i se pulou.

E taua! Pe a faʻatulagaina se "moa moa" o soʻo se ituaiga, e tatau ona faʻaogaina itu uma o le oloa ina ia le mafai ona afaina manufelelei.

Mai paipa paipa paʻu ma pu

O le fausiaina o se manulele vave vave ma lelei, e moni lava pe afai e te teuina i luga o ia mea:

  • lua paipa PVC 50 cm, tasi - 30 cm;
  • lua paipa paipa;
  • tulivae.
I le faagasologa o le faia o le galuega, o le a e manaʻomia foi se vili e suʻe ai le pu.

O le algorithm mo le fausiaina o mea nei:

  1. I le paipa pito i lalo, o pu e puʻeina i itu uma e lua ma le 7 cm.
  2. I le isi itu o le mamanu ua tapuni i pulou.
  3. O le vaega saoloto e fesoʻotaʻi atu i le vaega pupuu e faʻaaoga ai tulivae.
  4. O le taunuuga o se fausaga i le foliga o se tusi fesuiaʻi G.

Fafagaina o le a fafagaina i se vaega puupuu o le feeder.

E taua! I totonu o sea ituaiga masini, e masani ona pipii le meaai i le pito i lalo, o lea e tatau ai ona fufulu mama i taimi uma.
Fafaga manu fafaga - e vave, faigofie, taugofie ma aoga. E oʻo lava ia i latou e leʻi i ai se poto masani i mea faigaluega e mafai ona latou feagai ma a latou gaosiga. Ua lava lava le teuina i luga o mea talafeagai ma mulimuli manino i faatonuga uma. Na o ni nai itula - ma ua saunia lau manu fafaga manu.

Vitio: Fafaga meaai ma inu pusa mo tagata ulaula i o latou lava lima