Incubator

Toe iloilo le incubator mo fuamoa "TGB-210"

O le sini autū o faifaatoaga moa, o se maualuga maualuga o le faʻaleleia o moa maloloina ma le malosi o moa ona o le faʻafefeteina o fuamoa, lea e le mafai ona ausia e aunoa ma le faʻaaogaina o se incubator. E tele ni faʻataʻitaʻiga o faʻalavelave faʻafuaseʻi, e eseese i le faʻatinoga, gafatia ma isi uiga faapitoa, faʻatagaina e iloagofie ai mai isi masini tutusa. O le aso o le a tatou tilotilo i se tasi o nei masini - "TGB-210", o auiliiliga auiliili ma uiga, faapea foi ma faatonuga mo le faaaogaina i le fale.

Faʻamatalaga

O le faʻataʻitaʻiga o le incubator "TGB-210" ei ai ni eseesega taua mai isi masini tutusa. Muamua lava, o le gauai atu e tosina atu i ona foliga vaaia.

E te iloa? Muamua faigofie faʻafefe mo moa gaosia na fausia 3,000 tausaga talu ai i Aikupito. Ina ia vevela ia ituaiga masini, latou te susunuina le vaovao: sa tumau le vevela mo se taimi umi.

O le eseesega autu o le le lava o puipui, aua o lenei masini e faia i tulimanu uʻamea ma ufiufi i se ufiufi aveeseina o mea e mafai ona faʻaalu.

O le mataupu e aofia ai mea faʻamafanafana e mafai ai ona faʻamafanafanaina itu uma o le faʻavaa ma le lelei.

Ua mamanuina le masini e vevela ai fuamoa - moa, ponaivi, toso, salu, kusi.

O le ae fiafia foi e aoao e uiga i foliga o le susunuina o fualaau o totonu ma Guinea Fowl.

O le igoa "210" o se faailo o le vateatea, o lona uiga, o lenei ata e mafai ona faaogaina ai 210 fuamoa moa. O le masini e aofia ai ni fata se tolu, lea, i le faasologa, e mafai ona tuu 70 fuamoa taitasi.

O se masini e mafai ona i ai ni masini e fesuiaʻiina ai fata:

  • otometipe a faʻatulagaina se polokalame i le incubator, ma ua fesuiaʻi le fuamoa e tusa ai, e aunoa ma le faia e tagata;
  • lima o loʻo faia - manaʻomia le fesoasoani a le tagata ina ia suia le tulaga o fata. Ina ia faia lenei mea, ia faʻaaoga se mea faʻapitoa e mafai ai e le felauaiga o fata.

O le itu taua lelei o le "TGB-210" o le i ai o nisi o mea faʻafouina faʻapitoa e mafai ai ona oʻo atu i le selau pasene le mafai ona maua mai i moa.

O nei faʻafouga o loʻo faʻatusalia mai e le i ai i le incubator:

  • biostimulator, lea e mafai ai ona faʻaitiitia le vaitaimi o le faʻasili, lea e fesootaʻi ma le i ai o se faiga faʻavae e mafai ona faia ni leo i se tulaga patino, faataitaiina o le moa;
  • Chizhevsky chandeliers, lea e fesoasoani i le faateleina o le gaogao o moa;
  • fausia i totonu o le telefoni numera lea e mafai ai e oe ona seti le vevela e teuina i le masini ma e mafai ona faʻaaoga mulimuli ane mo le fuaina o fuamoa mulimuli ane e aunoa ma le fetuutuunai o lenei faailoilo.

Aoao pe faapefea ona e filifilia se telefoni mo se masini faʻapipiʻi, ma pe mafai ona e faia se mea e sili ona lelei.

Incubators "TGB" o nisi ia o mea e sili ona lelei mo moa fefaʻatauaiga o aiga. O le gaosiga o le "TGB-210" - "EMF", o le atunuu na afua mai - Rusia.

Faʻamatalaga faʻapitoa

Mafaufau i uiga autu o le incubator "TGB-210":

  • o le mamafa o le masini e 11 kilokalama;
  • fuataga - 60x60x60 cm;
  • maualuga le puleaina o le eletise e 118 W;
  • eletise eletise e mafai ona tuʻuina mai: mai le upega tafaʻilagi, pona mai le taavale - 220 V;
  • le fuainumera o le liliu o fata i aso taitasi - 8;
  • mita vevela--40 ° C i le + 90 ° C;
  • vevela o le vevela - leai se sili atu i le 0.2 tikeri;
  • soifua auaunaga e le itiiti ifo ma le 5 tausaga.

O le gafatia o lenei incubator o le 210 pcs. moa moa, 90 pi. - kusi, 170 pcs. - pato, 135 pcs. - turkey, 600 pcs. - salu.

Faʻaaogaina o le Incubator

O vaega autu o le incubator "TGB-210" o le i ai o:

  • telefoni;
  • mea e faʻafeiloaʻi ai mea e faʻaaogaina;
  • se faʻaogaina o le masini lea e mafai ai e oe faʻatasi ona faʻafao uma ia fata i fuamoa;
  • se faiga e faʻaleleia ai le ea e puipuia ai fuamoa mai le vevela i le vaeluaga lona lua o le vaitaimi o le faʻalavelave, lea o se faafitauli mo fuamoa tetele o le suavai.
E taua! Ina ia mafai ona faʻaaogaina le incubator ao faagasolo vaitau o le faʻaaogaina o malosiaga ma le faʻalavelaveina le faʻaogaina o le faʻaoga, o le "TGB-210" e mafai ona tuʻuina atu i se punaoa o le malosiaga faʻapitoa, lea e faʻatau eseese.

O le tele o faʻataʻitaʻiga fou o loʻo i ai le telefoni numera e mafai ai ona e setiina le vevela manaʻomia ma mataʻituina i luga o faʻamatalaga numera.

O le i ai o se tagata faʻataunuʻu - Chizhevsky chandeliers, e mafai ai ona e faʻatupulaia le aofaʻi o vailaau e le lelei, lea e fesoasoani i se atinaʻe sili atu o atigipusa ma faʻaitiitia ai le ono mafai ona atiaʻe faafitauli i fuamoa faʻatau.

O le a aoga foi mo oe le aʻoga pe faapefea ona fai se mea faʻapipiʻi mai se pusaaisa tuai. E le gata i lea, e uiga foi i le tomai faapitoa o nei tagata e pei o "Blitz", "IFH-500", "Universal-55", "Sovatutto 24", "Remil 550TsD", "IPH 1000", "Titan", "Stimulus-4000" "Covatutto 108", "Egger 264", "TGB 140".

Le lelei ma le le lelei

O faʻamanuiaga o le TGB-210 e tatau ona:

  • faigofie i le fausiaina;
  • faigofie i le faapipiiina o le masini;
  • lona laʻitiiti laitiiti, o se mea e le masalomia le aoga pe a felauaiga ma tuʻuina i totonu o se tamai potu;
  • le mafai ona faaitiitia le faagasologa o le susunuina o fuamoa ona o le i ai o se meaola toto;
  • le i ai o se faʻaaliga e mafai ai e oe ona siaki ia faʻamaufaʻailoga autu - le vevela ma le susu i totonu o le masini;
  • le mafai ona faʻafesoʻotaʻi le maʻa, lea e taua i le mea e tupu mai i le malosi o le malosiaga;
  • le avanoa e liliu ai fata i se auala otometi ma le lima;
  • faateleina le malosi o fuamoa;
  • maualuga maualuga o le moa;
  • avanoa e fafaga ai moa o ituaiga eseese o manulele.

O tulaga le lelei o le "TGB-210" o:

  • vai le lelei o le vai, lea e tatau ona suia pe a uma le faatauina o le masini;
  • le lelei o le faʻapipiʻi o fuamoa i totonu o fata, lea e ono mafua ai le leiloa pe a liliu (e mafai ona faasaʻo e oe lava ia, faʻapipiʻi fata ma faʻaopoopoga faaopoopo mai fasi mea paʻu);
  • le lelei le lelei o le uaea, lea e faatulagaina ai le fesuiaʻiga o fata, ua toe suia foi pe a uma ona faatauina mai;

E taua! I faʻataʻitaʻiga na faʻasaolotoina ina ua mavae le 2011, ua suia le uaea i le uamea, ma o lenei ua leai ni faafitauli i le liliu o fata.

  • o se faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le toʻimamaʻo pe a tatala le mea faʻapipiʻi, lea e taʻitaʻia ai le vave osofia o fuamoa;
  • faʻaleagaina faʻaleagaina o fata uʻamea mai le faaleagaina ona o le maualuga o le suamalie i le masini;
  • leai se faamalama i le masini e pulea le faagasologa o le faʻaaogaina;
  • le tau maualuga o le incubator, lea e le aoga ai le faʻaaoga e fai ai se fuainumera itiiti o moa.

Faatonuga i le faʻaaogaina o masini

Ina ia mafai ona maua se iʻuga lelei mai le faʻaaogaina o fuamoa, e tatau ona faʻaaoga lelei le masini, o lea ia mafaufau i le laasaga taʻiala taʻitasi "TGB-210".

Saunia o le incubator mo le galuega

Aʻo leʻi faʻaaogaina le masini mo lona faʻamoemoe faamoemoeina, e tatau ona faʻatasia. Muamua lava, faʻasaʻo mea uma mai le faʻapipiina o uta. Mai le pito i luga o le incubator e te manaʻomia e maua ai le tagata, lea o loʻo i totonu o le taga o mea vaivai.

E tatau ona tipi ma aveese ma le faaeteete le tagata, tuu ese. I luga foi o le fata pito i luga, e mafai ona e mauaina alalaʻau o loʻo faapipii i le pito i lalo o le fata: e tatau ona faʻasaʻolotoina, aveese le fusiua, ave faʻamalosi ma aveese ma le faaeteete le fata pito i luga.

I le isi itu, ave faʻamalo mai le mea e pule ai, ma o aʻa ma kusi ua mumu i le mumu, e tatau ona faʻatalanoa ma se sikulifa.

E le gata i lea, ia mautinoa e aveese le uta o uta i tua o le masini, lea e lanu mumu. O lenei fusi e manaʻomia e faʻamautu ai fata ina ia latou le tautau i taimi o femalagaiga.

E taua! Afai e galo ia te oe le aveese o le papatua pito i tua, o le a le aoga ia fata-rotate.

E le gata i lea, o loʻo umia le vaega pito i luga o le incubator, e talafeagai le faʻalauteleina o le faavaa i le maualuga. Ona tatau lea ona e faapipiiina itu o le itu i le ogatotonu o sikuea sikuea taʻitasi, lea ei ai pusa talafeagai mo sikulima. A maeʻa ona tatau ona faʻagasolo i le faʻapipiʻiina o le tagata faʻatasi ma le fesoasoani a tagata faimalaga.

O le tagata o loʻo nofo i se auala e faʻatautaia ai le faʻaogaina o le ea i le taimi o le taʻavale a le tagata. E tatau ona faʻaeʻe le tagata i luga o le pito i luga, i le ogatotonu o le incubator, mai le itu o loʻo i ai fata. E le gata i lea, o loʻo ufiufi luga o le fausaga fausia, ma ua saunia le masini mo le faʻaaogaina.

O fafo atu o le fausaga atoa o loo tumau pea le vaega o le puleaina. Faʻafesoʻotaʻi le masini eletise i le eletise i luga o le iunite: o luga o le ae iloa ai le afi o le afi. Ina ia fetuutuunai, o loʻo i ai faʻamau "-" ma le "+", lea e mafai ai ona e seti faʻataʻitaʻiga tatau.

Ina ia alu i le tulaga o le biostimulation, e tatau ona e uu i lalo laina e lua "-" ma "+" i le taimi lava e tasi ma taofi seia oʻo i luga o le faʻaaliga. Ona faʻaaogaina lea o le "+" button, e te manaʻomia e filifili le ala manaʻomia - mai le 1 i le 6.

I le incubator, pe a uma ona filifilia le ala, e mafai ona e faʻalogoina le leo o le kiliki, o le a fesoasoani i le tele o moa. Ina ia toe faʻafoʻi le vevela i le faʻaaliga, seti 0 ma faʻatali seʻi oʻo i le vevela.

Mo le vaʻaia o le susu, e tatau ona e faʻamalosi faʻatasi i lalo "-" ma "+" faʻamau.

Lauina o le fala

A maeʻa ona faʻapipiʻi le masini, e mafai ona e amata tuʻuina fuamoa i fata. E talafeagai le faia o se faailoga tusi ma le mimiti pito i luga. Ina ia faigofie ona faʻaaogaina, e fautuaina e faʻapipiʻi le fata e toetoe lava i luga o le laina, ma le faʻaaogaina.

E tatau ona e amata faʻatumu le fata mai le pito i lalo, ma uuina fua o loʻo uma ona faʻapipiʻiina. Pe a faʻatulagaina le laina mulimuli, e masani lava ona tuʻuina se tamai vaeluaga, o lea e tatau ai ona faʻatumu i se manua gaʻo.

O fata ua tumu e tatau ona tuleia i totonu o le kaseti. Afai e lava lava fuamoa mo 2 fata, e fautuaina e faʻapipiʻi i luga ma lalo ifo o le pito o le kaseti ina ia paleni.

Afai e le lava ia fuamoa e faʻatumu atoa ai le fata, tuu i luma ma tua o le fata, ae le o itu. Afai ua tumu uma fata, o fuamoa, lea e le i tupu ai le atinaʻe o le masini, e tatau ona aveeseina aʻo leʻi aveesea.

O fuamoa lelei o loʻo totoe o loʻo tuʻuina i totonu o fata uma i se tulaga tuʻu. I lenei tulaga, ua faatagaina ia fuamoa "e togi" sina tasi i le isi.

Faaulu

I le vaiaso muamua o fuamoa i totonu o le incubator, e tatau ona mafanafana lelei: mo lenei mea, o le vai mafanafana ua sasaaina i totonu o le apa. I aso muamua, ua seti le incubator i le maualuga nai lo le masani ai o le vevela - + 38.8 ° C, ua tapunia ai pupuni faʻalelei.

A maeʻa le 6 aso, ona tatala loa lea o le paluga ma faʻavaivaia le tatalaina o vaalele - e tatau ona faʻaitiitia le faʻafefe ma faʻateleina le faʻagasologa o le faʻaleleia o le vai. O ia manipulations e manaʻomia e faʻaleleia ai le fua faatatau ole metabolic i le fuamoa, faʻaleleia le faagasologa o mea taumafa ma le excretion o otaota.

O le fesuiaʻiina o fata e tatau ona tupu pe tusa o le 4 taimi i le aso i le faagasologa atoa o le faʻaaogaga, sei vagana ai 2-3 aso muamua aʻo lei puʻe.

I le aso 6, o le vevela i totonu o le incubator e tatau foi ona tuʻu ifo i le + 37.5-37.8 ° C.

E taua! Afai e le faʻaitiitia le vevela, o le puʻeina o moa o le a tupu vave: i le tulaga lea o le a vaivai ma miti ia moa.

I le aso lona 12 o le faʻasusu, o fuamoa e faʻamaʻaʻaina: mo lenei mea, e faalua ona faaluaina i le aso. Ina ia faʻamafanafana ai fuamoa, ave le apa mai le incubator, faʻapipiʻi i luga o se fola ile 5 minute, i se potu vevela o +18 i le + 25 ° C.

I le faagasologa o le mafanafana o fuamoa e toʻa i le 32 tikeri. A maeʻa le taimi atofaina, pallets ma fuamoa o loʻo faʻatutu i le masini faʻapipiʻi. Mai le 12 i le 17 aso, o le vevela i totonu o le incubator e tatau ona i ai i le 37.3 ° С, o le maualuga o le ea o loʻo faʻamauina ile 53%.

Mai le 18 i le 19 aso e tumau pea le tumau ole vevela o le ea - + 37.3 ° C, ma faʻaitiitia le maualuga o le 'ea i le ea i le 47%, e faʻamalolo faalua i le aso mo le 20 minute.

Mai le 20 i le 21 aso, o le vevela o le ea i totonu o le incubator e oʻo ifo i le 37 ° C, o le maualuga o le ea e oʻo atu i le 66%, o le a faʻamaʻosaʻo ai fuamoa, ma e lua faʻamafanafanaga e faia mo le 5 minute taʻitasi.

Hatch chicks

A oʻo mai le taimi o le vevela, o fuamoa e le maua se lagona itiiti i le vevela, ma e mafai ona tuʻu ifo i le + 37 ° C. O le suavai i le faagasologa o fualaʻau e tatau ona i ai i se tulaga maualuga - e tusa ma le 66%.

2-3 aso aʻo lei fuafuaina le vevela, taumafai e faaitiitia le aofaʻi o faʻamatalaga faʻapipiʻi: o le masani masani o le 1 le taimi i le 6 itula, talu ai ona faʻaitiitia le susu, ma e umi se taimi e toe foʻi ai i le tau masani.

Pe a oʻo i le fuamoa muamua, ona fautuaina lea e faʻaleleia le maualuga o le suamalie. E masani lava i totonu o le 3-4 itula e sau ai le moa mai le atigi. Afai a maeʻa le 10 itula e leʻi tupu lenei mea, e mafai ona e talepeina le atigi faʻataʻitaʻi ma fesoasoani i le moa ia laitiiti.

Nestling na faatoa amata ona tatau ona tumau i le incubator mo le itiiti ifo ma le 24 itula. Mo le 72 itula, e mafai e le moa ona tumau i totonu o le incubator e aunoa ma ni meaai, o lea aua le popole i ai. A maeʻaeʻa le fuainumera o fuamoa, e tatau ona ave le moa i se faila (nursery).

Tau telefoni

"TGB-210" o se masini taugofie tele - o lona tau masani e sili atu nai lo le tau o isi masini tutusa. E faʻatatau i masini e iai le mita eletise, o le Chizhevsky lamp, e mafai ona eseese le tau mai le 16,000 i le 22,000 rubles.

I Ukraine, o le tau o le masini e eseese mai le 13,000 i le 17,000 UAH. O le tau o le TGB-210 incubator i tālā e eseese mai le 400 i le 600.

Faaiuga

E ui lava i le tau maualalo, o le incubator "TGB-210" e lauiloa mo moa fefaʻatauaiga o aiga, ona e maualuga le maualuga o lona siva. E ui lava i ni faaletonu i totonu o le masini, e faigofie lava ona e faʻafetaui ma toe sui elemene i ni mea lelei.

O le toʻatele o tagata na faʻaaogaina le TGB-210 incubator na maitauina le tumau, faigofie, faʻamaoni, ma faigofie ona faʻaaogaina. Faatasi ai ma le tusiga o le miti, o le foliga mai o le manogi i luga o fata ma le uamea, o le faateleina o le pisapisao i le faaosofia o le bioacoustic.

O le tele o mea tau tupe, lea e lauiloa foi e avea ma masini fale mo le fafagaina o moa ma mafai ona tauva ma le "TGB-210", e pei o - "Lay", "Poseda", "Cinderella".

E te iloa? I totonu o Europa, na amata mai i le senituri lona XIX, ma o le tele o le gaosiga o faʻalavelave faʻapisinisi i le USSR na amata i le 1928.

O le mea lea, o le faʻaaogaina o le incubator "TGB-210" e matua faigofie lava, ae ina ia mafai ona maua se taunuuga lelei mai le faʻaaogaina o fuamoa, e tatau ona e mulimulitaʻia faatonuga ma mulimulitai i fautuaga masani o loʻo tuʻuina mai ia tatou tusiga.