Faatoaga faatoaga

Palu vaiinu mo moa i le fale

Ina ia manuia mai moa, latou te manaʻomia le fausiaina o se siosiomaga mafanafana lelei ma tuʻuina atu ia i latou meaʻai talafeagai. O se tasi o elemene sili ona taua o le anotusi o le puleaina o le puleaina o manulele. E mafai ona faʻatau pe inu mai mea inu. Mo le faia o se mea inu vai mo moa ma ou lava lima, e tatau ona e mafaufau i uiga o ituaiga eseese, o latou faʻamafanafanaga e uiga ile manulele ma le faigofie o le tausiga, faʻaopopo vai poo vitamini, faʻapea foi ma le faʻamamaina mai le faʻamaʻi.

Manaomia o le Inu mo Pini

O se tagata inu ava e tatau ona:

  • ia tumau ma tumau;
  • leai se leaga i moa;
  • faigofie ona faʻatumu;
  • aua le ulu atu i vailaau faʻasaina i le vai;
  • faigofie ona mulumulu ma faʻamaʻi;
  • tausia le vai mama ma inu suavai;
  • Aua le faʻafefe le vai i totonu o le taumalulu.
Mo le olaga masani, e tatau i le moa ona oʻo i le 270 ml o le vai i le aso. O le fua faatatau e faalagolago i le ituaiga (moa fuamoa e manaʻomia le inu ava), tausaga o le tauleʻaleʻa ma le vaitau. Mo se faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia pe tusa ma le 120 ml o vai, e lua masina-matua-fuamoa, ma e manaʻomia pe a 200 ml.

E te iloa? O le aveeseina o se moa susu mo le 48 itula e faaitiitia ai lana gaʻo i le 6 aso i le 4%. O se faailoga o le le lava o le vai i totonu o le tino o le faʻapipiʻiina o le selu, o le leai o se meaʻai.

Faia o pusa vai mo moa ma o latou lava lima

O ituaiga autu o meainu i totonu o moa moa:

  • O le "valea" filifiliga o soʻo se gafatia o le aiga;
  • masini mimilo;
  • pepe;
  • mai le paipa polypropylene.
O se pesini faigofie, e pei o se pesini poʻo se pani, e faigofie ona faʻamautinoa, ae le saogalemu. O mea o loʻo iai i totonu e vave faʻaleagaina, ona o le pefu, meaʻai, palapala. O le taofiofia mai le faʻafesoʻotaʻi i vae o manulele e ono mafua ai faʻafitauli o le intestinal ma faʻamaʻi pipisi i manu felelei.

Faamasani oe i le faagasologa o le faia o se fagu mo moa.

Ina ia fatuina se mea inu, o le a e manaʻomia:

  • selu sikola po o vili;
  • fua fua;
  • mea taumafa.

Nippelny inu pusa

O susu inu meaʻai e maua ai le vai i le taimi e faʻafesoʻotaʻi ai le manulele. E faigofie lenei mea ona e le o le vai, e le mafai ona pupuʻu pe pisia.

O sea faiga e aofia ai:

  • vai vai;
  • fesoʻotaʻi faʻamalosi;
  • paipa i paʻu;
  • faʻafefe ese.
Algorithm manufacturing:
  1. Mo le galuega, o loʻo faʻaaogaina se pusa palasitika poʻo se polypropylene tank lea e sasaa ai le vai. O le mea e manaʻomia mo lenei tulaga - e tatau ona umi.
  2. O le pulupulu e tosoina i totonu o le tane taʻele o le a tuʻuina atu ai vai.
  3. O le paipa polypropylene e faailogaina i igoa uma 30 cm.
  4. Faʻailoa pu i lalo o le totini.
  5. Faʻamau le filo, mulimuli ane e tatau ona e nonoa le uʻu (faasologa 1800).
  6. E faʻapipiʻi se polo i le tasi pito o le paipa, ma o le pipii e fesoʻotaʻi atu i le isi pito.
  7. O sooga uma e vaʻavaʻaʻi ina ia le vaivai ai le tino.
  8. E tuʻuina se matutu mataʻu i luga o le paipa i tamatamai lima taʻitasi.
  9. E tietie le tane i luga o le puipui o le moa, ma o le pusa inu e faigofie ai mo moa ona inu, o lona uiga, e le sili atu nai lo le tua o le moa.

E te iloa? E iloa e manulele le inu mai susu ma maua ai ni meaai. I le fia iloa e uiga i le manava susulu, o le moa e taia i lona gutu ma inu ai. O le valaʻauina o isi i le vai, o loʻo faaauau pea ona inu, ma o lenei mea o loʻo faʻaalia ai le mataupu faavae o le polokalama.

Ata Vitio: Oloa Gaosi Oloa Gaosi

Avanoa Faanatinati

O se tagata inu vai inu vai o se vai vai na tuʻu i luga o se paʻu. Mo le gaosia o sea ituaiga faʻataʻitaʻiga o le a manaʻomia ai:

  • paʻu palasitika po o isi pusa;
  • paleti;
  • tamai vae i lalo o le fagu.

Aoao pe faʻapefea ona faia ni meainu mo geese, lapiti, mo moa ma ou lava lima.

Fausiaina o se pusa inu:

  1. Ua tumu le fagu i le vai.
  2. Tuu tamai vae i luga o le ua.
  3. Ufiufi ma se fata.
  4. Suʻe.
O mea o loʻo i totonu o le fagu o le a teuina i le ea o le ea, ma o le a tafe le vai i totonu o le apa pe a inu vai moa. O fagu paʻu e masani ona faʻaaoga e pei o se vai vai. Ina ia mafai ai ona mamanuina le mamanu, o le pusa e faʻapipiʻi i luga o le paleta. O ipu avanoa e mafai ona faʻailoa fale ma faʻatau. O le mea sili ona faaletonu o le faʻafefe o le vai i vae o moa ma laʻau.

E faʻapefea ona faia se mea inu inu: vitio

Faʻamatalaga Faʻataʻitaʻi

Mo le gaosia o sea ituaiga faʻataʻitaʻiga, o le ae manaʻomia se paipa polypropylene, pulou i pito o le paipa ma fusi mo le faapipii i luga o le puipui.

Algorithm of work:

  1. I totonu o le paipa i le isi itu o vaeluaga taʻitasi.
  2. I pito o le paipa faʻapipii pulou.
  3. Faapipii le paipa i le maualuga o le 20 cm mai le fola i le puipui ma ni poloka.
  4. Sasaa vai.
O lenei faiga e lelei mo le faigofie o le gaosiga ma le tausiga. E le faʻaleagaina le vai, e faigofie ona faʻaopopo vailaʻau, e faigofie ona mulumulu ma faʻamaʻi.

E taua! E tusa ai ma le All-Russian Poultry Research Institute, o le vai malulu e le o gauaiina e le manulele, ae o loʻo i totonu o lona inumaga seʻia oo i le vevela o le tino. O le mea lea, o le vai i manulele, aemaise lava o moa, e tatau ona vevela. O le vevela sili ona lelei mo moa lapisi e tatau ona i totonu + 18-22 °C.

Paʻu faigofie inu

Aua o le galuega o le a manaʻomia se pakete palasitika ma ni paʻu.

O le fafagaina o meaai o se vaega taua tele o le soifua maloloina o meaola, aʻoaʻoina auala e fai ai fafaga mo moa, manu felelei, lapiti, puaa.

O le gaosiga e aofia ai laasaga nei:

  1. I le pito i lalo o le pakete, ia vaelua ni pu faataamilo i le pu mo le paʻu (1800 series).
  2. O le filo e tipi i pu.
  3. O solo ua solo.
  4. O le pakete e faʻamau i se maea o le nylon poʻo se isi mea faʻapipiʻi i luga ole taualuga.
  5. E aoina le vai.
O moa inu mai se tagata inu o le a tutusa lava ma se tamaʻi lima e faʻaaogaina se paipa. O le televavave o le faiga o lenei faiga o le faigofie ma vave ona faia nai lo le inu paipa.

Palu vaiinu mo le taumalulu ma le uila afi

Talu ai o se vai mafanafana e sili atu ona uuina e le okeni o le tino, aemaise lava i le taumalulu, o le a matuai manaomia lava le saunia o le mafanafana mo le tagata inu. O vai faʻaputuina e le gata na mafua ai faʻamaʻi, ae faʻapipii ai foi, e faʻalavelave ai le paʻu o le vai.

Mo le gaosia o ituaiga faʻamafanafana o le a manaʻomia:

  • ua maeʻa le pusa pia;
  • suauu afi;
  • se paipa e sili atu lona lapoa nai lo se pusa fagu;
  • polyamethylene foam poo isi masini vevela.
O le masini faʻavevela e aofia ai le uila afi, o se faʻapipiʻi e faʻapipiʻi i le uaea ma se faʻafaʻatasi i le tasi itu, ma le tuʻufaʻatasiga i luga o le isi pito o le uaea. Ua faʻamoemoeina mo le faʻaogaina i faiga faʻapipiʻi. Mo paipa PVC ma le diamita o le 25 mm o le a lava lea e faʻaoga ai le uaea e 10 watts i mita taʻitasi.

Faʻatuina o se mea inu vevela:

  1. Ua faʻapipiʻiina le uaea faʻamafanafana i totonu o le tino ma mea inu inu.
  2. Ina ia aloese mai le vevela o le vevela, o le paipa e tuu i totonu o le mafanafana, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamalama o le polyethylene.
  3. I le paipa o se lapoʻa lapoa poʻo se pu e faʻapipiʻi lima mo le mea e gaosia ai le laupepa.
  4. Nippelny inu pusa i totonu o le faʻamafanafana faʻafefiloi ua tuʻuina i totonu o se lima faʻalanu.
  5. Ina ia aua nei fagogo le tane, o loʻo tumu foi i le faʻamalosi, mo se faʻataʻitaʻiga, fulufulu 'oti poʻo le sanuisi.
  6. O le uila uʻamea e fesoʻotaʻi i lima.

E taua! Faaaogaina o vai mafanafana (+ 10-15 °C mo moa matua) faʻavaveina le faʻaleleia o meaʻai i le taumalulu. Ma i le vevela o le tau, o le vai malulu e fesoasoani i le manulele e faatumauina le mafanafana lelei o le tino.

E faʻapefea ona faia se tagata e inu i le taumalulu: vitio

E faʻafefea ona faʻaputuina le suavai i tagata inu

O le vai e otometi lava ona tuʻuina atu i manulele i pulou ma ipu masini. Ina ia mautinoa le afaina o le vai, e tatau ona fesoʻotaʻi i le paʻu palama. Ae o lenei faʻataʻitaʻiga e sili atu ona leaga nai lo mea lelei:

  • I se taimi mulimuli ane, o soʻo se paipa o le suavai e faʻaleagaina e otaota eletise, vaega o mea mamafa mamafa, ma isi; o le ava e faʻafefiloi i le suavai e le mafai ona fufuluina pe faʻamamaina;
  • afai o le a faʻaaogaina e se manu ua pisia, o le ae ave le faʻamaʻi i totonu o le mea e maua ai le suavai o le fale.

O le mea lea, matou te le fautuaina e te faʻapipiʻiina se suavai faʻapipiʻi i tagata inu mo au manulele.

Aoao i le auala e fai ai se faamoega, sosolo mo moa.

O fea e tuʻu ai le tagata inu

E tatau ona tuu le fagu vai i totonu o le mea e mafai ona maua e le manulele, o lona uiga e le maualuga atu nai lo le 30 cm mai le fola. O loʻo faʻapipii faʻamau i le puipui, o loʻo totoe mea uma ina ia le mafai e le manulele ona toe faʻafeiloaʻi.

O le mea lea:

  • pusa pusa pusa poʻo se mea e faia i le paipa polypropylene e faʻapipiʻiina i le puipui faʻamalosi puʻu;
  • e sili atu le tuʻuina o le masini i luga o le 20-30 centimita le maualuga - o le a faʻaolaina mai le liliu ese, faʻaitiitia le tele o le palapala e pau i totonu;
  • O se mea inu inu mai se pakete ua faapipiiina i se matau i luga o le taualuga o se pou moa.

Aoao pe faʻapefea ona fai se moa moa, faʻaleleia, faʻavevela, moli i totonu, aviary mo moa.

Faʻafefea ona aʻoaʻoina moa e faʻaaoga ai le tagata inu

Ole manulele o manulele fiailoa, ma afai e tautau se afu mai le limamatua, ona paʻi atu lea o se tasi i lona gutu ma iloa ai e mafai ona e inu mai lenei mea, ma faʻaalia foi pe faapefea ona aoga, i ou aiga.

Afai e le oʻo mai lenei malamalamaaga, e mafai ona e faʻasusu se tasi o sina meaʻai, o le a tosina atu ai le mafaufau o moa, ma o le a vave ona latou iloa tulafono o fegalegaleaiga ma le masini. E mafai ona e toso vai i totonu o le pusi e taofi ai ina ia mafai ona tosina atu ai mafaufauga o manulele i paʻu.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le fatuina o vine eseese e tusa ai ma le tikeri o le faigata ma le taʻiala o le faʻatinoga e mafai mo tagata uma. O le faagasologa e alu sina taimi ma e manaʻomia ai sina tau, ae o le mea sili e maua ai manu felelei i se faʻalapotopotoga lelei o le suavai.

Faʻamatalaga

Mea inu ava mo moa, fai se pu i le pito i lalo o le fagu, lua inisi le tolu mai le pito i lalo ma sasaa vai ma o le a otometi lava ona sasaaina i totonu o se fagu.
Irina
//www.kury-nesushki.ru/viewtopic.php?f=28&t=462&start=20#p1729

Mo le tagata inu, e leai se mea e sili atu nai lo se pusi. I luga o le selau o moa e tuʻu le tanoa o le 30-40 lita. Lava mo se aso. Nipel i luga o se paipa ma le luasefulu. O se fafaga faʻatasi ma se paipa vavalalata e le leaga. O le a le mea ua faʻasalalau, ona oso mai lea mai le fola.
Zeke
//fermer.ru/comment/1076557709#comment-1076557709