Toileta

Paʻu mago mo le tuʻuina atu, o le mataupu faavae o le galue, o lima

O se tasi o mafuaʻaga autu e mafua ai ona le fiafia nisi tagata i le malologa o le le lava o mea lelei. Falemaʻi mafutaga mafanafana e mautinoa lava o loʻo i ai se tulaga maualuga. E tele mafuaʻaga e le mafai ai ona fausia se faletaele "tutusa i le fale" - o le le mafai ona fesoʻotaʻi atu i le togafitiga ona o le mamao poʻo le tau maualuga o le vaʻavaʻaiti vavalalata. O lenei faafitauli e mafai ona foia e ala i le faapipiiina o faletaele solo, lea e le na o le tamaoaiga ma le saogalemu, ae e tele foi isi lelei i lo latou faaaogaina.

E faapefea ona aoga

O le galuega a le peat dried closets e faʻavae i luga o le tasi mataupu - o le suiga o otaota i totonu o le faapalaga. O nei gaioiga e tupu ona o le faʻaaogaina o peʻa poʻo se paluga faʻapitoa. O meaola ninii ma le okesene e mafua ai uiga masani e faʻavave ai le faʻaleagaina o le otaota, faʻapea foʻi ma le aveesea o le manogi manogi.

Faʻatau ma faʻasoa

O lenei mea fou faatoa aoga e iai ona lelei ma mea le lelei.

Seʻi o tatou amata i faʻamanuiaga o falemaʻi falemaʻi:

  • fua faʻatusa;
  • galue e aunoa ma se sootaga i le suavai po o le eletise;
  • matua saogalemu;
  • E mafai ona liua otaota i fugalaʻau.
Matou te fautuaina oe e faitau e uiga i le auala e filifili ai le fale-lelei tele mo le togalaau.

O le tele o faʻataʻitaʻiga o nei faletaele e na o le tasi le toe foʻi mai - o le manaʻomia pea ona mataʻituina le maualuga o le faʻatumu o le tane, ma le faʻamamāina o le tane tane. Ae e tatau ona maitauina o nei mea le lelei e aofia uma lava i ituaiga tapuni malogo.

E te iloa? Ua fuafua e saienitisi, i le taimi o lona olaga, e faaaluina e se tagata le tusa ma le 3 tausaga i le faletaele.

Meaola

E i ai ni ituaiga o mea faʻapipiʻi mamago e talafeagai mo le faʻatulagaga i le dacha. Seʻio tatou tilotilo totoa i taʻiala o la latou galuega, faʻapea foʻi a latou eseesega.

Vailaʻau

O lenei ituaiga faletaele o le atunuu ei ai lona fua faʻatusatusa ma le mamafa o le mamafa. I le pito i luga o falemaʻi kemisi o loʻo i ai se tane vai ma se nofoa, ma i le vaega pito i lalo o loʻo i ai se tane faʻamaufaʻailoga mo le aoina o otaota. I nisi o faʻataʻitaʻiga o falemaʻi vailaʻau, o le faʻaopoopoina o le faʻaaogaina o le fusi (tusi lesona poʻo le eletise), faʻapea foʻi ma le faʻatumu o masini mo le vailaau otaota e mafai.

Faamasani oe lava i le cesspit faamamaina o oloa.

Falemaʻi vailaʻau faʻaaogaina e tusa ai ma le mataupu faavae lenei: o le otaota e ulufale i totonu o le vai maualalo, lea, faatasi ai ma le fesoasoani o vailaʻau eseese, ua faʻaaogaina i se oloa lē lelei ma ua faʻaitiitia le faʻagasologa o le gaosiga o le kesi. O fualaau oona e gaosia i le tulaga o vai ma fualaʻau.

O loʻo i ai ni mea faʻapipiʻi mo le faʻafefe faʻaputu (e mafai ona gaosia i le maʻalaʻau ma le vai):

  • i luga o le faavae o le ammonium - o elemene elemene o se vaega e le afaina ai le tagata ma e mou atoa atu i totonu o le vaiaso;
  • luga o le formaldehyde - e tele atu mea vevela, e faatatau i le tagata, vaega. E faʻasaina le lafoai o otaota i laufanua lanu meamata ma lata ane i vai;
  • e faʻavae i luga o siama ola e mafai ai ona toe faʻaaogaina otaota otaota ma le saogalemu.

E matua faigofie lava le sui o le tane ua faʻamamaina i le vaitafe - e faʻamalieina le tane mai le tumutumu pito i luga ma faʻamatuʻu le otaota, fufulu le tane i le vai ma faʻafeiloaʻi i vailaau vailaʻau, ona faʻapipiʻi lea ile pito i luga ole fale.

E taua! O le tele o le tane ma le taimi o lona faamamaina e faalagolago i le numera o tagata o le a faʻaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a lava se aiga o le toa 4 tagata e faʻatau se tanoa e 120 lita, lea e tatau ona faʻamaʻaina i le masina.

Eletise

O loʻo faʻaaogaina eletise eletise eletise e pei ona taua i lalo: otaota ua vaeluaina ma malulu, ona faʻauʻu lea o le otaota palapala i se eleʻele eleʻele, ma ua tuʻuina atu le suavai i se alavai.

Mo le atoatoaga o le faʻatinoga o le compressor, e manaʻomia le faʻaauau pea ona e alu atu i le pusa, ma e tatau ona faʻaleleia le faʻaogaina o le ea i luga o le taualuga poʻo le puipui o le fale. O le tele o le le lelei o ia falemaele i le atunuu e mafai ona taʻua o le manaʻomia mo la latou fesoʻotaʻiga i le eletise ma le tau maualalo. I le taimi lava e tasi, o nei faletaele ua faʻapipiʻiina i se togafitiga faigofie mo togafitiga, e lelei le faʻaogaina, ma faʻaitiitia le eletise.

Peat

Toe faʻaaogaina e ala i le faʻaaogaina o le peat poʻo le faʻafefiloi ma le sawdust. O le natura e faʻaaogaina le suavai i totonu o le faapalaga, lea e faigofie ona faʻaoga i luga o le 'upega tafaʻilagi.

Saili pe faʻapefea ona galue le falemaʻi o meaola.

O le mamanu faʻatulagaina o ia faletaele e mafai ai ona faʻaeʻeina i totonu o le fale ma fafo. O mea aoga i le peat powder e puipuia ai le toe gaosia o siama leaga ma taofia ai le faʻaaogaina o le pala ma le gaosiga o le kesi.

Samela

O le eseesega tele i le va o le afi vevela ma le paʻu o le tino mafanafana, lea e toe faʻaaogaina ai le suavai. O faʻataʻitaʻiga uma e maua i le tasi le voluma o otaota otaota - 230 l. E tusa ai ma le gaosiga, o le thermo-toilet e talafeagai foi mo le lafoaia o otaota, sei vagana ai matua faigata, mo se faataitaiga, ivi.

Faatasi ai ma le fesoasoani o mea masani ole peat, o le otaota ua liua i le faapalaga, lea ua toetoe lava a vave saunia mo le faʻaaoga i totonu o fale mafanafana. O le mafanafana o le mamanu o se mamanu e mafai ona faʻaogaina se faletaele tusa lava pe o le taumalulu.

Fale faʻaauau pea

O lenei ituaiga faletaele a le atunuu e manaʻomia ai sauniuniga faʻapitoa mo le nofoaga mo lona faʻatulagaina. Muamua lava, o le faia lea o se faatanoa vai faapalaga. O lona pito i lalo e seti ile 30 ° le loloto, ma o totonu o loʻo i ai se meaʻai e faaleleia atili ai le fesuiaiga o le ea i le pito i lalo o le tane.

A maeʻa asiasiga taʻitasi i se faletaele, o le a manaʻomia lou faʻaopopoina o se numera tele o peat, mo lau faʻaogaina o se vaʻa faʻapitoa, o loʻo aofia ai mea uma i le otaota. I le pito i lalo o le faatanoa o loo i ai se tamai pulou lea e tupu ai lona gaogao faavaitaimi. Faʻaauau pea le fale ole fale palavai E tasi le vaega o fale faʻapalapala faʻapalapala - ua faʻapipiʻiina tumau, lea e puipuia ai i latou mai le faʻataʻamilo i le fale vevela. O le tau o sea faʻatulagaga e sili atu le maualuga, ae vave ona totogi mo ia lava ona o le faʻaogagofie ma le faʻaogaina lelei o le fausaga.

E te iloa? I totonu o falemaʻi Iapani e mafai ona e maua le tele o mea malie ma le masani ai, o le sili ona lauiloa o le aofia ai o au musika e te fiafia i ai, vaalele, ma nofoa vevela.

Gaosiga

I luga o le maketi faʻaonaponei e mafai ona e maua ai le tele o gaosiga eseese o tapuni papago. O nisi oi latou ua faamaonia lo latou lelei sili atu ma ua sili atu ona lauiloa i latou e faʻaogaina.

Ecomatic

Paʻu vevela Faʻasalalau Finnish "Ecomatic" e aofia ai vaega nei:

  • monolithic waste tank;
  • tanu mo paʻu pe paluga paʻu;
  • pipili mo le faʻaleleia o le ea ma le faʻafefe o vaega ninii vai.
Matou te fautuaina le faitau e uiga i le auala e fausia ai se fale taele, fale e teu ai, o le fale ma sasaʻe i lau taʻavale, faʻapea foi ma le auala e faia ai se gasebo ma se sofa mai papa, se vai mafanafana, se laulau laupapa, se laulau ma se laupapa laupapa i ou lava lima.

Mo le faʻaaogaina tatau o le faletaele, o tagata gaosiga ua mamanuina se vaalele faapitoa i le pito i luga. O lea ituaiga masini e sasaa mai ai le aofaiga sao o le paluga o peat i luga o otaota vale.

O le otaota suamalie e pasi atu i le faamama o le peat, lea e liua ai le laʻau, lea e tafe mai i se alavai faʻavaivai i totonu o se vaʻa.

O le tapuni faʻagogo "Ecomatic" ei ​​ai uiga taua nei:

  • fua: 78 * 60 * 90 cm;
  • uumi o le paipa o le ea: 2 m;
  • faʻasolo le umi: 1.5 m;
  • otaota gaosi otaota: 110 l;
  • penisini mo le paʻu: 20 l;
  • maualuga nofoa: 50 cm.

O lenei faʻataʻitaʻiga o falemaʻi falemaʻi e mafai ona faʻaaogaina i luga o fale mafanafana, nofoaga o fausiaina ma e oʻo lava i totonu o siva laiti - i soo se nofoaga e leai se avanoa e faʻafesoʻotaʻi ai i fesoʻotaʻiga faʻainisinia.

Na mautinoa e le au gaosiga le manogi le manogi mai le otaota otaota, ma o lona faʻamamaina ma le tausia e leʻi aumaia ai le faʻalavelave. E tatau ona maitauina i nisi o faʻataʻitaʻiga o le gaosi palasitino ua gaosia i Rusia - i fafo, e leai se eseesega, ae o le tau mo i latou o le a sili atu ona taugofie.

Biolan

Falemaʻi taʻavale "Biolan" ei ai uiga faʻapitoa nei:

  • fua: 85 * 60 * 78 cm;
  • uumi o le paipa o le ea: 75 cm;
  • vailaʻau uumi: 60 cm;
  • otaota gaosi otaota: 140 l;
  • voluma o tane vai mo peat: 33 l;
  • maualuga o le nofoa: 53 cm.

Vitio: toe iloiloga o le faletaʻele mamago Biolan I luga o le maketi, o lenei faʻataʻitaʻiga o le tapuni papago e maua i ni faʻaliliuga se lua - faatasi ai ma se vavalalata ma leai. O lona uiga i totonu o le uluai lomiga o ona tagata gaosi ua saunia mo le vavaeese o vai ma otaota i le suavai ma le mautu.

O le tane e teu ai mea e lua e aofia ai ni atigi pusa se lua, lea e ese le tumu i otaota - o vaega ninii vai e vave ona tafe atu i totonu o se puʻu faapitoa ma alavai faʻavaivai i totonu o le vaʻavaʻa, ma faʻaputu i luga o le tane.

A o tumu i latou, e sui le tane, ma e mafai ona e tuua le faapalaga e faʻamaʻa ma faʻaaogaina e faʻafefiloi ai moega, pe vave sasaa atu i totonu o le vaʻa. Toileta faʻataʻitaʻiga "Biolan" e aunoa ma ni tane vavalalata o lona uiga o le a faaputuputu uma otaota i totonu o le pusa e tasi, ma o le mea lea e le lelei tele ai le faʻaogaina o le faʻaogaina.

Mo le faigofie o le tausiga ma le faamamaina o tane, na fausia e le au gaosiga lima faapitoa i luga o koneteina, ma o le otaota otaota lava ia ei ai ni uili taavavale e televave le saoasaoa o le faagasologa o le fesiitaiga faataamilo i le nofoaga i le nofoaga o lona sasaaina. E tatau foi ona maitauina o nofoa o le faletaele o loʻo faia i le malulu e faʻasaʻoina ai le malulu, lea e le malulu i le malulu ma faʻaaogaina ai le malo mafanafana ma sili atu ona lelei.

Piteco

O le faʻataʻitaʻiga o le tapuni papago "Piteco" e lautele ma e aofia ai suiga e 9, e eseese i le tele, auala e faʻapipiʻi ai le eleele, faʻapea foi ma le tele o tane mo paʻu ma otaota. O nisi faʻataʻitaʻiga e faʻaopoopoina - o se tagata, se faamama vai ma se vaeluaga i totonu o se pusa otaota.

O le sili ona lauiloa i le vaitau o le mafanafana - o le Piteco 505 faʻataʻitaʻiga - ei ai uiga faʻapitoa:

  • fua: 71 * 39 * 59 cm;
  • uumi o le paipa o le ea: 2 m;
  • alavai pipii umi: 2 m;
  • otaota gaosi otaota: 140 l;
  • vailaʻau vaʻaia: 44 lita;
  • maualuga nofoa: 42 cm.

Vitio: Piteco faʻatalatalata latalata I lenei faʻataʻitaʻiga, ua tuʻuina atu se faʻaopoopoga faaopoopo o le tagata ma le masini masini i le paipa paipa.

E taua!A maeʻa ona togi uma mai le pusa mai lalo o le otaota, e tatau ona fufulu mama, faʻaaoga lelei fomaʻi, ma faʻamago foi i le la. O le mauaina o le malosi gafatia o le a fesoasoani e aua nei taofia le faʻaaogaina o le faletaele i le taimi o le fufuluina o le vai.

Faʻatulagaina ma faʻatino

O le faʻaaogaina o fale faletaele i le dacha o se faʻagasologa faigofie, e mafai ona e tago i ai oe lava ia. Aʻo leʻi amataina le aoina o fausaga, e tatau ona e fuafuaina le nofoaga o le faʻatulagaga. Mo le atoatoaga o le faʻatinoina o se potu faʻaputu, faʻavae i luga o se laufanua manino i luga o le tafa.

Atonu o le ae fiafia e faitau pe ono mafai ona e faʻasusuina le togalaau i feces.

O le isi mea o le faʻatulagaga o le vaʻavaʻalele. Ina ia puipuia mai le manogi manogi mai le faaputuputuina i totonu o le fale, e sili ona lelei le aumaia o le paipa - i le taualuga. E manaʻomia le tuʻuina atu o le paipa i le ea e aunoa ma ni faasee, lea i le faagasologa o le taʻavale o le a faʻalavelave ai i le lele.

O le isi laasaga i le faʻapipiʻiina o se tapuni tapunia o le a faʻapipiʻiina se faʻaaogaina o otaota lafoai. E tatau ona saʻoloto le faʻaaogaina o le alavai mai le faʻaaogaina ma faʻagasolo mai le tane e teu ai le otaota i le vaʻavaʻa. Nai lo o se lua, e mafai ona e faʻaaoga se atigi vailaau poʻo se isi atigipusa talafeagai lea o le a tafe saʻo ai vaega ninii.

O le faʻasalaga mulimuli o le faʻapipiʻiina o falemaʻi o le a faʻamalieina le tane mo le peat - o tagata e fautuaina le suʻeina o le paluga e sili atu ma le tolu o le voluma o le tane. O le tulafono autu o le faʻaaogaina o le faʻatumu lea i se tamai laulau o peʻa pe a maeʻa asiasiga taʻitasi i le fale-fale.

Faʻafefea ona e faia oe lava

E mafai ona e fausiaina lau lava fale teu faletini Finnish e tuʻuina atu ai oe - i lenei tulaga, e mafai ona e fausia se mamanu o soʻo se mamanu, ma faʻasaoina foi le tele o tupe. O le fausiaina o soʻo se falemaʻi e tatau ona amata i le fuafuaina o lona nofoaga.

Matou te fautuaina e faitau e uiga i le auala ma le mea e fausia ai se faletaele i totonu o le atunuʻu.

Faʻataunuʻu kapoti mafanafana e lelei aua latou te le manaʻomia se vavalalata, o lea e mafai ai ona e fausia ma le saogalemu i tafatafa o vaieli ma vaiinu vai. Filifili se nofoaga i luga o lau 'upega tafaʻilagi o le a le mafai ai ona iloa le fale na e fausia, ma o oe ma au malolo o le a mafai ona malolo filemu i totonu mo sina taimi.

O le isi laasaga o le tuufaatasia o se lisi o le tele o le tele o meafaitino ma meafaigaluega o le a aofia ai i le fausiaina o se falemaele i atunuu.

O le a e manaʻomia:

  • vai vaʻa. O le filifiliga sili ona faigofie ma taugofie - se pakete. Ae ui i lea, e mafai ona e suʻeina soʻo se mea e mafai ona talafeagai ai - o se masini, o se pulu poʻo se mea faʻapitoa vaʻaia. O le tulafono autu - o meafaitino e le tatau ona faʻaalia i le pala ma e le faʻaleagaina i lona tulaga;
  • laupapa laupapa laupapa (size 5 * 5 cm);
  • pepa plywood poʻo le chipboard (vaimatua e le itiiti ifo i le 1.5 cm);
  • sikola faʻapipiʻi;
  • sikulifili;
  • hama;
  • silasila po o le jigsaw;
  • fua fua.
Aoao pe faapefea ona filifili se seevae, sikulifiliu, jigsaw, sela eletise.

Mo le fausiaina o le faagasologa ina ia manuia, e tatau ona e mulimuli i laasaga taʻitasi i le laasaga:

  1. Vaʻai 4 vae ma se umi o le 35 cm mai se poloka laupapa.
  2. Faʻaaogaina se fuataga mai se laupepa o le plywood poʻo le kalama, fua le lua sikuea (52 * 30 cm) ma oti ese - o le a avea ma puipui o le itu. I le auala lava e tasi, ia fuaina ni sikuea se lua ma le tele o le 45 * 30 cm, tasi le tafaʻi ma le lautele o le 45 * 48 cm ma le rectangle ma le 45 * 7 cm. O nei avanoa o avanoa mo le pito i luma ma le tua, faʻavaa ma le pa mo le faʻapipiʻiina o togi.
  3. A uma ona vavae ese avanoa - e mafai ona e amata faʻapotopoto le fausaga. Faʻaaogaina sikilima ma se sikulifili, ia puipui puipui o le itu (pito pupuu) i vae, faʻapea foʻi ma puipui pito i luma ma tua. I fafo atu, o le mamanu o le a pei o se pusa. Faamolemole ia matau o le pito i lalo o vae o le a 5 cm le umi nai lo laupapa. O le auala lenei e tatau ona - o lenei mamao ua saunia mo le ea lelei e ulu ai.
  4. I le itu o le puipui pito i tua, o se maea e vili i luga o vae. A maeʻa lena, e faʻapipiʻi se tapuni i le pa, lea o loʻo faʻapipiʻiina i ai i le togi.
  5. A maeʻa ona e faʻapipiʻi le ufiufi, faʻaaoga se jigsaw e vavae ese ai se pu, o lona lautele e fetaui tonu ma le lapoa o le otaota otaota. Aua le tuua le taamilosaga o le tane, aua o lenei mea e mafua ai nisi faʻafitauli pe a faʻaaoga le faletaele;
  6. Tuu se pusa lapisi saʻo i lalo o le pu. Mo se faʻaoga faʻaogagofie - tuu le nofoa mai le faletaele ma se tapuni i luga o le pu.
  7. O le vaega mulimuli o le fausiaina o le tapuni tapunia o le a fesuiaʻi uma mea ma o latou togafitiga faʻatasi ai ma se visepisi. O le faʻapipiʻiina o luga o laupapa i le varnish poʻo le faʻamalosi e puipuia o le a mafai ona faʻateleina le ola o lau mamanu.
Vitio: peʻa biotoilet e faia e oe lava ia O se atigipusa e iai se paluga paʻu o loʻo tuʻuina i tafatafa o le faletaele, i le nofoaga e tasi e tatau ona e tausia ai se taʻavale po o isi masini mo le faʻafefeteina o le faʻafefe o peʻa.

O lenei ua e iloa e mafai e tagata uma e te fiafia i ai ona fausia se faletaele. I le faʻaopoopoga, o le ai ai pea ia te oe le fugalaʻau eletise i le lima, lea e mafai ona faateleina le lelei o au fua.

Faʻamatalaga mai le upega tafailagi

I le tausaga ua tuanaʻi, matou te setiina ni potu fale e lua e maualalo le tau o fale mo o matou tinamatua i fale o le atunuʻu, faatasi ai ma alavai. E mautinoa lava le faamalieina. Ae latou te le i totonu o le fale. O le mea moni, o loʻo i ai se manogi, ae o se mea na faia lelei (aofia i totonu o le pusa) e le mafai ona e faʻatusatusa i se pakete masani. O le vai mai le mausali e vaeluaina uma lava. O le suavai e sasaa ifo i se alavai faigofie, e leai ni faafitauli. Tino - i le faapalaga, tinamatua fiafia. E tatau ona faia, pe a ola i se vaega toaitiiti o tagata, i ni nai taimi i le vaitau. O tatou i totonu o lenei mea, mo se faʻataʻitaʻiga, e leʻi faʻalagolago pei o soʻo. O mea latou te tusia e uiga i le gafatia o le tane - masusu, e sili atu le aua le faʻatali seia maeʻa le tane, ae e le o manaʻo e faʻatumu. Peʻa, peʻa, o se ato i le vaitau. Faailoga e le valaau, e tutusa lava. Sili atu le lagona pe ae faʻatau. O a faafitauli ma vaivaiga? mo le tasi, o le ufiufi i luga o le faavae e tatau ona faʻafefeteina, o le tele e le o tausia ma e le tuʻuina. Talu ai e manaʻomia lenei mea pe afai e faʻaaogaina se mea malosi, o le faafitauli e laʻititi. ae i le isi palanikisi, "manava." Ae e teteʻe atu i tagata mamafa tele, na o le le fiafia. у одного на емкости с "твердой фракцией" ручка как у ведра - можно выносить одному, если не слишком тяжело. Но у другого - две пластиковые ручки по бокам, вынести можно только вдвоем. у одного труба вытяжки тонковата, по этой ли причине, по другой ли - пахнет он сильнее. хитрая ручка для разбрасывания торфа на одном работает плоховато, на другом - приемлемо. Но все равно ведерко с торфом и совочек дают результат лучше, и торф экономится.Ae ui i lea, faatasi ai ma nei faaletonu uma, matou te matua fiafia lava, na matou suia le "masini vai" ma se faletaele.
vgo
//www.mastergrad.com/forums/t91521-torfyanoy-tualet-udobno-li-kakoy-luchshe/?p=3222560#post3222560

O lenei tausaga na amatalia ai le faʻaaogaina o faletaele o Petersburg. O le faʻalauiloaina o le polokalama e le faʻamaonia ai ia lava. E pei o le tele o le aoga sikola. Tanie ma se memela. E mafai ona talia le vaega ole suavai. Ae, tatou te manaʻomia se alavai e faʻafefe ai. O le mea lea, e aunoa ma le viliina o se pu i le fola e le lava. E i ai ni ata muamua e aunoa ma se paʻu, ae o le pakete foʻi lenei mo ni nai afe pala. E leai se uiga o le faaputuputuina o se tane atoa, o le mea lea, ua uma ona ave i totonu o se pusa otaota. I le auala, na faia ai se atigipusa faapitoa mo lenei lelei, aua e tatau ona selesele mo le isi tausaga. E leai se manogi pe a galue le ventila faʻamalosi, ae aunoa ma lea mea o loʻo i ai se manogi manogi o peat ma se lele. A e liliuina le lele lele, e pei o le manogi. O le fola o le tane (30 lita) e tusa ma le 10-12 kilokalama, ma e faigata tele ma e le fiafia e ave, aua o le membrane e matua manifinifi. I totonu o se isi potu o se mea sili ona lelei, ae ou te le fautuaina i le fale. O le tosoina o le tane i le fale e le lelei. Ma e matua fiafia lava.
Pavel S.
//www.mastergrad.com/forums/t91521-torfyanoy-tualet-udobno-li-kakoy-luchshe/?p=3260777#post3260777

Ekomatik seti le gaosiga a Rusia. E foliga mai e leai se manogi, e ui lava o le faʻamalamalamaina o lona faʻaaogaina e manino lava e le fiafia i ai tagata o le aai, o loʻo faʻaaogaina le patipati (e leai se tasi e fiafia e faʻalautele le lima o le tagata lautele). I le avea ai ma se isi mea i se vaomatua vaʻa taugofie - sili ona lelei i loʻu manatu. O le a ou suia le nofoa i le tulaga masani, aua o le aufaigaluega e foliga le fiafia, e ui lava o le mafanafana.
Dmitry
//www.mastergrad.com/forums/t91521-torfyanoy-tualet-udobno-li-kakoy-luchshe/?p=4617566#post4617566