Masini faʻapitoa

O le maualuga o le eletise eletise (eletise eletise)

Pule vaaia - o se meafaigaluega taua ile vaega tumaoti. E faʻaaogaina e le gata mo le tatipiina o fafie, ae faʻapea foi i le fausiaina, faʻapea foi mo nai fale fale e manaʻomia ai le fafie. I le taimi nei, e tele ituaiga faʻataʻitaʻiga o ia tekinolosi, o le faia o le filifiliga sao o nisi taimi e faigata tele. Matou te ofoina atu ia te oe se aotelega o mea sili ona lauiloa o loo tumau pea i la latou vaega i le 2018, ae muamua o le a matou iloa le mea o le a vaaia ma o le a le mea e tatau ona mafaufau i ai muamua.

E uiga i sitaili malosi

E le o se taimi umi talu ai nei, o le tele o laina filifili, lea e mafai ai ona e taulimaina vave le galuega, vave ona suia fusi faila masani. Ae peitai, e le o le miti tupito lea, aua, e pei ona i ai, o le eletise elemene o nei meafaigaluega e sili atu ona aoga.

O le eletise eletise eletise o se meafaigaluega masini feaveai ma se mea e faʻaaogaina ai le filifili e faʻaaogaina e se uila eletise ua fausia i totonu o le tino. O le mana o lenei afi e mafai ona avea uma ma paʻu ma fesoʻotaiga.

Pe a faʻatusatusa i masani masani, o nei mamanu e le maua le manava, e le faʻaleagaina le siosiomaga ma faʻamaʻi leaga, ma i le tele o tulaga e sili atu le mama.

I le amataga o lona atinaʻe, o le meafaigaluega na gaosia i le tino o masini eletise, ae o nei aso e le o talafeagai, ma o le faateleina o numera o tagata o loʻo faʻaaogaina suiga i le faʻaaogaina o ituaiga filifili. Toeitiiti oi latou uma o loʻo faia se galuega sili ona lelei i galuega masani a le aiga, ae pe a filifilia se faʻataʻitaʻiga faapitoa, e aoga lava le mafaufau i nisi o foliga.

E te iloa? O vaega autu o le eletise eletise (paʻu ma le filifiliina o filifili) na faia i le 19 seneturi, ma mai le taufaaiuiuga o le 1920, na amata ona faʻaaogaina le afi o le penisini. Ae ui i lea, i le faʻatinoga, o nei mea uma sa na o le amataga lava o le seneturi lona luasefulu na aafia ai, e faʻaaogaina ai le afi, uila, poʻo le masini eletise.

Chainsaw: auala e filifili ai

Na vaaia e eseese mea, e tusa lava pe foliga tutusa i latou. O le mea moni, o lenei faʻamatalaga e faʻaaoga i isi meafaigaluega, ae i lenei tulaga e taua le mafaufau i vaega nei pe a faʻatau: Malosiaga eletise o le afi eletise (saoasaoa o le tosoina o le filifili). Mai lenei taʻutalaga e faʻatatau tonu lava i le lavelave o le galuega galuega, lea o le a mafai ai e le meafaigaluega ona gafatia le faʻatinoga.

Matou te fautuaina oe e faitau e uiga i le auala e filifili ai se eletise eletise poʻo le gasoline trimmer, se masini afi poʻo se eletise eletise, se uila kesi, se vaʻa, se palu pateta, seu aisa, se taʻavale, se vrewdriver, se nofoaga e pamu ai, e pei o se fefaiva, mea faʻapipiʻi, pamu.

O le sili atu ona mamana o le afi, o le saoasaoa o le a vavaeina ogalaau pe a paʻu laau, aʻo faʻateleina le eletise.

Afai e te faʻatau se meafaigaluega mo le le tausia lelei o le togalaau poʻo le fale, ona mafai lea ona e faʻaogaina ma le saogalemu ni faʻataʻitaʻiga e tusa ma le 2000 watts, ae mo le faifai pea o le vavaeina o laau vavao e le mafai ona e faia e aunoa ma ni meafaigaluega e mafai mai le 2,200 i le 2,500 watts (pe sili atu).

I le mataupu mulimuli, o loʻo tatou talanoa e uiga i le semi-professionals ma galuega faʻapitoa, e le talafeagai i taimi uma mo galuega faʻapitoa: e le gata ina faʻaaogaina le eletise, ae e oʻo atu ai i le vave vaivai ona o lona mamafa tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le pauina o laau, o iunite ei ai le malosiaga o le 9 W e faʻaaogaina, ae o lenei filifiliga e masani lava e le fetaui mo faamoemoega o le lotoifale, aua o le malosi sili atu e le sili atu le lelei.

Toa ma le uumi o le vavao. O se tasi lea o taʻiala sili ona taua, talu ai o loʻo ia fuafuaina le maualuga o le aofaʻi o le ogalaau o le laau ua oti.

E i ai i totonu o le atunuʻu le umi o le 25-40 cm, ae o mea faigaluega faʻapitoa e mafai ona mitamita i le 45-50 cm (e faigofie lava ona latou faʻaogaina le laʻau vaivai ma le gaogao).

O tagata tomai faapitoa e masani lava ona i ai le umi o le paʻu o le 60-90 cm, ae o loʻo faʻatau mo na o le pa'ū o le laʻau poʻo le tipiina o ogalaau tetele. Ae o le malosi o le filifili, i le tulaga masani o sea ituaiga faiga e maua ai le i ai o se felafolafoaiga, feusuaʻi poo le vavaeeseina lea e mafai ona faateleina ai le malosi o le malosi. O loʻo i ai foi se mea e leai se mea faigaluega e leai se mea e faʻaaogaina ai ma se faʻalapotopotoga faʻapitoa o le tau faʻamaonia. Faatasi ai ma le faʻaaogaina faʻapitoa, e talafeagai le liliu o lou mafaufau i ai, e pei o le anapogi, faigofie le faʻaaogaina o le silasila o le a aoga tele.

E taua! Faatasi ai ma le mana lava e tasi, ae ese le umi o paʻu, o se fesuiaiga laiti e sili ona lelei mo faamoemoega i totonu o le lotoifale: o se mea faigaluega o le a taulimaina vave ana galuega.

Pauna ma le ergonomic data o le meafaigaluega. Afai e te mautinoa i le manaʻoga e faʻatau se faʻataʻitaʻiga mamana, ona sauniuni lea mo le mea moni o le a le faigofie, ma e taua lenei mea mo galuega faʻalelei. Taumafai e filifili le filifiliga e sili ona talafeagai mo oe lava, ia gauai atu i ergonomics lautele.

O se mea e le talafeagai poʻo se paʻu o loʻo fusi mai le tino e mafai ona avea ma mea e le tutusa lelei e pei o le tele o le mamafa, lea o le a avea ma se isi faafitauli i le taimi umi. Filifilia o se vaaiga mai ni faʻataʻitaʻiga, ave taʻitasi i latou ma filifili ou lagona, ioe, e tatau ona tuʻuina atu i le filifiliga sili ona talafeagai.

Polokalama saogalemu O le mana na vaaia ai le masini e le gata ina aoga i meaaoga, ae ua avea ai foi ma se mea matautia, aemaise i lima le mautonu. O le mea lea, afai o oe o se tagata amata ma e te leʻi faʻaaogaina se meafaigaluega faapena, ona tatau lea ona faʻaeteete faapitoa i le i ai o le vaeluaga o le tusi lesona: o le a galue i taimi uma e faʻaaoga ai ma taofi le filifili.

Faamasani oe lava i laina sili ona lelei e avatu, ma ia aoao pe faapefea ona faʻamalosi ma faʻamalosi le filifili, aisea e le amataina ai le filifili, ma pe o le a le mataupu o le faagaoioia o le masini mo le faʻamalosiina o le filifili.

E le gata i lea, o le a le mafai e le meafaigaluega lava ona toilalo ona o le faʻafefe, e faʻapipiʻiina ai se puipuiga faʻapitoa i luga o le mea lea e vave liliu ese ai le see i sina mea e faʻafefe ai le vevela. O se faʻataʻitaʻiga lelei i taimi uma o loʻo i ai le tele o auala puipuia.

Faʻataonia le sili atu o laina eletise eletise mo le faʻatuatuaina i le 2018

O le itiiti lava o le malamalama i manaoga mo sulu o filifili, ua oʻo i le taimi e faʻaauau ai i faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o ia meafaigaluega, ua amanaʻia e sili i le 2017-2018. Mafaufau i ni filifiliga e tusa ai ma mea o le vasega.

Le telefoni sili ona lelei i luga o masini

O faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga e maua ai le saolotoga tele o le gaioiga, talu ai latou te le faatapulaaina i le umi o le laina eletise. Ae ui i lea, o le lelei o le galuega o le a sili atu ona faalagolago i le malosi o le maa, lea e taua foi le mafaufau. O mea sili ona faʻatuatuaina i lenei vasega o mamanu nei.

Husqvarna 436 Li - le manava faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa, faʻamaopoopo lelei le lelei ma le taugofie.

O loʻo i ai uiga taua nei:

  • le fuainumera o saoasaoa - 1;
  • filifili - 3/8 inisi;
  • paʻu o le paʻu - 35 cm;
  • puipuiga o le tino - felafolafoai;
  • pisa leo - 100 dB;
  • voliga o le maa - 36 V, faatasi ai ma se gafatia e 3 A / h;
  • Pauna (e aunoa ma paʻu, filifili ma maʻa) - 2.5 kilokalama.
  • taimi i le tasi moliaga - 35 minute.

O le lelei o lenei faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e aofia ai le faʻaogaina o le faʻaogaina (compactness), faʻaogaina o le faʻaaogaina o le malosi o le afi ma le faʻapipiʻi aunoa o le matagaluega, aʻo le tele o tagata e mafaufau i le itu o loʻo faʻatumu ai le suauʻu, o le tau ma le maualalo o le taumafa o le maa, lea e le faatagaina ai le faʻaaogaina o le meafaigaluega umi. O le pusa lava ia e aofia ai le saw, battery, charger, le 12-inisi le filifili, tutusa le paʻu, tusi lesona ma le afifiina. O le tau o lenei faʻataʻitaʻiga e amata mai le 12,000 UAH i Iukureini poʻo le 21,000 rubles i le Rusia, ae faʻalagolago i le fesuiaiga o le tala, o nei fuainumera e ono fesuisuiaʻi.

KARCHER CS 330 BP. E le masani le vaai i oloa a lenei kamupani i luga o le eletise eletise, ae o le mea moni, o se sui taua tele o se mea faigaluega faʻapitoa.

O ona uiga taua tele o le a taua i lalo:

  • filifili - 3/8 inisi;
  • paʻu o le paʻu - 35 cm;
  • puipuiga o le tino - felafolafoai;
  • pisa leo - 99 dB;
  • volumine voltage - 50 V (faʻatau eseese);
  • taimi faigaluega i luga o le tasi moliaga - mai le 108 i le 405 minute;
  • mamafa - 3.76 kilokalama.
E te iloa? O le muamua eletise eletise i le talafaasolopito na faʻailogaina i le amataga o le 1926 e le masini Siamani Andreas Stiel. I le tausaga lava lea, na ia maua ai se pateni mo le muamua chainsaw i lalo o lana lava pine "Stihl".

E tusa lava poʻo le faʻaaogaina o le laʻititi laʻititi (2 A / h), o lenei silasila o le a aoga mo oe mo se taimi umi, ma toe faʻatonuina le paʻa e le sili atu ma le 30 minute. O lenei tulaga maualuga o le tutoʻatasi, faatasi ai ma le maualuga o le mafanafana, o mea taua ia o le meafaigaluega.

Ioe, o le faaletonu e le sili atu le ogaoga: e le o aofia ai foi le pusa po o le tau i totonu o le pusa e lafo ai, o lona uiga e tatau ona e faʻaalu tupe faaopoopo i luga o le latou faʻatau, lea e mafai ona faʻaaogaina na o le malosiaga faʻamaonia (mo isi, o le a le aoga lenei pulu ). Price KARCHER CS 330 BP e eseese i totonu o le 19,000 rubles po o le 10,000 UAH.

Vitio: Karcher CS330BP eletise na toe iloilo GreenWatch GD80CS50. Faatasi ai ma ana pati "uso" lenei na tu i fafo le pasi aupito sili ona umi e oʻo atu i le 45 cm ma le 80-volt, poloka lithium-ion.

Matou te fautuaina le faitau i le auala e fai ai se faaputuga, Fokin's flatter cutter, suauu kiona, sisi pateta, pateta, suo ma auger, faʻailoa o le suo, selu kiona, uili mo le faʻavaivai ma le moa ma ou lava lima.

O isi faʻamatalaga e aofia ai:

  • volumine voltage - 80 V;
  • filifili - 3/8 inisi;
  • pisa leo - 97 dB;
  • taimi faigaluega - 40-60 minute (pe a ma le 155 selesele);
  • mamafa - 6.45 kilokalama.

O le lelei o le faʻatauina o lenei faʻataʻitaʻiga e aofia ai le mana ma le faʻaogaina o le galuega (o le mea faigofie ma le faʻamalositino o le meafaigaluega), ma i totonu o tagata i lalo ifo o loʻo matauina se tau maualalo (mai le 22,000 rubles po o le 8,000 hryvnias) ma e leai se tau o le paʻa. E le o aofia ai le pamu poʻo le tau.

E taua! Faʻaaogā na o maa ia e fautuaina e le kamupanī mo lalaga, pe a leai, o loʻo i ai se avanoa e vave vavao le see.

Lavea malosi tomai sili mo galuega

Afai o le tele o lau galuega e matua tele lava lea e masani ona toe faʻaaogaina ia maa ae leai lava se taimi, ona sili atu lea ona mafaufau i le filifiliga o le faʻatauina o se silasila fesoʻotaiga, lea e mafai foi ona sili atu le malosi. Mafaufau i nisi o filifiliga lauiloa mo le amataga o le 2018.

Stihl MSE 250 C-Q-16 - o se tasi o mea faigaluega sili ona mamana faʻapitoa, lea e faigofie ona faʻamaonia, faamasani oe lava ma ona tomai faʻapitoa:

  • mana - 2500 W;
  • numera o saoasaoa - 1;
  • filifili - 3/8 inisi;
  • paʻu o le paʻu - 40 cm;
  • pisa leo - 105 dB;
  • galuega faʻatino - amataga lamolemole ma le vaeluaina o filifili;
  • mamafa - 5.8 kilokalama.

Afai tatou te talanoa e uiga i aoga o le faʻaaogaina o Stihl MSE 250 C-Q-16, o le mea muamua o le faʻaogaina lea o le faʻaogaina, le faʻatuatuaina o le mamanu ma le maualuga o le malosi o le meafaigaluega, ma faʻamaoni, ona le mafai lea ona tatou le iloa le fetuunaiga o le le mautonu (e tatau ona e suʻe le sikulima i taimi taʻitasi ma se sikul ° uila).

O le tau masani o lenei eletise eletise ua i totonu o le 15,000 hryvnia i Ukraine poʻo le 25,000 rubles i le Russian Federation. O le pusa e aofia ai le paʻu 40-senitimita, se ufiufi mo ia, se filifili, se ki ma ni faatonuga.

Vitio: MSE 250 C-Q Series Power Sw Review Husqvarna 420EL. Afai tatou te faʻatusatusaina lenei afi eletise ma oloa o nisi mea lauiloa, o lona uiga o le a le gauai atu ia i latou, e ui lava e na o le pau lea o le filifiliga mo na mea faigaluega i le kamupani a Husqvarna.

Faʻamatalaga:

  • mana - 2000 W;
  • le fuainumera o saoasaoa - 1;
  • filifili - 3/8 inisi;
  • paʻu o le paʻu - aupito maualalo - 35 cm, maualuga - 40 cm;
  • pisa leo - 103 dB;
  • galuega faʻatino - elemene vaivai eletise ma le faʻavasegaina ole suauu;
  • mamafa (e aunoa ma ni mea na gaosia) - 4.7 kilokalama.

O mea taua o le filifilia o lenei faʻataʻitaʻiga o se masini eletise lemu ma se masini eletise malosi, faigofie le fetuʻunaʻi o le faʻafefe o le filifili ma le suauu. Aʻo le toe faʻaleleia o le faʻataʻitaʻiga, o se suāuʻu e le talafeagai ma faʻatumu ai se tamai voluma o le suauu e matua iloga lava iinei.

O le tau o Husqvarna 420EL i Ukraine o totonu o le 7000-8000 hryvnia, ma i Rusia - e tusa ma le 16,000 rubles. O le mana na ia vaaia, tasi le inisiua 16 inisi, 3/8 filifili, aoaoga i le gagana Rusia ma o se atigipusa ua aofia i totonu o le pusa o le auina atu.

Vitio: O le Husqvarna 420EL mana na faʻatautaia Makita UC4030AK. O tamaʻitaʻi sili ona taugofie o latou uma na tuʻuina atu faʻataʻitaʻiga o lana vasega (mai le 3000 hryvnia i Ukraine ma le 12,000 rubles i Rusia), ae o le a oʻo mai ma le paʻu (ma se mea e ufiufi ai), o se filifili, o se meafaigaluega mo le faʻamalosia o se filifili ma isi galuega tausi .

Aʻo faʻatinoga faʻapitoa o le faʻataʻitaʻiga, o faʻamatalaga autu e aofia ai:

  • mana - 2000 W;
  • numera o saoasaoa - 1;
  • filifili - 3/8 inisi;
  • paʻu o le paʻu - 40 cm;
  • galuega faʻatino - amataga lamolemole, faʻalua faʻalua, faʻamaʻaloga o le inertial, lubrication aunoa;
  • mamafa - 5.7 kilokalama.

O mea taua i le itu o le filifiliga o lenei vaaiga ua atoatoa, maualuga le malosi, fausia le lelei, leai se manogi manogi mai le faamaapeina. O faʻasologa o le Makita UC4030AK eletise eletise o le faigata o le faʻatumu o le suauu (o lenei faiga e tele se taimi e alu ai), faʻasalaga faʻafuaseʻi o le pamu suauʻu.

Lelei sili ona lelei mo le faʻaaogaina o le eletise mo le fale ma le togalaau

Mo le faʻaaoga sese i le fale vevela, e leai se mea e faʻatau ai le faʻatauina o mea tau eletise faʻapitoa taugata, aemaise lava le maua o le lelei o le paketi i le maketi. Mafaufau i filifiliga pito sili ona lauiloa i aso nei.

GREENWORKS G40CS30. O se sui sili ona lelei o le faaputuputuina o eletise eletise mai le vasega o le paketi, lea, e ui lava e le talafeagai mo le "paʻu o le vaomatua", o le a faigofie ona feagai ma le galuega o le avega masani. Faʻamatalaga:

  • eletise - pati (Li-Ion);
  • volumine voltage - 40 V;
  • filifili - 3/8 inisi;
  • paʻu o le paʻu - 30 cm;
  • pisa leo - 94, 7 dB;
  • o le averesi o le taimi o le taotoga e 1 le itula, pe afai e faʻaaogaina se pamu e i ai se voluma e 4 A / h;
  • mamafa - 4.4 kg.

O le lelei o le filifilia o GREENWORKS G40CS30 o se lelei lelei le fausia ma se maualuga maualuga le mana, ua tuufaatasia lelei ma se tau taugofie. Ae o le mea sili ona le lelei o le le lava lea o se maa ma se tau, lea e tatau ona e totogia faʻapitoa. O le afifi e aofia ai le pu lava ia, le paʻu (faatasi ai ma le seevae), le filifili ma le afifi, lea e tatau ona e totogiina pe a ma le 8,500 rubles po o le 3,600 hryvnias.

CHAMPION CSB360. Saina pine chain, lea e pei o le lomiga talu ai, o loʻo i ai se tulaga lelei ma lelei ona fausia ma le lautele (o le tau o le 12,000 rubles, pe tusa ma le 8,000 hryvnia). O le a talafeagai mo le faʻatinoga o galuega faigofie o le faʻamamaina o se togalaau poʻo le leai foi o se fausaga tetele.

E taua! O se tasi lea o nai eletise eletise e mafai ona faʻaaoga i totonu.

Faʻamatalaga:

  • meaʻai - pati (Li-Ion), aofia ai;
  • voliga o le maa - 36 V, gafatia - 2.6 A / h;
  • filifili - 3/8 inisi;
  • paʻu o le paʻu - 30 cm;
  • pisa leo - 83 dB;
  • le umi o le umi o le galuega e tusa ma le 30 minute;
  • mamafa - 4.5 kilokalama.
Faatasi ai ma le lelei o le faʻaaogaina o le CHAMPION CSB360 o le avanoa e faʻaaoga ai soo se laau e ola i totonu o se togalaau, o le faʻaogaina o le fausaga ma lona faagaoioiga filemu.

O le le lelei o eletise eletise e aofia ai le maualalo o le malosi o le maa, o le mamafa ma le le lelei o le puipuiga (e masani lava ona i ai se tapunia faʻafuaseʻi). O le afifi e aofia ai se silasila, tasi le pati, se tau mo ia ma se tusi faʻaaoga.

Vitio: CHAMPION CSB360 na vaʻaia le iloiloga MAKITA BUC122Z. I le tulaga o le lelei o le faʻatinoga, o lenei kiliva eletise Iapani o le a tuua toetoe lava o faʻataʻitaʻiga pito i lalo, ae o lona faatinoga e sili atu ona itiiti ifo ia i latou.

E foliga tutusa ma se "pi tipi", lea e mafai ona taulimaina ni koluma ma isi mea e faʻaaogaina laupapa, ae i le taimi lava e tasi e sili atu pe itiiti foi le ogaoga o galuega mamafa e mafai ona faia.

Faʻamatalaga faʻapitoa o le meafaigaluega:

  • eletise - pati (Li-Ion);
  • voluma - 18 V, gafatia - 3.0 A / h;
  • filifili - 1/4 inisi;
  • paʻu o le paʻu - 20 cm;
  • pisa leo - 93 dB;
  • средняя продолжительность работы - 22 минуты в интенсивном режиме;
  • вес - 2,6 кг.

Те, кто уже использовал MAKITA BUC122Z, наверняка отметят такие положительные качества электропилы, как хорошая сборка, компактные размеры и лёгкий вес, существенно упрощающий любую работу. Также стоит отметить наличие функции быстрого натяжения цепи и эргономичный, продуманный до мелочей дизайн.

O le leai o se pati ma le molimauina mo le tupe ma se tupe maualalo e afaina ai mo ia ituaiga o galuega tauave e faapitoa le maitauina (i Ukraine o ia mea faigaluega ua faatauina atu mo le tusa ma le 6,000 hryvnias, ma i Rusia mo 10,000 rubles).

I le lautele, afai e te vaʻavaʻai atili i ata taʻitasi ua faʻamatalaina, ona tatou maua lea o se mea mo i tatou lava: o le a fiafia se tasi i ni tau maualalo maualalo, ae o isi e sili atu i mea faigaluega faʻapitoa, e ui lava i nisi taimi i le latou fale mafanafana.

Vitio: MAKITA BUC122Z malosiaga i le galuega

Chainsaws ma le faasologa o pine

O le meaʻai autu e faʻaaogaina pe a faʻaaogaina le eletise poʻo le filifili o le filifili, aua o le mea lea e sau latalata i le laau ma solo ese ona sootaga. E le o se mea e ofo ai e tele le taimi e tatau ona suia.

Muamua lava, e tatau ona e malamalama o filifili tutusa lava e talafeagai mo suauu uma, ma e na ona e manaʻomia le iloa o le umi o le paʻu, o le lua o le filifili tuai, o le mafiafia o le sooga ma, ioe, le faailoga o le see (mo se faataitaiga, mo nisi o meafaigaluega mai Makita naʻo filifili o lenei kamupani). Mafaufau i nisi o tagata lauiloa o le "filifili" oloa.

Sihl 36 RS, 3/8 ", 1.6 mm - o se filifiliga sili ona lelei mo le tele o uʻu ma le umi o le paʻu o le 40 cm. O le filifili e maua ai se faʻaititia o le vibration ma o loʻo faʻaalia e se faʻalapotopotoga faapitoa o nifo, lea e fesoasoani i le faʻalauteleina o le laumei o le lubricant. O le faʻamalosiina o nei mea taʻitasi e faʻafaigofieina ai le galuega, ma e oʻo lava i laupapa faigata.

Faʻamatalaga:

  • lautele lautele - 1.6 mm;
  • filifili - 3/8 inisi;
  • paʻu o le paʻu - 40 cm;
  • numera o fesoʻotaʻiga - 60.

O lenei filifiliga e lelei mo faʻataʻitaʻiga MS290; 310; 341; 361; 440; 650; 660; MSE220 ma e taugofie lona tau - 360 hryvnia poʻo 740 rubles.

Husqvarna H38, 3/8 "laititi, 1.1mm - o se fofo lelei mo e le gata i lenei kamupani, ae o oloa foi a isi ituaiga lauiloa (mo se faataitaiga, Bosh, Makita, Shindaiwa poʻo le Dolmar). O le mea sili ona lelei o le oloa e aofia ai le faʻaitiitia o le vibration galue, puipuia le kickback o le silasila, faʻamautinoa le faʻamafanafana ma le lelei o galuega. O lese e faia i le maualuga o le uʻamea e fai ai se galuega lelei i fafie, ma e sili atu ona puipuia i le faateleina o le mamafa. O lenei filifiliga o le a avea ma se fofo sili ona lelei mo eletise ma filifili uumi e 35 cm le umi. O le tau o lenei filifili i Ukraine e tusa ma le 400 hryvnia, ma i Rusia o le 750 rubles.

Atonu o le ae manao e faamasani i le fuataga o le sili ona lelei o eletise eletise, tagata e gaosi meaola, sikuliti e leai ni laina, gasoline ma moli vao, pulupulu eletise, uila afi ma uila.

Faʻamatalaga:

  • lautele lautele - 1.1 mm;
  • filifili - 3/8 inisi;
  • paʻu o le paʻu - 35 cm;
  • numera o sootaga - 52.

Makita 3/8 ", 1.3mm. I le gaosiga o lenei filifiliga na faʻaaogaina na o mea aupito sili ona lelei e fesoasoani i le faʻaaogaina umi o le sila. O fesoʻotaʻiga lelei e fesoʻotaʻi ma vave ona feagai ma le galuega ma tuʻu ai i tua se taʻaloga maualuga.

Faʻamatalaga:

  • lautele lautele - 1.1 mm;
  • filifili - 3/8 inisi;
  • paʻu o le paʻu - 40 cm;
  • numera o fesoʻotaʻiga - 56.

O le tau o le filifili i Ukraine e tusa ma le 400 hryvnia, ma i le Russian Federation ua fesiligia i latou pe tusa ma le 900 rubles mo lea. I le auala, o le tau maualalo o le oloa ua manatu i ai o lona le lelei, e ui lava e tatau ona sili atu le totogi o le tau.

E tele oloa aoga i luga o le maketi faʻaonaponei, ma e matua faigata lava ona taʻu mai po o fea e sili ona lelei. O nei faʻataʻitaʻiga o filifili e masani ona faʻaaogaina i luga o siaki eseese ma maua ai ni iloiloga lelei a le tagata, ae atonu o le a latou tauva ma isi oloa faapena, i se taimi lata mai, e faʻaaoga foi i le eletise poʻo le filifili.