Masini faʻapitoa

Lelei sili ona lelei 2017 - 2018

O le tele o tagata e fai togafiti e galulue i le galue, mafaufau e uiga i le mauaina o se galue vine e mafai ona fesoasoani ia i latou i lenei galuega faigata. O le a talanoaina e le tusiga ituaiga eseese o faifaatoaga, o le ae aoao e uiga i kopi e sili ona lauiloa ma faatuatuaina o lenei metotia.

E uiga i faifaatoaga

O le alualu i luma o tekinolosi e fesoasoani tele i le faia o galuega taufaatoaga, ma o se tasi o mea na ausia o le galue vine - o se meafaigaluega mo le tatalaina ma le veleina o le eleele.

O se tasi o auala sili ona lauiloa o togafitiga eleele o le totoina. Faitau po o le a le laʻau o le.
O le fuliina o le uʻamea e tuʻuina atu ai le faʻaleleia o le eleele, ma i le taimi lava e tasi e faʻataʻitaʻia le galue o le galue vine. Faatasi ai ma le fesoasoani a le tagata galue vine, e mafai ona e suatia le palapala ma tanu vao solo solo solo i le eleele.

O le faʻapipiʻiina o le galue vine ma faʻauu meaʻai e mafai ai ona ulu atu i se loloto e lava mo le totoina o fualaau faisua uma. E le gata i lea, o loʻo i ai ni mea faaopoopo e mafai ona fesoasoani i le ausia o le togalaau lelei poʻo le togalaau faisua. Faatasi ai ma lenei masini, e mafai ona tatou veleina, faʻaleleia eleele, laau ma eli le fua.

E te iloa? E na o le 11% o eleele i le kelope e talafeagai lelei mo le tuputupu ae lelei o fua.

E vaevaeina tagata toto i vaega e faʻatatau i le mamafa:

  • sili atu (e oo i le 15 kilokalama). Ua fuafuaina mo tamai togalaau ma fanua. Puipuiga 1.5 hp;
  • mama (e oʻo i le 40 kilokalama). O le malosi o sea masini e mai le 2 i le 4.5 hp;
  • ala (45-60 kilokalama). Masini afi mai le 4 i le 6 i le taeao;
  • mamafa (sili atu i le 60 kilokalama). O le mamafa e faʻalagolago i faʻaoga e faʻaaogaina. Malosiaga i luga o le 6 hp

Ituaiga o faifaatoʻaga

E faʻatatau i le auala o le galue, e vaevaeina le au atinaʻe i:

  • tusi lesona;
  • otometi (tagata fai vaomatua).
O se tagata e faʻaleleia le tusi lesona o se mea aupito sili ona faigofie; faʻaaogaina, e mafai ona e tatalaina le eleele e aunoa ma le faaleagaina o laau tuaoi. O lea meafaigaluega e le taugata, faʻapitoa ma faigofie ona faʻaoga, e le manaʻomia se tausiga faaopoopo. Ae ui i lea, o le faʻaaogaina o se mea faigaluega e manaʻomia ai taumafaiga faaletino, e ese mai na o na o vaega laiti.
O se tagata e galueaiina le tusi lesona mo le foai atu e aoga pea ia i latou o loʻo i ai se faufauga. Saili mea lelei ma le le lelei o se tagata faifaatoaga lima.

O le au faifaatoaga, i le itu, ua vaevaeina i:

  • penisini;
  • eletise;
  • toe faʻaleleia.
O le faʻaaogaina o petrol e sili ona faigata, ae e malosi tele. Mo le lelei o le faʻaogaina o le masini, e tatau ona faʻatumu i le maualuga A95 poʻo le A92 gasoline ua faʻamamaina i le suāuʻu masini.

E taua! I totonu o se kamupanī taʻavale e manaʻomia ona e pulea le faʻavaeina o le soot, ona o le mea e tupu ai, o loʻo i ai pea le faʻaaogaina o le afi.
O taʻavale vaʻalele petrol e leai se tapulaa o le gaioiga ma e multifunctional, faʻafetai i mea faʻapipiʻi. Faatasi ai ma le faʻaogaina o le masini e mafai ona iloa le tele o le mamafa, o le manaʻomia mo le faʻaleleia ma le tausiga.

E mama moli eletise, latou te le manaʻomia ni mea faʻaleleia faaopoopo. O le mamafa o sea masini e mai i le 5 i le 22 kilokalama, o le pisa ma le vibration e itiiti lava. O le tautua o le masini e le faia ai se galuega faʻapitoa, e mafai ona feaveaʻi i se faiga e le tutusa.

O le le lelei o lenei masini e mafai ona taʻua o lona faalagolago i le eletise, o le tapulaa o le uumi o le maea ma le vaivai o le masini (700-2500 W), ma o le mea lea e le mafai ai le faagasologa o mea tetele. O le masini o le pusa pauna e maua ai le malosi mai le batini ua faʻaogaina i le masini, e le manaʻomia le laupepa i le taimi o le taotoga. O lenei mea o le a mafai ai ona e faʻaogaina le masini mai mea tau eletise, mo se faʻataʻitaʻiga, ave mamao i le fanua. Faatasi ai ma le lelei o le masini o le masini e mafai foi ona iloga le taua ma le mama.

E taua! E le tatau ona faʻaaogaina atoa le pona i le galue vine, a leai o le a faʻaitiitia le soifuaga o le mea faigaluega.

O le pito i lalo o se masini o se taimi maualalo (mai le 30 i le 60 minute), e faalagolago ile uta ma le faʻataʻitaʻiga. A maeʻa lena mea, e manaʻomia e le masini le toe faʻaleleia, e tusa ma le 8 itula. O le ola ola o le masini e ave ai le 200 taamilosaga.

Filifilia o se tagata galue vine

Pe a filifilia se tagata galue vine, e tatau ona e filifili po o le a le eleele o le a faʻaogaina, ma o lona uiga o le vaega o le fanua e totoina. Mo tamai togalaau poʻo greenhouses, o se eletise eletise po o se palama e sili atu ona lelei, mo le tele o fanua - gasoline.

E sili atu le lelei o le galue vine mo tulaga o loʻo faʻagasolo ai le faʻaaogaina ole lima. Mafaufau i le auala e filifili ai se taugofie ma le faʻamaoni-taufaatoʻaga.
Aʻo leʻi faʻatau, e tatau ona e gauai atu i le i ai o se tagata faapitoa e tipi mo le faiga o ituaiga faigata o eleele, o lenei mea e sili ona taua mo eleele taupou ma le eleele. E taua foi le matamata i le lautele o le iunite: o le lautele o le a feagai ma lapisi tetele o fanua, ma veleina e vaapiapi i le va o moega.

E taua foi le siakiina o le lelei o knives - o le meafaigaluega autu mo le galue. Afai latou te maualuga ma lelei, o le a mafai ona latou auauna mo se taimi umi.

O le avanoa o le a iai i totonu o le masini o le tele o saoasaoa. E manaʻomia foi le masini lelei le masini, e le o le tulei-button. O le faʻasolosolo autū o le fatu faʻatoʻaga e faʻaalu le taimi e taofi ai, lea e mafai ona mafua ai le le mautonu.

O loʻo faʻamaoniaina le faʻaaogaina o meaola mo le 2018

I le taʻitaʻia e manatu o tagata atamamai ma faʻamatalaga a le aufaʻatauga o le masini, na filifilia ai sui pito sili ona lelei o le au faifaatoaga i a latou vaega.

Malamalama sili i le malamalama

I lenei vaega, ua amanaʻia e sili ona lelei:

  1. Huter GMC-1.8. O lenei pamu penisini e lelei i tulaga o le lelei ma le tau. Ua faʻapipiʻiina ma se gaugau e fesoasoani i le felauaiga. O le mamafa o lenei masini e 11.50 kilokalama, malosi 1.25 hp O le lautele o le toga o le 23 cm, o le loloto o le suasusu e 22 cm. Faatasi ai ma faʻataʻitaʻiga e mafai ona tatou taʻua se masini lua-stroke ma "osooso" luga o le eleele ona o lona mamafa maualalo. O le tau o sea tagata faifaatoaga e 160 US Amerika (4,300 hryvnia po o le 9,600 rubles).
  2. Daewoo DAT 4555. O le mamanu o lenei pamu penisini e le o se masani masani: o le afi o loʻo agai i luma, lea e sili atu ona mamafa i le tagata tipi ma faʻaleleia le tufatufa o le mamafa. O le mamafa o ia mea faigaluega e 31 kilokalama, malosiaga 4.5 hp O le lautele lautele o le 55 cm, o le loloto o le togavao e 28 cm. Faatasi ai ma le gaogao, e mafai ona matauina le faatulagaga faigata. O le tau o sea tagata galue o le 310 US Amerika (8,500 hryvnia poʻo le 17,700 rubles).
  3. Caiman Nano 40K. O lenei penisini o le masini eletise e mamafa le 26 kilokalama ma se mana e 3 hp. O le lautele lautele e 20-46 cm, o le loloto o le suasami e 20 cm. O le masini ua faʻapipiʻiina i se afi Iapani lelei, lea e le masani ai mo se masini Saina. O mea le lelei e mafai ona taua o le le lelei o galuega i eleele palapala. O le tau o le iunite e 530 Tala Amerika (14,500 hryvnia poʻo 32,000 rubles).

O le aufaʻatatau sili ona lelei

Faatasi ai ma meafaigaluega i lenei vaega o le sili ona taʻua:

  1. 1. Husqvarna TF 224. O lenei tagata gaosi mea mamafa e 53 kilokalama, o lona malosiaga afi o le 3.13 hp, e mafai ai ona gaosia le eleele mamafa i luga o vao e aunoa ma le lofituina o le afi ma "toe tulei" le masini. O le lautele o le laʻau e 60 cm, o le loloto o le suamalie e 25 cm. O le mea le lelei o le pisapisao tele o le afi, o le 93 decibels. O le tau mo se tagata e taina le taʻavale e faia le 510 US tālā (14 000 hrynias poʻo 29000 rubles).
  2. 2. Viking HB 585.Petrol-cultivator, o lona mamafa e 46 kilokalama, ma le malosi 3.13 hp O le lautele o le eleele o le 60-85 cm, o le loloto o le galueaiina o le 32 cm. Faatasi ai ma le lelei o le masini o le i ai lea o se fesuiaiga ma le lautele o fagu. E mafai ona maitauina le galue malosi ma le lautele o le au taʻavale e aunoa ma se avega faaopoopo. O lea ituaiga masini e tusa ma le 620 US tala (17,000 hryvnia pe 35,500 rubles).
  3. 3. Elitech KB 60H. O lenei pamu penisini e totoina le 56 kilokalama, o le malosiaga afi o le 6.53 hp O le lautele lautele e 85 cm, o le loloto o le suamalie e 33 cm. Faatasi ai ma vaivaiga, e mafai ona tatou iloa le faafitauli i laina e vave ona tupu. O le tau e $ 280 (7,600 hryvnia poʻo le 17,000 rubles).

E te iloa? I le eleele o le tasi vae tolu o meaola ola uma i le paneta.

Aufaigaluega sili ona mamafa

Faatasi ai ma le mamafa o tagata tomai faapitoa i mea tau tomai faapitoa, o le sili ona taua:

  1. Husqvarna TF 338. O le mamafa o le tagata gaosi penisini e 93 kilokalama, o le malosiaga afi o le 4.89 Hp Ua faʻapipiʻiina i luma e lua ma le tasi itu. O le lautele o le laʻau e 95 cm, o le loloto o le suasami e 30 cm, lea e maua ai le faafetai i le 8 cutters na aofia i totonu o le pusa. E fetaui ma tagata e ona fanua tetele. O mea le lelei e aofia ai le tele o le mamafa ma se tau maualuga, e $ 600 (UAH 16,399 pe 33,500 rubles).
  2. Oleo-Mac MH 197 RKS. Petrol motor-cultivator i le mamafa o le 72 kilokalama ma le malosiaga afi i le 6 hp O le loloto o le eleele e lautele le 85 cm, loloto le loloto 42 cm. Faʻatulagaina ma se puipuiga faʻapitoa o le faʻaleleia o mataupu mai aʻafiaga faʻafuaseʻi ma aʻafia ai elemene mai fafo. O le gaioiga e mafai ona maitauina le pisa ma ituaiga tusi taamilosaga. E i ai se iunite e tusa ma le 510 US tālā (14 000 hryvnia poʻo le 28,500 rubles).
  3. Faʻailoa GT90 FAʻATASI. O le mamafa o lenei penisini e totoina le fatu e 97 kilokalama, o le malosiaga o le afi e 7.5 hp. O le lautele lautele e 80-100 cm, o le loloto o le suasami e 30 cm. E puipuia i uta mamafa ma togafitia lelei le eleele sili ona faigata. O mea le lelei e mafai ona iloa ai le tele o le mamafa. O le tau e 485 tala (13,400 hryvnia poʻo le 27,000 rubles).
O mea faʻapitoa e faʻalauteleina ai le lautele o le tagata faʻatau vine. Mafaufau i le 10 vaega faaopoopo o lau galue vine.

Luga o le eletise eletise

O sui pito sili ona lelei o le au taʻavale afi ma se afi eletise:

  1. Hyundai T 1500E. O le mamafa o lenei faifaatoʻaga e 13.5 kilokalama, o le malosiaga afi o le 2.04 hp. O le lautele o le laʻau e 30 cm, o le loloto o le suasami e 20 cm. O se uili uʻamea ua faʻapipiʻi i luga o le faʻatoʻaga nai lo le faʻasalalau, lea e faigofie ai ona faʻaaoga, aemaise lava mo tamaitai. O mea le lelei e aofia ai le le mafai ona taulimaina oneone mamafa ona o le loloto ma le lautele o togafitiga. O le tau o sea ituaiga masini e 160 tala (4,400 hryvnia poʻo le 9,200 tala).
  2. Daewoo DAT 2500E. O le galue malosi ma le mamafa o le 29 kilokalama ma le malosiaga afi o le 3.4 hp O le lautele o le eleele e 60 cm, o le loloto o le togavao e 32 cm. Ua faʻaauupegaina e le gata i mili, ae o uili uʻamea ma pine, e mafai foi ona faapipii i ai faʻamaumauga. E uiga i le gaioiga, e mafai ona e maitau le tau maualuga, o le 340 US tala (9,350 hryvnia poʻo le 19,500 rubles).
  3. Elitech KB 4E. O le mamafa o lenei iunite o le 32 kilokalama, mana afi 2.72 hp O le lautele lautele e 45 cm, o le loloto o le suasami e 15 cm. O loʻo i ai se faʻatinoga lelei mo se masini o lea malosiaga, o loʻo i ai se faʻalagolago, e galue filemu ma e le manaʻomia le tausiga. Faatasi ai ma vaivaiga e mafai ona iloa lelei le ulufale atu i pupu i totonu o pupuni ma e le mafai ona puipuia mai palapala palapala o le aufaigaluega. O le malosi o le afi o lona tulaga vaivai foi, e mafai ona lele ese mai le vevela. O ia tau e totogi $ 250 (6,750 hryvnia poʻo le 15,000 rubles).
Mo le faʻatulagaga o galuega i le fale vevela, e manaʻomia e le tagata fai togalaau ma le faʻatoʻaga ni mea faʻapitoa: mutia laʻau, vine, kesi, fatu, gaosi, ma le kiona.

O le aufaʻatau sili i luga o le masini

O taavale sili ona lelei i lenei vaega:

  1. Caiman TURBO 1000. O le mamafa o lenei galue vine 32 kg, mana 800 watts. O le lautele o le laʻau e 47 cm, o le loloto o le suasusu e 24 cm. O le lelei o se ituaiga masini o se mamanu manaia ma le pulea lelei, faapea foi le i ai o se fesuiaiga. Tasi le moliaga o le pati mo le 45 minute. O le matua le lelei o sea tagata gaosiga afi o le tau maualuga lea, e tusa ma le 540 US tau (14,800 hryvnia pe 33,000 rubles).
  2. Green G-MAX 40V. O le uila afi e mamafa i le 16 kilokalama, e galue mai le 40V Kamupanipi. O le lautele o le eleele e 26 cm, o le loloto o le togavao e 20 cm. E maua ai le mataalia lelei o le eleele, ua faʻapipiʻiina i ai se ki ma e faigofie ona pulea. O le ola ola e 30 minute. Faatasi ai ma vaivaiga e mafai ona maitauina le televave o le afi. O le tau o lea ituaiga masini e 245 tala (6750 hryvnia poʻo 15,000 rubles).
  3. Tuʻu TILLENCE. O le mamafa o lenei galue vine 32 kg, mana 800 watts. O le lautele lautele o le 46 cm, o le loloto o le suasami e 25 cm. E mafai ona faʻaaogaina mo le faʻaaogaina o se fanua tele ma sina malosi faaletino. Faatasi ai ma vaivaiga e mafai ona iloa ai le tau maualuga. O loʻo i ai se tagata faʻatau vine e tusa ma le 740 US Amerika (20 500 hryvnias poʻo le 42 500 rubles).
Cultivator - o se meafaigaluega taua mo tagata e ona fale, togalaau ma togalaau aina. O le iloaina o foliga o ituaiga taʻitasi o lenei tekinolosi, e mafai ona e filifili mo oe lava ia o se tagata gafa talafeagai e mafai ona faafaigofieina galuega lima.

Vitio: Hyundai Cultivator Line Review

Faʻamatalaga mai le fatuina mai le upega tafailagi

O le tele o tagata faifaatoʻaga (faʻapitoa, 4 - 5 Hp ma le 60cm le lautele) e mafai ona faʻapipiʻiina i luʻu uʻamea o le tasi foliga poʻo le isi ma se vili mo le tipiina o meaʻai. O a tatou tagata faifaatoaga ua fesuisuiai e oo lava i le vavave o laina-mo le mea lea, o le lugs ua tuu e aunoa ma ni maea faaopoopo - i tafatafa o le kesi. E avea le tagata galue ma se lisi, ae savali i totonu o le ala, tosoina se sulu. E ese mai i le sili ona malolosi o faifaatoʻaga, e mafai foi ona e faʻaoʻo i luga o le suotosina ma le eli. Ou te lapataiina oe i le taimi lava lena - atonu o le a le lava le mamafa - o le a logo, ae o le a le sosolo. Manaomia le mamafa.
Olegych
//www.forumhouse.ru/threads/60684/
I le faʻamuamua, oi latou uma o faifaatoaga. Naʻo le mea na tupu na faia ai e le au faifaatoʻaga le tele o galuega e mafai ona faʻaaogaina e avea ma moto. Afai o le masini e 2 - 3 o loʻo agai i luma, 1 - tua, faʻapipiʻiina ni uili faʻapitoa - matou te manatu o se faʻailoga savali i tua. O le a mafai ona ia faʻataʻavaleina le kata, faʻapipiʻi le moa, le kiona, o le paʻu, pulumu ma isi mea faʻapipiʻi, faʻapea foʻi ma uamea uʻamea mo le galue ma se suōlaʻau, hili, digger. Afai o le au e 1 luma, poʻo le 1 i luma, tua, ma e leai lava ni uili paʻu, tatou te manatu o se tagata galue vine. E mafai e ia ona fai si mea laiti - o mea e mafai e tamaiti laʻititi ona ave se vili mo le tipiina o fafie, ma mea e mafai lava ona sili atu le tele o palau ma se mea e teu ai. O lenei, sei vagana, o le mea moni, o le galue, o mea uma lava e mafai. Filifili mai ia i latou e mafaufau i mea e manaʻomia mai ia te ia. Ia manatua o le atoa o le tau e tatau ona toe faʻatau. Mareko - aua e te faatali, o le a ou le tauina atu ia te oe :).
Olegych
//www.forumhouse.ru/threads/60684/
E te faimalaga solo i le eleele o le taupou i ni nai taimi ma se tagata galue, ma aoina le paluga, ma e na o le suotosina, ao faagaoioi le suotosina i le tasi vaevaega, faaitiitia le afu, faaleleia le paʻu o le MB ma le lelei o le suotosina, i le auala e tatau ona fetuunai ai le suotosina i le loloto ma le manaia. , 18 tausaga o le galue ma leai se mea, e tatau ona togafitia lelei le galue i luga o le eleele, pei o soʻo se pisinisi, ma ia manatu o MB o se metotia. mo se taimi umi.O a mea e popole i MBs mamafa, e pei o Agros, MTZ-0, 5, "Bison", ma isi mea, e leai se uiga e faatau ai, pe afai o le fanua e itiiti ifo i le 20 eka. O lenei faiga, mo i latou o loʻo iai a latou lava faatoaga, poʻo le faifaatoaga a le tagata lava ia, mo le taumafanafana o loʻo nofo ai le tupe i le matagi. Ae o le a le uiga o le faanatinatiina o le 10 eka i le tausaga? I lenei mea e iai se eseesega, e ese mai i galuega tauave, ave se vaega laitiiti ma se tamai faifaatoʻaga, o se fua faatatau, tele tele.
valery 52
//www.forumhouse.ru/threads/60684/page-3
E mafai ona e tuʻu lau lava penny. O loʻo i ai laʻu suauʻu penisini "Taʻitaʻi" faʻatasi ma se afi Saina ma se Hitachi S169 suauu tietie uila ma se masini a Iapani Subaru-Robin. Na faʻaaogaina le faifaatoaga mo le taimi atoa, na o le tasi i le tautotogo, i le ogatotonu o Mei, pe a maeʻa le eleele. E lelei tele mo le tatalaina o moega i luga o le moega, ae pe a uma lena, e leai se aoga i le tausaga atoa. "Megaladon 0.6" O mea uma tekinolosi. E masani ona faʻaaogaina e loʻu toʻalua se faʻaopoopoga - o se galue vine ma se MTD trimmer, aua e sili atu ona faigofie ia te ia ona tuʻuina le plug i totonu o le peleni nai lo le tosoina o le maea mai le amataina o le afi afi.
lakkin
//www.forumhouse.ru/threads/60684/page-3
tuger! Faʻatoʻaina Mole ia i matou zakomy mo auala. Sa ou toe faaleleia se uo i nisi o taimi. O lenei taavale e lelei ma faigofie ona toe faaleleia. Ae faalagolago i le tagata e ana ia lava. O le tatou au taʻavale a le Taitai e mafai ona na o le faʻatauina o le palapala ma mea uma. O lea sa ou filifili ai e filifili se tagata savali. Na ou faʻaaogaina le taavale tuai o Skif i le faʻataʻavalevale, ma sui le paipa o le faʻaogaina o le hook-hook i totonu o le auala. I le nofoaga o loʻo taoto ai le nofoa avanoa, ou te tuʻuina se nofoa paʻu (malolo mai le malae taalo) i luga o le faʻavaa. E lei leva atu, na fafagu mai ai le kiona motusia o le "Megaladon 0.6" ia i matou, a taeao o le a ou suʻeina i le dacha. Ona otpishu
lakkin
//www.forumhouse.ru/threads/60684/page-3
Мотокультиватор для лёгких работ должен быть весом не более 50кг, "Салют", "Нева" и их импортные аналоги это мотоблоки, не смотря на различия в количестве скоростей и т.д. мотокультиватор это лёгкая машина. Разница, в том числе и на западе, это, в первую очередь, вес, а не мощность двигателя и количество выполняемых функций. Уважаемый tuger, нисколько не сомневаюсь в Вашей компетенции, но сам не отношусь к любителям покопаться и самоделкиным. Человек спросил , я высказал своё, ЛИЧНОЕ мнение и не более того. Вести с кем либо диспуты, кроме задаюших конкретные вопросы не имею желания, хотя бы потому что не считаю чью то точку зрения, отличную от моей, неправильной.
валерий 52
//www.forumhouse.ru/threads/60684/page-4
Agase! Faʻafetai i lau faʻatau. Sa i ai laʻu pamu penisini "Taʻitaʻi" ma se saina Saina 4 tausaga talu ai, ma i le tausaga na teʻa na ou faatau atu ma faatauina mai se taavale faimalaga Hitachi S169 ma se minoi Iapani "Subaru" "ma se kiona snow" Megallodon 0.6 "i le faleoloa Initaneti" All Tools "... Ma o lagisi foi ma se mea e tasi le laina, o le faapipiiina, o le "Goose feet" e taina mai ai le "Celina." Tatou te le manaomia se suotosina, aua ua maea uma le vaega. I le taumalulu, amata e aunoa ma ni faafitauli, pe afai e te faʻaaogaina le petrol. faʻagalo e faʻatau se fusi, e ui lava e 2 fasi vaega i totonu o faʻatauga. I le tele o tillers, o fusi e vaʻaia ina ua mavae le 4-5 vaitau, aemaise lava i le kiona. tagata selesele.
lakkin
//www.forumhouse.ru/threads/60684/page-5