Aseta

Auala e faʻapipiʻi ai se fale susu i totonu o le potu

I aso nei, o le tele o tagata o loʻo o ese mai paluga maʻaleʻale i le mama ma le faʻafefeina o fale vai, lea i le tele o auala e suia ma e oʻo lava i fafo atu o vai taʻele, ma faʻasaoina foi avanoa i totonu o potu taele laiti. Afai e te lagona foi le lelei ma le lelei o le fale taele e pei o se fagu, o le a taʻu atu e lenei tusiga ia te oe le auala e vave faʻaopoopo ma faʻafesoʻotaʻi ai lenei iunite faʻaonaponei i fesootaiga uma ma a oe lava punaoa. O lea, ia tatou malamalama.

Meafaigaluega ma mea faigaluega

O le taimi lava e te filifilia ai ma faʻatau se mea fou i totonu o lau faletaele, ma le auʻaunaga tuʻuina atu na tuʻuina atu vaega i le fale, e tatau ona e siaki ma le faaeteete vaega uma mo le faaleagaina o masini. O ipu tioata e manaʻomia ai le gauai faapitoa.

Afai o se mea leaga na e le mauaina, ona mafai lea ona e sainia ma le saogalemu le lipoti o le auina atu, totogi le faʻatau ma amata le faʻatulagaga.

Mo le amataina o faʻatulagaga faʻapipiʻi, e tatau ona fai se suʻesuʻega o au meafaigaluega. Ia mautinoa o mea uma e te manaʻomia o loʻo latalata mai. O faʻamaoniaga faʻatagaina e aofia ai:

  • fusi fetuunaiga (Swede);
  • se sikulifili e ufiufi ai se koluse poʻo se sikulutasi e tutusa;
  • togi laʻititi;
  • pulufana faʻamaʻi auro;
  • tamai sikul ° uʻamea (e manaʻomia pe a faʻapipiʻi le uʻamea i totonu o le uila).
I le faʻaopoopoga i meafaigaluega, e tatau foi ona e saunia ni mea lagolago e manaʻomia mo le faʻatinoina o le faʻatinoga o le galuega. O lea, e tatau ona e saunia:

  • silicone antibacterial manino;
  • e lua mita mita;
  • fesuiaiga i le tafe 32/50;

Pe a uma ona saunia uma meafaigaluega ma ausilali, ma o siaki ma faʻatau vaega o le bathing iunite ua sauni mo le faʻapotopotoga, e mafai ona amataina le faʻatulagaina.

Shower Pan Assembly

O le faʻafeiloaʻiga o le a amata i le palanikeke.

Vaavaai mo se numera tele o atigipusa ma saini na tuʻuina atu i luga o latou pusa. Tuʻu le katuni ma suʻesuʻe mea o loʻo aofia ai. I le faaopoopo atu i le i ai o le paleti ia lava, e tatau ona i ai le tele o isi elemene faatulagaina ile totonu:

  • apron mo le paleta;
  • fausaga uʻamea mai le faʻailoga mo le palatusi;
  • studs, i luga o le faavae o le a faapipii ai vae;
  • puipui mo le faʻapipiʻi o le apron;
  • tele nati ma faila;
  • sikola ma le siphon.

I lena tulaga, afai e le o nei elemene uma oe mafai ona e mauaina i totonu o le atigipusa ma se paleti, o lona uiga na teuina i latou i totonu o se pusa eseese mea na gaosi. O le isi laasaga o le a faʻaalia ma aveese le ata puipui o loʻo ufiufi mai le paleti. O le faʻavaa lea, i le mea moni, o le a tu ai le solo atoa, e mafai ona saunia, faʻaopoopoina le pepa, ma atonu o loʻo faʻasalalau auiliiliga. Afai e le o faʻauluina au masini, e tatau ona e uʻuina le lagolago i le lima.

Ina ia faia lenei mea, saili le faavaa ma tuu i le pito i luga o le paleti, ia tuufaatasi ia mea faapipii.

Ma le isi, ave ni pine uumi uumi ma tuu le pulumu ma nati i luga ia i latou e tusa ai ma faatonuga i faatonuga o le polokalame.

E taua! Ina ia aloese mai foliga vaaia o le faaleagaina o masini i luga o le paletete, lea ua tuua nei e aunoa ma se puipuiga puipui o le ata, e tatau ona e tufatufaina se pepa pepa i lalo ifo (e mafai ona e faaaogaina le pito i lalo o le pusa lava ia, na vavaeese muamua mai puipui mo le faigofie).

Vili ni nati se lua i luga o masini taitasi, faʻafesoʻotaʻi lagolago i le faʻavaa ma le pito i lalo i la latou fesoasoani.

Faʻapipiʻi le faʻavaa i luga o puipui faʻaalia ma faʻapipiʻi i nonoa i itu uma (tasi ua uma ona vili muamua, o le isi o le a vili i luga o le faʻavaa). Faʻamau le fausaga uʻamea i ni aʻa ina ia paʻi ai le pito i luga ole palanikeke. Amata amataina le pusa fagu pusa pasi Aua e te faʻaogaina tele ia nati, e pei o le faʻavaa lagolago e matua manifinifi ma e mafai ona e punou, gau le tulaga mautu ma le amio saʻo o le fausaga. O lenei ia filifili ni pito o le lapopoʻa talafeagai (maualuga le fausiaina ma le isi 5 mm), lea e te faʻapipiʻiina ai le faʻavaʻamea i le paleta.

I le pito i lalo o le paluga ua i ai ni paluga sauniuni lea e te manaʻomia e teuina ai le faʻavaa. A maeʻa ona faʻamau, faʻafefea ona faʻamalosi le pito.

Vitio: auala e faʻapipiʻi ai se fagu vili

Faʻapipiina o le mata (apron)

I le amataga lava o lenei laasaga, aveese le atigi pusa ata puipui mai le lau. Ia faʻaeteete faʻaeteete ma faʻaeteete ia aua nei lavea faʻafuaseʻi, aua o foliga o lau fale.

Faapipii le fata i le mamanu ua uma ona tuufaatasia ma saili lona tulaga saʻo. Vaʻai nei mo sikuea e fetaui mo le uumi, ma amata le faagasologa o le viliina ma le faʻapipiʻi o puipui i mokesi. O le taimi nei e tatau ona toe faia faʻatasi ma faʻamau i luga o le paleti lava ia. O faʻamau i totonu o le pusa e paʻepaʻe paʻepaʻe pe uliuli, faʻapea foʻi ma le uʻamea. Afai e le tulaʻi muamua ni faʻafitauli faʻapitoa, ona e togiina lea i le uamea e fetaui lelei i le paleti.

E taua! I lenei laasaga, e taua le faia o le toe fetuunaiga mulimuli o le pito i lalo o le pusi i puipui, aua o le a sili atu ona faigata le faia. O le mea taua e te manaʻomia e te gauai faʻapitoa i ai, o le faʻatusatusaga ma le saʻo o le punou o lau lau. Afai o laina e manino ma lamolemole, ona saʻo lea o mea uma. Afai o faʻaaliga manino e mafai ona faʻaalia, ona tatau lea ona tuʻuina mea uma aʻo leʻi faʻaauau le faʻapotopotoga faʻaopoopo.

O le isi itu e te manaʻomia i luga o le tolu poʻo le fa (faʻalagolago i lau faʻataʻitaʻiga) o laʻau e tuʻuina i le nut ma le pulupulu. Faʻasoa i luga o latou manoa ia puipui uʻamea, o loʻo i ai le fomu o le tusi Rusia "G".

I le tasi itu o lenei fusi, pupuu ma le gaogao, e tatau ona feagai ma le fata. O lenei la e tuʻu se isi lalaga ma faʻaoga i luga o potu taʻitasi ma faʻapipiʻi faʻamau.

Tekonolosi a le Fono Tele

A oʻo ina faʻapotopotoina le pito i lalo o le taimi e teu ai le vai, e mafai ona e tulaʻi mai luga o le fola i ou vae ma faʻaauauina pea le fausiaina o le tino. O isi vaega o le faʻapipiʻiina o le a avea ma taualuga, o puipui o le faitotoa mo le fale, o puipui, o le vaega tutotonu ma le vaifofo. O lea, tatou te malamalama.

Laulau

I le taimi lava pe a uma le paleti, matou te fautuaina e fai le taualuga. Muamua, saili i lau tele o atigipusa ma mea e faʻaaoga ai le tapuni ole lava, o se moli malamalama, se timu, failauga, se mea e mālūlū ma le tele o isi faʻamatalaga laiti, o le numera ma le faʻatatauga e faalagolago i le faʻalelei o lou fale.

A e mauaina le gafatia saʻo, ia lolomiina ma aveese le ata puipui mai itu uma e faafaigofie ai isi faʻapotopotoga ae aua le faʻamalosi. Mai le taimi lenei, taumafai e galue lelei pe a mafai ma e aunoa ma ni suiga faafuaseʻi ina ia mafai ai ona taofia uma vaega fou i se foliga vaaia ma e le mafua ai le maasiasi masini po o le faaleagaina i le taimi o le faapipiina.

O lea ua matou faʻaofiina le uaea ma le moli i totonu o le pu talafeagai. Faʻaaogā faʻamau faʻamau i luga o le taualuga, ona mautinoa ia siaki lau galuega. Faʻapaologa o le fale faʻavela O le failauga (poʻo failauga) o le a mulimuli i le isi nofoaga.

E te iloa? Ina ia mautinoa le vavao atoa ma le vavalalata o le vavae ese, e tatau ona faʻaoga le failauga i se tamai laulau o paʻu i autafa o le masini. Ma o le a le mafai e ia ona taofiofia ma faia ni leo e le lelei, ma o le mea lea o le a le faalavelaveina ai le fiafia i se taʻele vai vevela ma musika matagofie faalelagi.

Ua tapunia le au failauga i ni meaʻai faapitoa e puipuia ai latou mai le pa'ū i totonu o le vai ma le faaleagaina o masini. O nei vaega o le chrome o loʻo faʻapipiʻiina i luga o mata, lea e mafai ona e iloa i le tele ma le uumi.

E lelei tele le galue iinei ma le lima, e pei lava o se mea sese, ma o le sikul ° uʻamea o le a vave ona toʻilaina le faʻaata o le chrome grille. Faʻapipiʻi le failauga i luga o le taualuga o le fagu O le isi laasaga o le faʻaeʻeina o le taualuga o le faʻapipiʻiina lea o se tagata e sili atu le manava. O mea uma lava e matua faigofie lava iinei: e fa fao ua tuʻuina i ni pu se fa, ma a maeʻa ni nai minute o le a osooso lou tagata i totonu.

Ma le isi, alu i le agaga o le tropical, lea o loʻo i luga foi o le taualuga. Matou te faʻapipiʻi vaega talafeagai i le nofoaga ma faʻapipiʻi. I le ogatotonu matou te faʻaogaina le kulimi, lea o le a taofia ai le taʻele. Afai o le ata mai le taimi muamua e te leʻi oʻo i ai, e le afaina. Faʻasese le nutini laʻititi, ma faatulaga le tulaga saʻo, toe faʻamalosi. Faʻapipiʻiina o se vai vevela i luga o le taualuga o le fagu. Ua faʻaputu le taualuga o lau vai.

Laʻau Tapenisi

A maeʻa le faʻapotopotoina o le paleta ma le taualuga, o le taimi mo le faitotoa ma puipui.

Ina ia faʻapipiʻiina le faʻavaa mai le faitotoa o le fale, e tatau ona e sailia ni vaega se fa: 2 saʻo ma le 2-afa-taamilosaga, faʻapea foi ma 8 silasila o silasila, e faʻapipiʻi ai le fausaga. Ina ia mafai lelei ona faatulaga vaega, e tatau ona mafaufau ma le faaeteete i fasi pepa laupepa i luga ia i latou, lea o le a faailoaina ai pito i luga ma pito i lalo. E tatau foi ona e asiasia le fausaga atoa ma fuafua ia togitogi felafolafoaʻi mo le lumanai tioata. E tatau ona faʻapipiʻi uma laina i le isi itu.

A e malamalama i le faatulagaga sao o vaega, faʻaauau pea le fesuiaʻiina o elemene faatasi. E lelei foʻi le galue faʻatasi ma se sikulifa uʻamea iinei ina ia leai se mea e faaleagaina.

E te iloa? O le taʻele aupito matutua na iloa e le tagata ua toetoe 5 afe tausaga. Na maua i taimi o le faga o le Palace o Knossos i le motu o Kereta.

O lenei taʻavalega e mafai ona faia e faʻaaoga ai galuega a le sikulipili. Ina ia faia lenei mea, o le meafaigaluega e seti i le "tolu" mode, ona toso malie lea o se sikulima i le maualalo i lalo o le fao.

Atonu ei ai ni faʻafitauli e mafua mai i le tatau ai ona tuʻi i luga o le paʻu le mea faʻapipiʻi i luga o le pu i totonu o le faʻavaa (o le sikulima o loʻo i ai le faʻaaogaina o le paʻu ma le pa'ū).

I lenei tulaga, e manaʻomia lou faʻaaogaina o le silicone, i le faʻasolosolo o ulu uma o le sele. O sea ituaiga metotia o le a fesoasoani e faʻamalosi atili ai le faʻaaogaina o fao sikuea ma vave faʻafeiloaʻi ai le galuega.

Atonu e te le maasiasi i nisi o mea matautia ma le le mautonu o le fausiaina o mea, ae le tatau ona e toe togiina sikula ma, sili atu, ia tuu i ai. Pe a faʻapipiʻi uma faʻamatalaga o faitotoʻa, e aofia ai tioata, o le a maua e le faʻavaa le tulaga mautu ma le malosi talafeagai. Faʻapipiʻi nei le taʻaloga (tamai tioata manino). E ala i taotoga, o ia taofiga e tatau ona feagai ma le faitotoa. O nei elemene e le gata ina faatapulaaina ai le faagaoioia o le faitotoa ina ia le paʻu i totonu o le tino ma e le faaleagaina, ae ia saofaga foi i lona gaoioi lemu. Kolati ile pupuni Faʻamasani matala ma le tootoo i totonu o leoleo ma faʻamau i totonu o nofoaga talafeagai.

E taua! Saili sikulima mo limite. E tatau ona iloa e le sili atu i le 3 mm pe a faʻaofiina i totonu o se pusa tioata manino. Afai e umi le uila, e mafai ona e faʻaleagaina e le gata i faʻamalosi latou lava, ae ia talepe foi le faitotoa o le faitotoa, ma e le mafai ona faasaʻoina e aunoa ma le suia o vaega ma, e tusa ai ma tau faaopoopo.

O le mea taua mulimuli o le a faʻapipiʻiina o togi ma gaʻo. O vasega uma o vasega a le tamaoaiga o loʻo i ai le faʻapipiʻiina i luga o pou e faʻamautinoa ai le maualuga ma le sologamolega o le faitotoa.

Pa puipui

Pe a faʻapotopotoina puipui, e faʻaaoga foi le tulafono faʻavae, pe a muamua ona e manaʻomia le faʻaalia o mea uma ma fua i fafo, ma na o le faʻamauina, ae le faʻamalosiina ma le malosi.

I le taimi foi o le potopotoga o puipui, e tatau ona e faʻaaoga faʻamaufaʻailoga faapitoa poʻo le faʻapipiʻiina ina ia mafai ai ona aloese mai le alu aʻe. Afai o le vaega tutotonu o le a vavae ese, ona amata lea ona faʻaopoopoina. Faʻaopoopoina puipui o le fagu

Vaega Tutotonu

Tuuina lelei le faavaa teuteu o le metala chromed. O lenei mea o le a fesoasoani ia oe i ata i faatonuga. O le isi mea e tatau ona tuʻu i le mea e tuʻu ai le leve mixer. O lenei liliu atu i le faʻapotopotoga o le faʻamalolo.

Massage vai

Ina ia faʻapipiʻi le ea, saili se paso ma se atigi. O le elemene mulimuli lea o le filifili, lea o loʻo faʻapipiʻi muamua i le pu e fetaui ma se kulimi. Aua neʻi galo le tuʻuina o se mea faʻalava i lalo o le kulimi e puipuia ai le fausiaina mai le tatalaina i le taimi o le taotoga.

E taua! Aua le faia ni lapoa tetele o le pulumu pe a liliu ma punou, aua atonu e le lava mo elemene uma!

E le gata i lea, e tusa ai ma le faʻatonuga ma lona faʻatusa, ia faʻaofi le paso i tua o le paso, aoina le faiga lautele o elemene e ono. E le tatau ona fufusi aʻa ina ia le faaleagaina ai vaega.

Ua oʻo nei i le taimi e faʻafesoʻotaʻi ai masini e faʻafesoʻotaʻi le matagaluega i le tasi.

Muamua faʻafesoʻotaʻi uma vaalele mimromassage i isi. Ona faʻalautele lea o le pulupulu i se vai inu masani, ma i le pito faʻafesoʻotaʻi le tuʻuina atu o le vai vevela i le suavai.

Tuu le maea i luga o le mea e manaʻomia, ma faapipii le isi pito i le fetaui o le paso muamua. Ona faatino uma lea o galuega fesoʻotaʻi e tusa ai ma au faatonuga. I le faʻaaogaina o fusi o loʻo aofia ai i le faʻapipiʻiina, faʻapipiʻi le maea i le umi atoa ina ia aua le siva pe faʻavaivai.

Faʻatulagaina o le vaega e puleaina

A uma ona aveese le ata puipui mai le vaega o le taʻiala, ia taumafai i le nofoaga talafeagai i totonu o le fausaga ina ia mautinoa ai e talafeagai. O le seti faʻapitoa o le faʻasalaga e aofia ai faʻamalosi faʻapitoa, lea e te manaʻomia e faʻaleleia ai le siakiina i le puipui o le fale taʻele. O le taʻavale e aunoa ma se taumafaiga, faʻamalosi faʻamau ma sikulima ma faʻapipiʻi faʻamau i le silikoni. Faʻafetai i lenei faʻatinoga, o le ae faʻavaeina le faʻalapotopotoga i le tulaga e tatau ai ma tumau i le puipui o le puipui. O nisi taimi o le pu i lalo ole taʻitaʻavale e lapoa tele, ma e mafai ona feliuliuaʻi. I lenei tulaga, ia faʻamaitiiti vavalo faʻamau, ma, pe'ā uma ona faia le fetuunaiga, toe faʻamalosi.

I lenei laasaga, ua maeʻa le faagasologa o le faʻapipiʻiina ma le faʻapipiʻiina o le iunite o lau fale fou.

Faʻatulagaina ma le faʻapipiʻiina o le vaega tutotonu, puipui pito i tua ma le faitotoa o le faitotoa i luga o le paleti

O le faapipiiina o puipui o le masini e taʻele ai e tatau ona vavae ese mai le paleta, ina ia fesoʻotaʻi lelei uma auiliiliga i le tasi. I le isi itu, ia faapipii itu eletise o le atigi pusa i le ogatotonu, ma faapipii i luga i luga.

E taua! Aua e te faanatinati. Siaki le faʻamaʻoina saʻo o panini. E tatau ona latou taufaʻatasiga ma isi. A le o lena, o le ai ai ni gaʻo ma vaʻa.

Ae e te le ufiufi lenei fausaga ma se taualuga, e tatau ona e faʻapipiʻi le fausaga o le faitotoa i lona nofoaga, lea na e saunia muamua. I le valu nofoaga o loʻo faʻapipiʻi ai le faʻavaa i sikulima ma se sikulifili.

Faʻataʻosaʻo fetuunai vaega ina ia fetaui lelei le faʻaogaina o fao, ma isi ituaiga o leva e le manaʻomia, lea o le a faʻaaogaina ai le vai.

Faʻatulagaina o le taualuga o le fale taʻele

A maeʻa le faʻapipiʻiina ma le faʻapotopotoina o puipui puipui ma le faʻavaa o le faitotoa, ia ufiufi le fausaga ma se taualuga na faʻapipiʻi. Le faigofie ona tuʻuina atu le pusa atoa i luga o le paleti.

O le taualuga e tatau ona malupuipuia i fa fa i puipui: lua i le ogatotonu tutotonu ma le tasi mo puipui o le itu. Afai e te manaʻo e faʻamalosia atoatoa lau fausaga, e mafai ona e faʻapipiʻi le taualuga i le faʻapa o le faitotoa ina ia leai se seleselega ma tautau i luga. O le faia o lenei mea, e le mafai e tagata gaosi oloa ona tuʻuina, ma o le mea lea e tatau ona galue ai i se mea manifinifi (2 mm), ona togi ai lea i sikulini mata. Faʻaeteete e aua nei faʻaleagaina le tala o le faitotoʻa o le faitotoa ma ia le faʻaleagaina uma galuega.

O le tele lava o taimi, o malo e leʻi valaʻauina o mai i totonu o fale ma fale tumaoti, lea e mafua ai le tele o faafitauli mo tagata e ona. Aoao pe faʻafefea ona taulimaina falepanoa, woodlice, bellball, cockroaches, ma moths.

Faʻapipiʻiina o le fausiaina o le fausaga i luga o le fata taʻele

I le taimi lena, pe a faʻataunuʻu lelei vaega uma e lua i le laumua tutotonu, ma o le taualuga na maua lona nofoaga, faʻafeiloaʻi le fausaga tuʻufaʻatasia i le palani na faʻafao i lalo ma faʻapipiʻi i luga o le laina tuʻufaʻatasia.

Siaki le mea na tupu mo vaʻa. Afai na maua se tasi, taumafai e oo lava i puipui ma aveese le avanoa i le lima. Afai e le fesoasoani lenei mea (i faʻataʻitaʻiga Saina, e masani ona faʻafefeteina le paleti), faʻaaoga le silicone ma faʻataʻamilo ia i latou uma faʻamau i le va o puipui ma le paleta. O le ausia o foliga o le taualuga, puipui ma paleti, e mafai ona e alu i se tasi o vaega e sili ona taua o le maualuga o le faʻaleleia o se fale taʻele fou i ou lava lima - faamaufaʻailogaina o faʻamau.

Faamaufaailoga

Ia faʻaeteete ma faʻaeteete e alu i sooga uma seia oʻo i le taimi nei e tumau pea e aunoa ma se faʻalanu. Не бойтесь размазывать силикон пальцами, чтобы улучшить его прилегание к поверхностям и повысить эффективность герметизации.

Для улучшения эффективности герметизации следует протереть смазанные силиконом швы тряпочкой, предварительно смоченной в обезжиривателе.

E te iloa? Самая большая ванна в мире находится в Баболовском дворце Царского села. E mama mai i le granite, ma o lona telē e 1.96 mita le maualuga ma le 5.33 mita le lautele. O le mamafa o le puipui e 45 cm. O lenei fausaga e tusa ma le 48 tone.

Mo le taimi nei, faʻafefe le taualuga ma puipui faitotoa; o iinei e tatau ona e faʻamaeʻaina le seti atoatoa ma alu i totonu o le faʻapotopotoga ma le faʻapipiina o faitotoa, lea e te faʻaauau ai.

Fono ma faʻapipiʻi faitotoa

Aʻo mūmū le silicone, e tatau ona totogi le mafaufau i le faʻapotopotoga ma le faʻapipiʻiina o faitoʻo faitotoa.

A maeʻa ona tapenaina ma aveese le ata puipui mai le faitofa o le faitotoa, faʻapipiʻi i le auala o le a faʻapipiʻi ai i totonu o le potu taʻele, ina ia le faʻafememeaʻi le itu o le viliina o uila ma le au. Faʻamau faʻapitoa i le pito i luga o le faitotoʻa, afai e le amanaʻia lenei tulafono, ona e le mafai lea ona faʻapipiʻi le faitotoa i lona nofoaga. O le mea la lea, o le laasaga muamua i le faʻapotopotoina o faitotoa o le faʻapipiʻi lea o le itu i luma o faʻatalama i taʻiala talafeagai o faʻamaumauga faʻamau.

I le taimi muamua, o faʻamaufaʻailoga palasitika ua tuʻuina i luga o le tioata, lea e manaʻomia foi ona lelei le lubricated i le silicone, ma sili atu foi, e faʻaleleia ai le faʻaogaina o faitotoa aʻo faʻapipiʻiina ma faʻaauau i le taimi o le taotoga. O faʻamaumauga i luga o faʻamatalaga e fautuaina foi i le suauu i se pepa faʻafefiloi. I le maea ai o le taimi ua tuanai, matou te faatulagaina le laupepa o le faitotoa i luga o le talaaga, ona matou tuu ai lea o le laina pito i lalo o uila.

A maeʻa ona tuʻuina le lautusi faʻailoga i totonu o laina fetaui mo rolle, e tatau ona e faʻafetaui le tulaga o le faʻaferenisi, lea o loʻo i totonu o latou lava taavale. E mafai ona faia lenei mea e ala i le liliu faʻamalosi o laina i luga, o lea e vavalalata ai le va o le taavale i se mamao e mafai.

E taua! E le gata i lea, o le gauai faʻapitoa e tatau ona faʻamalosi ai nutipiʻi i luga o luga o taavale. E le mafai ona e tosoina, ona o le vevela vevela e faigofie ona faʻaalia i le masini masini ma faʻavave vave ona e le maua se taimi e sau ai i ona lagona ma malamalama ai i le mea na tupu. I lalo o le poloaiga o lea tioata ua faia i totonu o le masina.

O le taimi lava e saʻo lelei ai le faʻamalosi o panini i luma, e mafai ona e faʻapipiʻi le faitotoa.

O le taua taua o le fetaui, fetaui ma le asiasiga o le saʻo o le tapunia ma le gaioiga o faʻasiga magetone e faʻamautu ai le tapunia ma le fetaui lelei o le faitotoʻa faitotoa i le tasi. Afai e le lelei le lelei o nei maneta, e tatau ona fetuutuunai e ala i le fesuiaʻiina o laina i luga o le faitotoa o le tasi alaleʻa poʻo le suʻeina o le sikulima i luga o mea e lua. E mafai ona gafatia e le lua o lua puʻe le mea moni o le faitotoa e le oʻo i le pito. I lenei tulaga, e tatau ona e fetuʻunaʻi ia tagata faʻatapulaʻa, ma mai totonu e faʻatuina le tulaga sao.

Ma le isi, faʻaauupegaina ma se pulou ma se mea manifinifi (pe tusa ma le 3 mm), faasaʻo mea sese a le au gaosi ma tuʻu i ai taofi i le tulaga o loʻo manaʻomia. O le taimi nei o le faafitauli o le sola ese o faitotoa faitotoa mai faʻamatalaga o taʻiala ma lo latou le talafeagai e mafai ona foia.

Fiafia

Ae e te leʻi faʻapipiʻi mea eletise ma faʻamaeʻaina le faʻapipiʻiina o le fale taʻele, e manaʻomia lou siakiina o le iunite mo le faʻamalosi ina ia leai se mea e alu i soo se mea ma vetea ai lau galuega ma lou uiga.

A maeʻa ona e faʻafesoʻotaʻi ia laina vai, faʻapipiʻi oe lava i se ulu o le ulu ma liliu i luga o le vai. Alu faasolosolo malie i luga o le vai i luga uma e mafai ona maua vai i le faagasologa o le taele (e le mafai ona paʻi le taualuga).

A e le gata i lea, tapunia le faitotoa o le fale ma ia mautinoa o loʻo pipiʻi le vaeluaga o le tioata. Faʻasoa faapitoa i le vaeluaga o puipui ma le paleta, aua o le nofoaga pito sili lea ona matautia lea e tele lava ina maua ai vaovao.

Afai e te iloa o loʻo tafe le vai i se mea, faʻamago le pito i luga o se paʻu ma se lauulu lauulu, ona faamaufaʻailoga lea o le avanoa i le silicone. Faatali mo ia e faʻamalosi ma toe fai le mea e sili ona manava.

E iloa e tatau i potu taʻitasi ona i ai le lima tomai. Faitau le auala e mafai ona e faia ai oe lava ia: auala e aveese ai le vali mai puipui, faʻamamaina mai le taualuga, auala e faʻapipiʻi ai le pepa faapipii, auala e tuʻu ai le soʻo ma le ki, auala e fai ai se paʻu laupapa i le faitotoa poʻo le faʻapipiʻiina o puipui i le laupapa.

Afai e leai se taʻaloga, o lona uiga o loʻo e ulufale atu i le pito mulimuli, e pei o le faʻapipiʻiina o mea eletise.

Faʻatulagaina o le fagu eleʻele eletise

Faʻafesoʻotaʻi failauga, moli ma moli i lima, mulimulitaʻi igoa ma tusi i luga o mai fafo ma tau mai. O lea e te le faia lava se mea sese. Pau lava le mea e tatau ona e faia o le suia lea o le uaea manaʻomia i totonu o le fesoʻotaʻiga talafeagai. O le eletise e sili atu ona tuʻuina ile laulau e faʻaitiitia ai le avanoa o le vai e ulufale atu i le eletise.

I le taimi nei, ua uma ona faʻapipiʻi mea uma, faia suega mulimuli, e ese mai ai aofia ai galuega uma o lou fale taʻele. Liliu le vai, amata se timu, faʻaaoga le vai, faʻafesoʻotaʻi le musika ma le tagata.

Afai e galue mea uma, ona e manuia lea, ma ua e puleaina le galuega o le faʻapotopotoina ma le faʻapipiʻiina o le fale taʻele i le fale, matou te faʻamalosia ai oe!

O le faagasologa o le faʻapipiʻiina o se fale taʻele e le mafai ona taʻua faigofie ma vave, e ui i lea, faafetai i laasaga o lea laasaga ma lea laasaga, e mafai lava ona fai oe lava ia. E le gata i lea, e ala i le faʻatinoina o lenei faʻatonuga oe lava, o le a e mauaina uma faʻaaliga ma nofoaga e malepelepe ai ma o le a mafai ona faʻaleleia ma toe sui vaega oe pe a manaʻomia.

O le vitio sili ona lelei i luga o le faʻapipiʻiina o le uati e faia e oe lava

Vitio: pe faʻapefea ona e faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi se fale taʻele

Vitio: faʻapipiʻiina o se fale taʻele

Vitio: faʻafefea ona faʻapipiʻi se pusa taʻele e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o Erlit 4510TP C4

Faʻamatalaga mai tagata faʻapipiʻi

Lelei lelei Sa ou faatauina se fale Erlit4310. Na vave ona fai mai le faʻatau i luga o le maketi o le a mafai ona faʻapipiʻiina le taavale e aunoa ma ni faʻafitauli. Ou te taʻutaʻu masalosalo. Ae o le faatonuga e matua auiliili, ma o mea uma e manino. E manaʻomia ona faʻamaufaʻailogaina sooga, ioe. Ae taʻu mai ia te aʻu le mea e le faʻaogaina ai le moli pe a faʻapotopotoina le uila. I soo se tulaga, e manaʻomia. Tau lava o le manaʻo e filifili se silicone lelei. O mea uma e faʻapipiʻi masani, e le tatalaina, o le paleta e mautu. Pulu uʻamea, e le pei o isi gaosiga. Ou te fautuaina lenei fale. E moni, o le 100 * 100, ae le o vaega uma o le potu o le a faia. Ae o ai o loʻo i ai se nofoaga - aua le faatuai, faʻatau.
O le malolo
//www.mastergrad.com/forums/t71917-sborka-dushevoy-erlit/?p=1881056#post1881056

Ua ou maua lenei mea. O le matagofie na faia, na aoina i le tausaga talu ai i luga o le paʻu, e tafe pei o se sieve. O le a ou toe faia, o lea ou te fautuaina oe e te tauaveina le tiute mo le faamauga. O lenei mea, pe a fai e le suia e le mafaufau mo le faitotoa ou mafaufauga (o loʻo i ai se pusi paʻu i luga, na te ufiufi le afifi avanoa), o le a ou vaʻaia i le afiafi na faʻapipiʻi ai, ae leai ni faʻafitauli, ae o loʻo feosofi le paluga, o loʻo galue o ia. E na ona ou maua se fale mo le taimi nei, ou te le paʻi i ai pe a uma le faʻapotopotoga. Faʻafefea ona maeʻa, o le a ou mafatia.
vsv_79
//www.mastergrad.com/forums/t71917-sborka-dushevoy-erlit/?p=1017190#post1017190