Masini faʻapitoa

Faufautua faʻatoʻaga K-744: gafatia faʻapitoa o le faʻataʻitaʻiga

O le tele o faifaatoaga i le taimi o le faatauina o masini taugata o loo mafaufau: e aoga le filifiliina o masini a le fale pe sili atu le lelei e tuuina atu ai le fiafia i masini faaulufale mai? Mafaufau i se iunite i le lotoifale, lea e faʻaalia i le lelei ma le tau. Saili pe o le a le K-744, mo le a le mea ua fuafuaina.

O se vaega o le talafaasolopito o le foafoaga

O le talafaasolopito o le taʻavale na amata i le 1924, ina ua amata ona gaosia e le Red Redoys (lea o le Kirovsky Zavod plant) ia trakeri Amerika i lalo o le igoa Fordson-Putilovets. O le mea moni, o lenei taimi na faailoga ai le amataga o le Soviet tractor construction industry.

I le afa lona lua o le 30s, matou amataina le gaosiga o taʻavale Universal-1 ma Universal-2. O le muamua "Kirovs" na na o le 1962, na amata ai loa le gaosiga o le gaosiga o le uluai auga o togafiti o faatoaga. Faataʻitaʻi K-700 ma le K-700A. O le filifiliga lona lua na i ai le tele o solofanua. E le gata i lea, o le uluai vaega o le 50 traketi na tuua na o le laau i na o le 1963. I le 1975, na aliali mai ai le lona lua o augatupulaga o faʻatoʻaga faʻapisinisi. Faataʻitaʻi le K-701, lea ua i ai le 300 "solofanua". I le faaiuga o le 70, o le laau na gaosia ai le uluai augatupulaga o "Kirov galuega" ua faamoemoe mo galuega tau pisinisi (K-703).

O le sili ona lauiloa ma le taugofie mo aso nei o tagata atinaʻe ma tillers. E ala i le faʻaaogaina o mea faʻapipiʻi e faʻaaoga ai le kesi, e mafai ona eli ma faapipii pateta, ave le kiona, eli le eleele, ma faʻaaoga e pei o se moa.

I le ogatotonu o le 80, o le lona tolu o augatupulaga o faʻatoʻaga faʻatoʻaga ua taʻua K-701M. E ese i latou i le malosiaga (335-350 hp.).

I le tusa ma le 10 tausaga, ua aliaʻe mai le tupulaga lona 4 o trak. O ata K-734 ma K-744, e ese mai i le mana masani (250 ma le 350 hp), na fuafuaina mo le auina ese atu. O le 1995 e mafai ona mafaufauina o le tausaga na fanau ai le 744 faʻataʻitaʻiga. E le gata i lea, i le mavae ai o le 5 tausaga, na faʻasaʻolotoina le K-744R, lea na aofia ai i le 5 o augatupulaga o traketi.

Faamoemoega ma le lautele o galuega

O lenei faʻataʻitaʻiga o se masini faʻapitoa e faʻamoemoe e faʻaaogaina mo le mea muamua ma le totoina o togalaau. E lelei le fegalegaleaiga ma le tele o ituaiga o faʻatoʻaga, e mafai ona galue faʻatasi ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi.

Ua mamanuina le masini mo galuega faifaatoaga o ituaiga uma, ma mo le felauaiga o oloa eseese i se mamao ma mamao. E mafai ona faʻaaogaina i alamanuia poʻo le taina o laau, mea aoga. O le a aofia ai le taʻavale i le toe faʻaleleia ma le faʻatulagaina o le faʻavae, faʻaleleia o le suavai ma vai eli. E mafai ona faʻamaonia o matou o se masini multifunctional, lea e mafai ona e tofiaina se tele o galuega. O lenei avanoa e faʻalauteleina ai galuega tauave a le taʻavale.

E te iloa? O le tamaʻi taʻavale laʻitiiti i le lalolagi o loʻo i le falemataaga o Yerevan. O le umi e 1 cm, ae mafai ona gaoioi i lalo o lona lava mana.

Faʻamatalaga faʻapitoa

O lenei faʻataʻitaʻiga taʻavale e mafai ona tauva ma ona sui mai fafo i le faʻaaogaina o tomai faʻapitoa, e leai se mea e sili atu nai lo i latou, ma i mea e sili atu nai lo le latou.

Aotelega o Faatafafa o Masima

Faʻamatalaga:

  • le umi - 705 cm;
  • le maualuga - 369 cm;
  • lautele - 286 cm

O le mamafa o le mamafa e 13.4 tone.

O le lautele o le auala e 211 cm. O le tele o le faavae e 320 cm.

Vitio: iloiloga o le taʻavale K-744

Inisinia

Ua faʻatūina e le masini le YMZ model-238ND5. Ole fa-stroke, 8-cylinder turbocharged engine. O le malosiaga taua o le 300 "solofanua" poʻo le 220 kW.

O le mana galue e laʻititi ifo ma tutusa i le 279 lita. i.

O le saoasaoa o le gaogao o le 1900 rpm.

Kapili ma le taʻavale

O loʻo i ai le vaʻaia lelei o le vaʻaia, lea e maua e le nofoa o le avetaʻavale (o loʻo i ai foi le nofoa lona lua, o loʻo i le itu tauagavale). E i ai le vavaeese mai le pisa ma le viia, faapea foi ma le fauina o le ea. K-744 taavale taʻavale Pule:

  • kesi;
  • paʻu, pipii ma pedale pedal (accelerator);
  • le koluma o le taʻavale, lea e tuʻuina atu ai le solo, ma le faʻamautuina lelei (maualuga / maualalo).

Faʻatonu:

  • moli ma faailoga;
  • faʻalavelave faʻafuaseʻi ma moli kilia;
  • i luga / alu ese, ea le ea ma le mafanafana;
  • speedometer;
  • tachometer;
  • suauu manogi ma le vevela;
  • ammeter;
  • voltmeter;
  • eletise o le mamafa o le ea i le faiga;
  • itula taʻavale

Faamasani oe lava i traks: DT-20 ma le DT-54, MT3-892, MT3-1221, Kirovets K-9000, T-170, MT3-80, MT3 320, MT3 82 ma le T-30, lea e mafai foi ona faʻaaoga mo eseese ituaiga galuega.

Felauaiga ma le au

O Kasi o loʻo i ai elemene nei:

  • pipiʻi;
  • tua ma tua luma;
  • kesi;
  • lafoaʻi faʻatasi ma lagolago.

O le avega tumau e alu i le pito i luma. Afai e talafeagai, toe faʻafeiloaʻi, mulimuli ane o le taavale e avea ma uili uili.

O le molini e faʻapipiʻiina e ala i ni kata. O le tuʻuina atu o le malosiaga i le pito i luma o loʻo faʻatinoina e ala i le tasi nopa. Le tuʻuina atu o se uila pito i tua, ua faʻapipiʻiina se lagolago faʻapitoa i le avetaʻavale i le pito o le faʻataʻotoga o le taʻavale. O loʻo faʻaaoga se vaʻalele e faʻaleleia ai le itu o femalagaiga. E vaevaeina le faʻavaa i ni vaega se lua.

Ina ia mautinoa le lelei o le faʻatinoina o galuega, o loʻo faʻapipiʻiina i luga o axils, o le malosi ma le eseesega, lea e tuʻuina atu ai le malosi i le uili e ala i sikuea. I lenei auala, e mafai ona maua ni saoasaoa eseese o le uila pe a liliu.

Faiga faʻavae

O le faʻamalosiina ma le pulea o le masini sima e tuʻuina mai e le pneumatic system. E faʻaaogaina mo le vavae ese o alalaupapa, faʻapea foʻi ma faʻapipiʻi.

Faʻasaina o le tane ma le tafe

O le tane suauu ei ai le voluma e 640 lita. O le faʻaaogaina o le gaʻo i le taimi o le faʻatinoina o le malosiaga e 174 g / l * h. I le faʻaaogaina o le eletise e 162 g / l * h. E taua le malamalama o le tupe faʻaalu e sili ona maualuga. O lona uiga, i le faʻatulagaina o le malosiaga, e le faʻaumatia le sili atu i le 174 g / l i le itula.

O le saoasaoa maualuga o le 28 km / h ma o le tapulaa maualalo e 4.5 km / h.

Faapipii Meafaigaluega

Mo le tuʻuina o le faʻaogaina i luga o le masini, e manaʻomia lou i ai o se mea faʻapipiʻi fale e tuʻuina atu ai le faagaoioiga ma le pulea o vaega faaopoopo.

O le K-744 o loʻo i ai se masini faʻapitoa eletise maualuga ma se piston pampe pump lea e pamu e tusa ma le 180 lita i le minute. E le gata i lea, o le tagata e tufatufaina atu eletise e aofia ai vaega e 5, ma le 4 suavai ua tuʻufaʻatasia mo manaoga o iunite tau faʻatoʻaga. E pei o tulaga masani, o le masini e tolu ona vaega faʻapipiʻi, lea e mafai ai e oe ona tuʻu fana nei:

  • masini masini ma pneumatic seed drills;
  • ituaiga uma o faifaatoaga, e aofia ai mea faigata e mafai ai ona lulu;
  • ituaiga ogaoga;
  • sami loloto;
  • tosoina masini o soo se ituaiga.

E taua! Talu mai le 2014, o loʻo faʻapipiʻi faʻamaonia faʻasalalauga i tulaga faʻavaomalo. O lenei mea e mafai ai ona e faʻapipiʻiina i luga o masini faʻapisinisi faʻaonaponei.

O le mea e ese ai, e tatau ona faʻapea o mea faapitoa o le faʻaaogaina e faʻatagaina ai oe e faʻaaoga le masini e avea ma se uila mo le faʻatulagaina o le kapeta, masini faʻaleleia, faʻapea foʻi ma se ave uta.

Malosiaga ma vaivaiga

Faʻamatalaga:

  • se vaega tele o le saogalemu, lea e mafai ai ona e galue e oo i le 2 afe itula e aunoa ma le asiasia faamalosia o masini;
  • meafaigaluega o le fale, faapea foi ma mea e pei ona taʻua i luga, faataga le Kirovtsi e tauva ma taavale mai fafo;
  • vailaau malosi ma le faʻaitiitia o le suauu;
  • i le tulaga o le malepe, o le faʻatau o le vaega talafeagai e faigofie tele ma e taugofie;
  • Galuega sili ona manaia e tele kopi o oloa faaulufale mai e le mafai ona tauva ma.
Cons:

  • e aunoa ma le faaluaina o uili, o le mamafa o le avetaavale e taitai atu ai i le faaleagaina o le mea e sili ona lelei, o le mea lea, e pei o tulaga masani, o le masini e le o le filifiliga sili lea mo galuega taufaatoaga;
  • i le maea ai o le faʻapipiʻiina o mea faʻapipiʻi, o loʻo i ai le leiloa o le malosiaga, e mafua ona o le i ai o ni faaletonu i le masini eletise;
  • I nisi taimi, ua faʻapipiʻi paʻu palasitika palasitini i totonu o le faiga o le braking, lea e malepe i lalo o le tausaga o le faʻaaogaina.

Matou te fautuaina e te faitau i le auala e filifili ai se taʻavale mo le galue i luga o le fanua, e uiga i foliga o mini-tractors: "Bulat-120", "Uralets-220" ma le "Belarus-132n", ma aoao foi pe faʻapefea ona fai se taʻavale ma ou lava lima mai se moto ma se tamai taʻavale ma se faʻapa.

E taua le matauina o le lelei o le taavale e sili atu nai lo le miti. O le au atinaʻe na galulue lelei i le faʻaleleia atili o le masini, o le mea lea, i tulaga o galuega ma faʻamafanafanaga, e mafai ona faʻatusatusa i masini taugofie mai fafo o lo o iai i luga o le maketi. E tatau ona e manatua pea e uiga i le tau o oloa, e pei o le taugofie o masini i totonu o le fale nai lo tagata mai fafo.

Suiga

I le taimi nei, e tolu suiga tetele, e aofia ai:

  1. K-744P1. E faʻaalia ai le itiiti o le faʻaaogaina o le suauʻu, faʻapea foʻi ma se fale puipui mo le fale. O loʻo i ai foi se pito i luma.
  2. K-744R2. Ua faʻaaogaina se masini mamana 350 hp, lea e mafai ai ona e faʻaaoga lelei le faʻapipiʻi mamafa. O isi suiga na aafia ai le fale, lea ua sili atu ona faigofie. E le gata i lea, o lenei faʻataʻitaʻiga e mafai ona "mitamita" le puleaina o le eletise mama.
  3. K-744P3. Ole fesuiaiga sili ona mamana, lea ei ai le engine-400power. Na sui e le kamupanī le faamamaina o le ea i totonu o le 'eleʻele faʻaulufaleina mai e maualuga le mafai ona maua le pefu. Pamu faʻaaogā eletise, lea e mafai ai e oe ona fetuunai le tafe o le vai. E mafai ona faʻapipiʻi nisi faʻasolosolo.

E te iloa? I le 50s o le seneturi mulimuli, o le kamupani lauiloa Porsche sa auai i le gaosia o traketi. O le mea e malie ai, o le na faavaeina le kamupani i le taimi o le Taua Lona Lua a le Lalolagi sa auai i le atinaʻeina o tane Siamani "Tiger" ma le "Mouse".

O lenei ua e iloa le K-744, pe aisea ua sili atu ai le tauvaga o lenei masini, ma po o le a le mea e le lelei ai. Faamolemole ia maitauina o le fesuiaiga o mea ua faaulufaleina mai, ona o le mea e tupu i le malepelepe, e ono i ai ni faafitauli e le gata i le tau ma le avanoa e faatau ai ni vaega avanoa. E i ai foi ni eseesega taua i le va o le tulaga masani ma le maualuga, lea e aofia ai le le lava o le fafie.

Faʻamatalaga mai tagata faʻapipiʻi

Talofa tagata uma O i latou o loʻo galulue i mea taufaatoaga, ou te manaʻo e fautuaina le Kirov K744 sili. E iai ni suiga e faʻalagolago i le ituaiga o le afi ma lona mana. Malosiaga afi mai le tolu selau solofanua i le luasefulu-valu. Faʻapotopoto lenei taʻavale i le Itumalo o Altai. Faʻatau o se kamupanī faʻatau pisinisi ACM. I le mamanu, e mafai ona ou fai atu o se mamanu ofoofogia na faia mo le taʻavale atoa ma le taʻavale atoa. Ole voluma o se tanisa e 600 lita. O le afi eletise e tau 16/8 fa faʻataʻitaʻiga ma le faʻaaogaina o le eletise e aunoa ma le faalavelaveina o le tafe o le mana i totonu o taʻiala taʻitasi ma le faʻaogaina o le suiga o mode. Ma o le tau e talia nai lo oloa o oloa faʻasili mai fafo. E mafai ona faʻaogaina le Kirovets ma 'auʻaunaga uma faʻatekonolosi talafeagai. I totonu o faatoaga, o se mea tatau.
porfir777
//otzovik.com/review_4966069.html