Fua o le gaosiga

Vaovao "Targa Super": metotia o le faʻaaoga ma le faʻaaogaina o fua

I le tauivi ma vao leaga ma i le mataupu o le laveaiina o le seleselega i le lumanaʻi, o tagata faʻatauvaʻa, i le sailiga o se fofo aupito sili ona lelei i le faafitauli, ua faʻalauteleina le faʻaaogaina o fualaau oona pe a maeʻa le seleselega. O ia ituaiga o vailaʻau filifilia-ituaiga o fualaau oona faʻaaogaina i le fanua e aofia ai vailaʻau vailaʻau Targa Super.

O le mafuaaga mo le talitonuina o faifaatoaga i le vaomatua "Targa Super" o le a manino pe a uma ona faitauina ia faatonuga mo le faaaogaina.

Mea gaosi galue, faʻasalaga, pusa

"Super Targa" - o vailaau faʻasaina o le filifiliga filifiliga i luga o le metabolism o vao taʻitasi ma le faʻalauteleina o vao. O le mea autu e iai sona aʻafiaga leaga - hizalofop-P ethyl (50 g / l).

Hizalofop-P ethyl (50 g / l) e mafua mai ile vasega kemikolo o le aryloxyphenoxypropionates ma le maualuga o le absorption, o le tuufaatasiga ma le faaputuputuina i totonu o tisipese o vao. O le vailaʻau e faʻapipiʻi i totonu o manoa ma le vaega lalo o le laau (masini ma aʻa). O le aʻafiaga o aʻafiaga o loʻo faʻaalia i le taofia o le tuputupu aʻe o vao ma o latou maliu mulimuli ane. O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i le tulaga o se osofaʻiga faʻamalosi. I le faʻatau atu o le vailaʻau e mafai ona maua i le afifiina o ia voluma:

  • fagu o le 1-20 lita;
  • cans o le 5-20 lita;
  • paʻu 100-200 lita.

Faamasani oe lava i le fusi o isi vaovao: Laufanua, Zencor, Prima, Lornet, Axial, Grims, Granstar, Eraser Extra, Stomp, Corsair, Harmony "," Zeus "," Helios "," Pivot ".

Faʻaaoga aganuu

O le faʻaaogaina o vaovao e faʻavae i luga o le faʻaumatiaga o vao faʻatauvaʻa tele i fua o faatoaga.

E faʻaaoga i luga o ia ituaiga o aganuu:

  • leki (peas, soya, lentils);
  • fualaau faisua (beet, kapisi, kāloti, tamato, pateta, ma isi);
  • melo (meloni, meloni);
  • suauʻu (sunflower, fusi puna).
E taua! E i ai le faasaina i le faʻaaogaina o vaovao i vaega o vaʻa fagota.

Fusi o paʻu na afaina

O le vailaʻau faʻamalosi e aoga i le faʻafefeina o laau toto:

  • vao taʻitasi (vao vao, millet, bristle);
  • vao vao (vao vao, fetolofi).
O le vailaau faasaina e tumau lona aoga e faasaga i vao o le cereal muamua (molini), e tusa lava pe faʻaaogaina ni laʻasaga laiti.
E te iloa? O le tele o vailaau faʻasaina faʻaonapo nei e sili atu le saogalemu nai lo fualaau faasaina.

Fualaau Vaʻalele

O mea taua o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e aofia ai:

  • lautele ituaiga o gaoioiga;
  • maualuga ma le saoasaoa o le faʻaalia;
  • 100% soifuaga mo vao;
  • itiiti le afaina o fua o faatoaga;
  • leai se aʻafiaga leaga i le isi vavave (suiga o fua);
  • faigofie i le sauniuni o mea faʻafefiloi;
  • tau maualalo e tusa ai ma le maualuga maualuga o le vailaʻau i totonu o le tane;
  • afaina aʻafiaga i iniseti;
  • siosiomaga saogalemu.
O le aʻafiaga o le aʻafiaga o le a aʻafia ona o le leai o togafitiga faʻatoʻaga mo le lua vaiaso talu ona maeʻa togafitiga. I lalo o togafitiga ogaoga o le gaosia o masini o laina. O le Targa Super e paʻu i le palapala poʻo le vai 14 aso pe a uma togafitiga.

E taua! O le aʻafiaga o le vailaʻau e faʻapupulaina i le vevela o le tau ma le faʻafefeteina masani. I lalo o ia tuutuuga, o fua faatatau maualalo o le taumafaina.

Faʻatinoga o gaioiga

O le aafiaga ma le faatosinaga o loo faamatalaina i le mea moni e faapea, o le tagofia ma faaputuputu i laulaau ma tisipenisione o vao, o le fualaau faasaina e faaleagaina ai lo latou alualu i luma, lea e mulimuli ane iu ai ina taofia lona tuputupu ae ma le oti atoa. O le aʻafiaga leaga i luga o vao e faʻaauau pea mo le vaitau tuputupu aʻe. "Super Targa" e leai sona aʻafiaga.

Tekinolosi faʻaaogaina, faʻaaogaina

O le mauaina o le lelei sili ona lelei o le faʻaaogaina o se vaifofo o se vailaʻau vailaʻau e faʻaalia i le vaitau o le tuputupu ae mai le 3 i le 6 laulaʻau mo vao. O le faʻaaliga manino ua matauina i le 48 itula talu ona togafitia.

Maʻea le oti pe a uma togafitiga:

  • mo tausaga - e oʻo atu ile 7 aso;
  • mo faʻamanuiaga - e oʻo atu i le 21 aso.
Toe faʻafefeteina o vao pe a faʻaaogaina lelei le gaioiga.

Faʻaaoga le "Targa Super" i le tuʻuina atu o le 1-2.5 lita i le 1 ha o le vaega o loʻo togafitia. Le auala e faʻaaogaina ai le togalaau "Targa Super" - togafitiga e ala i le faʻaleleia ma se vaifofo. O le taumafa o le 200-300 lita i le 1 ha o le mea e totoina. O timuga, lea na pasia ina ua mavae le 1 itula talu ona togafitia, e le afaina ai le aoga o fualaau faasaina.

E te iloa? O atunuu e sili ona faʻaogaina ai vailaau faʻasaina o loʻo faʻaalia e le umi o le ola o tagata. O le mea moni, mai lenei mea e le mafai ona faʻataunuʻu e faapea, o vailaau e tineia ai vailaau faʻasaina o loʻo i ai se aafiaga lelei i le soifuaga o le ola, ae o loʻo faʻamaonia ai le leai o ni aʻafiaga ogaoga pe a faʻaaoga lelei.
Faʻaaogaina le "Super Targa" faʻapitoa i vailaʻau faʻafefiloi ma iniseti ma fomai.

Tulaga o le teuina

Teuina i se nofoaga pogisa, malulu ma le maualuga o le faʻamamafana ile + 15 ... + 30 ° C. Soifua maloloina - 2 tausaga mai le aso o le gaosiga.

Faʻatau

O se tasi o mea sili ona mamana ma tele gaosi oloa o Targa Super (ma isi oloa o le agrochemistry) o le kamupani kemumalo a Iapani Sumitomo Chemical Co., Ltd (Sumitomo Chemical Corporation). O isi gaosi oloa gaosi oloa, e aofia ai le Targa Super ma isi gasegase tutusa, aofia ai: Syngenta (Syngenta, Suitiselani), Stefes (Stefes, Siamani), Ukravit (Iukureini) i le maketi.

Mai le faʻamatalaga o le vaomatua "Targa Super" e mafai ona tatou faʻataunuʻuina e faatatau i se tasi o mea e sili ona aoga o aʻafiaga masani i luga o le tele o vao. O lona gaosiga autu autu ma mataalia o hizalofop-P ethyl. O eseesega faapitoa e aofia ai le mea moni e faapea o le ausia o se taunuuga lelei mo le vaitau atoa o le tuputupu ae o le a na o le tasi le togafitiga o fua o faatoaga.