Fua o le gaosiga

Bison vao, mea aoga. Bison Tincture

O le Zubrovka (lauiloa Lada) o se laau lauiloa, o le aiga o le cereals. O le vao e lauiloa mo lona matagofie manogi manogi, mo mafuaaga lelei ua taʻua ai e le Peretania o le "mutia manaia". I lo matou eria, ua maua e le laau lona igoa mai le bison, o le e sili ona manaʻo e togafitia. E lauiloa foi o ia o se turov mo mafuaaga tutusa e uiga i asiasiga.

Faamatalaga faʻatau

E mafai ona e vaʻai i le gaʻo i le ata oi lalo. O le aʻa e tupu tele ma loloto i le eleele. O le vaega pito i luga o loʻo i ai se pupuʻu lamolemole faʻatasi ai ma pulou nodular. E ola i le 60-70 senetimita. O le laʻau e laugatasi, faʻatasi ai ma pito i luga o pito. O laʻau pito i lalo e sili atu le telē nai lo luga. I le pito i luma o le laupepa ei ai lanu lanu meamata, ma le pito i tua o sina lauulu. O fugalaau e lanu-auro, e aoina i le tele o taliga uumi, e fai ai ni mea lautele.

E te iloa? O nisi atunuu o loʻo tuʻuina le bison o se mea totino paia. Ma i nei aso ua talitonu nisi o atunuu e aoga i le taua faasagatau i malosiaga leaga.
Fualaau aina lanu uliuli latalata i le faaiuga o le taumafanafana. O latou lapopoa e matua laitiiti tele, o lea o le tulaueleele i luga o le eleele e le o se galuega sili ona faigofie. E tele lava Zubrovka na maua i vaomatua. E le gata i lea, e mafai ona maua lenei mutia pe a tupu se paina po o se laau toto i totonu o vao, latalata i auala, i luga o auvai ma vaitafe e le silia ma le tolu kilomita. O le sili ona lauiloa i Europa ma Asia i le vaitau o loʻo i ai se tau le lelei, e lata ane i mauga i motu o le tolotolo ma le konetineta o Amerika i Matu.

Zubrovka otaota vevela malulu ona o le mea masani i le Europa o Rusia, teritori Siberia Sisifo, Far East ma le Caucasus. O nisi taimi e oʻo mai ai o se vao. E mafai ona ola i soʻo se eleele, ae o oneone e sili atu ona talafeagai.

Faʻavae

O le tuufaatasiga o vaega pito i luga o Zubrovka e aofia ai anhydride acids hydrochloric, alkaloids ma le coumarin, lea e faamatalaina ai lona tofo, oona oona ma le manogi mata.

Mea aoga

Zubrovka e tele naua mea aoga aoga:

  • ei ai sona aafiaga faʻaleleia i lauulu ma lanu paʻu;
  • Uiga sili ona lelei i le tui o le toto;
  • aoga i le puipuia o le kanesa;
  • faamalosia le tino maso ma le ufiufi o vaa;
  • ei ai sona aafiaga lelei i le galoina;
  • ei ai lona aʻafiaga e tetee atu ai;
  • aoga mo le anorexia;
  • faʻasalalau le faʻaogaina o le tino;
  • aafiaga lelei i le loto;
  • galue e avea o se antiseptic;
  • faʻateleina le manava o le susu i le lactating women.
E faaopoopo atu i le laau o le Zubrovka, hellebore, oregano (oregano), chervil, cumin, rokambol, melon, sucker, hops, oxalis, calendula ma buttercups ua i ai foi se aafiaga lelei i le setete o le cardiovascular system.

Contraindications

Zubrovka e le afaina tele le tino, ae e tele aʻafiaga itu:

  • e ono i ai le maʻi tiga;
  • faatasi ai ma le faateleina o le manava o le susu i tamaitai, o le mea o loo i totonu o nifo i totonu foi ua faateleina;
  • lafumanu e ono lagona le le fiafia.
E mafai ona paʻu le ulu mai le coumarin alu aʻe i luga i se osofaiga o migraine. Pe a faʻaaoga e le tagata lava ia mea teuteu e faʻaleleia ai le faʻamalolo o le susu e mafai ona afaina ai le tamaititi i vaega o mea o loʻo galue malosi o le mutia. O le faʻateleina o mea e maua i le bison i le fafaga e pei o se mea oona mo lafumanu. E le fautuaina le faʻafefiloi o lenei vaovao mo faʻamoemoega faʻamalositino ma isi laau totino o loʻo iai le coumarin.

E taua! Mafaufau e faapea i le tulaga aloaʻia, e le faʻaaogaina se mea i le gaosia o vailaʻau, ona le faʻaaogaina lea mo togafitiga faafomaʻi mo mafuaaga saogalemu.
Zubrovka contraindicated:
  • fafine maʻitaga;
  • neurotic ma tagata e faaletonu mafaufau;
  • mafatia mai le le mautonu;
  • faʻatasi ai ma faʻafitauli o le tagata lava ia;
  • ma maʻi pipisi ma isi faafitauli matuia ma le manava.

Talosaga

O le Zubrovka o loʻo i ai le tele o faʻaoga: i le kukaina, mo le sauniuniga o fualaau faasaina ma avea ma sui o meaʻai.

I le kuka

I le kukaina, o le laau na maua ai le tele o le faaaogaina:

  • i le gaosia o le ava malosi;
  • i le fale gaosi oloa;
  • i le folau;
  • i le gaosiga o taimi.
O tagata e lauiloa tele "Zubrovka", lea ua faia i seneturi ua mavae. O le igoa e sau mai le faʻaopoopoga o le laau o le igoa lava e tasi, lea e faʻafefiloi ai le vai ma se manogi susulu o laau. E le gata i lea, o lenei laau toto e faʻaaogaina i le ava o le liqueur o se mea manogi. O Pole na toe aumaia i le 16 senituri. I totonu o le fale gaosi oloa, o le zubrovka e masani ona faʻaaogaina e saunia ai fatuga e faʻaleleia ai le tofo ma le manogi o oloa. E faʻaaogaina foi e avea o se meaʻai mo iʻa ma o nisi taimi e tuʻuina i iʻa e mafai ona kukaina meaai.

E te iloa? Tagata Europa ma o tatou taimi faʻaaoga Zubrovka o se falesa teuteuina i aso malolo.

I latou lava, o mea manogi e pei o se mea manogi e masani ona le faʻaaogaina ona o le manaia faapitoa. E filifili tagata uma pe faʻaopopo i le ipu pe leai. O le tala e lauiloa, e pei o se tasi tagata tomai faapitoa i le kuka mai Farani e faʻaaoga togafitiga mai lenei togavao, lea na ia faaopoopo e sau ai e salu le puaa, ma avea ma nofoaga lona lua i se tauvaga lauiloa.

Bison Tincture

O le fua mo le bison tincture falemalie e sili ona lauiloa. O lenei vaiinu e manogi ai vaovao fou ma mea manogi o laau afu. E matua faigofie lava ona saunia, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina, aua o soʻo se togafitiga o le autumn e lelei atoatoa. E le gata i lea, o lenei fua e sili ona lelei e ave faatasi ma oe i tafaoga eseese ma malaga i le natura.

Ina ia saunia oe e ave le afa-lita o vodka poo le mumu, lua poʻo le tolu vao o le vao, se sipuniti o suka, se sipuni sipuni o le vai ma le lua punetini o le sua o le tipolo.

E mafai ona faʻatau mai vao ile maketi mai herbalists. E tatau ona i ai se lanu lanu meamata ma le manogi o laufanua fou. E fautuaina mo le taimi muamua e faʻaaoga ai na o le tasi poʻo le lua laumei o le mutia. O le laau e matua gaosia ma sasaa i le ava i totonu o se apa. O sua suamalie ma le sua o le tipolo e tatau ona faamaluluina vodka poʻo le mumusu. Faʻamalie le inu i le sefulu i le sefululima aso ma faʻafuaseʻi luluina. Afai i le faaiuga, o le tofo e foliga mai e faigata, ona faaopoopo atu lea o le meli po o le suka. Tincture e maua i le lanu samasama samasama.

I vailaau

O fomaʻi faʻapitoa e iai le bison i se tulaga lelei. E faʻaaoga e togafitia:

  • faafitauli i le manava, vavae;
  • faʻamaʻi pipisi;
  • fiva;
  • tuberculosis;
  • malulu;
  • neurosis.
E pei foi o le vaovao o Zubrovka, cress, calendula, oregano (oregano), chervil, sage lau, cabbage Kale, lyubka lua, yucca, dodder ma anise ei ai le aoga aoga i luga o le vaega o meaʻai.

E taua! I le avea ai o se sui sooupu, e naʻo le ogaoga ma le laʻau pito i luga o le laau e faʻaaogaina..
Mo le teuina, o le mutia e seleseleina ua faʻamagoina i lalo o tulaga masani.

Zubrovka e faʻaaogaina i le togafitiga o le tafe toto ona o le aʻafiaga o le tuiina o le toto. E le gata i lea, o le vao e aoga tele mai faʻamaʻi faʻamaʻi.

Pe a aveesea le mamafa

O le faʻaaogaina o sea vao e pei o le bison, mo faamoemoega tau taumafa. O le inuina i le ituaiga o laʻau e faʻaleleia ai le faʻamalosi o le afu, faasolosolo, ma le mamafa o le mamafa. Ae i le taimi lava e tasi, e le faʻavaveina le metabolism, ma e le faʻaaluina le gaʻo o le tino, o lea e faʻatagaina ai fomaʻi e tetee atu i lenei metotia ma fautuaina e aua le amanaiaina.

Zubrovka, faatasi ai ma lona faigofie, - aoga tele sili ona lauiloa ma lautele e faʻaaogaina e faʻaleleia olaga o le tele o tagata.