Vine

Vaaiga manino o vine "Krasnostop Zolotovsky"

"Krasnostop Zolotovsky" - Vaʻaia fua o le vine vine i le Old Don, lea e faʻamatalaina i le vaitau o le matua. E aʻafia i le vine vine e masani ona i totonu o le faʻaʻeleʻele o le talafatai o le Black Sea. O le faʻasologa o le "Krasnostopa" na faia i le Itumalo o Krasnodar.

Faʻasologa o talaʻaga

E tele ni faʻaaliga o foliga mai o lenei ituaiga.

  • E tusa ai ma le uluai kopi, "Krasnostop" e mafua mai i le "Cabernet Sauvignon"; o ana fualaau na aumai i le fanua o Don i le Cossacks ina ua maeʻa faʻaupuga i Falani i le 1812.
  • E tusa ai ma le faʻamatalaga lona lua, o le ituaiga o loʻo i ai Dagestan aʻa. E i ai se kopi na aumai i le seneturi VIII mai le teritori o Dagestan, lea na tufatufa atu i le itu i matu o le atunuu.
O le faʻamatalaga muamua o le "Krasnostop" na maua i le 1980, i le eria a Don (faatoaga o Zolotovsky).
E te iloa? O le vine i le Don Cossacks sa taua o le "vae". I lenei ituaiga, o le pito o le vine ei ai se lanu mumu, o le mea lea, o lona igoa talafeagai o le "Krasnostop".

Faamatalaga ma le ata

"Krasnostop Zolotovsky" ei ai ni foliga e fesoasoani e iloagofie ai mai isi ituaiga. Mafaufau i se auiliiliga auiliili o le laau ma fua.

Laʻau

O le laau laʻau e iai lau laʻau laʻitiiti ma laʻau vaivai. O loʻo faʻaalia i le faʻavalea o le fulufulu, o le faʻaogaina o le 5 po o le 3 'aisa, lea e masani lava ona i ai le lautele o le lauulu. O laulaau ei ai le fugalaau susulu, i le itu pito i tua o le laulauina o le pub pub. O veins o le laulaʻau ma ona aʻa e mumu ma se lanu o le uaina, lanu.

O le togavao lava ia ei ai lona malosi tuputupu ae. E selesele vave lauulu ma lelei.

Pe a totoina vine, o se vaega taua tele o gaioiga, tofo, togafitiga o togafitiga o se tau talafeagai, i tulaga faigata o fesuiaiga e taua tele le filifilia o ituaiga faapitoa mo le vaipanoa o Moscow, Siberia, Urals, o le ogatotonu.

Bunches

O le tele o fuifui i le "Krasnostop" e laʻititi, o nisi taimi e mafai ona oʻo i le maualuga maualuga - e oo atu ile 15 cm le umi. O fuifui o loʻo i ai se foliga faʻasolosolo, o le tele o le manogi ma e eseese i le friability, o le pito sili ona telē le i ai o laʻau laiti i le faʻavae. Talu ai o vine ua manatu o le tekinolosi, e i ai foi ni mea laiti, lapotopoto, o nisi o taimi e vaivai ai fua. O lanu o ia mea e lanu uliuli, ma o se uiga lelei o le fualaau aina o se puao mafiafia, lea na ufiufi uma ai vine. O fua e maua ai se mea fefiloi malie ma le paʻu o le vavao lautele.

Uiga o se ituaiga

Manatu i uiga o le ituaiga "Krasnostop Zolotovsky": o le a le tele o le seleselega e mafai ona seleseleina mai tovine, pe a oʻo ina tupu atoatoa, pe faapefea ona faapaleni vine i le malulu malulu, faapea foi ma le tetee i le faaleagaina e ituaiga faamai ma meaola faalafua.

Tuuina atu

O le ituaiga o loʻo faʻamatalaina i le fua faatatau o le fua faatatau e tusa ma le 6 tone i le hectare, lea e le faalagolago tele i tulaga faʻatupulaia.

E taua! Pau lava le mea e tatau ona tele pe a tupu ae "Krasnostopa" - faʻaleleia pea le lelei o le suavai, natura pe tutoʻatasi, faʻaogaina, lea o le a faatumauina ai le malū eleele palapala.
Afai o le eleele e teuina i se taimi māgogo, o le kulupu vine e mafai ona matua aʻafia: o le a avea le suamalie ma mea itiiti, o le mamafa o le paiga o le a faʻaitiitia. O le fua o le vao o le a pa'ū tele - e oo atu i le 2-4 tone i le hectare.

Afai e ola vine i luga o eleele mama, o le a tumu fualaʻau, lapoa ma mamafa. O lenei mea o le a faateleina ai le seleselega i le 8 tone i le hectare.

Gestation period

O le Krasnostop Zolotovsky e faʻaalia i le vaeluaina o le vaitau. Afai o vailaʻau o loʻo ola ai vine, e iloga i tulaga o le laasaga ma le le faʻavaivai (masani o uiga ia o le tuputupu ae o lenei ituaiga e mafai ona maua), o fugalaau ua toto mai i le faaiuga o Aperila. Ua totogo vine i le amataga o Iuni, ma ua totoina vine i le amataga o Aukuso. O le seleselega e tupu i le amataga o Setema.

E i ai ituaiga vine muamua, piniki, paʻepaʻe, uliuli, laulau, faʻaogaina, nutmeg.

O le faigata o le taumalulu

"Krasnostop Zolotovsky" o se taumalulu-e faigata tele.

E taua! Afai i le taumalulu na matua leaga le afaina o fuālaau vine, ma i le tautotogo o le a vave ona toe faʻaleleia, aua o loʻo mafai ona toe faʻafou vave le tagata lava ia.

Faʻamaʻi ma le Faiga Faʻafefe Pest

O le malosi o le maʻi o Krasnostop o le avefeʻau: afai e le tausia le vao, o le a faʻaitiitia le puipuiga ma o le a sili atu ona faigofie le fua o le gasegase i faʻamaʻi pipisi.

O faʻamaʻi sili ona lamatia e faʻafefeteina e le fungi o le toilalo o le palapala ma le oidium. E mafai ona aʻafia ai le laʻau ma vine o vine, ae faʻapea foi le seleselega. Talu ai, mai aʻafiaga o fungi, o le paʻu o le vine e maua ai se uiga masani i le taʻeina, e mafai ona faigofie ona ulu i totonu o le galo, ma o le a amata ona pala ma vevela fua. O lea ituaiga o fualaau aina o le a le talafeagai mo le faia o le uaina. Afai o loʻo e inu pea lenei vai, o le uaina o le a sili atu le leaga ma e le mafai ona teuina mo se taimi umi.

E le gata i lea, o le "Krasnostop" e mafai ona faʻaaogaina ma faʻataʻoto faʻamaʻi pepe. Faatasi ai ma meaola faalafua e sili ona taatele e mafai ona iloagofie le moa, vili vine, vine vine, lea e le afaina ai fua o fua. Afai e te le tau ma i latou, o le uaina mai le "Krasnostop" e leaga le tofo.

O lenei vāega e faigofie foʻi ona faʻaleagaina, o le mea sili ona masani ai o le cynarea. Ae ui i lea, o lenei malie e le afaina ai le lelei o le seleselega. I se isi itu, e mafai ona i ai se aafiaga lelei i luga o le lelei o vine ma le uaina na maua mai ia i latou, o le mafuaaga lea ua taʻua ai foi o le "lauusiusi manaia".

Uaina mai "Krasnostop"

"Krasnostop Zolotovsky" - o se ituaiga lauiloa, lea e faʻaaoga mo le gaosia o vine eseese.

E te iloa? E tusa ai ma se suʻesuʻega faʻasolosolo na faia i le 2013 e se tagata fai togalaau mai Suiselani, Jose Vuaymo, na maua ai le eseesega o Krasnostop Zolotovsky ma eseese i ona uiga mai ituaiga eseese uma.
O lenei mea e mafai ai ona e faia ni vailaʻau tulaga ese, o le tofo o loʻo i ai le bilberry, elderberry, berry, ma faʻamatalaga faigata.

O vine na faia mai i lenei vine e iloga i latou o latou tofo tulaga ese. Vaega o le tofo e fesoʻotaʻi ma le matua, ituaiga o paʻu ma tekinolosi o le faia o le uaina. E matua nofouta lava o ia i mea moni mai fafo, o le tele lava o le uaina e le mafai ona sili atu ona lelei.

Faatasi ai ma tagata sili ona lauiloa o vine mai "Krasnostop" e mafai e se tasi ona iloagofie: vine o Vedernikov, Kuban-wines, Gostagaya, "Byrnye Krasnostop", Chateau-lee Grand Orient, "Country Compound from Janis Karakezidi", Gathered-bash.

O le mea lea, o Krasnostop Zolotovsky o se vine tulaga ese ma le lauiloa tele e le talafeagai i tulaga tuputupu ae ma ei ai uiga lelei mo le uaina.