Lafumanu

E faʻafefea ona totoina manu o le Ivermek

Tagata e aafia i le fafagaina o lafumanu ma moa, e leʻi feagai muamua ma faʻamaʻi oa latou uarota.

I le tautotogo, pe a o atu manu i nofoaga tafafao, e mafai ona pisia i helminths or skin parasites, o loo i ai Ivermek togafitiga faafomaʻi i se ituaiga o mafatiaga, ma o le a tatou talanoa i ai i le aso pe o le a le fofo ma pe o le a le mea e fesoasoani ai.

Faʻavae

O fualaau oona e aofia ai le 10 mg o le ivermectin ma le 40 mg o le vitamini E, faatasi ai ma elemene fesoasoani.

Fale faʻamaloilo

O le meafaigaluega e iai sona aafiaga leaga. i ituaiga ituaiga o parasite manu tetele ma le taua, manufelelei ma isi meaola. O le sola ese i totonu o le nofoaga o tui, o le fualaau faasaina e toetoe lava o le taimi lava lea e ala atu i tisipenisione o le uarota, e faaosofia ai le gaosia o se vailaʻau faapitoa i parasite, e taofia ai le faasalalauina atu o aʻafiaga ogaoga, lea e oo atu ai i le le mautonu ma le fasiotia o le parasite.

Solicox, Amp Amplium, Nitoks Malolosi, Enrofloxacin, Baycox, Fosprenil, Tetramizol, Enrofloks, Tromeksin, Farani e masani ona faʻaaoga e togafitia ai faʻamaʻi manu.

O aʻafiaga o auala e faʻalauteleina uma i parasite matutua, ma luga o fuamoa ma larvae. Faʻafetai i le faʻapalapala o le vai, o Ivermek e televave lona mafaufau ma i totonu o le lua vaiaso e faʻasaʻo ai le tino mai faʻamaʻi. I le tausisia o le masani o le faʻaaogaina e leai se aʻafiaga leaga, e faʻaaogaina e auala masani - o le urinary system of animal.

E te iloa? O fesoasoani na maua i taimi o viliina i Aikupito i totonu o tino o mumumu o filo ua maliliu.

Faiga faʻapolopolo

O le vailaau faʻasaina e maua i le foliga o se paʻu poʻo se lanu samasama o se vaifofo fofo mo le tuiina, afifiina i fagu tioata o le 1, 10, 20, 50, 100, 250, 500 ml. O pusa faʻamalama e malupuipuia e ufitia i pito paʻu ma faʻamaufaʻailogaina i se paʻu alumini.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le fualaau faasaina ua faailoaina mo faafitauli tau le soifua maloloina nei:

  • helminthiasis i mama, intestines, manava;
  • mata mata;
  • gaʻo ma le gaogao;
  • siama ma le lice;
  • mallophagus;
  • tolotolo pala.

E taua! E ese mai i lenei "Ivermek" (e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina) e faʻaaogaina mo manulele e avea o se mea puipuia ma ao faagasolo le taimi o le moliaga.

Lafo ma le Pulega

Mo ituaiga uma o meaola laʻau o loʻo i ai se fua faatatau fautuaina o le taumafaina, lea e tatau ona matauina le saogalemu o le manu.

Mo povi

  • I anufe ma isi parasite - 1 ml / 50 kg i le taimi o le ua poʻo le croup intramuscularly.
  • Mo faafitauli o le paʻu, lice ma scabies - 1ml / 50kg faalua i le va o le 10 aso, i totonu o le croup poʻo le ua.

Mo le MPC

  • Faʻafeiloaʻi - 1 ml / 50 kilokalama pe'ā uma ona faia le tui i totonu o le maso o le ogavae poʻo le ua.
  • Mo paʻu o le paʻu, lice ma paʻu - 1 ml / 50kg faalua ma se malologa o le 10 aso, o le nofoaga o inisiua - o le suvae poʻo le ua.
"Ivermek" mo tamai povi e itiiti ifo ma le 25 kilokalama ma le lapiti i le fua faatatau o le 0.1 ml i le 5 kilokalama o le mamafa.

Mo solofanua

  • Fesoasoani ma isi parasite - 1 ml / 50 kilokalama le mamafa i le aso i le pulou poʻo le uaua.
  • Faʻamataga o le Dermatological - 1 ml / 50 kilokalama le lua, le lona lua o tui ina ua mavae le 10 aso, i le intramuscularly i le croup poʻo le ua.

Mo le tausia o le ola maloloina o meaola, e masani ona masani ona maua ni vailaʻau faʻamaʻi, mo se faataitaiga: Eleovit, Tetravit, Gammatonik, Chiktonik, Trivit, E-selenium.

Mo puaa

"Ivermek" mo faatonuga a puaa mo le faʻaaoga:

  • Aʻo faʻamaʻi - 1 ml / 33kg i le taimi o le ua poʻo le ogavae (o totonu o le maso).
  • Faʻatasi ma le dermatosis - 1 ml / 33kg faalua, o se malologa o aso e 10, intramuscularly (i le ogavae poʻo le kuli).

Mo moa

O le manulele "Ivermek" ua tuʻuina atu i le inu - o le fualaau o le a faʻamaluina i le ¼ o le masani masani o le vai. O le fua fautuaina o le 0.4 ml / 1 kg o le mamafa i le tasi taimi faatasi ai ma mea e le masani ai. Faʻatasi ma le dermatosis (lice), e faalua ona tuʻuina le faʻasologa i le 24 itula, pe a uma le faʻalua lona lua i le lua vaiaso mulimuli ane.

E te iloa? O palukiniki pipi mago e aofia ai mea faapitoa cucurbitins, o se sui sili ona lelei o le gataifale.

Faatonuga faapitoa

Afai o le fualaau o le fualaau faasaina e silia ma le 10 ml, e tatau ona tui i nofoaga eseese. Mo meaola e itiiti ifo nai le 5 kilokalama, o le sauniuniga e faʻavaivai i soʻo se fofo talafeagai mo le tuiina.

Togafitiga o lafumanu mai anufe ma isi parasite e faia i le tautotogo aʻo leʻi aveina le povi e fafaga i le tautoulu. O moa fua fuamoa e le tuʻuina atu vailaau 14 aso ao leʻi tuʻuina fuamoa. Mo fafine maʻitaga, o le faʻaaoga e faʻatagaina e le sili atu i le 28 aso aʻo lei fuaina le susu susu.

Faʻaiʻuga

O se tali le lelei e mafai ona tupu i ni nai aso talu ona uma le gaʻoina o manu ma le teenaina o nisi vaega o vailaau, o le a le toe i ai ni faailoga i ni nai aso, i totonu ia i latou: tigaina, feʻaveaʻi soo, vomiting, o se tulaga vevesi.

I le taua faasagatau i anufe i manu o loʻo faʻaaoga foʻi fualaau faasaina "Alben".

Contraindications

O le faʻaaogaina o le "Iverkmek" e le faatagaina i togafitiga fomai(e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina) mo manu i vaega nei:

  • susu susu pe afai e 'ai le susu;
  • gasegase e iai ni lavelave faigata o faʻamaʻi;
  • uarota vaivai;
  • tamaʻi maitaga 28 aso aʻo leʻi amataina le fafagaina o fagafao.
E taua! O le fasioti tagata mo le taumafa i aano o manu e le faatagaina muamua nai lo le 28 aso atoa, pe afai e tatau ona fasia aʻo leʻi oʻo i le aso e gata ai, e mafai ona fafagaina aano i manu o loʻo fafaga ai.

Faʻaleleia olaga ma mea e teu ai

Afai e le tatalaina le afifi, e mafai ona teu le vailaʻau mo le lua tausaga mai le aso na tuʻuina atu, i le pepa lolomi - e le sili atu ma le luasefulu aso. O le vailaʻau o loʻo teuina i se nofoaga matutu, pouliuli e aunoa ma se avanoa mo tamaiti, e ese mai i meaʻai ma faʻatoʻaga. A uma ona faʻaaogaina, e tatau ona lafoaia le fagu.

O le fualaau faasaina "Ivermek" e toetoe lava leai ni tali le lelei i le talosaga, ma faafetai i se faiga faapitoa e le mafua ai le tiga i le manu pe a faʻatonuina. Auiliiliga a le aufaifaatoaga i luga o le meafaigaluega e sili ona lelei