Fale

O le tekinolosi o le fausiaina o se faʻavaa o le polycarbonate ia faia oe lava ia

O le toopi o se ituaiga o fausaga o le fale lea ua mamanuina e puipuia ai mai ituaiga uma o mea e tulaʻi mai ai.

I le taimi muamua, o na fausaga na fausia i totonu o nuu. I se taimi mulimuli ane, na amata ai ona fausiaina ia fale e pei o se malutaga mai le timu i luga o fata ma magaala.

O lea tupulaga ma lea augatupulaga, i le seneturi talu mai le seneturi, ua taʻitaʻia ai le tulaga o le tele o vavaega ua avea ma mea e le masani ai. E tutusa foi le faaaogaina i mea e faʻaaogaina ai.

E ui lava i le tele o mea e fau ai luga ole fale, o le polycarbonate ua amata ona lauiloa.

O le mea moni e faapea o lenei polymer material e faigofie ona faʻapipiʻi, o loʻo i ai se tau maualalo ma taugata.

E sili atu, e manino, ae o loʻo i ai se papa puipui e le aʻafia ai le oso o le UV.

Talu ai ona o ia ituaiga meatotino o le polycarbonate, e le faigata mo se tagata masani masani ona faia se faʻaoga masani.

Matou te fausiaina se faleoloa lelei io matou lava lima.

Aoao pe faapefea ona fai se manu manu //rusfermer.net/postrojki/sadovye-postrojki/dekorativnye-sooruzheniya/kormushki-dlya-ptits-svoimi-rukami-iz-podruchnyh-materialov.html.

Faitau le tusiga iinei e uiga i mea faʻamalolo o le mint.

Matou te fausia se paʻu o le polycarbonate

Mo le fausia o se pulu polycarbonate i ou lava lima, e tatau ai ona fuafua le maualuga o le taualuga. E talafeagai lenei tulaga ina ia mafai ai ona fuaina ma fuafua itu uma o le lumanaʻi ma ona uiga uma.

E tatau ona amanaʻia le mea moni e faapea o le faʻavaa o le faʻavaa i lalo o le taualuga o le polycarbonate e tatau ona faia i se fausaga uʻamea (laina, angles, felafolafoaʻi, ma isi).

O sea mamanu o le faavaa o le a faigata ai ma le maluelue mai le matagi, faapea foi ma isi aafiaga faainisinia ma faaletino, lea e afaina tele ai le amio saʻo o le pepa polycarbonate (e matua leaga lava). O lea la, ua i ai se galuega laititi po o se ata.

Polycarbonate puipui i luga o le sima

Mafaufau i le mamanu sili ona faigofie o se pulu polycarbonate i luga o se mea mafolafola. Mo lenei mea tatou te manaʻomia 2 laina o le 2 mita le maualuga, ma le 2 laina o le 2.5 mita le maualuga. Matou te faʻafeiloaia pyataks i pu muamua na faʻamauina mo le taula i pito o 4 laina.

Ona matou faailogaina lea o nofoaga i luga o le sima, lea o le a matou faʻapipiʻi ai a matou fagu mai laina. Punch le fofo i le puʻupuʻu puʻe mo le faʻatofuina o fagu e ala i taula.

I le isi itu, ia seti le alalaupapa ma kopi o le pulou i luga o le pu i totonu o le sima ma ia faapipii i taula (matou te uluaʻi faamatalaina le manino o le 90 tikeri).

E tatau ona maitauina tatou te faʻaalia se laina e tutusa tutusa i le tasi itu. O lea, o loʻo tu i lalo o le nofoaga faʻapipiʻi ua tatou saunia.

Ma le isi, matou te faʻafesoʻotaʻi pito pito i luga o matou fao i tulimanu e ala i le uumi. Afai e le lava lenei mea mo le maʻaleʻale o le fausaga, ona faʻasolosolo lea o le faʻaaogaina o faʻailoga. A maeʻa mea uma, ona faʻaauau lea i le faʻapipiʻi o meaʻai mo le polycarbonate.

E tusa ai ma tulaga o le faʻamalosia o polycarbonate, o le tele o le cell o le paʻu e le tatau ona sili atu i le 1 m / sq. Weld le crate mai le tulimanu o le 50 mm, pe mai se pu sikuea tutusa. O le lautele o le vaalele i lalo o sooga o le polycarbonate pepa o le a faatagaina ai se vaieli e faʻapipiʻi ai le pepa o fesoʻotaʻiga.

I le lautele, e sili atu le faigofie ona faʻatau se tasi laupepa tele o le polycarbonate ma faʻapipiʻi i luga o le lau. Ae afai e leai se avanoa faapena, ona tatou faatauina lea o se faʻapipiʻi tuʻufaʻatasi ma le polycarbonate o fetaui talafeagai. E le gata i lea, tatou te manaʻomia ni faʻamalamo. O le a fesoasoani ia i latou e aloese mai se avega mamafa i luga o nofoaga o le viliina o le polycarbonate i le vaalele vaalele.

Aoao mai la matou tusiga pe faapefea ona faʻamago le maile.

Aoao mea aoga uma e uiga i vaomatua vine //rusfermer.net/sad/yagodnyj-sad/posadka-yagod/ezhevika-razmnozhenie-posadka-uhod-poleznye-svojstva.html. Tupu i luga o le soifua maloloina!

A maeʻa mea uma, matou amata ona ufiufi le fausaga muamua na faia ma le vaʻai. E taua tele le i ai o le meletini i luga o le malifa i luga o le malifa. O sea mamanu e aloese mai le faaputuputuina o le susu i le selu.

O faʻamatalaga o loʻo i luga o loʻo faamatalaina ai le uiga o le fausiaina o se faʻavaa o le polycarbonate ma o se tasi lea o avanoa talafeagai mo le fausiaina o le taualuga. O foliga ma le maualuga o le taualuga o le taualuga o le polycarbonate atonu e eseese, ae o le tino moni lava o le masani masani e tumau lava. Afai mo le tele o tagata polycarbonate o se mea taugata, ona mafai lea ona faʻaaogaina fafie ma faigofie mo le faʻamaligi.

Laʻau uila

O le vavaeina o laupapa, e le pei o sela faʻapipiʻi, e le o se taimi umi, ae sili atu le taugofie. Afai ua i ai sou manaʻoga e fau se fale laupapa, ona e manaʻomia lea o mea e tutusa lelei ma le fale uamea, ae naʻo laupapa (laupapa, kalu, paʻu, ma isi).

O le faʻaaogaina o tekonolosi e tumau pea lava tutusa, ae tatou te faʻaoga fao, sikulima ma tulimanu e pei o le ufiufi, ma filifili le mafolafola o le mea e faʻaeʻe ai, talu ai e laʻititi, faʻapipiʻi vave i fao ma le umi.

Faamanatu le fai togalaau: Rasipi, totoina ma tausia.

Matou te faia togalaau vao //rusfermer.net/postrojki/sadovye-postrojki/dekorativnye-sooruzheniya/sadovye-dorozhki-elementy-dizajna-svoimi-rukami.html.