Faatoaga faatoaga

Matou te ola aʻe i fafo: faʻafefiloi i le fale

Muscovy lekini, poʻo le fale oona - o se filifiliga sili pe afai o loʻo e amata amata ona faaputuputu lo latou malamalama ile fausiaina o manulele. E matua le lelei i latou i le anotusi. O le faaputuga o fuamoa o mea inu e le faigata tele mo se tagata amata, pe afai e te mulimuli i tulafono faigofie, lea o le a talanoaina atili.

Filifiliga ma le teuina o fuamoa

O le tamaʻitaʻi ua sauni mo le faʻapipiʻi ono masina. O le taimi lena e amata ai lona lauiloa. O le tama e tasi le masina e matua ona o le mea moni o lenei faagasologa e umi.

O le egg-egg should be medium in size, e laʻititi tele atu nai lo le moa, ae le itiiti. O loʻo i ai se lanu paʻepaʻe, foliga faʻalelei. O le mamafa o le mamafa o le 80 g. E tatau ona suʻesuʻe ma le totoa mo mea leaga. Afai e te maua ni siama, ona taua foi lea o le fou. Mo se mea faʻapipiʻi, e tatau ona le itiiti ifo ile fitu aso talu ona tuʻuina. Ae le silia le lua vaiaso. O i latou oe na fafagaina le suamalie mo le tele o tausaga, fautuaina e aua nei ave fuamoa eleelea. O le faʻaaogaina o siaki musk o le a lelei lelei pe a fua tutusa fua.

E te iloa? O le maualuga o le fuamoa e fuafuaina e le tino povi (germ), lea e manino ona iloa. Ma o le a fesoasoani e faʻamaonia lenei ovoskop. Afai e faʻapupulaina le uila vavalalata pe tu i le pito maoaʻe, ae le valea, ona faʻaalia ai lea o le soliga o le mata o le atigi.

Taimi ma tuʻutuʻuga mo le faʻaaogaina o le faʻaaogaina

A maeʻa siaki le fou o fuamoa e le fufulu. Afai e te manaʻo e aveese le filogia, ona talafeagai ai lea o le sandpaper mo lenei mea. O le faʻamamaina faʻamamaina o le a aveesea ai mea uma ua faaleagaina. Aua nei galo e uiga i le saʻo, ina ia le faaleagaina ai le atigi. A le o lena, o le atinaʻeina o le tamaʻitaʻi atonu e faigata. E mafai ona faia le masini o maso duck eggs i soʻo se nofoaga talafeagai, ma o le faʻatūlagaina o le faʻatulagaga e fuafua muamua. O le laulau faapitoa e fesoasoani tele i ai. O le nofoaga e te tuʻuina ai fuamoa e tatau ona muaʻi faʻamamaina ma faʻamaʻi.

E taua! I le tulaga o ituaiga eseese o fuamoa, o le filifiliga lenei e mafai: o le sili ona telē e tuʻu muamua, i le 3-4 itula oi latou e laiti. O le mea pito itiiti o loʻo taatia i le pito. I totonu foi o le 3-4 itula.

Matou te ola ae i fafo

O le auala e faʻafefete ai fuamoa o Indoori e tatau ona faʻatinoina i se tulaga faʻasaga. Taua tulaga tuputupu ae. O le tele lava o latou latalata i le natura, o le sili atu lea. I le taimi lava lea e tatau ai ona manatua e uiga i le mamao i le va o meafaitino ma le faʻalelei lelei o fata i le auala e aloese ai i le le lelei o taunuuga.

E pei ona uma ona taʻua, o le faʻaaogaina o le faʻaogaina i le fale o se faiga faigofie ma fesoasoani laulau.

Aso FaʻateleinaLuluFelafolafoaʻi vaʻalele vaaleleLe aofaʻi o le taua i le aso
1-7 aso37.8-38 ° C55-60%2
8-29 aso37.4-37.6 ° C40-45%2
30-34 aso37 ° C70-75%0

O le mafanafana e faia mai le aso iva. Amata i le lima minute. Ona mafai lea ona e faateleina le taimi i le 30 minute.

Fuga meaai fou

O le faʻaogaina o le laulau mo indoutok ua tuʻuina mai ai se faʻamatalaga auiliili auiliili o le anotusi o mea. Ae seʻio tatou mafaufau i ai i laʻasaga. I totonu vaiaso muamua tusi tusi e manaʻomia ona mataʻituina lelei le vevela ma paʻa e faalua i le aso. A o faagasolo lenei vaitau, o gaioiga o le tamaʻi pepe o le lumanai e faia.

E te iloa? Ina ia mulimuli i paʻa, e mafai ona e makaina itu i ni faʻailoga i luga o le atigi. O lea o le ae le galo ai e uiga i soʻo se togi.

I totonu taimi lona lua O le vaiaso muamua e tuʻuina mai ma le faʻaleleia lelei. Le fesuiaiga o le ea e faʻaleleia ai le aveesea o le carbon dioxide lea e faʻapupulaina i le incubator. E tatau foi ona toe faalua i le aso. O le faʻaopoopoga o le a avea ma vaifofo o le potassium. Le lanu e tatau ona lanu piniki, o lona uiga. e leʻo faʻalautele. O le a avea ma se manava. E mafai ona e suia le fofo ma vai masani. Lafoaia pe a uma ona lele le incubator.

Tolu vaiaso faʻatasi ma se faʻaopoopoga o le vevela vevela. O le mea lea, e tatau ona faʻamafanafana fua. Aua nei galo e uiga i le maualuga o le susu, lea o le a mautinoa ai le faamalieina o le atinaʻeina o atigipusa.

I aso talu ai nei, e le o faia le faʻamafanafanaga.

Aoao atili e uiga i isi ituaiga o pato ma faʻailoga: Mandarin, Bashkir, Blue Favorite, Mulard.

Taimi e toso ese ai ni pato

Faaiuga pepe e amata i 32 aso. E manaʻomia tonu lava aso e 31. O le mamafa o le masima o le ai ai i le aso e tasi. O le amataga o le tolopoina na tupu i le aso 32 O le gaosiga o masini e faia i le aso 33 o le vaitaimi o le faʻaaoga. O le faaiuga o le tolopoina o le a fetaui ma le 34 aso. O le formaldehyde e mafai ona faʻaaogaina e faʻamalosi ai le tolopoina poʻo le fesoasoani i le tamaʻi pepe. Afai ei ai sau moa, ona tausi lea o pato (chafanafana) e mafai ona tuʻuina atu ia te ia. Ma o lau tausiga o le a faaititia i se tulaga maualalo.

A maeʻa le pulou, e tatau ona i ai i le vevela o le 35 ° C, faʻaititia malie ile 28 ° C. Fafaga le fafaga.

E taua! E le mafai ona e tilotilo i le vaiaso muamua e toto ai se sisi poʻo se mea faapena. Sili atu le ufiufi o le nofoaga o le taofia i pepa poʻo ie.

Matou te iloa lena mea, faʻafetai i le laʻau faʻafefeteina ma le faigofie (thermometer, vai, ovoscope), faʻateleina musika patoʻi o se faiga faigofie.

O le mea taua o le fuaina o fuamoa ma e le oi ai uma faʻaletonu ma fafo o faaletonu. A uma, o le a faʻalagolago le soifua maloloina o le tamaʻi pepe. Ae ia manatua o le tausiga ma le tausiga o aso talafeagai e manaʻomia ai le maualuga o tiute tauave.