Faatoaga

Vine vine ma uiga matagofie - "Pleven Muscat"

O le talafaasolopito o le galueaiina o vine ua silia ma le 9000 tausaga. E masani lava na totoina i le itu i saute o le lalolagi - i totonu o Asia Tutotonu, i sasae, i le Metitirani. I aso nei, faafetai i taumafaiga a le au faifaatoʻaga ma le au faifaatoaga, o le vaega o le totoina o vine ua faalautele tele ma oʻo atu i le itulagi o Moscou.

O se tasi o ituaiga sili ona lauiloa o loo totoina uma i le itu i saute ma totonugalemu o Rusia o Pleven Muscat.

O le a le ituaiga?

Pleven Muscat - vave (115-125 aso) ituaiga o filifiliga Bulgarian. Faʻafeiloaʻi i se vaega o meaʻai. Paʻu vine mama.

White Varters aofia ai White Delight, Crystal ma Bianca.

Pleven Muscat vine: faamatalaga eseese

O fua ova o loʻo i ai se lanu lanumumu-lanu samasama ma se lanu amber. I luga o le la o le la latou te faia ai se tan. O fua lapopoa (6-8 g) e aoina i fusi paʻu-paʻu e tusa ma le 600-800 g ia taʻitasi.

O fuifui e matua manaia, o le eletise, lea e mafai ai e fua uma o vine ona fua lelei.

O le vine i lenei ituaiga e tele tele. O le maualuga e oʻo atu i le 2 mita. O lenei tulaga e mafai ai ona faʻaaogaina vine mo puipui o fanua, gazebos ma sulu.

O se uiga iloga o lenei ituaiga o le leai o ni pea vine i le pulumu.

O Ataman Pavlyuk, Athos ma Harold e leai foi ni peas.

Ata

Photo vine "Musk Pple":

Uiga

  1. Le tofo o vine.

    O fua o le vine ei ai se uiga lelei o le nutmato. O le suamalie o le fualaau aina e maua ai se maualuga maualuga o le suka - 17-21%. Ole acidity e na o le 6-8 g / l. O le aano o le vine o le mea manogi, o le tino, e matua malie lava.

  2. Gaioiga ma le saogalemu o le ituaiga.

    E mafai e le pulumu lapisi ona i luga o le vao e aunoa ma se tofo mo le 3 vaiaso.

    O fualaʻau manogi e mafai ai e oe ona vaʻaia vine mo se taimi umi. I totonu o se pusaaisa, e mafai ona teu vine mo le 2 masina.

  3. E tasi le vine e mafai ona tuʻuina atu i le 60 kilokalama o vine. I le averesi, mai le tasi hectare o le totoina e maua i le 140 sene o fualaau aina.
  4. Vine.

    Vine vine malosi, ola e oʻo i le 2 mita. Faʻaauau se uta o le 35-45 mata.

    E oʻo atu i le 80% o pupu vine. E fautuaina e tuua le 1.5-1.9 paʻu mo le sola lelei.

    O le teuteuga o le vine e faia ile 6-8 mata. O le maualuga o le vine e maualuga, e faʻatasi i le taimi lava e tasi ma le matua o le seleselega - i le faaiuga o Aokuso.

  5. Faʻafefe o le aisa.

    O lenei ituaiga e matua malulu-e mafai ona faʻafeteina le sanyi Dominus 25 ° C.

Faatasi ai ma ituaiga malulu malulu o loʻo tu i fafo Super Extra, Arched ma Beauty of the North.

Tupulaga tuputupu aʻe ma taimi o aoina

I le taimi muamua, o le Pleven muscat na fafagaina o se ituaiga mo le itu i saute. Ae faafetai i le vave o le matua ma le malulu, o le togavao o lenei ituaiga na siitia atu i le itu i matu ma oʻo atu ai i Moscow.

O le tulaga ese o le ituaiga e faaputuputu ai suka, e tusa lava pe timu, e avea ma mea sili ona fiafia i le tele o poloka fale.

Ma o le tausisia o nisi o metotia, e pei o le totoina i le itu i saute o le saite ma le malupuipuia o le vine mo le taumalulu i afa malulu, e mafai ai e vine ona maua mai se fua maualuga.

Muscat Pleven o se ituaiga vine tele lava. O le seleselega e mafua mai i le faʻatupulaia o le tau - mai le muamua i le sefulu tausaga o Aokuso.

Amethyst Novocherkassky, Anyuta ma Julian e vave ona ola.

Maʻi ma faʻamaʻi

Muscat Pleven e faʻamautu lelei (2.5-3 points) i le milipolo, oidium ma le pala.

I le gasologa o le vaitau, e le itiiti ifo ma le faalua togafitiga o togavao e maua ai fualaau faʻatau.

Aua nei galo e uiga i na mea le lelei e pei o le rubella, anthracnose, chlorosis ma le kanesa siama. E mafai ona e faitau e uiga i puipuiga ma faʻamaufaʻailoga i mea eseese.

O le taua faasaga i meaola faalafua eseese i luga o le vao o vine (anufe, uʻu, masi, aphids, ma isi) e tatau ona amata i le amataga o le tautotogo. O le vave gaioiga faʻatasi ma le au puipuiga puipuia o le a mautinoa ai le lelei o le faʻaleleia o vao ma fuifui.

A o fua le fua, o vine e avea ma mea e osofaia ai e afifi ma manulele. O le mea lea, e tatau ona faia le tele o taumafaiga mo le saogalemu o le seleselega.

E le fautuaina le togafitia o le fua i le vaitau o le faʻaleleia atili o le faʻatagaina o sauniuniga kemikolo, talu ai o mea leaga e mafai ona gauai i fua ma e le lava se taimi e aveeseina ai seia oʻo ina matua.

A o faagasolo lenei vaitau, o le filifiliga sili mo le puipuia o togalaau o le faʻaogaina lea o auala faʻapitoa mo le puipuiga.

Afai e laʻititi le lauʻeleʻele, ona faʻaaogaina lea o se upega masani e puipui ai vao. Sa ia ufiufi i se vao i itu uma ma toe faaleleia.

Faʻatasi ai ma laʻau tetele, o galuega puipui o le seleselega e sili atu ona mamafa. O se moli faʻapitoa e tuʻuina i luga o fusi taʻitasi.

Musk Pleven faʻatasi ai ma nai togi laiti e tele mea lelei.

Maualuga maualuga, tofo lelei ma le le faʻaeteete tausia lenei ituaiga vine vine lauiloa e le gata i le au amateurs, ae faapea foi i le au faifaatoaga.

Isabella, Rkatsiteli ma Podarok Magaracha faʻaalia le maualuga o fua.

Le aulelei asiasi! Tuʻu lau faʻamatalaga i le Pleven Muscat vine vine i faʻamatalaga i lalo.