Masini faʻapitoa

MTZ-892: tomai faʻapitoa ma gafatia o le taʻavale

I aso nei, o le faʻatoʻaga o loʻo i ai i se tulaga e le mafai ona e faia e aunoa ma le tosina atu o meafaigaluega faapitoa. O le sili ona lauiloa o ituaiga taʻavale eseese ia, e mafai ona faʻaaogaina mo le tasi ituaiga o galuega, ma i le taimi lava e tasi mo nisi. Seʻio tatou mafaufau i le faʻamatalaga o le vaʻaia tele o le MTZ model 892, o ona uiga.

E te iloa? O le uluai avetaʻavale na faʻaalia i le XIX senituri, i lena taimi sa avea i latou ma uila. O le masini, lea sa galue i luga o oloa gaosiga, na fuafuaina i le 1892 i le Iunaite Setete.

MTZ-892: faʻamatalaga puupuu

O le track MTZ-892 (Belarus-892) o se oloa masani o le Minsk Tractor Plant. E aʻafia i le faʻavaomalo lautele ma e ese le aoga i mea taufaatoaga, i luga o le maketi o lenei auala ua maua ai le tulaga o se "tosinaga malosi" ma le faigata.

E le pei o le faavae faavae, e tele atu uila mamana, uili tetele ma poloka eletise e faʻafetaui. O se avanoa aoga tele, o le maualalo o tau o le faʻatinoga, o le technician ua faʻaalia le maualuga ma le lelei.

Telefoni feaveai o le tractor tractor

Mo soʻo se masini e gaoioi i se tulaga maualuga ma i le taimi e tasi e saogalemu, e tatau ona i ai ni mea patino. Mafaufau i uiga o le taʻavale "Belarus-892":

  • Pule afi. MTZ-892 ua faʻapipiʻiina i se masini e 4-masini ma se uila kesi D-245.5. Le mana o lenei iunite - 65 solofanua. O le afi ua fausiaina i le vai malulu. I le pito i luga o le mamafa, ole sili atu i le 225 g / kWh, le faʻataunuʻuina o le suauʻu. 130 lita o le suauu e mafai ona sasaaina i le tane suauu.
E taua! Mo le galuega i itu i mātū o le atunuʻu, ua tuʻuina atu taavale e maua ai se faiga malulu amata. O lenei masini e mafai ona faʻatulagaina i se filifiliga, o le a faʻamalosi le afi autu i le arosol.
  • Chassis ma le felauaiga. MTZ-892 - taʻavale ma le uili uili. O se eseesega o loʻo faʻaauau i le pito i luma. O le masini e 3 tulaga faigaluega: i luga, alu ese ma le aunoa. Lafoaia eleele - 645 ml. O uili pito i tua e mafai ona faaluaina. O ia ituaiga masini e siitia ai le gaosiga ma le mautu. O le faʻasalalauga na faʻapipiʻiina: tuʻuina atu o le tusi, faʻapipiʻi, uila ma tua o le tua. Faʻateleina le faʻaleleia o le mafai gafatia o le MTZ tractor model 892 10-speed gearbox, lea e faʻapipiʻi ai le kesi. O le masini e faʻapitoa i le 18 mua ma le 4 faʻagasolo tua. O le saoasaoa sili ona maualuga ma le kiliva o loʻo faʻaaogaina e 34 km / h. O le malepe o le lua-disc, mago. O le malosiaga o le malosiaga e faʻatautaia i tuʻufaʻatasiga faʻatasi ma tutoatasi.
  • Toto O falefaigaluega i lenei masini e tausisia ai tulaga faʻavaomalo o faʻamafanafanaga ma le saogalemu. O le fale e mamanuina mai mea mataʻutia ma tioata saogalemu. Faʻafetai i pupuni tetele o le avetaavale o loʻo i ai le faʻaaliga sili. Mo le galue i le masini eletise faʻaleleia. O le nofoa o le avetaʻavale ua faʻapipiʻiina ma se mea e mafai ona faʻaaoga. O le faʻataʻitaʻiina o le vaʻalele e faʻamautinoa le faʻaogaina o masini.

O le MTZ-892 afi ua faʻapipiʻiina i se afi 700W. Faatasi ai ma lenei mamanu, e galue le generator e aunoa ma le aofia ai o le pamu. O le faʻasalaga e faʻaopopoina i totonu o le matagaluega.

E taua! Ua faʻapipiʻi le masini afi i se masini fou diesel. E faʻaaogaina ai le suavai faʻamafanafana ma le uila i le taimi lava e tasi.

Faʻamatalaga faʻapitoa

Ua ausia le ausia o masini maualuga ona o uiga lelei atoatoa.

O le MTZ tractor model 892 o loʻo i ai uiga taua faʻapitoa nei:

Mass3900 kilokalama
Maualuga2 m 81 cm
Tele1 m 97 cm
Length3 m 97 cm
Lalata tele4.5 m
Moli afi65 solofanua
Faʻaaogaina o meaʻai225 g / kW i le itula
Faʻasaina vaʻavaʻa130 l
Faʻafitauli i le eleele140 kPa
E sui le saoasaoa i le saoasaoa1800 rpm
Ina ia fuafuaina le filifilia o meafaigaluega faapitoa mo galuega i totonu o le fanua poʻo le togalaau, e tatau ona e faʻamautuina ou lava manaoga ma uiga o traketi T-25, T-150, Kirovtsy K-700, Kirovtsy K-9000, MTZ-80, MTZ-82, mini-tractors, Neva motoblock faʻatasi ai ma mea faʻapipiʻi, motoclock Salute, faʻatoʻaga o pateta.

Aotelega o le faaaogaina

O le mamafa o le mamafa o le MTZ-892 trak, aʻo mafai lelei le gafatia, maualuga le malosi ma le mafai ona faʻapipiʻi iunite faʻatulagaina mo faamoemoega eseese ia faʻaogaina lenei masini mo:

  • utaina ma faʻaleleia galuega;
  • tapenaga sauniuni o le eleele;
  • fafaga le fanua;
  • seleselega;
  • galuega faamama;
  • felauaiga solofanua.
I le faʻaopoopoga i faʻatoʻaga, e faʻaaogaina lelei i le fausiaina.

E te iloa? O le sili ona taʻutaʻua i le vaitau o le taua, o le taʻavale uaea. O le taimi lena na maua ai i ni fale se lua. Sa i ai le mana tele ma faʻavave i se saoasaoa i le 7.4 km / h.

Faʻamatalaga ma faʻasesega a le tagata faʻataʻavalevale

E ui i le mea moni o le Belarus 892 o se masini lautele, o loʻo iai ona itu lelei ma leaga. O le avanoa o lena mea uila lelei ma i le taimi lava e tasi tele uta gafatia faataga oe e faigaluega i luga o laufanua.

O nei mea uma e mafua ona o le faigofie ona tagofia ma le gafatia. E mafai foi ona aofia ai le faʻaaogaina o le suauʻu ma le avanoa o vaega uma faʻaoleo.

O mea le lelei o le tau ma le mea moni o meafaigaluega e le lelei le kopiina ma le tele o galuega tele. E le gata i lea, o loʻo i ai mataupu ao faagasolo le taimi malulu Sa i ai faafitauli i le amataina o le afi.

E pei ona mafai ona vaaia mai i luga, MTZ-892 ei ai uiga lelei sili atu nai lo le lelei, ma o le mea lenei e sili ona lauiloa mo le galue i luga o fanua faʻatoaga faʻatoaga.