Fua o le gaosiga

Fasiotiina o le fasipolo "Brunka": auala e faʻaaoga ai fualaau faasaina i le togalaau

I se taimi mulimuli ane, e feagai uma fai togalaau ma foliga vaaia o iniseti i la latou lava eria ma o latou aafiaga leaga i laau. I totonu o lenei tusiga o le ae maua ai faʻamatalaga e uiga i le masani ma le lautele o auala o le puleaina o manu - o le sauniuniga "Brunka", o se faʻamatalaga o le mataupu faavae o ana gaoioiga ma galuega faatino o le a talanoaina auiliili i la tatou lomiga.

Faamatalaga ma le faʻamoemoe o le fungicide

O le tapenapenaga "Brunka" e masani ona lauiloa i le au faifaatoaga ona o lona maualuga ma le faigofie ona faʻaaogaina. Ona o le saʻo lelei o le tuufaatasiga o vaega, o lona gaioiga e faigata ma e taulai faapitoa lava i le faaleagaina o faʻamaʻi fatu laau, faʻamaʻi faʻamaʻiina o laau ma ituaiga o masi i le paʻu.

Ma mo le puipuiga ma le tuputupu aʻe lelei o lau togalaau, e mafai ona e faʻaogaina ai auala nei: Satela o le potassium, auro moli, siama, biohumus, foundationol, bud, mamalu, etamon, quadris, hom, fufanon, alirin B, pele, aʻa, gamair, topaz.

Faʻatinoga o gaioiga

Ina ia malamalama i le mataupu faavae o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau, e tatau ona malamalama i ona vaega. E tolu vaega autu: imidacloprid, aluminium phosphide ma lambda-cyhalothrin. I le taimi lava i totonu o le iniseti o le tino, latou te mafua ai le paʻu o le tino o le tino ma, o se taunuuga, maliu o meaola faalafua. E le gata i lea, o lambda-cyhalothrin o loʻo i ai foi se aafiaga faʻasolosolo i le tele o meaʻai ma caterpillars, faʻasaina ai a latou atinaʻe ma puipuia ai lo latou faʻaopoopoga o fuainumera.

E te iloa? Faʻataunuʻuina o vailaʻau faʻasaina o le vailaau faʻasaina, o le tele o fuamosa ma le 'apamemea e faʻasaʻolotoina, o se mea lelei tele lea o le tuputupu ae o laau, aemaise lava ile amataga o le atinaʻe.

Tosiga ma le pulega

A faʻaaogaina le fualaau faasaina "Brunka" e tatau ona mulimulitai i faatonuga mo le faʻaaogaina.

E te iloa? O le aafiaga o le fualaau faasaina e faateleina pe a faaaoga le faapipii.

Vaʻaia taimi o faʻatinoga o vaega o le meafaigaluega e manaʻomia ai se taofiofi manino i tulaga ma nisi tulaga i fafo atu. Mo se faataitaiga, lambda-cyhalothrin o le a amataina lona gaioiga tusa lava pe 4 tikeri o le vevela, ae mo le lelei o le galuega imidacloprid e tatau ona le itiiti ifo ma le 10 tikeri. O lea la ao le i gaosia le laau, e tatau ona filifili le aso sili ona lelei mo le faʻatinoga.

E taua! Aua le faʻaaoga le fofo i le vevela i luga atu o le 20 tikeri.

A o lei tosoina le pua

O le togafitiga fautuaina o lona uiga i le vaitau e moe ai gaʻo, e 30 ml / 10 l le vai.

Laʻau e manaʻomia foʻi togafitiga mai faʻamaʻi: apple, pear, plum, peach, apricot, quince, walnut, cherry, cherry, plry plum.

Pe a uma le momotu

Ina ia aua nei afaina ai fua o le lumanai, i le vaitaimi pe a uma le vavae, ona vaeluaina lea o le maualuga o le sui - 15 ml / 10 l le vai. O le aʻafiaga o le fualaau faasaina e matauina i le isi 30-40 aso. Le togafitiga o laau toto ua fautuaina ina ia le sili atu ma le faalua i le tausaga.

Manua "Budgs"

O vaega o loʻo faia ai lenei fomaʻi faʻamalosi e le o le faʻamalosi, ae ui lava i lea o loʻo i ai le faʻamaʻi faʻaleagaina i tagata ma manu.

E taua! Aloese mai fesootaiga tuusaʻo ma le fofo.
E tatau ona galue ma le vailaau faʻamalo i totigilima puipui, aua pe a oʻo mai i le paʻu ma le paʻu ma le mucous membranes o le a mafua ai ona le fiafia.

Le lelei ma le le lelei

Pe a filifili i luga o le faatauina o le fualaau faasaina "Brune" ma lona faaaogaina i lau togalaau, e tatau ona e iloa uma malosiaga ma vaivaiga o lenei mea faigaluega.

Faamanuiaga:

  • inisoacaricides ma fungicides e iai se aʻafiaga taua: o le faʻamaogaina o parasite ma le puipuia o isi faʻamaʻi;
  • o le tele o aafiaga i meaola faalafua: mites, caterpillars, aphid, anufe, ma isi;
  • e leai sona aʻafiaga;
  • faʻaoga faalua i le tausaga.
Faʻafitauli:
  • lanu lanu - faʻaeteete;
  • maualuga tau.

    "Brunka" e le o le tausaga muamua o se tagata e sili ona fiafia i tagata tomai faapitoa i le tele o mea tau fomaʻi mo togafitiga o fualaau aina, vao ma vine. Faatasi ai ma le sao saʻo ma togafitiga faʻapitoa, o le a faʻagaloina oe i se ituaiga faʻafitauli e pei o faʻalavelave faʻavevela mo le taimi atoa.