Laʻau

Aʻoga pito i fafo Alpha: Snow Maiden i le va o vine

Fans of viticulture e nonofo i itulagi ma malulu malulu, e ui lava i mea uma, maua ituaiga eseese e mafai ona tupu e tusa lava pe i ai i ia tulaga. O se tasi o vine e le fefe i se tau malulu o le Ale. E sili atu le tau faʻamatala atili e uiga i ai.

Alefa - malaga i le vasa

O lenei vine na aliali mai i Minnesota - o se tasi o Amerika i Amerika i Matu

O fualaau vaʻa o loʻo faʻapitoa ona e faʻaaogaina i le uaina mo le faia o le uaina. Faafetai i le malosi tele o le tuputupu aʻe, o le tele o fuālaau, na ia mauaina ai lana talosaga i le mamanu o le laufanua mo le totoina o puipui o fale, pa puipui, arbors.

Gazebo ma le Alpha: vitio

O lenei vine na aliali mai i Minnesota - o se tasi o Setete Amerika i Matu o se taunuuga o le sopoia o vine Vitis riparia ma Vitis labrusca. O le pito mulimuli o nei matua - labrusca - e maua ai e lana fanau se tofo faapitoa ma se manogi o vine e pei o strawberries. E taʻua o le fox poʻo le gasegase.

I le afa muamua o le seneturi mulimuli, na ulufale ai Ale i le teritori o le mafutaga muamua i le vavaeina o ituaiga na seleseleina i le Iunaite Setete ma aumai ia Odessa mo suesuega. I le aluga o taimi, na amata ona tupu nei vine mai le itu i saute o Belarus ma totonugalemu o Rusia i Sasaʻe Mamao.

O le a le mea e fiafia i ai Alefa

Ma le faʻaeteete lelei, e mafai ona e mauaina sea ituaiga fualaau aina

Muamua lava, e tosina e Alefa le uaina i le mea e vave ai le malulu, ona o le vaitau o le taumafa, o le tautau e tafe le sua ma maua ai se tofo lelei. A o tuputupu ae i le Siberia, o lenei vine o loʻo faʻavasegaina o se ituaiga faʻatasi ma le vaeluaga o le taimi o le faʻatoʻaga. E teteʻe i le malulu malulu. O le leai o se masalosalo o le Alpha o lona puipuiga lea i faʻamaʻi pipisi o vine.

E malosi malosi vao o le vaitusi Alpha, pe a tupu ae se ituaiga mo le faamoemoe o le seleselega, e tatau ona fua le vine i soo se vine. Ona fua lea o vine i le taimi muamua, o palasi e sili atu ona lapoa ma sili atu nai lo luga o vao vao. O vine o vine o lenei ituaiga e umi, ae matua lelei. O le gasegase e matua mafiafia i le vaitau o le tuputupu aʻe ma e manaʻomia le faʻataʻitaʻia o le laasaga 2-3 taimi i le vaitau.

O fugalaau fugalaau e fagasolo, e lelei le eleelea e tusa lava pe o le a le tau ma e fai ai ni fusi laulaʻau lapopoa, o nisi taimi e maua ai ni apaau laiti pe liliu i se lua i le pito i lalo. Fuga ni manogi pe itiiti ifo, ae o vailaʻau e le o faʻasalaina e faʻamalo. O lenei vine o se tagata e sili ona manaia eletise mo isi ituaiga, lea e fesoasoani i la latou gaosiga.

O vine mamago e laʻititi ma taʻatele. A oʻo i le paʻu, latou te lanu uliuli ma le lanu violē poʻo le mūmū mūmū. O loʻo ufiufiina i latou i le ufiufi o pefu. O le suamalie o le vine o se mea suamalie, o loʻo i ai se mea manaia susulu, ae o se mea manaia.

Alpha vine: vitio

Fuainumera vine vine Ale: laulau

O le lelei ma le le lelei o le ituaiga o le Alefa o loʻo faʻaalia manino i fuainumera.

Vaʻavaʻai taimi mai le amataga o vao140-150 aso
Le aofaʻi o le vevela malosi mai le amataga o le tuputupu ae o le vaitau i le tekinolosi2800 º
Le mamafa o le mamafa o se fuifui o Faauoga90-100 g, o nisi taimi e oʻo atu ile 150-250 g
Sue le uumie oʻo atu i le 9 mita
Fua o le vineØ15 mm
Fua o fua o le vine2-3 kulite
Sugar content150-170 g / dm3
Le aofaiga o le suka i le 1 lita o le sua10-13 fua
Selesele i le hectaree oo atu i le 14-18 tone
Faʻafefe o le aisae oo atu i -30º, e tusa ai ma nisi o punaoa e oo atu i -35 º
Fungal faʻamaʻi maʻimaualuga

O le a faafetai Alpha mo le tausiga

O le ituaiga Alefa e matua le lelei, ae e tali atu i le mafaufau ma tausia e ala i le faateleina o fua, o lea pe a tupu lenei vine mo le faamoemoe o le piki o vine, e le tatau ona e le amanaiaina tulafono mo le totoina, totoina ma le gaosia o vine.

Nofoaga o le tulaueleele ma le lagolago

Alefa, pei o soo se isi vine, e fiafia i le la ma le ea fou, o le mafuaaga lea ua totoina ai ona togavao i nofoaga ma malamalama lelei ma lelei le ea. O se lua mo le totoina o vine e saunia e tusa ai ma tulafono uma - e oo atu i le 75 cm le lautele ma le loloto, faatasi ai ma se alavai ma le palapala. E vave ona tupu vave le Alepi ma e manaʻomia le lagolago faʻamaoni, lea e tatau ona nonoa i ai i le amataga o le taumafanafana, mulimuli ane ua faʻamautu fua vine. E sili ona tāua le totoa mo laʻau paʻulalo ina ia latou le fetolofi i le eleele i lalo o le mamafa o lima.

Faʻamatalaga Alpha Trimming

O lenei ituaiga o vine e faʻamatalaina i se tele tele o laʻau mamago. E taua tele le mafaufau i le taimi e faia ai le teuteuina o vao i le tautoulu. I le taimi lava lea e tasi, ua aveeseina ai moli lanumeamata lanumeamata. I luga o vao mamago e lafoaʻi 8-10 mata, ma o fasi pepa e mafai ona gaosia i le lanumeamata.

O le vevela o le taumafanafana e auina atu e faʻaumatia le pale ma, pe a talafeagai ai, faʻatonutonuina le tuputupu ae o le vao. I le ogatotonu o le taumafanafana, e fautuaina foi e aveese laulaʻau e ufiufi ai fuifui vine.

Faʻamauina vine Faʻamau

Afai e itiiti le kiona i le taumalulu ma o masina o le tautotogo e le manaia i timuga, sa faasusuina vine, ma aumai i luga o pakete e fa i lalo o laau taʻitasi. Ua fuaina le suavai i le susu o le eleele, ua vave ona latou oso i luga i vevela vevela. E mafai ona faʻaleagaina le laau i le tele o le faʻamalosia, ma mafua ai ona tautau vine i luga o lālā pito i lalo.

Laʻei pito sili

Aʻo tuputupu aʻe le Alefa, e faʻaitiitia e le tele o vine vine le faʻaaogaina o fugalaʻau o minerale, sui i le faapalaga ma le fafie papa, ma i le amataga o le taumafanafana latou te faʻapipiʻi ai le solo i le solofanua. Afai o le laau o loʻo faʻaalia faailoga o le le atoatoa o meaʻai, e mafai ona faʻaopoopo ni sauniuniga agamalu. I le faaiuga o le taumafanafana, ua faʻafefiloi ai fugalaʻau-potassium faʻamalolo e puipuia ai le anthracnose.

Saunia o le laau mo le taumalulu

E na o le 2-3 tausaga muamua, o laau talavou o le ituaiga o Alefa e manaomia ai le malutaga mo le taumalulu, i tulaga o le Moscow Region e le toe manaomia mulimuli ane. A maeʻa le teuteuga o le autumn, o loʻo faʻapipiʻi pea vaovao i le eleele ma ufiufi i mea "manava" - vaovao, lapnik, mea e leʻi faʻaaogaina. A latou le auai, e mafai ona faia se fale mai mea o loʻo lata mai - mea e ufiufi ai luga, paʻu, ae e tatau lava ona e alu ese mai avanoa mo le ea.

Faʻato'ā fanau mai Ale

O le tipiina ma le faʻalauteleina o le taotoga o ni auala sili ona faigofie e faʻalauteleina ai se ituaiga. Chubuki (tipi) o lenei vine e matua aʻafia lava.

Tuuina atu le tali a Alpha i faʻamaʻi ma le malulu, e masani ona faʻaaogaina o se faʻatau mo isi ituaiga.

Puipuia o Pest ma Disease

Le vine vine ua sili atu ona lelei le puipuiga o le natura, e masani lava e le afaina i maʻi funga. E masani ona i ai faafitauli e afua mai i le solia o faiga faʻaleʻagaina o faatoaga.

Faʻatasi ma le chlorosis, lea e masani ona faʻaalia i luga o le oneone poʻo eleele pala, o loʻo faʻafeiloaia i latou i le eleele poʻo le foliar.

E mafai ona tupu le anisiva i luga o eleele eleʻele. I lenei tulaga, o vaega uma o loʻo aʻafia o le laau e aveʻeseina faʻamalosi ma susunuina, ma o vine e togafitiga i vaiaso uma ma le tolu pasene Bordeaux vai poʻo le fomaʻi fomaʻi. O le pefu pefu o le vine ma le elefesa uʻamea po o le efuefu laupapa o le a aoga foi.

O meaola faalafua, o fuga vine e masani lava ona aliali mai i luga o vine vine, lea, o le aina o le vai, tuu ni pupu iloga i totonu oi latou. Faatasi ai ma se tele o latou, o togavao e togafitia ma Karbofos poʻo Fufanon.

O le tele o le faaleagaina o le seleselega e mafai ona faia i ni afu, i le faaiuga o le taumafanafana taumafa o le sua o vine mama. E mafai ona e faʻafefeina i latou i le asu o moli fefiloi.

Faʻamatalaga e uiga i vine Faʻamau

O loʻo ola i totonu o se nuʻu e tusa ma le 15 tausaga, o le uaina ma fualaau suamalie e sili ona matagofie mai i lea mea. O le tausaga lenei sa ou totoina ai se fatu laau o lenei ituaiga mea e le tatau ona faitioina, o se ituaiga mea tau tomai, e le talafeagai mo meaai. E le mafai ona e faia se isi lava mea, ae na ona e sau ma selesele i le tautoulu, ma afai e te gauai atu i ai, o le a ia faafetai atu ia te oe i le lelei ma lelei lelei seleselega. O se vasega mo tagata o le mafanafana.

Alexander777

//forum.vinograd.info/showthread.php?t=6329

O lana Alefa "gauai mai" e le aoga. Na te faia le vaega o se pa puipui lanumeamata mai le auala. O le seleselega e alu ese pe a uma le fuʻa muamua o le autumn, lea e fasi ai lau. Ona manino lelei lea o vine, ma o le faʻamaisaina o le afi e faʻaititia ai le maualuga o le eletise i fua. E ui lava o le uaina mai Alefa e le o le "sili", ae o le taugofie o le "Fale o le monastery" pe a faatusatusa ma Alefa masani "malolo" (pe a ou faatusatusa). E tusa ai, Igor

Igor BC

//forum.vinograd.info/showthread.php?t=6329

Le sili Alefa. E pei o loʻu tuputupu aʻe, o mea uma e tasi i le tasi. Ioe, io tatou tagata lautele o lona igoa o Isabela, ae e le o Isapela lenei. E 4 aso na amata ai ona ou pisia. O le tausaga lenei sa ou faʻaaogaina e fai ma faʻatauga. O le tuputupu ae o tui e sili atu ona lelei!

Xelam

//forum.vinograd.info/showthread.php?t=6329

Vaʻaina o le North American grade Alpha, faʻafetai i le tumau lelei ma le le mautonu i le tausiga, o se filifiliga lelei mo le amataina o faifaatoaga. Ma o le a talisapaia e tagata faufautua i laufanua lanumeamata matagofie ma fuifui vine.