Faatoaga faatoaga

Faʻafefea ona faʻaaoga "Solikoks" mo faatonuga manu

"Solikoks" - o fualaau faasaina lea o le a fesoasoani e laveai manu mai coccidiosis.

"Solikoks": faʻamatalaga o fualaau faasaina

"Solikoks" o se vaifofo faapitoa ma se tele o ituaiga o gaioiga, o loʻo faia faasaga i ituaiga uma o coccidia - faʻasolosolo e le faʻaʻauʻau o loʻo aʻafia ai sela epithelial o le intestinal. Ole vavalalata vavalalata o le lanu lanumeamata samasama, faʻaaogaina tautala, maualalo le tuā. O le pusa na aofia ai 10 palasitika palasitika o le 10 ml i le tasi ma le 15 taga palasitika 1000ml i le tasi.

E te iloa? E iai coccidia e sili ona lamatia mo manulele talavou ma e mafai ona latou fasiotia i ni nai aso, pe a le togafitia lelei.

Gaosiga gaosi ma le masini o le gaioiga o le vailaʻau

O le uiga o le fualaau faasaina "Solikoks" o loo taua ai mea nei: pe a ulu atu i le tino o se manulele, o le fualaau faasaina e gaosia ma le coccidia ma, i le taofia o aafiaga matautia o siama, e taofia ai a latou gaoioiga. O le vailaʻau faʻamalosi e faʻaleleia ai le gaioiga a le neurotransmitter masani.

E le gata i lea, "Solikoks" - o se analgesic lelei. O le eletise autu o le diclazuril, o le vaega o benzene-acetonitriles, o se mea e sili ona leaga. Faʻapitoa vetpreparat "Solikoks" e oʻo atu i le 1 ml o vailaau o ausilali ma faʻapitoa.

E te iloa? O Coccidiosis o se togafiti poto ma sili ona matautia i le toetoe lava a le mafai ona iloa i le amataga - o se tagata ua pisia o loʻo foliga lelei lava.

Faʻaaogaina o vailaʻau faʻasaina o "Solicox"

O loʻo i ai le anti-inflammatory, antipyretic, faʻafitiga o le faʻamalosi. O le suiina o le fualaau faasaina "Solikoks" e le mafua ai, tuufaatasi ma vailaau oona ma isi fualaau faasaina, e le mafua ai se aafiaga teratogenic. Atoʻa ese mai le tino o le manulele 5 aso talu ona faʻamaʻaina, lea e fautuaina ai e faʻaaogaina seia oʻo i le fasiga. Tauivi ituaiga uma o siama e maua e manufelelei (Eimeria acervulina, E. brunetti, E. maxima, E. mitis, E. necatris, E. tenella, E. adenoeides, E. gallopavonis, E. meleagrimitis).

E taua! Fualaau E fautuaina e faʻaopopo i le fafaga ma faʻafefe i se meainu, aʻo leʻi fufulu lelei ipu.

Faʻafefea ona faʻaaoga "Solikoks" mo manulele (fua)

Togafitiga o manulele "Solikoksom" - o se metotia lelei. Talu ai Solicox e le o se mea matautia, O le fua mo manu felelei e matua tele: faʻaaogaina "Solikoks", faʻafefete i le vai i le ratio o le 2 ml i le 1 lita. I le faʻaaogaina o le tufatufa, o le fofo ua uma ona tuʻuina atu i manulele. I mataupu sili ona ogaoga ma tuulafoaia, "Solikoks", e pei ona molimauina e faatonuga mo le faaaogaina mo moa, faaaoga le 1 lita o le vailaʻau i le 10 lita o le vai. A maeʻa vaiaso e lua, o le a fofoina manulele i se fofo fou ua saunia e tusa ai ma le faʻatatauga o metotia.

O togalaau e togafitia i togafitiga o fualaau faasaina "Solikoks", e pei ona molimauina e faatonuga mo le faaaogaina mo manulele, pe afai latou te fesootai ma se manulele eleelea, pe masalomia foi le pseudo-opium, poo le puipuia o siama mai le taumafa ma le ai ma inu. O le natura agavaivai o poults ma o latou vaivaiga vaivai e uunaia ai i latou e tausi lelei i latou i le tele e mafai ai, aemaise lava mo le puipuia, ina ia mafai ona taofia coccidia mai le ulu atu i le tino. Solikox o le a fesoasoani i tagata faʻamaʻi maʻi. O se manulele maʻi e mafai ona moeiini ona mata, leai se manava, toso i lona ulu, o foliga vaaia, ma o le manava e masani ona matauina. Ina ia aloese mai le faaleagaina, ua fautuaina e faamama le fanua mo manulele savali. E le gata i lea, e lua aso e tuʻuina atu ai manu pe inu faʻatasi ai ma le "Solikoksom."

"Solikox" e le o iai sona aafiaga, ma e mafai ona toe faʻaaogaina pe a mavae sina taimi. Mo faʻamalositino, e fafagaina se manulele matua i le tasi aso i aso uma 60 ina ia puipuia ai le faitau aofaʻi o tagata mai le mai.

Solikox e le afaina ai aʻafiaga e tusa lava pe i ai i le tulaga o le leʻoloa.

E taua! O le maualalo o le vevela ma isi aafiaga o le siosiomaga e le afaina ai coccidia: e sili atu le mu i totonu o le lisi ma puipui o le potu manulele ma se uʻamea uʻamea. O auala masani o le gaosiga ma le potassium e masani ai, formalin, alkali ma emulsions o le a le mafai ona faʻaumatia le sui gaosi o coccidia.

Auala e teuina ai fualaau faasaina

Faleoloa faʻasoifua maloloina "Solikoks" e mafai ona 2 tausaga i se nofoaga malulu malulu, matauina o le vevela mai +5 i +25 tikeri i totonu i totonu o se pusa tapuni. E tasi le taimi i totonu o le vai, o le vailaau e aveesea lona fale faamalolo i le 24 itula, o lona uiga e le talafeagai le saunia o se aofaiga tele o le fofo.

E taua! O le fualaau faasaina i le vai e tatau ona seti ia le itiiti ifo i le 12 itula i le aso.