Laʻau

Tomato Pink Honey: Auala e Tuputupu Aʻe ai se Fiafia Fiafia

O fai togalaau e totoina tamato, atonu, mafaufau i le tofo o fualaau aina e avea ma uiga sili ona lelei o lenei faatoaga. O le mea lea, o tamato meli piniki o se mea sili ona fiafia i ai i le togalaau. Ae o le ituaiga o loʻo i ai ni uiga patino - e lelei mo le faʻaaogaina fou. O fualaau suamalie ma suamalie e lelei mo fuamoa. Faatasi ai ma tulaga lelei o fua tetele ma le avanoa e ola ai i soo se itulagi o Rusia.

Faʻamatalaga o fualaau o le Tommy Honey Honey

E tusa ai ma le tele o kalama, o le mea e sili ona suamalie o totogo piniki. Ma i totonu o ituaiga piniki, o le meli lanu piniki e tu i fafo mo lona tofo. O le ituaiga na faia i Novosibirsk. I le 2006 sa aofia ai o ia i le Setete Setete. Faʻamaonia i le faʻamalosia i vaega uma o Rusia.

O le meli mumu ua faamoemoe mo le totoina i luga o le eleele ma lalo o fale ata. Fautuaina mo le faʻaaogaina i totonu o fuafuaga a le tagata lava ia.

O le ituaiga o le meli Rosy, na faia e Novosibirsk saienitisi, ua tupu uma i luga o le eleele ma i totonu o greenhouses.

Faʻaaliga

Eseese o le meli o se mea e fuafuaina, o lona uiga, o le laʻititi. O le maualuga masani o le togavao i le lauʻeleʻele avanoa e 70 cm Afai e tupu se tamato i totonu o se fale kiona, ona sili atu lea ona maualuga - e oo ile 1 m 50 cm. O laulaau e tele-lapopoa, lanumoana lanumeamata i le lanu. E le faigofie le faʻaogaina. E tasi le fugalaau fugalaau e mafai ona ave mai i le 3 i le 10 fua.

O le fua o loʻo i ai se foliga lapotopoto pe fatuina-fatu-fatu, faatasi ai ma se pusa laititi. O se mea iloga o le eseese o le i ai o se nofoaga lanu pogisa i tafatafa o le aʻa, o le a mou atu pe a matua. I le laasaga o le tulaga faʻapitoa, ua valiina le tamato i le lanu piniki e fetaui ma le igoa. O le paʻu e manifinifi.

O le pulupulu e manogi, manogi, suamalie ma manu. E taua tele le taumafa. O le tofo e suamalie, o uiga o le mumu mumu mimiti ua le o iai. O le vailaʻau o loʻo i ai fua e tele-o le numera o toga e 4 pe sili atu. Fatu laiti.

Tomato pulp. O le moli suamalie e matua suamalie ma tino.

Feʻau

  1. Eseese le meli Kerisimasi o le vaeluagalemu o le vaitau. Mai le taimi o le germination i le amataga o le seleselega, 110 aso pasia.
  2. O le gaosi oloa i le malae vaʻaia e 3.8 kg / m². O le mamafa o le tamato o le 160 - 200 g. O tagata na amata mai i se ituaiga e faailoa mai ai lona tele-fua mai - mai le 600 i le 1500 g. E le gata i lea, o fua muamua, e pei o se tulafono, e tele naua tele, ma mulimuli ane e laiti tele. Fua o fua o fualaau aina - 96%.
  3. O fua e faʻaaogaina i fuamoa fou, latou te faia se sua suamalie poo se ketchup. Mo le faasaoina ma le salting, e le fetaui le meli piniki.
  4. E le o teuina ni tumato eseese mo umi-aveese mai le vao latou te taofia a latou aoaoga mo na o le 10 aso. Ioe, ma e ono le mafai ona latou tetee atu i femalagaaiga ona o le paʻu manifinifi. Ae o le paʻu o le paʻu e le gata o se mea itiiti. Na te vaʻalele lelei, o lea la o le Honey Honey e talafeagai mo le faʻaaogaina i se faiga masani.
  5. Afai e te le tetee i le faʻafeinu o le pulega, o le fua o fualaau aina.
  6. Eseese le meli Pink e le malosi lona malosi i faʻamaʻi.

Tomato o le ituaiga Pink Honey e taʻua saʻo e tele-fua

Faʻapitoa ma le le lelei - laulau

LeleiFaʻafitauli
MatagofieVaitau pupuu
Toa teleLe mafai ona feaveaʻi
i luga o mamao mamao
Fualaau teteleLe lava le tetee i
faʻamaʻi maʻi
Lafoaia o le lamala
Le mafai ona aoina fatu
mo le faʻaleleia atili o faʻatoʻaga

Eseese o le meli e le o se paʻu. Ma o lona uiga o fatu e taofi uma uiga faʻavae. O le mea lea, a e faʻatau sau fatu, e mafai ona e seleseleina mulimuli ane oe.

Tomato Pink Honey - vitio

Faatusatusaga o tamato Moli lanumoana ma isi ituaiga lanu piniki - laulau

Igoa
ituaiga eseese
Fua faʻatatau mamafa
fetus
GaioigaFaʻaaloalo
fetus
Vaitaimi taimiFaʻaleleia tulaga
i faʻamaʻi
Mo le a le ituaiga
palapala talafeagai
Pink meli160 - 200 g3.8 kg / m²E talafeagai mo le kuka
salata ma suamalie
110 asoE le lavaMo le tatalaina ma
tapunia le eleele
Pink lapoa300 g3-4 kilokalama i le vaoE talafeagai mo le kuka
salata ma suamalie
120 - 125 asoTumauLelei lelei
mo le tatalaina
palapala
Faʻasao vao300 g6 - 7 kg / m²Faaaoga fou,
faʻaogaina mo le kuka
vevela vevela, suamalie ma sau sau
110 - 115 asoLelei le tetee
mosaic tapaa
Mo tapunia
palapala
De barao
lanu piniki
70 g4 kilokalama mai le vaoE talafeagai mo salakeke, salut
ma faia ni sua
117 asoTulaga maualuga maualuga
i le tuai
Tatala avanoa
ma tapunia
Pink
flamingo
150 - 300 g10 kg / m²Mo salakeke ma kuka
sua ma suamalie
110 - 115 asoMaualugaTatala avanoa
ma tapunia

Vaega o le totoina ma le faʻaleleia o le vailaʻau Pink Honey

Tomato Pink honey e lelei ona e mafai ona tupu i soo se tau, aua o mea eseese e talafeagai mo moega e lua mo togalaau ma greenhouses. O tulaga eseese o le tau e manaʻomia ai se eseʻesega i le auala e faʻaleleia ai. I totonu o vaega mafanafana, e mafai ona totoina saʻo tomato ile eleele. I le malulu - tupu aʻe i luga o fatu.

Fatuina fua o fatu

O lenei metotia o le a laveaʻiina ai le faʻatoʻaga mai le aʻafia o fatu. E le gata i lea, o tomato tatala e sili atu ona puipuia i faʻamaʻi ma le vevela o le vevela. Lauina fatu i le eleele faamamafanaina i le 15 ° C. O ia tulaga i le itu i saute e atiae i le ogatotonu o Aperila poʻo le amataga o Me. Ae ao le i luluina fatu e tatau ona saunia, aemaise lava pe afai e te aoina fua mai fua o le tagata lava ia.

Saunia se fasi fanua mo tamato. Lauga moli i le tautoulu. E tatau ona e filifilia le moega lea e ola ai laau toto:

  • kapisi;
  • zucchini;
  • leki;
  • paka
  • kukama
  • aniani;
  • pasili;
  • meaʻai.

E le mafai ona e totoina pe a uma pateta, pepa, eggplant. I le eleele pe a maeʻa nei fualaau faʻatoʻa faʻaputuina o le a lamatia ai le ituaiga o Honey Honey.

E le o se mea e sili ona lelei mo le totoina o tamato

Faʻamatalaga mai tagata faʻatoʻaga e mafai ona ola le manogi o le Honey Honey i luga o le eleele. Ae e tusa lava pe o le a le ituaiga palapala o lau 'upega tafaʻilagi, e tatau ona faʻamalosia i meaʻai. Liliina o le moega, faʻaopopo se pakete o le humus solo po o le faapalaga i le 1 mita, lefulefu - lua puʻu, superphosphate ma le sulfate sulfate - 1 tbsp. l

O lea la, o le vao o Tomato Pink Honey e le faalavelave i le tuputupu aʻe o le tasi ma le isi, ma maua ai le malamalama, 3 laau totō ua totoina i le 1 mita.

Motoga o le totoina

O lenei metotia e lelei i le fua o fualaau o le Honey Honey i le amataga ma o le fua o le a sili atu le maualuga. Ua saunia fatu i le auala lava lea e tasi mo le luluina i luga o le eleele. Lafoaia mo laau i le afa muamua o Mati. Afai o oe o se tagata nofomau i le itulagi i saute, ae sili e te totoina tamato e ala i fualaau aina, ona tatau lea ona e totoina i le amataga - i le ogatotonu po o le faaiuga o Fepuari. O le mea autu o le totoina o fualaau aina e le sili atu. A o leʻi tulaʻi i luga o moega e le sili atu i le 60 - 65 aso.

Mo le totoina o fatu laau, e te manaʻomia le palapala elemene ma se pusa faʻatoʻa toto. E pei o le eleele, e mafai ona e faʻaaogaina le fanua mai le togalaau, ae le o se mea faʻafefe. Ina ia tuʻuina atu le eleele palapala, faaopoopo i ai le oneone, ma aua neʻi galo e faʻamaʻi. E mafai ona e fuafuaina le palapala i totonu o le ogaumu pe sasaa i se vaifofo o le manganese.

Filifili

A oʻo mai le fua o lau laau 2 - 3 lau moni, latou te pikiina. O lenei faiga e aofia ai le gaosia o se laau i totonu o se pusa eseese. E mafai ona avea lenei mea ma fagu faʻapitoa mo tipu, se ipu faʻaaogaina poʻo le tipiina o suavai.

A maeʻa ona pikiina, o fatu laau o le Pink Honey o le a fausia ai se aʻa malosi, lea o le a fesoasoani i le laau ia vave ona aʻa i se nofoaga fou ma ia maua ai le susu ma meaʻai.

Mo le 1,5 - 2 vaiaso aʻo leʻi totoina i le eleele avanoa, e mafai ona e amata faʻamalosiina fatu. Amata i le faʻaitiitia o le vevela o le po, ona faʻapuupuu lea ona ave fafo laau talavou i fafo. Faʻatele le taimi faʻaalu i le ea fou i aso uma i le 30 i le 40 minute. Mai le susulu o le lā mo le taimi muamua, e manaʻomia ona ufiufi paʻu.

Aʻo faʻamalosi, taumafai e fufulu vave fualaau i le taimi muamua

Tomato Care Pink honey i fafo

Tomato Pink honey i le laufanua amata amata ona fugalaau ma fua mai fua i le vevela ile 20 - 25 ° C. O faailoga lelei o le vevela e mai le 15 i le 30 ° C. Afai e malulu le tau, e tatau ona e fausia se fale ata i luga o le moega, lea e faigofie ona aveese pe a vevela. A oʻo i le maualuga o le maualuga o le maualuga o le 35 ° C, ua maeʻa le palota, o lona uiga e le mafai ona faʻatali le seleselega.

Faʻasa

O le meli mumu o se togalaau e gafatia ai le lamala, lea e mafai ona avea ai le suālaʻau tele e mafai ona liua i faʻamaʻi ma mea e vevela. O le mea lea, faʻamago le vao ile 10 i le 14 aso. Ae o le tele o le fausua e mafai ona siʻitia i luga o le vaitau o le faʻateleina o fualaau aina ma le vevela. I taimi malogo, e fautuaina e susu le vao i le 2 taimi i le vaiaso. Ae o le palapala e tatau ona avea o se taʻiala - faʻamaʻavaʻa pe a maeʻa ona faʻamalulu le pito i luga o le eleele.

Liligi vai i lalo o le aʻa. Aua nei faatagaina le susu ile laulaau ma le ogalaau, o le a mafua ai se mu. O le taimi sili ona lelei i le vai o le taeao po. E tusa lava pe pa'ū ifo laʻau vai i lau, ao leʻi amataina le vevela, o le ai ai le taimi e malolo ai. O le auala o le suamalie e lelei mo le faʻamamaina o tamato.

A faʻamamaina tamato, ia mautinoa e le paʻu le vai i lau

Laʻei pito sili

I le muaʻi faʻamamaina o eleele aʻo leʻi totoina tomato, faʻavave vave ona totoina vao meli. Ae a oʻo mai le taimi e fua mai ai, e le lava le taumafa. A o faagasolo lenei vaitau, e manaʻomia lou fafagaina o le vao pe tusa o le faalua. O le lelei o le fomaʻi ma le fua tele e aʻafia i fuluʻi-potassium-fertilizers.

Afai o le totoina o laau e matua vaivai lava ona o le le lava o meaʻai, ia mautinoa ia fafagaina i fualaau oona. I le auala, o le tele o meaʻai, e aofia ai le gaʻo, o loʻo maua i mea faʻalaʻau - manua poʻo moa moa. Ae a faʻaaogaina nei mea, e tatau ona e tausisi i se faiga masani:

  • O le 1 vaega o le paʻu moa poʻo le moa fou o loʻo mimilo i le 1 lita o le vai ma faʻaauau i se nofoaga mafanafana mai le 2 i le 5 aso. A maeʻa le faʻamalosi, ona faʻafefeteina lea o le suavai i le vai i se fua faatatau o le 1:10;
  • 500 ml o mullein ua tuufaatasia ma le pakete vai ma le sipuneti o le nitrophoska ua faaopoopoina. E faʻamaʻaina le vao i le vaifofo e maua ai, e sasaa i lalo o le 500 ml o le faʻamaʻi.

Ina ia aua nei faʻafefiloi ia vaega taʻitasi e fai ai se ofu talafeagai lelei, e mafai ona e faʻaaogaina faʻamalaʻau lautele mo fualaau faisua, lea e tausia ai paleni o meaʻai.

Eseese Pink Honey e matua tali lelei i meaʻai paleni

Lafoaia ma le Tausi

Eseese le meli o le kulimi muamua o le fua muamua i lalo o le 5 - 7 leaf. O fugalaau fugalaau taitasi uma e aliali mai i le 2 pepa. A maeʻa ona tuʻuina atu se numera o palasi, ona taofi loa lea. O le mea lea, ina ia mafai ai ona faateleina le gaosiga o le tomato, e tatau ai ona fausia se vao o le 2 i le 3 togi. I le faaopoopo atu, e tatau ona nonoa le tomato i se lagolago. E tatau ona faia lenei mea ao lei oʻo le fua o fua tetele, ina ia le paʻu ai le paʻu i lalo o lo latou mamafa.

O le isi faʻatulagaga e tatau ona faʻatinoina pe a tupu aʻe lenei ituaiga o pine. O laasaga e taʻua o aʻa o loʻo tupu i laulaʻau taʻitasi. Lafoaʻi pepa ma fuga fugalaau i luga. Atonu e foliga mai o lenei mea lelei, o le tele o fua o le a totoina. Ioe, o le a tele atu fua, ae o le a, pei ona latou fai mai, o le tele o pi. O le mea lea, ia fetuunai le avega i luga o le vao ma faia lenei faiga. Laasaga e faʻamamaina e le lima, e tau lemu le laulaau mai le sinuses.

E le tatau ona faatagaina ni laasaga e tupu ai le sili atu i le 5 cm

Vaega o le tuputupu ae totogo Tomato moli i totonu o se fale kati

O le ituaiga e talafeagai mo le faʻaaogaina i totonu. E le gata i lea, e mafai ona e lūlūina fatu pe totō laau. Ae o le greenhouse e manaomia ai se tulaga faapitoa i tulaga mo le tuputupu ae o le tomato.

  • e uiga i tulaga vevela mo le faatulagaina ma le fuaina o fua ua maeʻa ona taʻua i luga. I totonu o greenhouses, e mafai ona e fatuina ma faatumauina tonu lena alalaʻau auro, lea o le a na o le faateleina o le gaosiga o fualaau aina;
  • o le suamalie o se isi mea taua. I le avea ai o se tulafono, i totonu o tulaga faʻatapulaʻaina o lenei faʻaaliga o le vai i totonu o le siosiomaga e mafai ona sili atu nai lo faʻatagaga faatagaina. Ma o lenei mea e mafua mai i le atinaʻeina o faʻamaʻi faʻaleagaina, mo se faʻataʻitaʻiga le phytophthora, e le maua ai le puipuiga lelei mai le ituaiga Pink Honey. Mo le pulea o le maualuga ma tumau i totonu o tapulaa e leai se maualuga e sili atu nai lo le 60 - 70%, e tatau ona faia le faʻaleleia.

A o lei totoina, o le eleele i totonu o le fale laufanua e saunia i le auala lava lea e tasi i totonu o le avanoa. O le totoina o fatu ma le totoina o laau e faia i le auala lava e tasi. Ae i totonu o se eleele malupuipuia, o nei galuega e mafai ona faia i sina taimi muamua.

Mo itulagi ma se malulu, o le greenhouse e na o le pau lea o le nofoaga e mafai ona e maua ai fuamato tomato

Maʻi ma meaʻai

Tomato Pink le meli e leai se puipuiga faʻapitoa e pei o ituaiga vao. O le mea lea, o lo latou soifua maloloina e masani lava ona afaina i le le usitaia o tekinolosi tau faatoʻaga poʻo tulaga le taugata.

Laʻau faʻamaʻi, maualuga maualuga, vevela maualalo - o nei faailoilo o se siosiomaga sili ona lelei mo le atinaʻeina o faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi. Ae masani lava o faafitauli e tulai mai i totonu o greenhouses. O togafitiga o se tasi lea o tulaga sili ona taua mo se seleselega lelei. O le suʻesuʻeina ma le faaeteete o fanua ma le vave gaioiga i le tulaga masalosalo o se faafitauli, o le a aloese ai mai faafitauli ogaoga.

Auala e taulimaina ai faʻamaʻi ma meaola faʻamaʻi - laulau

Maʻi ma
meaola faalafua
Faaaoga vailaʻau
i le taua faasaga i le faafitauli
Fofo faʻapitoa
Paʻu mumu
  • Agate 24;
  • Gates;
  • Quadris;
  • Ridoyl Gold;
  • Ditan.
  • Toto i se mea e fai ai meaʻai 100 g o keleka (faatasi ai ma laulaau ma

fana). Liligi le masini ma se ipu vai ma alu i le potu
vevela mo le 24 itula. Aʻo leʻi faʻaaogaina, aʻa ma
faʻaitiitia i le 10 lita o vai. Lafoaia o vao i le tau vevela, uma
2 vaiaso.

  • I le 1 lita o le maʻi faaopoopo 9 lita o le vai mafanafana ma le 20 gogo o iodine.

Faʻalelei lelei. Lafoa i le afiafi.

Brown sulu
  • Maea Sili
  • Bravo
  • Ditan Neo Tech 75.
Vai vai i vaiaso taitasi ma fofo nei, suia i latou:
  • 1 - 2% fofo faʻafoe.
  • Se teuteuga o le apa mai le ogaumu. 300 g o le pefu o loo kuka i se vaega itiiti

vai ma faʻafefe 10 lita o vai mama.
E mafai foi ona e faʻaaoga vaifofo o loʻo i luga o le ogaumu ma
kaluka.

Gau pala
  • Bordeaux vai;
  • copper sulfate;
  • Aiga;
  • Oxychom;
  • Apikaila Peak.
Vili le 80 g o le soda i le 10 l vai.
Vertex rot
  • Fitosporin;
  • HOM;
  • Brexil Ca.
  • Fafasi le palapala i lalo o le vao ma ni manoa se 2 o fafie.
  • Lafoa le laau i le vaifofo - i le 10 lita o le suavai 20 g o le soda.
Scoop
  • Faufautua a Decis;
  • Inta Vir;
  • Karate Zeon;
  • Lepidocide.
  • Liligi se kuata o le lapisi laʻau-1 luni 1 le lita

vai ma tumau 10 - 12 itula.

  • 2 cloves o le kāleni, tipi ma sasaa le 1 lita o le vai mafanafana. Le faʻamalosi

3 i le 4 aso. Aʻo leʻi totoina, faʻaalu le tasi vaega o le faʻafefete i le 5 vaega o le vai.

Faʻaauau le vevela i le timu ma le malulu o le tau

Faʻamatalaga e uiga i le tumato o le kulimi Pink honey

E manaʻomia le Garter ona o le mea e faigofie ona faʻaogaina. O le mea lautele, o le manatu o le mea aupito sili lea ona tuusao o tamato uma. Sa ou popole tele pe a na o le 3-5 o le tele o fugalaau na amata ona pala. Sa ou manatu e le o matauina tuutuuga mo fualaau aina suamalie, atonu o le a tele le vevela. E pei ona i ai, o le laau lava ia e masani ona fuaina le fua. Na ia tuua ni fusi se fa, o tamato tuai tetele: o le muamua ma le lima o se alii sili, o le mulimuli ma laʻu fusi fafine. E tasi le afa ma le afa kg e mautinoa lava e leai. Ua matua uma. Na ou nonoa foi oʻu pulumu, aua a leai o le a ou gau. E uiga foi i le miti, FF na vave faaali mai ia i latou, ae na sosolo atu i le phytosporin ma suluina ai vaega faapitoa na afaina i luga o laupepa ma se vaifofo fofo. Na ou tipiina laʻau vaivai, ae e manaʻomia pea ona vavae. E leai se fua e tasi na lafoina, na ola maloloina uma ma sa 'aina. Latou te leʻi taʻe lava.O le tofo o se vavega! Le manogi, suamalie, sugary, tino. O le taimi matua e foliga mai o le vave-vave, ae ua ou fenumiai ma le taimi, na ou tusia i luga. E uiga i fua o le gaosiga. Na tusia e le fonotaga e faapea, o le gaosia o le Malo o Moldova e le tele. I totonu o oʻu tulaga, na foliga mai e laʻititi nai lo le Mikado ma le Black Elephant, ae sili ona lelei, ae maise lava talu mai le taimi o le fugalaau ma le mamafa o fualaau aina, na mafua ai e lau tane se lamala (Na ou tuua mo le masina, ma na ia faamanino mai na masaa le faamama i le suavai, ma o le vai na faatoa le ulu atu i le fale kati). Faʻaolaina, e foliga mai, i le mea moni na lafoaia.

Marina X

//dacha.wcb.ru/index.php?showtopic=52500

Na ola laʻu meli lanu i luga o le eleele. Seʻia oʻo i le ogatotonu o Iuni, sa i lalo o le falepuipui ia Lutrasil. O le togavao sa laʻitiiti, e tusa ma le 1m le maualuga. O le taumafanafana na matua timuga. E lei manaia tele, fou. O le a ou toe taumafai i lenei tausaga.

Tamai Mamoe

//www.tomat-pomidor.com/forum/katalog-sortov/ pink-honey / page-2 /

le tausaga na muamua atu, o le meli lanu piniki e tusa ma le kilogram i le mamafa - 900 ma se mea gram. Ae o le mea ou te le fiafia ai e uiga ia te ia, e masani lava ona i ai ona tauau e le mafaamatalaina. Masalo, e tatau ona fafagaina o ia ma le paluka. Grew i totonu o le gas, na sili atu nai lo le mita le maualuga.

Galina P.

//forum.tomatdvor.ru/index.php?topic=1102.0

E uiga i le Pink Honey Ou te ioe, e le lava fua, ae e manaia. Ae sa i ai laʻu mita ma se pulou i totonu o le kiona, o lea ua alu nei i le togalaau.

AsyaLya

//www.forumhouse.ru/threads/118961/page-27

Tomato Pink le vave ona avea ma ituaiga lauiloa. A uma mea uma, e le faigata ona tupu se ituaiga, ae e tuputupu ae ma fua mai fua uma i totonu o le eleele avanoa ma i totonu o le tapuni. O le tausiga lelei o le a fesoasoani e aloese mai faʻafitauli i faʻamaʻi ma faʻalauteleina le gaosiga. Ma fua o fua o le a le gata ina mafai ai ona e fiafia i le tofo, ae faamalosia foi lou ola maloloina. E moni lava, i tamato, o le Honey Honey e tele mea aoga mo le tino.