Puleaina o pest

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le iniseti "Iskra Zolotaya"

Mai le amataga o le vaitau o le tau vevela, matou te tausia laau, fualaau faisua ma isi laau totő o loʻo matou taumafai e tupu i la matou fuafuaga. O le galuega autu a le cottager o le maua lea o se seleselega lelei ma maloloina, lea o le a fiafia i le taumafanafana ma le taumalulu. O le faigata tele i le totoina o laau o le taua lea e faasaga i meaola faalafua. O se vailaau faʻapitoa o vailaau faʻasaina o le fualaau faasaina "Lanu auro". Sei o tatou faamasani i mea o lenei mea faigaluega ma le auala e faʻaaoga ai.

Insecticide "Lanu auro": o le a lenei vailaʻau

Lanu auro o se fualaau fou lea e masani ona faʻaaogaina i le tau faasaga i faʻamaʻi iniseti. O lenei iniseti na faʻaaogaina ma le manuia i le 120 atunuu i le gaosia o meaʻai eseese. O le Golden Spark e puipuia lelei mai i le Colorado beetles ma ona aʻa ona o lona tulaga tulagaese. O le mea autu o le fualaau faasaina imidacloprid faatasi ai ma le maualuga o le 200 g / l.

E taua! O ituaiga autu o le faʻaaogaina o le iniseti faʻamalolo o le ampoules ma le suavai suamalie o le 1 ma le 5 ml, o le paʻu e 40 g gutu ma le 10 ml vai.

E le gata i lea, o Iskra Golden ua i ai se pepa sauniuni e fai ai ni laau mo laau i totonu. Vagana se iniseti o loʻo i ai se pito i luga. Ole numera o laau e faalagolago i le lautele o le ulo.

Sauniuniga o fofo galuega

O le saunia o se fofo taulimaina o le iniseti e faalagolago i le tumau ma le faʻamalosi o le vailaʻau. Mafaufau i le auala e saunia ai le fofo "Lanu auro", faapea foi ma faatonuga mo le faaaogaina.

  • Sauniuniga o le Lanu Suavai Mata mai le faʻataina o le vai

Ina ia gaosia se lalaga se tasi i se togalaau aina, e tatau ona e faʻafefe 1 ml o le vai i le 5 lita o vai. O lenei lapisi o le faʻafefiloi ua uma ona saunia ua lava mo le selau vaega. A maeʻa le togafitia o meaola faʻatoʻaga e taofi le 'ai ma mate ile tasi pe lua aso.

O le sauniuni o le "Lanu Uila" e faaaoga e puipuia ai meaola faalafua o pears, quince, cherry, cherry cherry, strawberries, vine, pepa, eggplants, beets, kapisi, kāloti, sana, sunflower, melons.

Pe a faʻapipiʻi pateta mai ituaiga palatini e pei o le Colorado potato beetle, tinabird, aphid, o se iniseti e saunia ma se faʻamoemoe o le 1 ml i le 5-10 lita o le vai. O lenei aofaiga o le iniseti o iniseti ua saunia e lava mo le 1 lalaga.

Pe a faʻaaogaina fualaau faisua i greenhouses (kukama, tamato) mai aphids, faʻamalama papaʻe, thrips saunia se fofo i le ratio o le 2 ml i le 10 lita o le vai. O le tali e lava mo le 1 le selau.

Pe a togafitia laau totō ma rosa mai i aphids ma iniseti laʻau, e tatau ona saunia se vaifofo ma se faʻamoemoe o le 5-10 ml o le vailaau o le Iskra Gold i le 10 lita o le vai. O lenei vaega o le faʻaaogaina o le Vailaau Matagofie Lafoaʻi e faʻaaogaina e faalagolago ile numera o meaola faalafua.

  • Sauniuniga o le fofo mai le paʻu

Lanu auro "i foliga o se paʻu o uiga uma ia o se sauniuniga vai. O se fagu e tusa ma le 40 g ua mamanuina e gaosia ai le 5 hectares o le togalaau aina.

Mo le gaosia o pateta mai meaola faalafua (Colorado beetle, aphid, ladybug) e tatau ona e saunia se fofo i le fua faatatau o le 8 g o le paʻu i le 5-10 lita o le vai. O lenei vaega o le iniseti o le iniseti ole gaioiga e lava mo le 100 tiketa.

A faʻaaogaina fualaau faisua i totonu o greenhouses mai le falemalama whitefly, ua saunia se iniseti mo le 40 g paʻu o le pesticide i le 10 lita o le vai. Pe a feutagaʻi ma aphids ma fuga i greenhouses, latou te saunia se paluga ma le mamafa o le 16 g o le paʻu i le 10 lita o le vai. I luga o le tasi lalagaina o laau totő i totonu o le greenhouse e faʻaaoga ai le 5-10 lita o le fofo sauni.

A fai togafitiga fugalaau ma rosa mai meaola faalafua, e tatau ona e saunia se vaifofo ma se concentration o le 40-80 g o le paʻu (faalagolago i le numera o meaola faalafua) i le 10 lita o le vai. O le 5-10 lita e faʻaalu i luga o le lalaga 1. I le faʻatatauga tutusa, o le "Golden Spark" e mafai foi ona faʻaaogaina mo totonu o laau.

Pe a togafitia aʻau o le apple mai aphids ma apu aisa, ua saunia se iniseti - 40 g o le paʻu i le 10 lita o le vai. I luga o le tasi laau e faʻaaoga ai le 2-5 lita o le fofo faʻafoe.

O le sauniuniga o le "Lanu Lanu" e mafai foi ona faʻaaogaina e faʻafefe ai meaola o meaola o le fale: aspidistra, gloxinia, sweetie, croton, fern, yucca, scinapsus, zygocactus, palm palm, juniper.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

O le vailaau "Iskra Gold" o loʻo i ai le lautele o le faʻamatalaga e faasaga i faʻamaʻi pipisi o ituaiga eseese. O lenei vailaau e tineia ai manu faalafua e faaleagaina ai meaola faalafua i laau toto, fugalaau, fualaau faisua. O le fualaau faasaina e afaina i le laʻau ma ulu atu i totonu o le eletise o le laau. Ona o le vave faʻaleleia i totonu o le laʻau, e le faʻamamaina le vailaau faʻasaina mai luga o le laau ma le vai i le taimi o le faʻasusu poʻo le maeʻa foi, ma e faʻamautinoa ai le tumau umi o aʻafiaga i faʻamaʻi.

O lenei iniseti o loʻo faʻamalosia lelei le tuliesea o le potato potato potato Colorado, o le siva o le falala potato Colorado, aleurodids, aphids ma thrips. Inisua oti mo le 1-2 aso. O le iniseti e galue malosi i le vevela o le tau, lea e sili ona lelei mo nofoaga i saute.

E te iloa? O lenei iniseti e mafai ona faʻaaogaina i totonu o potu pe a faʻaaogaina mea totino i totonu, pei o le taimi e faʻaaogaina saʻo e le o se mea e afaina i tagata ma manu.

Vaitaimi o le puipuiga

O le Golden Spark e umi sona puipuiga. A uma ona sosolo le laau, o le a faʻapipiʻi le vailaʻau i luga o laupepa pito i luga o le laʻau ma tufaina i le vaega atoa o le laau i luga o le eleele. Ona o lenei faleoloa o le fualaau faasaina, e le fufuluina i le timu poo le faasusu.

"Lanu Lanu" o loʻo i totonu o le laau mo le silia ma le 25 aso, e tusa lava po o le a le metotia o le talosaga. O le mea lea, o le iniseti e puipuia ai ni paʻai fou na tutupu pe a uma togafitiga o le laau, ma puipuia foi mai isi meaola faalafua lea e mafai ona lele mai i tuaoi tuaoi.

Teuina ma mea matautia

"Lanu auro" - o se fualaau faasaina e aveesea ai le faʻaleagaina o tagata pe a faʻaaoga e tusa ai ma faatonuga. Ma e le o se mea e afaina i manu mafanafana toto, manulele ma iʻa, iniseti aoga ma vailaau. A manaʻomia ona fai se laʻei, faʻamafaʻi ma totigilima pe a fai e gaosia le togavao. E faasaina le 'ai, inu, ma le ulaula i le taimi o le pulupulu. A maeʻa le togafitiga o laau, e tatau ona fufuluina lima ma faʻafesoʻotaʻi lelei ma fasimoli ma fufulu lou gutu.

E te iloa? O lenei sauniuniga e iai le vasega lona tolu e lamatia ai tagata (o le vasega lenei o mea matautia matautia, o le maualuga faatagaina o le iniseti i le ea e 10 mg i le 1 mita kupita), ma o le vasega lamatia mo bees o le muamua (o nei mea o vailaau e sili ona matautia mo bees. i le vaveao, po o le leva o le afiafi. O le tuaoi tuaoi mo le puipuia o pi o le 4-5 km).

E fautuaina e teuina le vailaau e tineia ai le vailaau i le vevela mai le +30 i le -10 ° C i se potu malogo ma le pogisa, ese mai meaʻai ma vailaau, mai le mafai ona aapa atu tamaiti ma meaola.

O le mea lea, o le lanu o le auro o le a fesoasoani e faʻasaʻo faʻamaʻi ma faʻafefe ai meaola faʻamaʻi ma puipuia au fua, ao tumau pea le saogalemu i tagata. I le mulimuli ai i nei fautuaga, tausi le dacha e faigofie ma faigofie.