Laʻau

Filifilia o Cherries mo Rusia Tutotonu: O Se Vaaiga Vaʻaia o Vaefaʻatasi talafeagai

I totonu o Rusia Tutotonu, o ituaiga eseese o cherries ua leva ona faʻaleleia. O nei vave ma tuai, tetele-fua ma e le o se mea lelei, suamalie ma e le o le tele, umi ma uumi. O nei mea e aofia ai le peleni masani, faʻapea foi ma le steppe, ma lagona. E tatau i le fai togalaau amata ona faamasani ia te ia lava ma foliga o ituaiga uma e talafeagai mo le ola i lenei eria ina ia faia ai le filifiliga saʻo.

O ituaiga sili ona lelei o cherries mo Rusia Tutotonu

E tolu ituaiga o cherries ua faamaonia mo le galueaina i Rusia o loo faailoaina i le Setete Setete. E lagona le peleni, cherry masani ma pasite pelepe. O loʻo i ai foi se peletini teuteu ma le saafi Sakhalin, ae talu ai ona e le o ni tamaoaiga, o le a le mafaufauina iinei.

O le tele o ituaiga o lagona ma pasene cherii e le lelei ma le malulu, o le mea lea ua faatagaina ai i latou mo le galueaina i itu uma, e aofia ai i le ogatotonu. Eseesega o cherries masani e masani ona faʻafefiloi ma e mafai ona ola naʻo totonu o le itu i saute, ae o loʻo i ai foi ma le malulu.

O mea e faʻaleleia ai le tagata lava ia ma le tagata lava ia

E masani lava, mo le fuaina lelei, o cherries e tatau ona faʻalatalata i isi ituaiga o cherries poʻo cherries mo le faʻafefeteina. Ae o loo i ai ituaiga o mea e taʻua o le tagata lava ia (po o ia lava-pollinated) o loʻo i ai uma fugalaau fafine ma tama, ona o le faʻalagolago i tua o tuaoi ua faʻaititia. O nisi ei ai fugalaau i se faiga lea e mafai ai ona fai le palakalafa i totonu o se laʻau e leʻi tatalaina. O lenei meatotino e mafai ai ona e maua se fualaau e tusa lava pe oʻo i tulaga leaga - malosi malosi, maualalo le gaioiga poʻo le toesea o pi ma isi iniseti, tuaoi mo le palotaina.

I le faauigaga, o ituaiga meaola e aofia ai mea e 40% (pe sili atu) ovaries o le numera atoa o fugalaau e faia tutoatasi. I se vaega o le tagata lava ia, o lenei faailoga e 20%.

Ae i soo se tulaga, pe afai e mafai, ia fautuaina e toto laau e palota i autafa o cherries, lea o le a matua faateleina ai le numera o ovaries, ma o se taunuuga, o le fua.

Pe a filifilia se ituaiga mo le totoina, e tatau foi ona e manatuaina o ituaiga meaola e sili ona lelei e masani lava ona ono aafia i faamaʻi fungal. O le mea moni, e tatau ona e tuʻuina atu se mea e te fiafia i ai laau e puipuia pe faʻafefeteina faʻafitauli i faʻamaʻi.

Amorel Pink

O le eseesega e matua tele, ua lisiina i totonu o le Setete Setete talu mai le 1947. E mafai ona e faʻamoemoe le seleselega muamua mai se laʻitiiti laʻitiiti 4 tausaga talu ona totoina.

Cherry Amorel Pink e amata ona fua mai i le 5 tausaga talu ona totoina

O lenei vāʻau o se laulau laʻititi laʻititi. O le seleselega, faʻalagolago i tulaga tuputupu aʻe, e mai le 4 i le 15 kilokalama.

Talavou

O se ituaiga lauiloa o cherries i le maualuga o le lamala ma le malulu.

Autalavou fiafia i le seleselega mo le 15-20 tausaga, pe afai latou te mauaina le tausiga talafeagai. E i ai ona tele o laʻau o lanu lanu.

Cherry Youth e mafai ona seleseleina mo le 15-20 tausaga

Volochaevka

O le ituaiga na faʻalauiloa mai i le Setete Setete i le 1997. O le laau tele-siʻitia e lelei le faʻafefe o le kiona, ae i le vevela i lalo ifo -30 ° C ua gase ai fatugaʻo. O le mea lea, i matagi malulu, e fautuaina e faʻaaoga le ulaula po o pulufana e laveaʻi ai vine.

O fua o le ituaiga e oʻo atu i le 70 kg / ha. O fua o le cherry e lanu mumu.

Cherry Volochaevka ei ai fua lelei

Vailaʻau o cherry mo le Midland

O ituaiga anufe o cherry e iloga ona o le leai o le ogalaau autu (aʻa), nai lo le tele o lala tutusa e ola mai le aʻa. E masani lava ona i ai sina laʻititi, e seasea oʻo i le 3 mita, ma e masani lava 1.5-2.5 m.

I le avea ai o se tulafono, o ituaiga vao o lagona ma steppe cherries o vao. E pei ona uma ona maitauina, o nei ituaiga o meaola e tetee atu i le malulu ma tufatufaina i totonu o Rusia.

Matagofie

O lenei mea ua faapelepeleina. Na maua le matagofie i Sasaʻe Mamao ma ulufale atu i le Setete Setete i le 1999. O ia lava e faʻaleleia, o le mea lea o le a manaomia ai elemene e maua ai gaosi lelei. O le laau e sili ona lelei e faʻamalosi i laulaʻau lanu meamata. E i ai mea lelei teuteu.

O pusi na amataina i le faaiuga o Iulai. Seleselega maualuga, e oo atu i le 11 kilokalama mai le vao. O fua e le mafai ona feaveaʻi.

O vine o lagona faapelepele O le matagofie e le mafai ona feaveaiina

O le Cherry e puipuia i le coccomycosis, ma e mafai ona aʻafia le suavai ile moniliosis.

Fiafia

O le fiafia o se lagona faapelepele o le filifiliga i Sisifo Mamao. O ia lava e le lelei tele, ma le malulu. Fuga ma fua mai i fua taʻitasi ma taʻamilosaga.

O fua o le laau e totogo i le ogatotonu o Mei, o le a fua mai vine i le taimi e tasi, i le ogatotonu o Iulai.

O fua o Felt Cherry o le Fetuʻaiga o le fugalaau ua tupu i le ogatotonu o Iulai

O le fua faatatau masani e 10 kilokalama i le vao.

Flora

O Flora o se ituaiga fou o le pase cherce, lea na maua mai i le Urals ma ulufale ai i le Setete Setete i le 2011.

E i ai mea lelei uma o ona ituaiga, lea na sau ia i matou mai Amerika i Matu, ma ua salalau solo i togalaau o Siberia ma Rusia atoa. O le ituaiga o steppe cherries e taʻua foi o le oneone ma le microcherry.

Steppe Flora Cherry e laʻititi laʻititi

Aʻoga aoga:

  • faʻamafanafanaina;
  • afaina o le lamala;
  • loto fuatiaifo;
  • lē faʻaleagaina;
  • le faʻasalaga i eleele;
  • amataga;
  • gaosia le 82 kilokalama / ha;
  • maualuga le tetee atu i faamaʻi.

A maeʻa, o fua o le cherra Flora e mafai, e aunoa ma le lelei o le gau, faʻalagolago i lālā mo se taimi umi e aunoa ma le malepelepe.

Eseese ma eseese ituaiga

O ituaiga eseese o cherries e lauiloa i soo se mea, e aofia ai i Rusia Tutotonu. O lenei mea e mafua mai i le pepa faʻatulagaina o laau totō, faigofie o le tausiga ma le seleseleina. E toetoe lava o ituaiga uma o lagona ma pasite cheru e laʻititi ma maualuga ma talafeagai lenei vaega. Ae tusa lava pe i ai sui o le augatupe masani, o loʻo iai foʻi uso.

Anthracite

Anthracite o se ituaiga o peleti masani e maualalo tele, lea na maua mai i le itu o Oryol ma ulufale ai i le Setete Setete i le 2006.

E iai le maualuga o le aisa, o le faapalepale lelei o le lamala. Faʻaauau le tutoʻatasi. E amata ona fua mai i le 4th-5th tausaga.

E fuga i le ogatotonu o Mei, e mafai ona faʻamoemoeina le seleselega ia Iulai 10-15. O fualaʻau o le Anthracite e fiafia i ai, o loʻo i ai se lanu moana, lanu uliuli.

O le seleselega Anthracite Cherry Ripens ia Iulai

Christina

O le seleselega a Cherry Christina e tutusa lelei ma le tele o vao - mai le 2.9 i le 4.5 kilokalama, lea e aoina i le faaiuga o Iulai. O lanu lanumumu mumu e manaia, suamalie ma le manaia.

O Christina cherries ei ai fua lelei

Tamaris

Eseesega Tamaʻitaʻi ua faateleina le faigata o le taumalulu ma le tetee i coccomycosis. Faʻaaloalo.

Purple Tamaris Cherry

Seleseleina Tamaʻitaʻi tuʻuina atu i luga atu (65-80 kg / ha). Cherry o lanu violē tele.

Early Cherries

I le avea ai o se tulafono, o le mea muamua na tupu ai le cherry, o le sili atu foi ona o lona malosi. O se tasi o ituaiga meaʻai e sili ona lelei mo le Midland e mafai ona mafaufau i ai.

Shpanka Bryansk

Spanka Bryansk o se tasi o kulupu faamanuiaina o cherries ma cherries. Ua faateleina le tetee atu i le kiona, faamai ma meaola faalafua. Faʻaaloalo.

O Spanka Bryansk o se fatu o cherries

Pepe

O le Pepe pepe o se ituaiga o kerupi ma cherries.

Faʻapitoa:

  • mea faigata o le taumalulu;
  • afaina o le lamala;
  • vave seleselega (faaiuga o Iuni);
  • uluaʻi matua - amata ona fua i le tolu tausaga talu ona totoina;
  • se fua o fualaau suamalie mumu lanu mumu i tausaga uma;
  • gaosiga o le 15-20 kilokalama;
  • tetee i coccomycosis.

O le le lelei o le ituaiga:

  • ia lava e le lelei;
  • le faigofie i moniliosis;
  • le lelei o le faapipiiina o vine i le afu, ona o le malosi o le matagi e mafai ona lafoina ai fualaau aina uma i le eleele.

Berries of a cherry Pepa lanu mumu, susulu

Sweet cherries

O Berries o cherries o loʻo i ai le maualuga o le suka, e pei o se tulafono, i totonu o paʻi pele-cherry (o mea e taʻua o le dykes). O se taʻiala ma le manaia le taʻiala, e toʻatele faifaʻatasi i le salafa o le lalolagi o loʻo galulue i ai. Faʻaauau matai na maua i le vaʻalele Soviet.

Zhivitsa

O le ituaiga Zhivitsa o le filifilia o Belarusian, na ulufale atu i le Setete Setete i le 2002 i le itulagi Tutotonu o Belarus, ae ua manuia nei i le atunuu atoa, Iukureini ma le ogatotonu o Rusia.

Cherry winter-hardy, faʻasaʻo i faʻamaʻi masani o le aganuu. O fua muamua e aumai i le lona fa tausaga talu ona totoina.

O Berries o le Belarusian ituaiga eseese o le pele o Zhivitsa ei ai se tofo matagofie, lelei

Gaosi oloa 10-14 t / ha ma le totoina o le 5x3 m.

Selati teine

Shokoladnitsa o se ituaiga lauiloa tele mo Rusia Tutotonu, ua i ai i le Setete Setete talu mai le 1996.

E fuga i le ogatotonu o Me, e mafai ona e fiafia i fua i le ogatotonu o Iulai.

Cherry berries O le kulimi faila koko, toetoe lava o le uliuli

Cherry e aumaia le taʻi taʻitasi i le 77 kilokalama / ha o vine matagofie, suamalie. E laʻititi la latou lapopoa, toetoe lava uliuli i le lanu.

Fua eseese tetele

I totonu o Rusia Tutotonu, e le tele le tele o ituaiga o cherries.

I le manatuaina o Yenikeyev

O le tele o manatuaga o Yenikeyev e faʻavaomalo, vave, faʻalelei. E lelei tele le taumalulu taumalulu.

Yeniseev Memory Cherry ei ai fua lelei

O le gaosiga o oloa e 8-10 kg i le laau, pe tusa ma le 46 kilokalama / ha.

Crane

O le ituaiga Zhuravka na lisiina i le Setete Setete i le 2001 i le Itulagi Tutotonu.

O le seleselega o cherry e 37-46 c / ha.

Cherry productivity Zhuravka - sili atu i le 30 kilokalama / ha

Laulau: Faʻataʻitaʻiga faʻatusatusaga o ituaiga faʻameaʻai o loʻo taua i le tusiga

VasegaTulaga o tulagaTaimi faʻatouluFaamatalaga faʻatau BerryFaʻafitauli faʻamaʻi
Amorel pinikiO le laau e oʻo i le 2.5-3 m. O le pale e seasea lava, faʻaauau, ma faʻapipiʻi e pei o tausaga.I le vave lavaO vine e mama moli e tusa ma le 4 g. O le pulupulu e vaivai, moli ma sogasolo. E leai se lanu o le sua.Coccomycosis medium
TalavouLaʻau e maualalo le ola o vao vao, o le pale e felafoaʻi solo, paʻu, faʻafefeteinaOgatotonuO vine e lapopoʻa (4-5 g), manu, pogisa eleelea, manaia manaiaCoccomycosis medium
VolochaevkaLaʻau laʻitiiti ma le pale paleni o le eletise masaniTeleO vine e laiti (2.7 g), lanumumu lanumumu, malie, leleiLe maualuga o le koko
MatagofieO se pupuvao (1.6 m) e iai ni vaʻa saʻo. Crohn e mafiafia, lauteleTeleO lapisi e tetele (3-3.5 g), lanu piniki i lanu, ma lauulu pupuu, mea manaia, ma se ponaivi e le mavavaeeseina.E lelei Coccomycosis
FiafiaO le pale o le pale e oo i le 1.5 mita le maualuga e faia i luga saʻo, o vaimama mafiafia o lanu enaenaTeleO vine e susulu mumu, susulu ma lauulu pupuu, ma se lelei, suamalie ma le manaia. Pauna - 3.2 g Afai oi ai le tele o vine, latou te laitiLelei
FloraO se togavao o le tuputupu aʻe o le ola (1.8-2 m), faʻaleleia, i lalo o le mamafa o le seleselega, o lala e mafai ona punouTeleO vine e lanu uliuli, tele (4 g), ma se maa e faigofie ona taofia, o le tofo e manaia, tartLelei
AnthraciteUa tupu aʻe le laau, ua salalau le pale ma e seasea oʻo i le lua mita le maualuga.TeleOle maualuga ole lanu uliuli ma le mumu e oʻo ile 4-5 gLelei
ChristinaO le tele o ituaiga o siaki pase e oʻo i le 80 cm le maualugaOgatotonuMoli lanumumu, fualaʻau felafolafoaʻi - 4.5 g. O le tofo e suamalie ma manaia, matagofieE le teteʻe i coccomycosis
TamarisTele ituaiga o meaʻai masani. O le maualuga masani o le 1.7-2m. O le salalau o le pale ei ai lona foliga foliga eseOgatotonuO le lapisi e telē (3.8-4.8 g), lanu violē ma lanu ma togitogiga felanulanuaʻi. O le tofo e suamalie ma malieE lelei Coccomycosis
Shpanka BryanskLaʻau laʻitiiti, faʻatasi ai ma se pale maualuga, palepuleTuaiOle lapisi e le tele (i le 4 g), ae lelei ma lelei-teuina, fuamula mumu mūmū, mea suamalie, mea manaia lanu-mumu, vai pinikiFaateleina
PepeO le laau o loʻo faʻamamafa (e oo atu i le 2.5 m), e mafai ona tupu faʻatasi ma se laʻau faʻasalalau pe tuʻu se tasi ogalaau ma ola e pei o se laauTuaiO vine e lapopoʻa (5-6 g), mumu mumu, suamalie ma suamalieE lelei Coccomycosis
ZhivitsaO se laau e iai se pale e seasea tupu, e oo i le 3 mita le maualuga, ma laau totolaTuaiO vine e suamalie, lelei le tofo. O le lapoʻa o le avefeʻau (3.8 g), e faigofie lava ona vavae ese le ponaivi. Lanu mumu lanu mumuMaualuga
Selati teineO le laau e faʻatusatusa, ma o le pale e foliga tutusa ma le pyramid i luga, e oʻo i le 2.5 mita le maualugaTeleO vine e toetoe lava a uliuli, o le laʻau tele (3 g), faʻatasi ai ma le paʻu, ma le pulupulu. O le tofo o se mea sili ona lelei, o le suka e oʻo ile 12.4%Mo le mea e faamalieina ai coccomycosis
I le manatuaina o YenikeyevO le laau e tele-lapopoa, mafiafia le vavao, faʻatasi ai ma vaʻa faʻapipiʻiTuaiBerries e oʻo atu i le maualuga o le 5 g. O le lanu o vine ma pulupulu e mūmū mūmū, o le tofo e manaia, suamalie, ma le suamalie. Sugar e oʻo i le 10%Coccomycosis medium
CraneO se laau vaivai e tupu aʻe ma se pale paleni, lau-paleni, e vaʻavaʻa, saʻo totoga o le lanu oliveLateO vine e lapoa, i le ave le 5.2 g, ausia le maualuga o le 7.2 g. O le tofo e suamalie ma malieCoccomycosis ma le maualuga o moniliosis

Faʻatalanoaina e le Faatoaga

Tuputupu Ailati Sukalati. E ese le lelei o le ituaiga. O vine e laʻititi, ae toetoe lava a le mafai ona filifilia. O nei pepe pepe uma, susulu, ia 'ai mai lea tausaga i lea tausaga. E leai se mea e fesoasoani ai. Ma i le tausiga e masani ona faigofie, o le a ou fai atu foi e te le manaʻomia ona e tausia.

Tina

//fermerss.ru/2017/12/22/korolevskij-sort-vishni-shokoladnitsa/#i-4

E tele ituaiga eseese, ou te masani lelei i ituaiga eseese e pei o Molodezhnaya, ou te manatu o le mea lenei e te manaʻo ai mai cherries. O le eseesega e matua fua tele ma e faʻaleleia. O le kulimi e vave ona tuai ma i le taimi lava e tasi e lelei le puipuia i le malulu. Fualaau aina e lapoa tele, lapotopoto, maromu. O le pulupulu mo cherries e matua suamalie ma se manaia lelei. Na ou matauina foi o fua e tautau mo se taimi umi lava i luga o se laau.

dart777

//chudo-ogorod.ru/forum/viewtopic.php?f=47&t=320

O Spanka o se ituaiga sili ona pele. O le mea moni, e le pei o le paʻu o le tele o ituaiga o cherries, ma ua "susulu" i le la. Ae e ui lava i lea, tatou te fiafia e 'ai ma faʻasaoina, ma tapuni ia compotes.

Slavuta_m

//chudo-ogorod.ru/forum/viewtopic.php?t=1713

Eseesega ma ituaiga o cherries ua ola aʻe i Rusia Tutotonu, faafetai i taumafaiga a le au faifaatoʻaga, ua latalata i le lelei i ituaiga eseese o le la, itu i saute. O le mea moni, e le tele naua ma suamalie, ae masani o le eseesega ua le toe lagonaina. O le mea taua, o nei fualaau manaia matagofie, e mafai ona i luga o lau laulau mo soʻo se tasi e le o se taumafaiga tele i la latou fagaina.