Laʻau

Filifilia o se pamu vai mo le pamuina o le vai: o fea mea faigaluega e sili atu ona lelei le faʻatau?

O i latou o fale o le taumafanafana e masani lava ona feagai ma le faʻafitauli o le pamaina o vai palapala. Le faʻamamaina le vaieli o le oneone ma le omea poʻo le aveeseina o vai palapala mai se vaʻai teuteu - o pamu mo le pamuina o vai e mafai ona fesoasoani i nisi o nei faafitauli. O le i ai o ia faʻaputu i luga o le faatoaga e taua tele pe a lolovaia fale maualuluga, pe paʻu le kiona i le tautotogo. E le pei o vaalele lelei ma suavai, o pamu mo le pamuina o vai e mafai ona pasia ai ni maa laʻititi, vaega mausali ma fiva, o le mafuaʻaga latou te avea ai ma fesoasoani taua i le faʻatinoga o se fale vevela.

Faʻafanua i luga o le lalolagi

Laititi o vateatea ua mamanuina e galue ai ma sina vai pisia eleelea. E mafai ona latou pasia ni vaega mamafa e le silia le 1 cm le maualuga.

E fuafua i le auala e faʻaaogaina ai le vai, e vaevaeina ai pamu vai uma i ni vaega se lua: o le eleele ma le mea e gaosia

O le aoga tele o ia pamu e faigofie i le faʻapipiʻi ma le faigofie o le faʻaaogaina. O le avanoa e le mafaafitiaina o pamu o le eleele o le gafatia lea e gaoioi ai i latou i le nofoaga, faamama le potu i tulaga o le leaga o le tau. E faigofie tele, aua o le iunite lautele e mafai ona faʻaaogaina mo manaoga eseese. O le amataina o le pamu, ua lava lea e tuʻu ai i luga o se faʻavae laugatasi, faʻaititia le pito i lalo o le suction sosolo i totonu o le vai, ona faʻafesoʻotaʻi lea o le masini i le lima. O isi vaega laiti e tapunia pe a oʻo i luga o le pasi, e iai foi puipuiga mai le eletise eletise ma o lea e le manaʻomia ai se tausiga faaopoopo. O le loloto o le loloto o iunite o loʻo faʻatapulaʻaina: o le tele o faʻataʻitaʻiga e mafai ona taʻavale e aunoa ma le mamafa i le loloto e tusa ma le lima mita.

I le faagasologa o le galulue faatasi ma se tuufaatasiga, na o le paipa o le faletalimalo e faatofuina i le pito i lalo o le faatanoa. O le masini lava ia e le mamao ese mai le pa, faʻapipiʻiina i luga o se fola mafolafola.

O le tele o ituaiga o pamu vai mo le suaina o le vai e le eseese i malosiaga malolosi: e sili atu ona faʻatau mo le tele o talosaga. O sea ituaiga o le a mafai ona taulimaina ma le manuia le fausiaina o vai mai le fogafale eleele ma fafaga le togalaau, e le silia ma le tasi i le vaiaso. Ae o le faaaogaina i aso taitasi, e vave lava ona le mafai.

I luga o le faʻatau, e mafai ona e mauaina ni vaega o loʻo i luga o le paʻu ma mea palasitisi Omea, e ui ina latou susu i le taimi o le taotoga, e le fefefe i le teʻi ma maua ai se olaga uumi. E sili atu le taugofie ma faʻafaigofie le laʻau eletise, ae e le lava le malosi.

Tip. Ina ia faʻaitiitia le maualuga o le "vevela" o le pamu i le pamuina o le vai, e tatau ona e tuʻuina i luga o se fala uamea, lea o le a taofia ai le vibration.

Talu ai ona tuʻuina le iunite i luga o le auala i le faagasologa o le faʻaaogaina o le pumping, pamuina le vai i le vevela i lalo o le zero, o loʻo i ai se faʻalavelave o le faiga o le faʻaaogaina. O le mea lea, i le tau malulu, e sili ona lelei le tuʻuina atu o le pamu i luga o le fale pe faʻapipiʻi lelei.

Pamu pupuʻu malosi

E le pei o pamu o loʻo i luga, o loʻo i ai i le vaega e sili atu le malosi, lea e faʻalauteleina ai le lautele o la latou talosaga.

E mafai ona faʻapipiʻi pamu faʻapipiʻi e le gata i vaieli ma vaieli e faia e le tagata, ae faʻapea foʻi i vai vavalalata

O masini eletise e mafai ona pamu mai vai mama, e aofia ai vaega tetele ma le lapoa ile 1 i le 5 cm. O masini ua faʻapipiʻiina i le tele o potu faigaluega e faʻafefe ai vai, faʻatasi ai ma siama lapisi, e faʻamaʻaina saoloto i fafo e aunoa ma le pisaina o le tino lava ia.

E faʻalagolago i le faʻatinoga ma le mana o le masini, e iloagofie ai pamu fale ma pamu. Mo le faʻaaogaina o le fale, o pamu fale mo le faʻamamaina o vai e talafeagai. O ia faʻalapotopotoga, o le suamalie ma le palapala o se faatanoa, o le a maua ai moega togalaau faʻatasi ma nisi faʻalaiga masani.

E mafai ona manaʻomia se nofoaga e pamu ai i luga o le saite. O lenei tusiga o le a fesoasoani ia te oe e filifili ai: //diz-cafe.com/tech/gidrofor-dlya-chastnogo-doma.html

Faigaluega mo vai eleelea tele

Afai e te manaʻo e faʻatau se pamu vai faʻavaomalo o le a taulimaina ma le manuia vai inu suavai ma palapala eleʻele, e aoga le tuʻuina atu o mea e fiafia i ai pamu fela. O lo latou faamoemoega autu o le fufuluina lea o vai e afaina, lea e aofia ai otaota mama ma le umi o le fiber.

Pumps pumps e mafai ona tietie i totonu o le vai faatasi ai ma le aofia ai o meaola, o lona telē e oʻo atu i le 10 inisi le lautele

O se uiga iloga o nei iunite mai le faatofu o le i ai o se tagata e faʻaaogaina meaʻai, lea e mafai muamua ona vili elemene elemene i vaega laiti ma na ona auina atu loa i latou i le faiga mo le faʻaleleia o le pamu.

I le gaosiga o pamu fela, ua faʻaaogaina le malosi o mea e faʻaaogaina lea e tele ai le tetee atu i siosiomaga faʻamalosi, e le fefefe i gaioiga o le vevela. O le soifuaga o ia ituaiga iunite e silia ma le 10 tausaga.

E mafai ona faia ni masini e faʻaaoga ai le vai ma ou lava lima: //diz-cafe.com/tech/samodelnyj-nasos-dlya-vody.html

Taiala mo le filifilia o se faʻataʻitaʻiga faapitoa

Pe a filifilia se pamu tetele, o le mea autu e le o le leiloa, ma o lea e tatau ai ona e mafaufau i ni numera autu:

  • Aotelega o le pamu. A filifilia se pamu, e tatau ona e fausia i luga oa galuega o le a faia. Fuafuaga e faʻaaoga le iunite pe a talafeagai mo le faʻamamaina o potu poʻo le fafagaina o le togalaau mai se vaituloto vavalalata, ua lava lea e faʻatau ai se pamu ma se gafatia e 120 lita i le minute. Afai e te fuafua e faʻapipiʻi le pamu i se alavai vaʻaia, e sili atu ona lelei le faʻatau o se iunite e sili atu le malosi. O le tau o le pamu e faʻalagolago lava i le mamafa - o le malosi e tuleia ai le vai i se maualuga, ma le gaosiga - o le aofaiga o le vai pamu i le minute e tasi.
  • Le nofoaga o le valve suction. O iunite o loʻo i ai le masini faʻaogaina i le vaega pito i lalo o le fale e mafai vave ona toetoe lava toe pamu uma le vai mai le fale i lalo poʻo le tane. Ae o le faapipiiina o se faaputuga i le pito i lalo o se faatanoa, e tatau ona saunia se tasi mo le mea moni e faapea i le faagasologa o le pamu, faatasi ai ma le vai, o le a maua ai se aofaiga tele o suauu palapala. O le mea lea, mo nei faʻamoemoega, e sili atu le filifilia o faʻataʻitaʻiga ma le tuʻuina atu o se masini suʻe i le pito i luga o le fale, pe faʻapipiʻi masini i luga o se tulaga faapitoa.
  • Tata le tapuni. O le i ai o se vaʻalele e tali atu i suiga i le vai ma tuʻuina atu le poloaiga e tape le afi, faʻamalosia tele le galuega ma le iunite. O le masini otometi e puipuia ai le vevelaina o le afi pe afai, a uma ona tapuni uma vai, o le a tafe le pamu. O le faʻaaluina o sina mea itiiti i luga o se pamu ua faʻapipiʻiina i se masini masini, e le tatau ona faʻaalu le taimi e latalata i se masini galue, faʻatali mo le maeʻa o le gaioiga.

Talu ai o le pamu mo le suaina o le vai o le a sili ona galue i totonu o se siosiomaga faʻamalosi, pe a filifilia se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e gauai atu i mea o le gaosiga o le fale ma vaega autu. O le teteʻe sili atu i fafo atu o aʻafiaga o loʻo lafoina ai le uʻamea, le mafiafia poʻo le palasitika. E tatau ona taulai totoa i le pito i luga o le maliega o mea e le mama ma mea malulu, lea o le a faʻaogaina ai le iunite e aunoa ma le toilalo.

O le lelei o le faʻataʻituina o meaʻai e fuafua i le mamanu o le mea e oso ai: o nisi faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻiina i pito vavae, ao isi ua faʻapipiʻiina i ni naifi faapitoa

E matua faigofie lava pe afai o le faʻataʻitaʻiga e saunia mo le faʻamamaina o le tagata lava ia, lea e faʻalauteleina ai le ola o le pamu.

O isi isi taʻiala e faʻaaogaina i masini fuafuaina mo le faʻavaivai: //diz-cafe.com/tech/nasos-dlya-poliva-ogoroda.html

Faatasi ai ma tagata gaosiga mai fafo o pamu i totonu o aiga o le sili ona lauiloa o: Grundfos, Nocchi, Pedrollo. O mea taua o latou iunite e faigofie ona faʻaaogaina, laʻititi laʻititi, ma sili atu ona taua mo tupe.