Laʻau

Faʻamalamalama auala i totonu o le atunuʻu: tulafono faʻapitoa a le faʻapotopotoga + filifiliga o mea faʻapitoa

O le vevela e tafe le tagata taʻitoʻatasi o le togalaau, faʻaogaina le leai o se ola, ma le feoai solo e le saogalemu. Malamalama lelei le faʻamalamalamaina o auala i totonu o le maota o le atunuʻu ua mamanuina e toe faafoi mai ai le matagofie o nofoaga lata ane, ma i le taimi lava e tasi o se lagona o le mafanafana, saogalemu. E le gata i lea, o le po o se nofoaga masani e mafai ona matua ese lava: mea lilo, ae le itiiti ifo le faatosina mai lenei mea.

O mataupu faavae lautele o le faʻamalama teuteu

Pe a faatulagaina le malamalama o le laufanua, e taua le taialaina e mataupu faavae nei:

  • Mo le taamilosaga taʻitasi o taʻavale, e tatau ona e filifilia mea uma e mafai ona faʻaaogaina i tulaga eseese o le tau mo le silia ma le tasi le tausaga. O le tausia o lea mea e le tatau ona fatuina ai ni faafitauli faapitoa.
  • O le susuluina o ala e aunoa ma le amanaia o paleni malamalama e mafai ona mafua ai le le mautonu. Faʻumu i le malamalama tauaso, latou te le maua le avanoa e faamemelo ai i le matagofie o le mamanu o le laau, vaituloto poʻo le gazebo.
  • Aʻo savali i le togavao i le po, e lagona e le tagata le toʻa tele pe afai e alu i le itu mai se nofoaga pogisa i se malamalama, o lona uiga e foliga mai e sili atu le pupula o le fale nai lo isi mea.
  • O le mafanafana o le mafaufau i le po e maua ai le malamalama o tuaoi o le 'upega tafaʻilagi.

Pe a fuafuaina le faʻamalamalamaina o le faʻamalamalamaga o se nofo i le taumafanafana, e taua le aua nei faʻaaogaina, ona o le tele o le malamalama e mafai ona faʻaumatia ai le maualuga o le togalaau i le po - o lona mealilo. O le auala pito sili ona faigofie e tuu ai lamepa o le ituaiga e tasi i luga o auala togalaau. O lenei mea o le a fatuina ai le ata vaaia o le togalaau i le po.

E mafai ona e aoao atili e uiga i le auala e filifili ai le moli saʻo mo le togalaau mai meafaitino: //diz-cafe.com/dekor/obzor-svetilnikov-dlya-sada.html

Malamalama faʻalagona lagona lelei o le ala - o malamalama o le malamalama e lava, ae aua le faʻafefe i mata

O fea le mea e faʻaoga ai?

O le filifilia o le punavai e faalagolago i le manava o le malamalama, weather ma taimi o le taimi o le a faʻaaogaina ai le moli, ma le lanu lanu o lona faʻaogaina (muted, natura poʻo le susulu). Faʻavasegaga o mea faʻapipiʻi e tusa ai ma le taʻiala o le gaioiga:

  • Pulu faʻatele. O le faʻamalamalamaga o se mea na maua e na o le 15lm / W, ma o le a na o le afe itula le umi.
  • O lamepa halogene faigaluega faalua pe a oʻo i le tele o moli e maua ai se eseesega itiiti i le gaosia o le malamalama.
  • Lulu felafolafoaʻi. Malamalama malamalama - 100lm / W. Tautua auauna atu - 12 afe itula. O nei lamepa e faia ai le malamalama e latalata i le natura, ae e vevela tele, o lea e le mafai ona tuu i tafatafa o laau.
  • Fluorescent tubes manaʻomia le faʻamautinoa fale. O laumei lapopoa e iai na moli e faigata ona faʻaogaina, ma i le vevela i lalo ifo o le 5 ° C e masani lava ona toilalo. O nei lamepa e tuʻuina atu le malamalama e pei o le masina. Malamalama o le malamalama - 80lm / W faatasi ai ma se soifuaga ola e oʻo atu i le 15 afe itula.
  • Sulu uila aumai se moli lanumeamata-lanu Samasama. O loʻo i ai se faʻamaumauga o faʻamaumauga - 150-200lm / W ma se soifuaga e oʻo atu i le 28.5 afe itula.
  • Uila O le malamalama e faʻamavaeina ei latou e faalagolago i le ituaiga tioata. Malamalama o le malamalama - 160lm / W, soifua auaunaga - e oo i le 34 tausaga.

Faʻavasegaina e le mataupu faavae o le faia o moli:

  • Lampa po o moli puipui e masani ona faʻaaoga mo le auala autu i le fale. E faia i le faiga o le "retro" poʻo le "hi-tech." E taua tele le maualalo o le punavai i lalo ifo o le vaaiga a se tagata, e le tauasoina pe faalavelave i le manatu o le laufanua lata ane.
  • Faailogaina o moli. Lampa o le "pusa" poʻo le "laina malamalama" ituaiga e le gata ina faʻamalamalamaina le avanoa, ae faʻaalia le itu o le feʻaveaiga. E masani ona faʻaaogaina i luga o tulaga laiti.
  • Laʻau moli susulu. O laupepa eletise o loʻo faʻaaogaina i le faasologa o paʻu faʻatasi ma paʻu paʻu po o maʻa. E faʻatino lelei ai le faʻatinoga o le pito i tua.
  • Sola e faʻamalosi masini. O nei masini feaveaʻi o loʻo i ai se mamanu eseese ma ua faʻaaogaina mo faamoemoega teuteu. O a latou maa e mafua mai i le la, ma i le po latou te otometi lava ona uiliina ia Uila e galue seia oʻo i le taeao.

O le faʻapipiʻiina o moli uila, e mafai ona faʻaititia le tau eletise aua latou te galulue offline. Faitau e uiga i ai: //diz-cafe.com/dekor/sadovoe-osveshhenie-na-solnechnyx-batareyax.html

Afai o le faʻamalamalamaina o ala i totonu o le atunuʻu o le a faʻavaeina e le gata i luga o masini faʻapipiʻi maa, o lona tino e tatau ona atiaʻe i le taimi muamua o le faʻatinoga o le faʻafanua. E mafai e le tagata faʻapitoa ona faʻatupulaʻia tau.

O le faʻalauteleina o faʻamalama i totonu o palaʻe e faʻamalamalama lelei ai auala, ae latou te manaʻomia le tausiga faʻapitoa

O faʻamalo i le uila o le teuteuga o soʻo se ala, ae e manaʻomia pea ona e suʻeina ni mamanu

Faataʻitaʻiga ata o le taunuuga o le galuega

O foliga vaaia o mea faʻapipiʻi e tatau ona o gatasi ma le mamanu o le vaʻaiga o loʻo siomia ai. O le tele o elemene teuteu ma le susulu malamalama i le tuufaatasiga faatasi ai ma le tele o teuteuga o le a sili atu le mamafa o le vaaiga vaaia ma fatuina ai lagona ita o le le mautonu. I lenei tulaga, e sili atu ona lelei le faia i le lacice poo le malamalama o punaoa malamalama. Ae o le laufanua vavalalata e mafai ona faʻapipiʻiina ma ni moli mama o se foliga e le masani ai.