Laʻau

DIY teuteuga faʻatoʻaga: se filifiliga o 18 manatu manaia

O se fale mafanafana ma se fale talimalo ma se pa ua fausia, o moega ma le kolivao ua lelei atoatoa, o se tamai laau laupapa lata ane i le faitotoa e fiafia i le mata, ae o loo i ai se mea o misi. O le mea lea tatou te tuʻuina ai o tatou agaga ma mafaufauga, lea e mafua ai lo tatou lalolagi, lea e faatupuina ai se lagona ma se atemosifia - o lona uiga, mea teuteu, teuteuga, e aunoa ma se mea e foliga mai e le mautonu le lalolagi o siomia ai i tatou. Ma o le teuteuina e le tusitala o le togalaau i ona lava lima o le maualuga lea o le fatufatuga ma tomai.

Ulumatua fugalaau nai lo fugalaau fuga masani

Sili atu le lelei e amata i mea e malamalama ma iloa mai le laʻititi. E i ai ni fugalaau fugalaau i talo, rosa, asters i soo se dacha, lea e le gata ina totoina ai e aiga, ae malolo foi. Ma o le a le mea o le a tupu pe a fai e le o se fugalaau fugalaau masani, ua faatulagaina se togalaau fugalaau? O le mea moni o lenei mea e le manaʻomia ai se faʻatauga taugata poʻo laau toto. O meafale tuai, meafale, meafale - ma o le ata masani o le a oʻo mai i le ola.

E taua le sasaaina o le eleele i totonu o se koneteina e le talafeagai, ona vave avea lea ma se nofoaga mo le faatulagaina o togalaau fugalaau. O se fagu tuai, o se laupapa laupapa, o se mea e vaeluaina, o se pulou lapoa, o se seevae seevae - aʻo leʻi tiai ese mea tuai, e tatau ona e mafaufau pe o le a aoga mo se moega o fugalaau?

Na maua e Old tubs se olaga lona lua, ma liliu atu i totonu o se tamai fugalaau. Se vali vali po o se varnish, ni mama uʻamea fou - ma e mafai ona e totō fugalaau

O le a ola le mutia pe afai e teuteuina i se fugalaau teuteu i luga o ona vae i se atigi fagu "anamua"

O teuteuga le lelei mo le togalaau o loʻo i ai, e tatau ona e tilotilo solo. Afai e avanoa avanoa, e tusa lava mo se moega tuai e talafeagai mo se togalaau fugalaau.

O le miti a soʻo se fafine o se moega e faʻapupulaina i fugalaau. E foliga mataʻutia ma muamua

E le mafai ona e aluese mai le fausaga masani o togalaau, ae teuteu i se pa e faia i soo se mea faalenatura: pa, pa, maa, maʻa. O le tele o otaota faʻatafunaina e tumau pea pe a maeʻa le fausiaina o se fale, vaitaʻele poʻo le taele - e aoga foi mo le faʻaogaina o moega fugalaau.

O le teuteuina o se fugalaau e fai i le maa e faigofie, ae e foliga sili

Pe a faʻapipiʻi muamua fugalaau fugalaau, e le tatau i se tasi ona galo e uiga i le lotogatasi o le lanu: mo se faataitaiga, o le fausaga o se fugalaau fugalaau e pipii faʻatasi ma se faʻailoga maʻa.

O nisi nei o manatu o loʻo i luga o le upega tafailagi:

Faʻataʻitaʻiga faʻapitoa mo le teuteuina o vaituloto

O le masani masani o le teuteuina o vaomatua o le faʻaaogaina lea o le vai - o punavai ia ma punavai. E leai se mea e mafai ona sili atu le natura nai lo le feʻaveaʻi, taʻavale, vaʻavave faʻaseega ma se nuanua na faia e ni nai laumei laitiiti. O tagata e ona fanua i le teritori o loʻo tafe ai le vaitafe o se laki: faatasi ai ma le fesoasoani a faʻaupuʻa, e mafai ona faʻatulaga se tafega o le afu. I le ala. O sea vaitafe e faigofie ona faʻapipiʻi, pe afai o le fale e iai le vai.

Mo le faia o se vaitafe faʻafefe ma se afu, e tatau ona saunia maʻa, tuʻu se paipa mo le faʻaleleia o le vai ma laau totō

I le faʻaaogaina o pulu eseese mo punavai, e mafai ona e fatuina se mea laititi o vavave mai lalo o le vai.

O se tamai vaituloto ma se puna e foliga matagofie i luga o tua o togalaau lata ane

E masani ona faʻaaoga moli mo le vaʻa, ma moli e mafai ona tafe ma lalo ifo. I le po, o le vaituloto, faʻavave i lanu eseese, e foliga manaia. O se tau e le taugofie o mea faʻapitoa e mafai ona faʻatau i totonu o le faleoloa mo 1,500 rubles, sili atu le ogaoga seti - mai le 5,000 rubles.

E mafai ona e setiina le malamalama e tele-lanu mo le vaituloto oe lava i le faatauina mai o se pusa ua faia i le faleoloa

Pe a faʻaaoga fuainumera poʻo isi mea faitino mo le teuteuina o se vaituloto, e tatau ona e manatua: o le natura masani o teuteuga mo le togalaau, o le sili atu lea.

E tafe atu le vai i totonu o le vaituloto mai se vavalo sami, e peiseai ua oso i luga i luga o le matafaga. E foliga faalenatura ma faafaatusa

Faʻasao mea manogi

O Wood o se taugofie ma faigofie ona faʻapipiʻi mea. O le faʻaaogaina o mea teuteu faʻaonaponei, vali, varnishes ma anti-fungal agents, faʻapea foi ma le lava gafatia ma le onosaʻi, e mafai ona e fatuina mea taulima sili ona lelei.

Faʻatinoina le faʻatinoina o le taavale faʻataʻavalevale na faia i laupapa, o le galuega a le tusitala moni o se teuteuga matagofie mo se fale mafanafana

O mea teuteu teuteu laupapa mo le togalaau ua vaevaeina i ni vaega se lua:

  • galuega faʻatino;
  • teuteu.

O le vaega muamua e aofia ai arbors vaneina, puipui, nofoa, alalaupapa i luga o le vaituloto - o lona uiga, o mea uma e faʻaaogaina i aso uma. O le vaega lona lua - o teuteuga teuteu mo le togalaau ma le togalaau, faʻafouina o mutia, moega ma faʻavae. O le tele o oloa e tuʻufaʻatasia lelei uma ia galuega e lua.

O mea teuteuina laupapa e sili atu ona foliga mai i le Rusia, o le au masani. E lelei mo se fale o le atunuʻu e fausia ai laupapa poʻo ogalaau. I tafatafa o le fale talimalo Rusia, e mafai ona e faʻapipiʻi se nofoa ua vaneina mo le tafaoga poʻo se seti: o se laulau ma nofoa, ogalaau, ma le le mafaufau ma le le mautonu.

O se asini na vaneina mai le fafie ma se kati e tumu i fugalaau o se faailoga o le galue malosi ma le faapalepale

O le pa'ū o le vaieli o loʻo faia i laʻau masani, o le tapuni e faia i laupapa, ae o se faʻalavelave faʻafuaseʻi faʻatasi ma fugalaau e liua e avea ma teuteuga teuteu faʻatoʻaga

E mafai ona e faʻapipiʻi se vaʻa laupapa - o se faailoga o le anamua a Rusia. E mafai ona faʻamalosi ma teuteu.

Le faʻaaogaina o maa i le teuteuina o le togalaau

O maa, pei o laupapa, o mea masani, ae o le tele o taimi e faʻaaogaina ai i se fausaga e le masani ai. Latou te matagofie ia i latou lava ma faʻamaonia le mana o le natura ma le vaitau o le taimi, e aunoa ma se mafuaaga e fiafia tele ai tagata atamamai o Iapani e faʻatulaga togalaau. E faigata ona fetaui ma filosofia Iapani i le gagana Rusia, o le mea lea, i totonu o matou fale mafanafana e mafai ona e maua se ituaiga laau toto mai se toga papa, o se mauga maualuga ma faigofie faigofie - o tuaoi mo fugalaau, auala.

O ni maa o ituaiga eseese ma laau lanumeamata lanumeamata e fatuina ai se mea e sili ona manaia ma e le manaʻomia ai le tausiga faifaipea

I soo se tulaga, o le maa o se mea taua i soo se ituaiga. E oʻo lava i le lima o iliili e faʻatasi ma le vai poʻo le fugalaau e foliga matagofie, ae le o le taua o saunila, sauniuni ma le maamora.

E le mafai ona faʻaaogaina mea e le faʻaogaina ai le laufanua laufanua mo le teuteuina o le laufanua, mo le mea lenei o le a e manaʻomia ni maa ma ni fugalaau papaʻe

O se papaʻe, o se vai matutu, o se ala maʻa i totonu o se vaituloto - soo se teuteuga o le togalaau ma maʻa e foliga talafeagai ma fetaui. Ma o le mea pito sili ona taua, o le masini masini e manaʻomia ai na o mafaufauga ma le maua o punaoa faanatura. I nofoaga maugā, e le o se faʻafitauli le maua o se maa maa, ma o le mea laulelei, e le maua i se mea faigofie. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻatau se maʻa, e pei o le tele o kamupanī o loʻo auai i lona faʻatinoga. Latou te ofoina mai se filifiliga o:

  • maʻa solo;
  • uʻa;
  • pulumu;
  • maʻa paʻu;
  • iliili
  • mea faʻapipiʻi teuteu;
  • penisini, meataalo maamora;
  • maʻa.

E tusa ma le 5,000 i le 10,000 rubles le tele o meafaitino.

Afai e mafai e le eria, e mafai ona e fatuina se gaioiga manuia o se vai matutu, alalaupapa, fugalaau ma foliga teuteu

Faia-------------------------

E faitau afe o fagu palasisi ua lafoese e leai se aoga, e ui lava e mafai ona latou faia ni ata malie ma mea teuteu elemene. O le mea moni, o le teuteuina o le togalaau i paʻu palasitino e le o se mea faʻapitoa ma foliga mai e pei o se maa faʻataʻavale ma vao rosa, ae ua faia i ou lava lima ma fatuina se atemosifia fiafia ma le malulu i le fale vevela.

Fugaina o moega fugalaau i fagu paʻu na tanumia i totonu o le eleele - o se paketi fuafuaina

E mafai ona e teuina ni fagu mo le afa tausaga ma faia se togalaau faʻamaina o cacti ma ni pama mai ia i latou, e faaopoopo ai se mea e leʻi faamoemoeina o le faʻalauiloa.

E fia selau paʻu lanu palasisi eseese lanu e manaʻomia e fai ai se pama e foliga mai o se mea moni.

Ae o se filifiliga e sili atu ona manuia o le ave lea o nai fagu palasitika ma vaʻavaʻai malie, oe, na o latou foliga na o oe, e te fiafia ai. Afai oi ai tamaiti i totonu o le aiga, latou te fiafia e auai i lenei mea malie.

Faʻailoga penguins mai pusa palasitino - o se teuteuga talafeagai mo se laau Kerisimasi ua faʻapipiʻi i le togalaau

Polokalama o galuega:

  1. Ave ni fagu vailaau se lua ma tipi o latou pito i lalo 10 cm le umi.
  2. Faʻafesoʻotaʻi elemene elemene na maua faatasi ma itu e leai ni mea i totonu, o tagata tutuli i fafo.
  3. Ufiufi "paʻu" i paʻepaʻe paʻepaʻe papaʻe - e te maua se avanoa.
  4. Faʻailoa se siʻosiʻomaga masani uliuli, pulou, sikafu, gutu ma mata.
  5. Faapipii i luga luga le tumutumu.

Toe fai le mea lava e tasi i nisi o taimi ina ia le faʻavaivaia ai le penguin. O le mea lena - o le aiga penguin ua sauni eo atu i totonu o le togalaau.

Ina ia fatuina nei fugalaau matagofie i luga o le mutia, na o ni palasitika palasitika, naifi ma tui e pipii i le eleele e manaomia

O le lanu eletise o se mea e sili ona faigofie ma faigofie, e mafai foi ona e faia ni mea matagofie teuteu mo le togalaau.