Laʻau

Violet Ek - faʻamatalaga, ituaiga ma uiga eseese

E.V. Korshunova o loʻo faʻateleina lapisi lapopoʻa lapopoa mo le silia ma le 20 tausaga. Violets o Elena Korshunova o ituaiga eseese ia na avea ma manumalo i le tele o faʻaaliga Rusia ma fafo. Eseese o violet na gaosia e lenei faʻatoʻaga o loʻo i ai le code EC i le igoa.

Faʻamatalaga puupuu o talaaga o le faʻatoʻaga

E.V. Korshunova o se tasi o tagata lauiloa Rusia lauiloa. E nofo o ia ma faigaluega i Togliatti. Mai le naunau o tamaiti mo fugalaau, o le filifilia o violet na avea ma E.V. Korshunova galuega o lona olaga atoa. I tua i le ogatotonu o le 90, o le ituaiga muamua na atiae e ia na aliali mai. Na ia faia se mea faapipii ma taʻua o le "EC Bullfight." Ona tele lea o ituaiga ituaiga eseese.

Violets o le filifilia o E. V. Korshunova

Vaʻaia Elena Vasilyevna Korshunova

Violet Blue fog - faamatalaga ma uiga o le ituaiga

E.V. Korshunova na faʻatautaia le faʻaaogaina o uiga taʻavale i laau (mo se faʻataʻitaʻiga, lanu mumu mumu i le ituaiga EK Bullfight). Mafaufau i le filifilia o se tasi ituaiga e manaʻomia ai le itiiti ifo ma le 3 tausaga, e manino ai le galue malosi o uiga o se faʻatoʻaga, aua e tusa ma le 200 ituaiga senetolia na gaosia. Faʻamatalaga eseese: EC Marigold, EC Cornflower Blues, EC Cherry Engraving, EC Nevsky, EC Malamalama o Venise, EC Snow Carpathians.

Eseesega Igoa

O le a le mea e foliga i le violet Le? Description of varieties

I aso nei, o le viole EK o se lauiloa lauiloa i le lalolagi o faifaatoaga fugalaau, e lauiloa mo ona ituaiga eseese o laau toto.

Endorphin (endorphin)

Fugalaau i le EC Endorfin violet o cherry-coral lanu ma lanu piniki ma se lanu paʻepaʻe faataamilo i pito. Ituaiga o fugalaau - lua-faalua.

Lototele (fialka kurazh)

O se lautele lanu paepae e siosiomia tele tele, fugalaau faalua. O le fatu e mumu ma leu. O le lototele o le Violet EC Courage e tupu lelei, ma fai ai se ufiufi matagi o le faʻaleagaina.

O le a foliga e pei o le lototele EC Courage

Taumafaiga taugata

ЕК O le faʻataʻitaʻiga pele - violet, o le paolo o fugalaau e mai i le lilac i le lanu viole. O le fausaga o le fugalaau e patino. E i ai ni mea laiti e le o iai se moli malu. O laʻau ei ai se lanu matagofie. O le kulimi sili o le lanumeamata. O se uiga masani o se lanu violē lanu moana i pito. Terry fugalaau, tele.

Faʻapenaina tango

EC O le Argentina tango o se viole ma se fugalaau fugalaau e oʻo atu i le 7 cm. Se fatu o le ruby ​​pouliuli ma le tuaoi paʻepaʻe paʻepaʻe. Laʻau faʻasaina, lua-faalua, paʻu o le emerald, lemoni autu i fafo.

Avea le Argentine Tango

Peony Crimson

Lanu mumu lanumumu, terry. O laulaau e lanumeamata lanumeamata, ia maua se kulimi kulimi. EC E matua lelei le fuga o le peony ulaula.

Black magnolia

Petals mai le lanu uliuli i le uliuli. Rosette ma fesuiaiga ma auro. O le fuaina o laulaau e faʻaalia i se fesuiaiga i se lanu piniki-lanu auro i le ogatotonu o le pusa.

Faʻalogo lelei! Lanu uliuli lanu meamata e fai ai se atinaʻe faʻaalia.

Pink lotuses

O le vailaʻau o loʻo i ai laʻau lanumeamata lanumeamata, ma o le fatu o le piniki. O lau laʻau lanumeamata. Fugalaau tetele ma faalua, o le ituaiga e matua fuga mai.

Roses i le kiona

O se tuufaatasiga matagofie o paʻepaʻe paepae ma le lanumumu. O pito o petals e laʻitiiti lava. O ata e foliga mai e lanumoana, e lanu viole.

Ava fafine

EC lau Mrs. Terry paʻu, pisi vaʻavaʻa, sinasina-paʻepaʻe, rosette lanu lanu meamata.

Vasega Madame Blizzard

Sky i taimane

O le faʻamatalaga o le fesuiaiga e aofia ai fugalaau o se lanu lanumoana lanumoana i velan lanumoana, lago ma lautele. Laʻau laʻau, lanu meamata ma se vailaʻau suamalie.

Manatua! O le ituaiga e iloga i le tele o le fuga. O se taimana moni i le aoina o le tagata e teu vine!

Siamupini

EC Champion ua iloga e fugalaau fugalaau o se mea lanumumu lanumoana. Terry inflorescences, voluminous. O laulaau e lanumeamata lanumeamata ma se kulimi kulimi faataamilo i le pito. E foliga mai o se vaitau umi o le fugalaau e iai se uiga lelei e pei o le fugalaau-pei foliga.

Atua ataata ataata

Eseesega EC Fualelei o le atua fafine - mea mataga. O petals e fai si piniki-lavender, fugalaau fufusi, vasa, lanu viole lanu moana. Lea lanu lanumeamata. O le fuga e tupu mai i foliga o se fugalaau.

Faʻailoga o le Atua Ataata

Cardinal

O le vailaau o le Cinalinal Card EC e lauiloa mo ona fugalaau tetele (o le maualuga e oʻo i le 8 cm). O le totoina o petals o le lapisi loloto. Faʻasaʻoina i le auro.

Bereginya

Violet EC Bereginya o loʻo i ai ni mea eleelea piniki mumu ma se lanu paʻepaʻe ma se mata. O lau laʻau lanumeamata.

Fiafia

EC Fantazerka o loʻo faʻaalia i le tele o mea laiti (e oʻo atu i le 6 cm) i totonu o se manoa lanu moana lanu piniki-lanumoana. Rosette o lau o se lanu uliuli lanu meamata.

Eseese Fantazerka

Robinson Crusoe

EC Violet Robinson Crusoe vave ona tosina mai le mafaufau ma lana lanu lanumoana lanumoana lanumoana. O laʻau o le laau e faʻauʻuina, i lanu lanumeamata lanumeamata ma se mata samasama-kulimi.

Eseese Robinson Crusoe

Afioaga o le Atua

O le eseesega e iloga i luga o le tele tele o lavender fugalaau e faʻapipiʻiina ma galu i autafa o le pito. Lea lanu lanumeamata ma se lilac-samasama mata.

Lauga ma le Tausia o Fautuaga

White peonies - faʻamatalaga ma uiga o ituaiga sili ona lelei ma se nofoaga lanu moana

Violets o vaomatua i totonu. O le vevela mafanafana e 20-25 ℃. E faʻasaina e faʻaalia i le susulu o le la ma i totonu o faʻataʻitaʻiga. Ae o le mea lautele, o le laau e faʻapitoa. Faʻaititia le ea i le 50-60%. Atiina ae le EC Lototele-violet i ipu.

Faʻafitauli i togafitiga faʻapitoa:

  • Tuuina atu se tikeri talafeagai o le faamamaina.
  • Puipuia le siʻitia o le aʻa pe a tupu i le taumalulu i luga o le windowsill.
  • Tuʻu se vaʻalele talafeagai.

Faiga Faʻavae

E masani ona faʻaaogaina le auala e faʻaleleia ai e ala i laʻau felafolafoaʻi (ola i le vai). O lau e tipi mai le tina, aʻa (mai le 2 vaiaso i le 1 masina), e ufiufi ai se ato. Latou te faia se suavai mama. Ina ua uma ona toto, toe totoina.

Faamatalaga faaopoopo! E tusa ai ma se polokalame faʻapena, o aʻa o laʻau e faʻavae i totonu o se meaʻai (perlite ma le eleele mix 3: 1). O le metotia e talafeagai mo le leai o se mea e sili ona lelei le totoina o mea.

A oʻo ina faʻamalosia le violet, o le totoina o togalaau e faʻatino pe a iai ni aʻa i le pito i lalo o le mama ma se lapisi e oʻo i le 5 cm. Afai e le mafai ona faʻatau se mea e saunia, saunia le eleele mo le totōina o oe. O le faia o lenei mea, peʻa, oneone o le vaitafe, toega o le laʻau, perlite poʻo le gaʻo faapitoa ua fefiloi i le tutusa tutusa.

Faafitauli e mafai ona feagai ma le tagata e teu vine

E tatau ona e faʻaeteete i taimi uma i le tulaga o laau. E taua tele le taofia o le salalau o faʻamaʻi ma meaola faalafua i taimi talafeagai. O faʻamaʻi talafeagai i le senpolia ek:

  • mala funga;
  • aʻa e pala;
  • mea e pala;
  • lapisi otaota;
  • lanu enaena;
  • tuai;
  • paʻu paʻu;
  • vailaʻau vaʻaia.

Faamatalaga faaopoopo! Ona o le faateleina o le vevela o le fugalaau, e mafai ai ona amata mai pepa mumu. A oʻo mai uluaʻi "malo", latou te vave togafitia le violet i iniseti.

Natura masani:

  • fugalaau fuga;
  • siaki i le cyclamen;
  • aphids;
  • lapoʻa iniseti;
  • fafie laau;
  • vaʻai;
  • nematodes.

A maeʻa le faʻatau, e fautuaina le suʻeina o le laau, asiasia le palapala. Afai e matauina meaola faalafua, o le eleele ua suia i eleele lelei. Afai o aʻa e totogo i totonu o le alavai, sui le fugalaau.