Faatoaga

O a ituaiga ituaiga paʻu e talafeagai mo le galueaina o fanua i tua

O le pine plum, lea e manatu le toʻatele e avea o se plum, e fesoʻotaʻi faifai pea i le malamalama ma le mafanafana i saute. Ma na ou manaʻo ia maua e le laumei le laumei mo le itumalo o Moscou, e le gata i lea na avea ma sui o ona ituaiga sili ona lelei. O nei ituaiga o meaʻai na mafua ona o le pulu, ma o le paʻu ma na sopoia. O lea la, o le laumei i tuafanua e tutusa lelei lava i totonu o vaega laiti.

E te iloa? I luga o le talafatai o Crimean, ua maua e tagata suʻesuʻe o le eleele ia ponaivi o le kerry plum mai le seneturi lona 9 TLM. er

Gilded Scythians

Faatasi ai ma fualaʻau o le plum cherry, o le ituaiga Scythian Gold o loo i fafo i le lanu samasama susulu. I le faaopoopo atu i lanu samasama lapopoa, lapopoa, fua vave o fua e iloagofie i se suamalie suamalie ma suamalie. I lenei tulaga, e talafeagai lelei e le gata mo le tautua tuusaʻo i le laulau, ae faʻapea foi mo le faʻataina. O le fua o le togavao e faʻatupulaia le lapopoa. I le le mautonu i le vevela, o le laau e oʻo atu i le maualuga o le 3 mita. E faapaleina e le paleni e pei o le paleni, e faia i le lanu lanumeamata o laulaau laititi. E fautuaina e le Faatoaga le toe faaleleia o le pulu auro Gold Scythians i le vao. O fugalaau fugalaau latou te le faʻaleagaina.

E te iloa? O le lanu paʻepaʻe o lenei pine pelele e faʻaalia saʻo i luga o le ogalaau.

Cleopatra

O le ituaiga na faaalia i le 13 tausaga talu ai. O lenei taumalulu-pele cherum plum e maofa i le matagofie matagofie o fua lanu violē-uliuli, e ufitia le ufiufi i se fasi manifinifi o le wax, ma o le a mafai ai ona iloa manino se sima manino. O le manaia ma le suamalie, o le fausaga e foliga mai o se meaʻai, o le ponaivi lea ua vaeluaina. Laʻau e tusa ai ma tulaga o le vaega pito i totonu e maualuga tele ma pale paleni. O ituaiga eseese o faifaatoaga na foliga mai o ni mea e maua mai i le tagata lava ia, ae o le malosi tele o le taumalulu ma puipuiga faalenatura mai faamaʻi, e aofia ai vailaʻau.

Kuban comet

Alycha Kuban comet na avea ma faavae mo le faia o le tele o isi ituaiga. O nei taunuʻuga ua taʻitaʻia ai le tele o suʻesuʻega o le au faifaatoaga. O le kuban comet, o loʻo faʻaleleia lelei i le tau e latalata ane i Moscou, i le amataga o taʻitasi (amata mai i le tausaga lona tolu) o Aokuso e aumaia ai se seleselega tele o fualaʻau amber tetele. O le filo lelei o le pulupulu o le pulp e puipuia ai le ponaivi e le vavaeeseina. O le suamalie suamalie o le fualaau aina e le o ufiufi. O le laau e maualalo, faatasi ai ma se pale lapotopoto, lelei-teuteu ma le laumei.

Mara

O le au Belarusian na faia se ituaiga suamalie faapitoa, ryhlovato-juicy Mara, lea e oʻo atu i le 7 tausaga o le soifua i le 0.4 cententi mai laau taʻitasi. O le maualuga (e oo i le 3 m) o lenei pine pele, pe a tupu, e manaʻomia le tausiga faaopoopo mo foliga mai o le palealii. Mai ia Iulai ma toetoe lava a oʻo ia Oketopa, ua teuteuina le laau i fualaau fuamalie samasama. Mara e taua e le au faifaatoaga ona o le lelei o le tetee atu i soo se mea malie, e aofia ai mea e mafua ai kleasterosporiosis.

Nesmeyana

Na taʻua Nesmeyana talu mai le ogatotonu o le 2000s. Na maualuga le malosi ma le malosi o le togi, ma le lautele o le krone. O vine tetele e taina i le lanu mumu ma le lanu violē, ma o le filo o le piniki toetoe lava a le taofia le ponaivi. O le suamalie suamalie ua i ai se manogi manaia manaia, lea, masalo, na uunaia ai le uaina e faʻaaogaina e avea o se mea e gaosia mo le gaosia o le ava. Faatasi ai ma le lelei i le fua o le fua, o le vave ona fua o vine, o lo latou gafatia e faapaleni ai femalagaaiga umi (e oo i le 4 aso) tu ese. I le faaopoopo atu i le vine vine, o Nesmeyana foi na te faia ni sauniuniga se tele mo le taumalulu.

Tagata malaga

Faatasi ai ma isi ituaiga o laau, o lenei pelemu pele ua iloga i le faaituau o le tagata lava ia ma fua lelei, e amata mai i le tolu po o le fa tausaga (0.4 centent during the season). Ma o uluaʻi fua o vine e masani ona aliali i le amataga o Iulai. O le ogaoga o le ogalaau o loʻo siomia e se pulu lanumeamata o le pale ma laʻau laʻititi na afaina mai le pito i tua. Fugalaau fugalaau e sau mai a latou taamilosaga taitoalua. I le pupuʻu, faigata-le-aveese le paʻu o paʻu mai fualaau laiti, o le lanu mumu e sili atu i luga o le lanu violē, ma lalo o le mea e tatala ai le meaʻai, ma se ponaivi lelei. O le manogi manaia o le fualaau aina ua atoatoa ona puipuia i meainu ma soʻo se mea taumafa suamalie. O le vasa e faigofie ona faʻasaʻo le malulu i le ogatotonu o le fetolofi ma le tau vevela e le masani ai iinei.

Meaalofa i St. Petersburg

Tuuina atu i St. Petersburg ituaiga paʻu peleni eseese na totoina ma le matagofie i nofoaga e lata ane ai. Ua tuu i lalo e le laau ia lala o le palealii faatasi ai ma se vavae puupuu ma se ogaumu. E tele lanu paʻepaʻe ua aliali mai i aso mulimuli o Aperila. Ae o le seleselega e sili atu nai lo isi ituaiga (0.6 centnerner from a tree each) amata ona seleseleina i le faaiuga o Iulai - amataga o Aukuso. E le gata i lea, o laau ua tupu, e maua ai le tele o fualaau aina suamalie, ua faapipiiina laau toto mo le lona tolu o tausaga talu ona maea lenei gaioiga. O le aoina o vine e faigofie lava ona uia se auala uumi. I le moli moli ma fualaau samasama, ua tupu aʻe ai vaovao i le pulup, ma o le faapipiiina o le pulupulu ma le suamalie ei ai lona manogi suamalie.

E taua! I le vaitau o le matua e tatau ona e faanatinati, e pei o fua o fua mai le lala.

Skoroplodnaya

Laʻau mumu ma se lanu moli o le peleni plum Skoroplodna manuia i le laufanua mai Saina. O le laau e aumaia le seleselega muamua, e masani lava i le tausaga lona lua. O le oval o se ponaivi laitiiti, natia i le samasama palu paʻu manogi, e faigofie lava ona vavae ese mai le pulupulu. O le kulupu o Skoroplodnaya na mauaina e ala i le sopoia na avea ma taitai i pulu peleli e ala i le anotusi o le vaitamini C. I le maeʻa o le seleselega o le taumafanafana ua muamua atu i le vao May e ola aʻe i le talaaga o se pale paleni na faia e le pogisa o le lau. Ole laʻititi laʻititi e le puipuia ai le paʻu o lenei ituaiga mai le taulimaina lelei o soʻo se faʻamaʻi, faapea foʻi ma gutu ma matagi e le gata i le itulagi o Moscow, ae i le itu i matu o Rusia.

E taua! Afai ei ai ni ituaiga faʻalaʻau eseese i luga o le 'upega tafaʻilagi, ona leai lea o ni faʻafitauli i le faʻafefeteina o feʻau.

Ruby

O lenei pine pelele na maua lona igoa mataʻina mo le pogisa, lapisi lanu mumu o le tuputupu ae tele (tasi e mafai ona sili atu i le 30 kalama) fua. I le tofo, o le paʻu paʻu paʻu mumu e lelei ona tuʻufaʻatasia le suamalie ma le ita. E le mafai ona gau le gau. O fua lelei lelei e fesuisuiai ma suiga tetele o le tau, ae o le laau lava ia ma le lamala, ma le malulu e toetoe lava a lelei atoatoa. O le maualuga-samobbledny laau e ese i le maualuga ma le lautele o le mamafa o le mafiafia o krone. Ruby cherry plum - umi-ola. O le ituaiga na mauaina mai e le au faifaatoʻaga Crimean i le 1969.

Timiryazevskaya

O le ituaiga na faʻaalia mai i le Moscow Agricultural Academy. K.A. Timiryazeva. O lona tuusaʻo muamua o le laʻau peleni lauiloa o Kuban comet e faʻaalia i se tagata palota. I Timiryazevskaya cherry plum, i le faʻamatalaga o loʻo i ai uiga e pei o le mausali (o le laau e manino lava e aumaia le 0.3 pasene o vine i tausaga taitasi), mautu (e le o se mea matautia mo faʻamaʻi faʻamaʻi), faʻaletonu (o le a faigofie ona tausia), agavaʻa (e oʻo lava i jam, e mafai ona faia le palamalade, ae le o le taʻua o le taumafa masani).

O le laau lava ia e mafai ona oʻo i le tolu-mita le maualuga, e iai lau laʻau mumu ma e i ai sona pale matagofie i le foliga o se kesi. O le laau e fua mai ia te ia lava. Burgundy vine ma se paʻu manifinifi foliga e pei o nai mea laiti. I totonu oi latou, pulupulu fibrous, lea e faigofie lava ona i tua o le ponaivi.

O le suʻeina o le faʻatoʻaga o le pelene plum i le tau o Moscow, faʻalogo i le mea moni e le mafai ona totōina i nofoaga e leai se la. Pe a le totoina le totō e faʻaaoga ai mea e faʻaleleia ai le tuputupu aʻe. Faanatinati e faia le galuega faʻaleleia i le taimi lava e uma ai le kiona. Pe a fuafuaina le mamao i le va o laau i le lumanaʻi (mai le 3 i le 6 m), mafaufau i le salalau o latou palealii.

E mafai ona tatalia e le eleele le siaki pine, ae o meaola faalafua (ituaiga uma o auro, moa momomo, apple shchitovik) mo faamoemoega puipuia o le a tatau ona taua ao latou tuputupu aʻe. O le faʻatinoga faigofie, aemaise lava mo le i ai o nisi o fai togalaau, o tulafono o le a aumaia ai le olioli i le galuega a le atunuu, ma le fiafia o se seleselega lelei.