Laʻau

5 ituaiga faʻatoʻaga eseese ma fatuga faʻatoʻaga mo lau togalaau

O se tasi o ituaiga sili ona lelei o totoga tetele o tamato ma le puletaofia.

Olioli

Eseesega filifilia a le tusitala, fetuunai i se tulaga lautele o tulaga tuputupu ae. Fualaau aina suamalie ua maeʻa pe a mavae le 110 aso. O le maualuga le maualuga o le vao e 60 cm. E mamafa tele fua, e manaʻomia ai le faʻamalosi ma le lagolago. E tatau foi ona taofi faiga le talafeagai. Tomato e mumu, 4-potu, e oʻo atu i le 0.2 kilokalama.

Persianovsky F1

O ituaiga laau eseese ua faailoa mai mo le togalaau aina ma le lanu meamata. O le fua o le lanu piniki tele e tupu pe a mavae le 110 aso. O le maualuga o le vao e 50-60 cm. O mamafa o Tomatoes, e manaʻomia ai le fale o le tina. O le tele o vine o le 180-220 g.

Tolstoy F1

O ituaiga eseese, e le itiiti ifo le lauiloa nai lo le Budenovka. Ua i ai i manaoga tumau i totonu o tagata mafanafana i totonu o le fale mo le 25 tausaga. Tomato e oʻo atu i le mamafa o le 230 g. O se ituaiga maualuga e gaosia ai oe e mafai ai ona e aoina mai le 12 kilokalama o fualaʻau mataʻetaʻe i sikuea mita.

O le maualuga o le vaovao e 120 cm. O laau e totogo, e le manaʻomia ai se pine. Faʻamatalaga faʻapitoa o gaʻo pe a mavae le 5 masina. Tolstoy F1 e puipuia i le tele o faʻamaʻi, e aofia ai le paʻu ma le fusarium.

Orange lau

Greenhouse ituaiga filifilia o tusitala. O le faʻaaogaina o tomai faʻapitoa e 3 masina talu ona totoina fatu i totonu ole eleele. O le maualuga o le ogaumu autu e oʻo atu i le 150 cm. O le mamafa o le mamafa o le fetus e 150-200 g.

Sapalai

Greenhouse ituaiga eseese o fualaau suamalie tetele. O le ogalaau o se laau matua e mafai ona oʻo i le maualuga o le 2 m, ma tamato - 400 g. O loʻo faia i le 2 laina. Totoina ma se maualuga fautuaina o le 2 pi / m2. O fua e lelei mo le faʻaaogaina fou.