Laʻau

E pei o le ata: 25 manatu mo lau togalaau

O le faʻaleleia o le nofoaga o se faiga sili atu ona faigofie nai lo le mea e foliga mai. E oo lava i se tamai togalaau e mafai ona liua i se vai. Matou te taʻuina atu ia te oe mealilo o le a fesoasoani ia te oe e latalata atili ai i lau miti.

Afai e masani ona e matamata i ata i togalaau matagofie i luga o le Initaneti poʻo i mekasini ma mapuea, ma mafaufau o le ae le maua lenei mea, matou te fiafia e faʻafiafia oe: e mafai mea uma. O le mea autu iinei o le faʻaaoga lelei lea o le avanoa o le 'upega tafaʻilagi ma le fautuaga a le au faʻusia ata. Punaoa: gooodnews.ru

Tapasa i totonu o le togalaau

O le fuafuaina o se togalaau i le salafa o le lalolagi o le a le gata ina faafaigofieina ai le tausiga o le upega tafailagi, ae fesoasoani foi i le faasaoina o laau toto. E tusa ai ma lenei taʻiala, e taua le filifilia o se nofoaga mo tagata taʻitasi ma vaega taʻitasi. Paolo-alofa ma umi, e pei o pears ma laau apu, e tatau ona tuu i le pito i matu o le saite. I le itu i saute (medium-sized) (apricots, plums, ma isi mea), ma mulimuli ane ia i latou - laau talatala ma lalo o laau. Toto faʻamalamalama ma faʻaleleia fua o laau i le itu i saute ma le la. O lenei fausaga o le togalaau o le a fesoasoani e puipuia au laau mai le paolo.

Faʻaaoga iliili

E ala i le faʻatulagaina o moega o iliili, o le ae faʻaalu se taimi e mafai ona e faʻaaluina i le veleina ma isi togavao. O le a fesoasoani le laumei e faʻaumatia vao. Ina ia faia lenei mea, ia na ona fufuluina i le pito i luga o se laʻau o loʻo i luga o le eleele. O le mea taua o le faʻamautinoa o laau talafeagai e talafeagai mo lenei metotia o le tuputupu ae.

Filifili se malamalama

E pei o isi mea, o le togalaau e tatau ona i ai sona lava nofoaga autu. E mafai ona avea ma se mea: o se vaituloto, se gasebo, se lala lush poʻo se alalaupapa.

I le faia o se faaiuga i le faamamafa autu, e mafai ona e faʻaauau pea ona e sasa ia te ia.

Vaʻai i le vao masani

E i ai se tauvaga a Peretania lauiloa e matua faigofie lava ona tupu se laufanua lelei atoatoa. Ina ia faia lenei mea, ia na o le tasi le vaiaso i le vaiaso. Mo le lua selau tausaga. Ma e tatau i Peretania ona talitonu: na o le lūlūina o le vao ma galo ai e le aoga. Afai e te malamalama e te le maua le tele o taimi ole taimi ole taimi ole taimi ole taimi ole taimi ole taimi ole taimi ole taimi ole taimi ole taimi ole taimi ole taimi ole taimi ole taimi ole taimi ole taimi ole taimi ole taimi ole taimi ole taimi ole taimi ole taimi. E mafai ona latou toe faʻaleleia se togalaau masani.

Faaaoga palu

O laau Coniferous e latalata ane i lau togalaau e mafai ona aumaia e le gata o fiafiaga matagofie, ae o ni mea aoga foi. Cones o loʻo faʻapipiʻi i totonu o se moega fugalaau, faʻaopopo i mea teuteu, o le a avea ma fuga ma puipuia le aʻa mai i mea faʻapitoa faʻainisinia.

Faaaoga le 28 tikeri tulafono

Pe a faʻapipiʻi se 'upega tafaʻilagi,' aua neʻi galo o le maualuga o le vaʻai a le tagata e tusa ma le 28 tikeri. O lenei mea o le a fesoasoani ia te oe e sili atu ona faatulagaina au mea i totonu o le togalaau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se punavai poʻo se faʻatagata faʻatagata e tatau ona fetaui i nei 28 tikeri. I le tulaga e te manaʻo e faʻasalalau se tasi o elemene, e aoga tele le faʻaalu ese mai i le faʻavaa.

Faaaoga le tulafono 3 lanu

E pei ona i totonu o laei, o le fugalaiga faatulagaina ei ai le tulafono e 3 lanu. O lona uiga e tatau ona sili atu i le tolu i le tasi nofoaga. E pei o le talaaga o fugalaau fugalaau, e mafai ona e faʻaaogaina toetoe lava o mea uma: o se mutia, vine, poʻo - mo tagata e fiafia i faʻasalalauga masani - cereals.

Ave i luga o fualaau laufanua laufanua

Afai e le lava se taimi e tausi ai laau totō, matou te fautua atu ia e gauai atu i fualaau teuteu ma le totō. Atonu latou te le o ni ituaiga se sefulu, ae na o le lua pe tolu, ae o le a eseese.

Faʻateleina le nofoaga ona o le vaaiga mai ai.

O le au faipisinisi e masani lava ona masani i le faaaofiaina o meaola lata ane i le laufanua. O lenei faiga e le faigata ona faʻamatala: o la matou vaaiga e faʻaopopoina i le togalaau le mea na matou vaʻai i tala atu o ona vavae. Afai e te vaʻai i se vaomatua, o se vaituloto matagofie, poʻo se faʻatalatalanoaga tuaoi mai lau 'upega tafaʻilagi,' e te le tapunia i se pa puipui, o le a faʻaitiitia ai le togalaau. E mafai ona aloese mai lenei mea e ala i le faʻapipiʻiina o se upega upega ma le totoina o laau i luga ole auala, ma faʻaitiitia ai le suiga.

Faʻaoga fagu fugalaau

Afai e vave ona e le fiafia i le laufanua lava e tasi ma e masani ona e manao e suia, o fugalaau e sau i le laveai. Laʻau i totonu o atigipusa feaveaʻi e mafai ona faigofie ona faʻanofo solo i le 'upega tafaʻilagi ma faʻapolopolo taimi e tausi ai.

Isi aganuu

Suʻe isi laau o ituaiga eseese i luga o moega fugalaau ina ia mafai ai ona puipuia ituaiga eseese o le vaomatua i le gasologa o le vaitau. Ma ia tumau le faʻatusatusaga, ia faʻaaoga uma laʻau teuteu ma aganuu fugalaau.

Aua le fefe i le paepae

Ua tatou faalogo uma o le pogisa e faigofie, ma o le malamalama e gaʻo. E mafua lenei mea i le mea moni o le lanu uliuli e faʻamalamalama lelei le pito. E mafai ona faʻaaogaina le aʻafiaga tutusa i le togalaau. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faia o se fugalaau lautele, e aoga le totoina o fugalaau i se kosi: mai le malamalama i le pogisa. Paʻupaʻepaʻe e mafai ona lautele le auala o le togalaau, ma le pa puipui e le manino.

Faaaoga faʻaaliga vaaia

O le ala savali i le va o moega fugalaau o le a fatuina ai le aafiaga o le avanoa lautele, ma vaʻavaʻai mata e vavae ese. O le mea moni, o le faʻaaogaina o lenei metotia e na o totonu lava ia o vaega e le afaina ai auala ma togalaau.

Puipui laau ma se maa

Po o le a lava le ituaiga o maa, o le pa o laau mai ia i latou o le a foliga tutusa ma mamalu. O le mea lea, ia faamalulu malie laina saʻo o le moega o fugalaau, ma e sosoo atu ma papa maa o le tuufaatasiga o le a sili atu le manaia. Punaoa: landshaftadvice.ru

Aua neʻi galo e uiga i vaalele

Mo le tele o tausaga i le taimi nei, o le totoina o le vaomatua o se tulaga. Aua nei galo e uiga i ai pe ae mafaufau pe faapefea ona e taia se puipui e le mafaamatalaina. O iinei ma le pusa pulou ma pusa tioata e mafai ona oʻo mai i le laveai.

Faaaoga le ala

Afai o mea autu o le togalaau e faʻasalalau solo i le saite, ma e te le iloa pe faʻafefea ona tuufaatasia, e mafai ona e taatia se auala i le va o latou. E mafai ona gaoioi e pei o se fesoʻotaʻiga faʻatasi ma se leo.

Faʻaauau le faalauteleina o le eria

E pei ona tatou iloa, ua fai mai le tulafono o le vaʻaiga: o le isi mataupu, o le itiiti ifo lea ia i tatou. Aisea e le faʻaaogaina ai le avanoa mo oe? Faatasi ai ma lenei tulafono, e mafai ona e faia se togalaau e lautele. Faʻatoa suia le ala sao i se faʻamalosi e tataʻi malie i le pito.

Faʻaopoopo Delicacy

Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi le faʻapipiʻi i lau 'upega tafaʻilagi, faʻaaogā faʻasalaga ma fao. O fua o lanu paʻepaʻe e faʻapipiʻiina ma laau matagofie e foliga mai e sili ona manaia.

Faʻanofo i le moli

O le malamalama i le pouliuli e mafai ai e oe ona tilotilo i le togalaau mai se tulaga ese ese. I le afiafi, o le susulu o moli eletise e faʻamalosia ai nofoaga sili ona manaia ma le le mautonu i le aoauli. O le susulu o le malamalama e faatupuina ai se mea e sili ona manaia, matagofie, ma le paʻepaʻe mama - e faaopoopo ai le eseesega. Ina ia mafai ona foliga lelei le tuufaatasiga, e sili atu le faʻaaogaina o moli lava e tasi. Punaoa: lugasad.com

Taalo i le faʻatusatusa

E sili atu le matagofie ma le le masani ai o faʻatoʻaga faʻatoʻaga e maua pe a latou faʻaaogaina fuainumera faʻatusatusa. E pei lava ona tuufaatasia le paʻu ma le paʻepaʻe, e faʻapipiʻi faʻamaʻi pyramidal ma faʻasalalau, ma o loʻo manino lelei laʻau manino o le togalaau i laina vaivai o le faatanoa.

O lau 'upega tafaʻilagi e mafai ona avea o se galuega tulaga ese o galuega. E ui lava o le a umi sina taimi, ia e nofouta o le sini e sili atu ona vavalalata nai lo lou manatu.