Laʻau faʻasoifua

Faamalologa o meatotino o le slyti, auala e saunia ai ma teu ai se laau

Sneep - laau totō o le aiga faamalu. E maualuga pe tusa ma le tasi le mita, o le aʻa e umi, mamana, o le ogalaau e manaia. Faʻailo i laʻau lapopoa ma fugalaau o lanu paʻepaʻe, e aoina i faʻalavelave faʻafefeteina. E umi ona lanu enaena. Mamoe i le amataga o le taumafanafana, ma o le a matua tupu i Aokuso.

Ua totogo le laau i le moe toetoe o soo se mea. Ona o le faʻaaoga lautele o miti, na faʻaaogaina ai i vailaau faʻaleaganuʻu, lea na faʻasolosolo ai ona faʻamaonia ana lava mea aoga ma aoga i vailaau.

Sneak: aisea e aoga tele ai le laau

Mo se taimi umi, o le snyt o loʻo faʻaaogaina i vailaʻau e avea o se vailaau faʻasaina. I le taimi muamua, o le slyt na faʻaaogaina i fualaau kuka, e ui i lea, o le faʻaalia o le aoga o mea aoga o le laau, e pei lava o lea, na taʻitaʻia ai le faʻaaogaina o le laau i togafitiga faʻaleaganuʻu.

O le momoe lelei e fesoasoani i le togafitiga o gout, rūmatism, ma le tele o faʻamaʻi pipisi. O nei uiga tonu e mafua ai le igoa Latina muamua, Aegopodium Podagraria, ua faaliliuina o le "tiga i vae."

Slyt, o mea aoga aoga ia e mafai ai ona faʻaaoga lelei i le togafitiga o le tele o faʻamaʻi, e aofia ai le tele o faʻamalosi o flavonoids, antibiotic natura, meaola oona, salts o le potassium, manganese, magnesium, paʻu, iron, amino acids, vitamini o le A, gaʻo taua, amino acids ma .

O Sysht o loʻo aofia ai foi ma le vitamini C, e fesoasoani i se faʻamalosia malosi o le faʻaogaina o le tino, faʻapea foi le tuʻuina atu o malosi ma malosi i le tino. E le mafai ona maitauina o le togavao o le vao ma lona faʻaaogaina o loʻo i ai se anti-kanesa ma le faʻaleagaina o le tino.

O le faʻaaogaina o nei togalaau faʻamalosi e faʻamalosia ai capillaries, faʻaitiitia ai le maualuga o le cholesterol, ma lagolagoina ai le tino o le tino.

E te iloa? I le taua ma le maeʻa o tausaga tau, o le nofoaga masani sa masani ona saunia ma tautua i fale o tagata lautele. O le lauiloa o lenei ipu e leʻi faʻalogoina, o le mea lea na faia ai e le au faigaluega i le taumafanafana le tele o laau o lenei laau mo le taumalulu.

Faʻafefea ona sauniuni ma teu mea e te moemiti i ai

I le avea ai o se mea tau vailaau togafitiga, o pine ma laulaau talavou e masani ona faʻaaogaina. E sili atu ona itiiti le faʻaaogaina o aʻa.

E amata le aoina o sisiva e tusa lava pe o le a amata ona amata mai uluaʻi amata. O pili muamua e amata i le amataga o Me. E taua le maitauina o le taimi o le miming taimi e maua ai se avanoa e aoina mai ai mea gaosia i le taimi o le taumafanafana.

E taua! A uma ona aoina le mutia, e matua faasaina ona fufuluina, aua o le a faʻaitiitia ai le taimi e teu ai.

E tatau ona faʻagogo le mutia na maua i luga o le ea, e manaʻomia i lalo o se faʻalavelave poʻo totonu o se potu ma lelei le ea. O le mutia e paʻu i totonu o se mea lamolemole ma e tatau ona puipuia mai le la susulu.

E manaʻomia le faʻataunuʻuga o le faʻamagoina e ala i le faʻamalosi, faʻaaogaina o se eletise eletise poʻo isi auala faʻaleleia. E tatau ona teuina mea e gaosi sauniuni i tagapepa, lea e mafai ai ona e teu oloa e aunoa ma le leiloa o mea aoga mo le sili atu ile tausaga.

E taua! Teuina i tioata e matua le manaomia ona e toetoe a amata ona salu.
Afai e tatau ai, e selesele foi le rhizomes. E tatau ona faia lenei mea i le taimi lava e tupu ai fua o laau. O le faagasologa o le faʻamagoina o aʻa e talitutusa lava. O le eseesega autu o le auala e teu ai. O le mea lea, o le aʻa Snyti ua aoina e tatau ona teu i totonu o atigi laupapa.

E te iloa? I foliga vaaia, o tagata masani e tutusa ma le tele o laau eseese, lea e le gata ina aoga, ae o nisi taimi o fualaau uma. O matou augatuaa, oe na amataina le atinaʻeina o lenei laau mo o latou lava faamoemoega, siaki lona tulaga lelei ma ogatusa ma le fesoasoani a manu feʻai - na latou mumusu e faʻaaogaina le ola oona.

Pharmacological property of Slyti

O Sony e avea o se vailaʻau vailaʻau e iai faʻapitoa o faʻaaogaina o falemaʻi aoga. O le mea lea, o vailaʻau o loʻo iai i Slyti, e mafai ai ona e faʻaleleia lelei le tino.

O faʻatauga ma meaʻai o le moe e tali tutusa ma vailaʻau faafomai sili ona lelei i aso nei ma tali atu i manaoga tau vailaʻau. E le gata i lea, o tagata atamamai e maualuga le aoga i mataupu o le antispasmodic, vasoprotective, sedative, detoxification ma le faʻamalosia o aafiaga i le tino o le maʻi.

O le faʻaaogaina i togafitiga faafomaʻi e mafai ai ona faʻaitiitia le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaoga, faʻafefe faʻasiga faʻatasi, faʻaitiitia le faʻaalia o faʻamaʻi pipisi, maua ai le togafitiga ma le antibacterial action. I nisi o tulaga, o mea aoga o le paʻu e puipuia ai le faʻavaeina o toto.

O vaega eleele o le laau e aofia ai le tele o le maualuga o carotene, o le malosi lea o le antioxyidant, ma e iai foi sona aafiaga lelei e le gata i luga o le tino o le tagata, ae faapena foi i luga o faiga uma o lona tino.

Faatasi ai ma isi mea, o le snyt e tumu i le acid ascorbic, lea e taua mo tagata, ae le mafai ona faʻapipiʻi e le tino, ae maua mai i meaʻai.

O le tuʻufaʻatasiga faʻapitoa o mea tau vailaau faʻamalosi i aso nei ua taʻitaʻia ai i se tulaga e toetoe lava o tagata uma e iloa le mea e momoe ai.

Le faʻaaogaina o le moe i vailaʻau masani

I le gasologa o tausaga, o le snyt e masani ona faʻaaogaina i vailaau masani. Snyt, o mea aoga ma fua o mea e masani ona toeitiiti lava o tagata uma na togafitia, i le tasi ituaiga poʻo le isi e mafai ona togafitia lelei soʻo se faʻamaʻi, e tusa lava po o le a lona natura.

I le taimi nei, ua iloa ma faʻamaonia o le faʻaaogaina o le moe e tagata o loʻo faʻalogo i togafitiga faʻapitoa e mafai ona faʻamalolo ai gout ma faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi.

Snyt, o lona faʻaaogaina o mea faʻaleagaga ma mea e le faʻaleagaina ai, e faʻamalo ai faʻamaʻi o faʻamaʻi, ma mafai ai foi ona faʻaitiitia vave le faʻaogaina o masini musele.

O aga masani a le tele o atunuu o le togafitiga o le dermatitis ma erysipelas faatasi ai ma le fesoasoani o laulaau ma pine muamua o le masaniga masani. E le gata i lea, i fua o togafitiga faʻale-aganuʻu, o le faʻaaogaina o lenei laau e fesoʻotaʻi ma le faʻaleleia o le gaioiga o le manava, manava, ate ma gaʻo.

E faʻavae i luga o faʻamafanafanaga o le laau, e masani ona filifili le au faamalolo e momoe mo togafitiga o faʻamaʻi o le tino. E oo lava i lo tatou taimi, o teuteuga ma mea leaga o le moe e fautuaina i le togafitiga o faamaʻi afaina ma le dermatitis.

E le mafai ona e maitauina i totonu o fua o togafitiga faʻaleaganuʻu o le taele ma le sytya e vaʻaia ese. E aoga i le anaemia, le fualaʻau, hypovitaminosis, scurvy, edema, faʻapea foi ma le faʻamamaina o le tino o toxins ma mea oona.

E te iloa? O tala e faʻasalalau pe a fai e tagata, avea ma ona pemita, faʻaaogaina faʻamalosi e pei o meaai ma vailaʻau. O se tasi oi latou o Rev. Seraphim o Sarov.

Pe a ave ni mea teuteu ma mea e fai

Talu ai ona o le taua tele o mea tau vailaʻau, o loʻo faʻaaoga lelei le slyt i le togafitiga o le tele o faʻamaʻi. Ma le isi, e masani ona faʻaaoga i meaai. Ae ui i lea, ina ia mafai ona maua atoatoa le manaʻoga manaomia, e tatau ona e iloa lelei tulafono uma mo lona faʻaaogaina.

O faʻamatalaga faʻamaʻi e faʻaaogaina i le tulaga o le manaʻomia mo le faʻamamāina o le tino, faʻapea foʻi ma le aveesea o toxins. E le gata i lea, o le moe e tumu ai vitamini o loʻo misi, macro-ma micronutrients.

O manogi ma mea teuteu mai lenei fale ua faamaonia e avea ma sooga lelei ma gasegase. Faatasi ai ma faafitauli ua taua i luga, o teuteuga ma le faanunununu o le momoe e fesoasoani e taulima ai sulu, mago ma paʻu paʻu.

O le faʻaaogaina o laau totō i vailaʻau faʻapitoa e mafai ona faʻaleagaina ai le mama, anemia, maualuga maualuga. E mafua mai i le maualuga o mea uʻamea ma isi elemene. E taua foi le taʻuina o le mea moni o deco decorations ma infusions o loʻo faʻaaogaina i le togafitiga o le rūmatism, gout ma le mumu faʻatasi.

Fufulu ese

I le taimi muamua, pe a le masani tele ma aoga ia mea tau vailaau mo togafitiga, o vailaau togafitiga e na o le pau lea o le auala e togafitia ai faamaʻi eseese, tusa lava pe o le a le faigata. O se tasi o laau e sili ona aoga ma e tumau pea ona moe.

O meaʻai ma teuteuga, na faia i luga o le moe, mafai ona faʻaumatia faʻamaʻi e tele. O faʻamavaega vavae i luga o le faʻavae o musumusuga e faʻaaoga lelei i o tatou taimi.

Se teuteuga o le slyti Saunia e pei ona taua i lalo: 4 teaseti o laʻau e tatau ona sasaa i se ipu vai inu ma tuu i totonu o le vai vai mo le 20 minute, ona togi lea ma sasaa le 200 ml o vai faamama. Faʻaaogaina lenei susu ile 8 itula mo 3-4 aso.

Mo le sauniuniga a le tagata oona E tatau ona e sasaa atu 3 sipuni o le vaovao vao o le laau ma le 1 lita o le vai ua kukaina ma tuu i se nofoaga mafanafana mo le 3-4 itula. A maeʻa lena, ona faʻaaogaina lea o le tincture ma ave i le 100 ml i le 6-8 itula mo le 3-5 aso.

E taua! E sili atu le saunia o le tincture i totonu o koneteina tioata, talu ai o laau poʻo ipu palasitisi e le gata ina faʻagesegese ai le faagasologa o le faʻafefeteina, ae ia faʻaititia foi le meafaigaluega.

Contraindications

O le vailaʻau faʻamalositino ua maea ona suʻesuʻeina lelei mai le vaaiga o vailaʻau. Ona o ana meatotino, e leai se faʻailogaina o le laau, sei vagana ai le le faʻamaonia o tagata taitoatasi i totonu o le fale.

I le mafau- fauga i lenei mea, o fautuaga mo togafitiga umi mo togafitiga faafomai e matua fautuaina lava ina ia muaʻi faia se suʻesuʻega faafomaʻi ma feutagaʻi faafomaʻi.

Snyt e mafai ona faʻaaoga lelei mo togafitiga faafomaʻi. Auala e faʻapotopoto ai, sauniuniga ma sauniuni fasipepa e faigofie ma mafai ona maua i le toetoe o tagata uma, e oʻo lava ia i latou e leai ni tomai faʻapitoa.