"Vladimirets"

Vaega o le faʻaogaina o le T-25, o lona uiga faʻapitoa

O le T-25 o le taʻavale o se avetaavale ua gaosia i le tele o lomiga. Sa fuafuaina le taʻavale mo le faʻaogaina o laina o laina laʻau mo le vaeluaina ma mo galuega feʻaveaʻi.

E te iloa? Ua maua le taʻavale i le taimi nei.

Talafaasolopito o le gaosiga "Vladimirtsa"

O le talafaasolopito o le taʻavale T-25 "Vladimirets" na toe amataina i le 1966. O le taʻavale na gaosia i le taimi nei i ni atinaʻe se lua: o Kharkov ma Vladimir. Ona o ona uiga faʻapitoa e mafai ona faʻaaogaina ai le taʻavale mo ituaiga uma o galuega faifaatoaga. I le vaitau mai le 1966 i le 1972, na gaosia ai le taʻavale i Kharkov, ma o lea na siitia ai le kamupani autu o le T-25 i Vladimir. Faʻafetai i lenei taʻavale ma maua le igoa - "Vladimirets".

Faʻamatalaga, uiga o le taʻavale masini

O le masini faʻapitoa o le taʻavale atoa o le tutusa ma le tele o trakomo o lenei vasega. E faʻamaonia lenei mea, i luga o mea uma, e ala i ona foliga vaaia, faʻapea foi ma le nofoaga o le tele o tautau. Ae ui i lea, o le "Vladimirets" ei ai, ma e na o ni foliga vaaia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona fetuunai uili i le lautele o le auala e manaʻomia. O uili pito i luma e mafai ona toe faʻaleleia i le laina mai le 1200 i le 1400 mm. O le eseesega i le va o uili pito i tua e mafai ona suia i le 1100-1500 mm. Faʻafetai i lenei faʻatulagaga faapitoa, e mafai e le taʻavale ona faia ni galuega eseese, e aofia ai le faʻanoanoa i se avanoa faatapulaaina. I luga o paʻu, faʻapipiʻi mea e faʻaogaina ina ia mafai ai ona maua le tele o le mafai ona mafai.

E te iloa? O le taʻavale e i ai le afi e fa-taʻavale D-21A1 ma le lua paipa.

O le taʻavale T-25, o lona malosiaga afi e tutusa ma le 25 horsepower, o loʻo i ai se suauu e 223 g / kWh, tusa lava pe i lalo o le tulaga o le malosi maualuga.

E taua! I le saoasaoa o afi afi, e le tatau i le suauu afi ona sili atu i le 3.5 kgf / cm². O le faʻaauau pea ona tineia le afi e matua faasaina lava.

O le meaʻai e tuʻu saʻo, ma e faʻaogaina le vaʻalele mo le malulu.

I le amataga, o le T-25 o le taʻavale sa gaosia ma le tasi faitotoa e lua faitotoa. Ina ia mautinoa le sili atu le faʻatuatuaina o le avetaavale, na faʻamalosia le fale faigaluega ma se fale puipui. Faʻafetai i ata pulatoʻa ma vaaiga pito i tua, o le avetaʻavale sa i ai se vaaiga sili ona lelei. I le tulaga o galuega uma-taimi, o le avetaʻavale e i ai le ea ma le faʻavevelaina o le tino.

O le a se mea e mafai ona fesoasoani i le taʻavale, le gafatia o le T-25 i lau 'upega tafaʻilagi

Tractor "Vladimirets" faasino ile vasega 0.6 traction. Malosiaga vaivai vaivai e le faʻalavelave i le faʻatinoina o se galuega lautele lautele. Faʻavae i luga o mea faʻapipiʻi, e mafai ona faʻaaogaina le taʻavale:

  • pe a sauniuni fanua mo le seleseleina po o le totoina;
  • mo le fausiaina ma le auala;
  • e faia galuega i totonu o le kiona, togalaau ma le tovine;
  • faigaluega faʻatasi ai ma tagata fafagaina, e mafai ona faʻaaogaina le taʻavale e avea ma se taavale solofanua;
  • ia mautinoa le utaina ma le laueseina ma le felauaiga o oloa.

E te iloa? Ona o le maualalo o le tau, o le lelei tele ma le gafatia, o le iunite ua manatu e sili ona lauiloa i totonu o faatoaga.

Auala e amata ai le afi afi

O le taʻavale T-25 ma ona tomai faʻapitoa e mafai ai ona faʻaoga i tulaga eseese. O le taʻavale ua malepelepe i le tau malulu ma le mafanafana sina taimi itiiti.

Ina ia amata le afi i le taumafanafana, e te manaʻomia:

  1. Ia mautinoa e le faʻaituau le mea faʻaaoga.
  2. Faʻaliliu le fuʻa e puleaina le suauu i le fafagaina atoatoa.
  3. Aveese le levolve leva.
  4. Liliu le faʻamaʻi 90 ° ma liliu le afi.
  5. Fuʻu le afi i le faʻaaogaina o le amataga mo le 5 sekone ma tape le taʻavale. Aveese le tagata e amataina le afi pe a uma ona amata le malosi o le afi.
  6. Siaki le afi i le maualuga ma le faʻafouina mo ni nai minute.
E taua! Aua le utaina le afi seʻia oʻo i le 40°.

Amata le afi i le taumalulu

I le taumalulu, mo le faigofie o le afi, faʻaaoga se moligao e vevela ai le ea. O loʻo i totonu o le tele o meaʻai. Ae e te leʻi amataina le enisini, e manaʻomia ona e liliuina le moli uila. Ina ia faia lenei mea, liliu le kī o le afi 45º i le aoauli ma taofi mo le 30-40 sekone (o le taamilosaga i luga o le laupepa o le meafaigaluega o le a mumu). Ona liliu lea o le tagata amata e ala ile liliu o le ki i le isi 45º. E le tatau ona galue le tagata e sili atu i le 15 s. Afai e le amataina le afi - toe fai le gaoioiga i ni nai minute. Ina ia amataina se afi mumu, e le o manaʻomia se moli mumu ma se mea e faʻamalosi ai. E matua le fautuaina le amataina o le "Vladimirets" faatasi ai ma le fesoasoani o le tosoina, atonu e mafua ai le faaleagaina o le avetaavale, mo se faataitaiga, e momotu le pamu moli.

Analogs T-25 i le maketi o meafaigaluega taufaatoaga

O le T-25 o se taʻavale atoa 100%, ae, pei o taavale uma, o loʻo i ai ona lava itu. E aofia ai le taʻavale T-30F8, o loʻo i ai le uili e fa-uili ma se masini faʻalelei i le taʻavale. TZO-69, e masani ona faʻaaogaina i galuega faifaatoaga, e manatu foi e tutusa ma Vladimirtsa. O faʻataʻitaʻiga tutusa e sau mai Saina. O nei mea e aofia ai le tele-traks e pei o le FT-254 ma le FT-254, Fengshou FS 240.