Black vine

Black vine. Feiloai i ituaiga sili ona lelei

Fualaau suamalie uliuli ma maloloina lelei.

O loʻo aofia ai le tele o antioxidants, e faʻamalosia ai le cardiovascular system, ua mafai ai ona faʻaititia le maualuga o le cholesterol.

O vine vine mamago e lelei mo le faia o le uaina.

O aso nei o le a matou feiloai ai i vine sili ona lelei o vine uliuli.

Eseese "Fiafia fiafia"

Eseese O le lanu fiafia e faatatau i ituaiga o vine. O lana fugalaau o le fafine, o lea e manaʻomia ai e ia le eletise. Ua faamatalaina malolosi ma tuputupu aʻe malolosi. I se vasega o fuifui tetele o se fulufulu kesi ma le pala.

O vine e lapopoʻa, tele o le vali poʻo le liʻo, lanu i le lanumoana uliuli, matagofie, suamalie i le tofo, o aano o manu. E matua lelei le tamaititi. E amata ona fua mai vine i le tausaga lona lua talu ona totoina. E tusa ma le 50 'ulu i luga o le tasi togavao.

Laititi e maua le fiafia maualuga maua.

O le seleselega o vine e mafai ona amata ona aoina mai i le ogatotonu o Setema, ao latou paʻu i le 125 aso.

Faʻamatalaga eseese Fiafia lanu:

  • maualuga maua;
  • tetee i le milipolo ma le oidum;
  • sili atu le malosi o le kiona, e oʻo atu ile -25 tikeri.

Le lava o vine Fiafia lanu:

  • afaina i le lanu uliuli

Eseese Black Delight e fautuaina ina ia ola i luga o vaega tele, aua o foliga o le vao e manaomia ai se tulaga mamana.

O fatu laau e totoina i luga o le la, i totonu o se fanua e tumu i le suavai, e le tatau ona i ai se vai e tafe ma e oso ai. E amata le sauniuni o le palapala mo le tolu vaiaso. E muamua ona eliina, o lona uiga afai o le eleele o se mea manogi, ona faaopoopo lea o le lime.

Ma i eleele leaga faia ni manua ma faʻalavelave fugalaʻau faʻapitoa. O le vevela o le eleele e le tatau ona i lalo ifo o le +10 tikeri. O le seleselega ua totoina i totonu o le totō toto 60 cm loloto ma 50 cm lautele. O le palapala o loʻo faʻamaʻaina i fugalaku-potassium faʻamalolo ma faʻafeinu.

Laʻau mananaia fiafia i le tautoulu ma le tautotogo.

Eseese O foliga fiafia e manaʻomia ai le faatonutonuina o pana ma fua. E le mafai ona tatou faatagaina le malosi o vao, aua e mafai ona oo atu ai i le oti o mea e le afaina. A o leʻi amataina le fugaina o mea leaga, ona fai lea e le au fai togalaau ni fua e fusi ai tumutumu o laau. Mo le taumalulu e tatau ona e ufiufi ai.

Le vine vine Black Kishmish

O le vine vine Kishmish ua taʻua o se tasi o ituaiga pito i leva, o ona fua e leai ni fatu. O fua nei o fualaau aina vave.

O Kismish ei ai laupepa o le lapopoa, lapotopoto, foliga lemu. O loʻo ia te ia se fugalaau fugalaau, o lea e le manaʻomia ai e ia se palota. O fuifui e pei o se paʻu. O lanu uliuli o Kishmish e laʻititi faʻalelei i lalo ma faʻaloloa mai i luga, e foliga mai o foliga o le tele.

O vine e vali lanu uliuli, i luga o se paʻu manifinifi o loʻo i ai se paʻu vevela. O le aano e manaia ma manaia, e masani ona suamalie. Laʻau susunu lelei lava. Vine vao tetele tele.

O fua o le vine e lelei ae tumau.

E mafai ona seleseleina vine pe a mavae le 130 aso mai le amataga o le vaitau tuputupu ae.

Faʻapitoa:

  • O vine eseese o Kishmish e leai ni fatu
  • Faigofie le felauaiga, tausia o ou foliga vaaia
  • Amataga vave

Peʻa vine vine Kismish uliuli le mausali i le oumati, e faigofie ona afaina i le gaosiga o laʻau ma anthracnose. Mo le taumalulu, e manaʻo o ia e malulu, aua e le faʻafeiloaʻi i matagi malulu.

E tatau ona vaʻaia le seleselega i le taimi lava e matua ai, ma o vine e faʻaumatia o latou uiga taua.

O le totoina o vine uliuli Kismish e tatau ona i luga o se vateatea, e pei o le vao e tatau ona ola i se mamao lelei mai le tasi, o le mamao i le laina e tatau ona tusa ma le 2.5 mita, ma i le va o laina - 3 mita. O le saite e tatau ona aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga, ma faʻamalamalama lelei le la. Pe a totoina ni fatu, e tatau ona e taumafai e teu aʻa i le loloto e mafai ai ile eleele.

E tatau ona totō i le tautotogo, ma i le amataga o le taumafanafana o le a ia amata lelei ma maua le malosi.

O le tausiga o le lanu uliuli o Kishmish o loo i ai le fuga o le suavai, ae lua vaiaso aʻo le seleseleina, e le o faasusuina, na o le fausiaina o le eleele i le va o laina e faia. Fafaga ma faʻamaʻi faʻamalosi aʻo leʻi amataina le vaitau tuputupu aʻe.

I le gasologa o le vaitau latou te faʻafefiloi ai i le sulphate, ma pe a oʻo mai ovas, e manaʻomia e le vine le faʻaofuofu o le minerale. O vine e manaʻomia le lagolago.

Talu ai o le eseese o le kiona Kishimish e le o le kiona faʻasao, e manaʻomia ona ufiufi. E tatau foi ona e tipiina se vine vaivai, ma o lapopoa tetele e ufiufi i vaomago, ona o aʻa e tatau ona mafanafana.

E uiga i le vine vine Black Brand finger

Moli vine Manulele Black, pe pei foi ona faaigoa o le Black-finger, o le ituaiga o meaʻai e tuai, i ona fua e leai ni fatu.

Berries - lapopoa, uliuli, foliga foliga mai o se tamatamailima (o lea na foliga mai ai lona igoa). Latou te tofo lelei. Vine Manaomia le togafitiga faifaipea faʻatasi ma tagata faʻamalolo.

O le aano o le tino. O le mamafa o le tasi paipu e mafai ona oʻo i le lua kilokalama. Pisexual fugalaau. O vine vine malosi. O le tamatamailima uliuli e tele ma lapoa fuʻu.

O le ituaiga e maua mai ai fua maualuluga ma gaʻo.

O vine na faʻapupula i le 120-130 aso.

Faʻapitoa:

  • Feteenaʻiga tetee;
  • Maualuga maualuga o fua o vine;

Ole lanu manulele e le talafeagai mo le galueaina i le itu i matu.

O toto laau e totoina ma se aʻa ma lelei ona totoina. Aʻo leʻi totoina, faʻapuʻupuʻu aʻa i le 15 cm, ma ave faʻamaʻi ma le mama. I le faʻaopoopoga i aʻa, latou te aveeseina foi le fana, ma tuu ai i lalo 4 pupuʻu, lea ua matua lelei. Ona teuteuina ai lea o aʻa toso i le paluga ua sauniae aofia ai le fafie ma le vai.

O le lua e faʻaleleia ai ua eli i le loloto o le 80 cm, ma e tusa ma le 100 cm le lautele. O loʻo taatia le alavai i le pito i lalo o le lua, e mafai ona faʻaaoga piliki, oneone, po o maʻa paʻu. O le eleele ua vevela ua fefiloi ma le humus, superphosphate ma le potassium chloride, ona sasaaina ai lea i totonu o se lua.

Ua faia se sulu i le pito i lalo ma o se tipi ua tuu iina, o aʻa ua salalau ma lemu, e oo lava ina ufiufi i le vaega o totoe, i luga o le lua. Ona faʻafeinu ai lea o le laau.

Manulele uliuli totoina i le tautotogoia Me.

Tausiga mo le vailaʻau O le manulele-lima e aofia ai le faʻamafa, faʻamaina o le suasusu ma le nitrogen-phosphorus ma fugalaʻau. I le vine e sili atu ona lelei, o fanau laiti e foliga mai, taʻe ese ma fusi o latou ulu.

E manaia foi le faitau e uiga i vine mamago

Fualaau 'aina vine "Autalavou uliuli"

E tele ituaiga o meaʻai. Laʻau lanu mumu, lanu - uliuli, ae atonu o le lanu viole tele. O le paʻu ua paʻu le paʻu.

O vine e matua suamalie, suamalie, pisapisao, ae o mea uma lava i le faʻalelei. O le pulupulu e tutusa i le tele, foliga tutusa ma le palamalade. O fuifui o loʻo i ai mea manogi, mafiafia. O fugalaau o lenei ituaiga e lua.

Grade Autumn black faia lelei mea mamafa, faigofie ona faʻafetaui i soʻo se tulaga. I luga o se tasi fana e faamau ai i luga o 3 pulumu.

E manaʻomia ai le faʻaaogaina o faʻamaʻi faʻamaʻi i le tele o fua, lea e oʻo atu ai i le tele o fualaau aina. I le tau vevela, e tatau ona fafaga soo. O lenei ituaiga e mafai ona tupu aʻe ai se tagata e alofa i le faatoʻaga.

Vaʻaia Autumn Black Grape lelei tele.

O lenei fuataga, ma se avega ma le srednepozdny, ma le tuai o le eseese i fua o fua o vine.

Matua manuia ituaiga eseese o:

  • O le teteʻe, e tausia lelei i le vevela o -20 tikeri.
  • Faateleina le tetee atu i le milipolo, le oidium ma le hina.
  • O vine i totonu o le pusaaisa e mafai ona teuina mo le 5 masina.

Masalo o le pito sili ona tele o le toe foi mai o le Autumn Black o le, pe a paʻu le vevela o vine e ono aʻafia i le lanu uliuli.

E totogo vine vine i le vaitau lea e maualalo le maualuga o le vai i le eleele, pe a le oti le laau.

A o le i ai se mea taua e pei o le totoina, e lua lua vaiaso eli ai se pu, e tatau ona 80 cm le loloto, ma le lautele e tusa ma le 60, o sina mea itiiti. Pe a totoina, e faʻaaogaina faʻamalaʻau o meaʻai (superphosphate, potassium sulfate, faʻapipiʻi fafie fafie).

O le pito i lalo o le lua o loʻo tulaʻi mai ua faʻafefeteina i se vaega o le humus ma le eleele uliuli. Totoina o vine vine ua na o le vai mafanafana.

Saplings of a grade Autumn Black e talafeagai mo le tulaueleele ma i le tautoulu, ia Setema, ma i le tautotogo, i le faaiuga o Aperila.

Mo le taumalulu, o le Autumn Black e ufiufi, e tusa lava pe oʻo i taimi ogaoga o le vevela (lalo -20) e mafai ona faaleagaina aʻa.

Vine vine vine "Odessa uliuli"

O le pale ma laulaau o le taamilosaga talavou e lanu meamata ma lanu mumu. O laulaau e laʻititi, faʻalelei, mautu, lapotopoto. O laʻau laʻau pito i luga e faʻatūina. O le taunuu mai o lau o lau o le autumn e valiina i le lanu mumu-lanu mumu. O loʻo faʻasalalauina le faʻaleleia o laau. Pisexual fugalaau.

Fualaʻau vine o le tele o le lapopoa, foliga faʻasolosolo, tatalaina. O lo latou mamafa e mai le 140 i le 280 kalama. O vine e lapotopoto, uliuli, e ufiufi i se paluga o le pa'ū, faʻatasi ai ma pipi paʻu. E mausali le paʻu.

O vine suamalie o loʻo i ai se lanu matagofie lanu. Le tofo o fua suamalie, faatasi ai ma le tofo-matuitui le tofo. E i ai fatu i totonu o le fale. O le malosi o le mama e maualuga, o le vine e oʻo i le 80%. Mai lenei ituaiga faia mūmū mūmū ma susu mama aupito maualuga.

O gaioiga e maualuga ma tumau.

E amata ona selesele vine i le maea ai o le 160 aso mai le amataga o le vaitau o le tuputupu ae, i le faaiuga o Setema.

Faʻaauau Odessa vine vine:

  • tetee i le lanu enaena ma le oidium;
  • faateleina le faigata o le taumalulu.

Le tele o ituaiga - o le tuai lea o le 'aina o vine.

Mo le totoina o laau eli se pu ile loloto 10 cm, ma 80 cm le lautele. O le vine ua tanumia uma, naʻo le fatuga pito i luga e tatau ona tumau i le eleele.

O le lua o loʻo faʻafefiloi ma le manurela poʻo le faapalaga, o le vailaʻau ma le mineral fertilizers e faʻaaogaina. A uma ona totoina se fua o le vine, e suavai le eleele, e ufiufi i se tamai laulau o le manure ma le vao.

O le totoina o le taimi e faʻatatau tonu i le matua o le fatuina poʻo le tipi. Ua totoina fatu taʻitasi ia Aperila, lanumeamata - i le ogatotonu o Mei. O togafitiga lelei ma fualaau aina ua totoina ia Oketopa seia oo i le muamua o le kiona.

Aoga Tausi vine O le vaeluaina Odessa o le:

  • Taususu masani o vine, pe a ma le 3-4 faʻi masina. E faaopoopo atu i le vai i le taimi o le fugalaau, ma faamaea le fausiaina o le vai i le vaiaso ao leʻi tupu le sua.
  • Aveesea o vao, faʻalelei le eleele.
  • O nisi taimi latou te faʻaaluina ai le faʻaputuina o le faʻasuina.
  • I luga o aʻa, ao le i oʻo mai le taumalulu, latou te faia se mea faapena e pei o katarovka, pe tuu ni mea faapitoa i luga o aʻa.