Puleaina o pest

E faapefea ona fuaina le "Bi-58": faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Faatasi ai ma le faateleina o le numera o siama pathogenic, vao, iniseti, o latou fetuunaiga i tulaga leaga, o le manaoga mo vailaau matautia o le a faateleina le tulaga tutusa. O le lelei o le puipuiga o mea taufaatoaga, fugalaau ma laau teuteu mai faamai ma meaola faalafua e faalagolago lava i le auala o le pulega o fualaau faasaina ma le mea oona. I totonu o Iukureini, e sili atu i le 10,000 igoa o le fale gaosi oloa. Faatasi ai ma le tele o iniseti e talosagaina "Bi-58". E faʻavae i luga o faatonuga mo le faʻaogaina, fautuaga a le kamupanī ma tagata faʻataʻitaʻiga, o le a tatou suʻeina meatotino ma le aoga o fualaau faasaina.

E taua! Ina ia aua nei paʻu mo le au faʻamaonia, aua nei faʻatau ni vailaʻau faʻasaina i maketi, sili atu faleoloa faapitoa e taua ai lo latou talaaga. Vaavaai i le afifi. O kopi muamua e tatau ona i ai faʻamatalaga i luga o le kamupanī, le nofoaga o le afifiina, o le aso o le gaosiga ma le vaitaimi o le talafeagai. Faʻalogo lelei i ata o le hologram ma faʻamatalaga tusitusi mo le faʻaaogaina.

"Bi-58": faʻamatalaga ma ituaiga o faʻamalolo o le iniseti

I le gasegase, o le fualaau faasaina "Bi-58" ua maua ai se talaaga e avea o se vailaau lautele mo le faaaogaina i faatoaga ma meaola mai le taina ma le suʻiina o meaola suamalie. O le vailaʻau o loʻo faʻavasegaina o le insecticaroacaricide organophosphate group with a wide range of action. O le fualaau faasaina na fausia e le tagata Siamani na gaosia "BASF SE" i faleoloa i Danish Lemvig ma Ludwigsfahene i Siamani. I totonu o Iukureini na lesitalaina mo le le faʻaaogaina o saito, karite, rye, oats, millet, mea totino ma fualaau faisua, beets, hops, apples, pears, plums, vineyards, pateta, tapaa, alfalfa, raspberries, currants ma vine.

Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o le gaosiga o meaola, o le a vave ona tulei le atinaʻe fou o le Bi-58 i le maketi. Ae na tali mai le au gaosiga i le taimi e ala i le faʻaleleia o fuainumera o vailaau e tineia ai manu faalafua ma faʻasalalau le faʻaalia o le iniseti "Bi-58 New".

O le meafaigaluega e 40% o le mamafa o le eletise, e iai se faʻaoga lelei i meaola faalafua i luga o le faʻafesoʻotaʻi ma totonu o le inumaga. Galuega i le taimi lava lena, e aunoa ma le inuina o le laau. O le galuega puipuia e tausia mo le 21 aso, e tusa lava pe o le a le tau. O le faʻaaogaina o le fualaau faasaina "Bi-58 New" e faatagaina i taimi uma o vaomatua, sei vagana ai le 30-40 aso aʻo lei seleseleina.

O le gau o le emulsion e amata i le 51 ° C. O le iniseti o le iniseti e faigofie ona sosolo i totonu o le siosiomaga o meaola, sili atu ona lelei i totonu o le tuufaatasiga o meaola. E le alu ese le la, i lalo oa latou faatosinaga e amata ona solo.

O uiga leaga o le fualaau faasaina e fuafua ai i le vasega lona 3, e ui lava i totonu o le au fai togafiti poto o loʻo i ai se faʻamatalaga o le sili ona matautia o taufaʻatau o se vailaau faʻasaina. Mo le faʻamoemoega o le saogalemu, "Bi-58", e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, e le fautuaina e faʻaaoga i ni maualuga maualuga ma potu tapuni. A faʻapipiʻiina i luga o le laufanua, e mafai ona faʻaaogaina tusi faʻaaoga ma faʻainisinia i aganuu uma pe a mavae le 10 aso.

E te iloa? O le vailaau faʻamaʻi muamua o vailaʻau faʻaaogaina e tagata o le sulfur o se fofo mo le maunu.
E maua i ampoules o le 5 ml, fagu ma apa, ma le gafatia e 1 l, 5 l, 10 l, 20 l. O le vai atonu e lanumoana pe lanumoana. O faifaatoaga ma faifaatoaga i se toe iloiloga e fai mai e uiga i tomai o sauniuniga "Bi-58" ma le "Bi-58 New" e faaleaga ai le namu, tsikadok, taliga, moth, thrips, bedbugs, larvae ma tick ticks, ma taʻua foi le le lelei o le atigi figota, mafua ai le manaʻomia mo le toe gaosia. O loʻo matou talanoa e uiga i le faʻateleina o fua o laau toto, ona o le meafaigaluega e le tuʻuina ai sina avanoa itiiti e ola ai e oʻo lava i le tele o iniseti ma iniseti.

Gaoioiga galue malosi ma le masini o le gaioiga "Bi-58"

O le iniseti e faʻavae i luga o le dimethoate, o le ester phosphorus sili ona faigata. I le taimi o le faʻamaʻiina, o le mea o loʻo galue malosi e faʻapipiʻiina ma faʻafesoʻotaʻi faʻapitoa i filo laau, faʻaauau agai i luga. O le "Bi-58" na foliga mai ai o pupuu laiti, lea e mautinoa ai le lafoaia o soo se ituaiga o meaola faalafua. Iniseti o loʻo ola i aʻa, gaʻo ma laʻau e maua se fua faʻasaʻo o toxins i luga o le faʻafesoʻotaʻi, o se taunuuga o le a vave ona oti ai. Faʻamalosia le aʻafiaga o aʻafiaga o le intestinal. O le 'aina o le lanu lanumeamata ma le sua o le aganuu, o meaʻai e afaina ai i latou lava. O le aoga o le iniseti e mafai ona oʻo lava ile tau leaga. O uiga o le Fumigation e matua vaivai lava, e toetoe lava a toesea ona o le vaivai o le faʻaosoina.

O aʻafiaga e aʻafia ai le enzyme e nafa ma le tuʻuina atu o lagona faʻaoso. Ona o lona faʻamaonia, ua leiloloa le iniseti, o le vevesi, maʻi ma le oti.

E faapefea ona fuaina le "Bi-58": faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

"Bi-58 New" o se vailaau matautia, o lea ae e te lei totoina, faitau ma le faaeteete faatonuga ma fautuaga mo le faaaogaina. I le faagasologa o le saunia o le fofo o le galuega, ia mautinoa o loʻo faʻamalulu le suavai, a faʻapea o le faʻaogaina o le vailaau e faʻaleleia. E le gata i lea, o le palapala eleelea ma le palapala eleelea ua i ai se aafiaga faataumaoi. E lelei tele le fuafua o le faʻapalapala i se aso vevela i le la i se vevela maualuga mai le 12 i le 35 tikeri Celsius.

E taua! O le togafitia o laau i le Bi-58 e le mafai ona faia i le maualalo o le vevela. I le taimi ma i le taimi lava e maeʻa ai pulu, o loʻo i ai se maualuga maualuga o le leiloa o mea taua o le iniseti.
O le faʻaleleia o le tautotogo o le togalaau e faʻatinoina i se vaitau o le atinaʻeina o le tino, pe a oʻo i le maualuga maualuga o le faʻapipiʻiina o iniseti leaga. O loʻo faʻamaonia e le au atinaʻe le faʻatinoina o le toe gaioiga o nisi o fualaʻau.

Afai o le "Bi-58" o loʻo afifiina i ampoules, ua saunia le fofo galue ile 5 ml i le 5 l o le vai. Mo le faʻapalapalaina o le focus laitiiti o faʻamaʻi pipisi, e mafai ona e faʻatusatusa le fua faatatau i le ratio o le 3 ml i le 10 lita. Ia faaeteete: afai e te le saʻo le fuaina o le metotia, e mafai e le laau ona pagatia - leiloa le lau ma maeʻa lautele. Vailaau o le aisa po o isi iniseti iniseti tino maeʻaeʻa aʻo lei faʻaaogaina. Faʻasese saʻo mea i totonu o le vailaau vavalalata aʻo faʻaauau pea le fofo mo le faʻasaʻo sili.

O le gaosiga o le "Bi-58" i faatonuga ua saunia mo le faʻavaeina o se meafaigaluega mo ituaiga taʻitasi. Mo se faʻataʻitaʻiga:

  • mo le totoina o le 1 heta saito o le saito ma susu o le a manaomia e tusa ma le 1.5 lita o le fofo o galuega;
  • 1.0-1.2 l o le suavai o le a salalau atu i le 1 ha o le rai, oats ma le karite, faapea foi ma le tovine, poma ma fualaau;
  • e tusa ma le 0.5 l o vailaau e tineia ai manu faalafua o le a manaomia mo se nofoaga talitutusa o pulus, alfalfa ma beets;
  • mo le gaioiga "Bi-58" 1a o fualaau o fualaau faisua fuaina o le taumafaina o le 0.5-1 l;
  • pateta ua afaina i le fua faatatau o le 2.0-2.5 l / ha;
  • apu, pears - 0.8 l / ha;
  • mulberry - 2.0-3.0 l / ha;
  • rasipi - 0.6-1.0 l / ha.
Faʻaeteete faʻaeteete pe a faʻapipiʻi le iniseti i luga o laau teuteu, e pei o le fualaau faasaina e mafai ona tuʻua pe a maeʻa le mu i luga o lau.

E te iloa? O le "Bi-58" ua mou ese atu mai luga o fualaau 'aina ma fualaau faisua i aso e tolu, ma ua faia le eleele i le eleele mo le tausaga.

Tausiga "B-58" ma isi auala

O le vailaʻau oona ua maua ai le faʻaaloalogia o faifaatoaga ma lelei fesoʻotaʻiga ma isi fualaau. Faʻaleleia lelei le tuʻuina atu o fomaʻi mo le fafagaina o le fafagaina i le "Bi-58", ma faʻamaʻi pipisi i le faʻamaʻi ma le le mautonu (reaction), pyrethroids ("Fastak"). O le tuusaunoaga o le agrochemistry alkaline.

O le maualuga o le aafiaga o le ola o se iniseti e ausia i le 20-25 tikeri o le vevela. I le vevela o le tau ma le vevela e aoga le aloese mai le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina i vailaʻau faʻasaina eseese ma vaovao ma le tuputupu aʻe tuputupu aʻe-ituaiga sosolo.

E mafai ona faʻafefe "Bi-58": lapataiga

"Bi-58" o se iniseti vailaau matautia mo bees, meaola vai, ae afai e te mulimulitai i faatonuga, e mafai ona alofia le lamatiaga. Mo manu mafanafana, e pei o manoa, o le mea oona o se mea oona matautia (LD 230 mg / kg). Aua o se tagata e le o se taufaamatau i lalo o le lapataiga. A le o lena, e mafai ona faʻaosoosoina ai se faʻalavelave, faʻafefe o le tino-resorptive, mumu ma le 'ona oona.

O le gaioiga malosi e mafua ai vaivaiga lautele, o le moe, o le gasea ma le vomiting, o le le mautonu o tamaiti aoga, le faʻamalosia o le faʻatasia o gaioiga, ma le afaina tele. Afai e te vaʻai i lisi lisi pe a uma ona e galue i se vailaʻau faʻamalosi, ia vave faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi mo se fesoasoani. Aua neʻi faʻamaonia le taimi, aua i lalo ole aʻafiaga o le vailaʻau faʻasaina le galuega o le cholineterase - o se enzyme e tuʻuina atu ai se faailo e uiga i faʻalavelave namu. Mulimuli ane, o le le atoatoa o le cardiovascular ma le leiloa o le malamalama e mafai.

I tulaga faapena, e tatau ona muamua aʻo leʻi oʻo mai le fomaʻi e ave se fofo o le carbon carbon activated i le fua faatatau o le 3-5 punetimini ile tioata o le vai ma faʻaleagaina ai le vomiting.

O se "mea itiiti" itiiti o le iniseti o le manogi malosi lea o le vailaʻau, o le mea lea pe a faʻaaoga le "Bi-58", e taua le i ai o se masini faʻatau ma puipuia meafaigaluega. O galuega uma, e aofia ai galuega sauniuni, e tatau ona faia i mea manogi, folo, totigilima lima ma seevae, faʻapena foi i totonu o le ulu. E matua faasaina le 'ai, ulaula, inu ava i le taimi lava e tasi. E fautuaina foi e faʻagata le faʻafesoʻotaʻi o lima ma foliga i le tele e mafai ai.

E taua! O le meaʻai (elemene galue "Bi-58") e le o fautuaina malosi i vine ma togalaau, pe a faʻaogaina ai vavae mo le totoina o falalaʻau mo laʻau.
A uma ona saunia le fofo o galuega ma togafitia togalaau, ona aveeseina lea o le totini, aveese totini lima, sui o latou lavalava, fufuluina o latou lima i fasimoli ma vai, fufuluina o latou foliga ma fufulu o latou gutu.

E le taliaina le afaina o punaoa, vaituloto, vaieli ma toega o le fofo. E latalata foi ia i latou, e le talafeagai le tauaveina o le faʻapalapalaina ma sasaa suavai pe a uma ona fufulu mama i le faagasologa o mea faigaluega ma masini. Knapsack sprayer fufulu i aso uma, toe togafitia le aganuu ma le vai manino. O koniteina na faʻaaogaina pe a maeʻa faʻataʻitaʻiga e manaʻomia ona susunuina, e aunoa ma le faʻasusuina o asu ma mea na tuʻuina atu.

I le taimi ma pe a maeʻa le vavave, e le faatagaina le lafumanu e faʻamaʻaina i le vaega o loʻo togafitia. I totonu foi o le laina o le 4-5 kilomita le faatapulaaina o le felelei o pi mo le 120 itula.

Ia mataala i lou manuia. Afai o le mea oona e oso i luga o le paʻu, aveese e aunoa ma le paʻu i le fulufulu mamoe, ona fufulu lea i le vai tafe poʻo se vaivaiga vaivai o le suauu. I mataupu e faʻafesoʻotaʻi ai mata, fufulu ma le tele o vai mo le 15 minute. Mo le foloina ma le faʻavevesi o foliga mucous, faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. E taua le taofi o le inisiua o le iniseti.

Faʻaauau le vavalalata e tupu mai tamaiti ma fagafao. O le faʻamaʻiina o le oona i pusi e faʻaalia i le vevesi ma le pala, i le lapiti o le uaua lapiti ua faʻavaivaia.

"Bi-58": tulaga e teu ai ma fale ola

O faatonuga mo le sauniuniga "Bi-58 New" o loʻo faʻamatalaina lona ola ola mo le 24 masina mai le aso na gaosia ai i le maualuga o le vevela mai -10 i le +25 ° C. O le teuina o vailaau e tineia ai manu faalafua e tatau ona i ai i se pogisa, e le mafai ona maua e tamaiti ma manu, se nofoaga e ese mai vailaau ma meaai. Talia le faasaoina o totoe galuega fesoasoani. Faʻaaogā faʻaaogaina le suavai vave pe a uma sauniuniga. Toe faʻaaogaina.