Faatoaga faatoaga

E leai se faʻafitauli i lau ituaiga Brahma Paleva

O le Fowl Bramah hens e aofia i ituaiga o manu felelei. E vave lava ona latou maua le mamafa o le mamafa, o lea e mafai ai e le au faifaatoaga i se taimi puupuu ona tupu le numera talafeagai o moa, ma aumaia ai meaʻai maualuga.

E tusa ai ma le au faifaatoʻaga, na maua mai le Brahma mai le tolu ituaiga o "moa tetele". Na aumaia i latou i le 1846 i Amerika mai le susulu o Initia. O tagata Locals na taʻua nei moa Brahmaputra ma Chittagong. Na lauiloa i la latou tele ma le maualuga o le gaosiga.

Na amatalia e le au faifaatoʻaga Amerika le fafagaina o lenei ituaiga e fafaga ai manaoga o maketi a Boston. E tusa ai ma nisi o faʻamaumauga o loʻo totoe, e mafai ona finauina e mafai e tagata o loʻo faʻatupuina lenei ituaiga ona oʻo atu i le mamafa o le 8 kilokalama.

Ae ui i lea, a uma ona pasia le Brahma fawn ma Cochins, na amata ona faʻaaogaina e le aufaifaʻatasi lenei ituaiga o se faʻaaliga.

Faʻamatalaga tuʻufaʻatasia

O moa uma o lenei ituaiga e iloga i se lanu enaena lanu enaena, e iai se auro auro.

O le fulufulu i luga o le ua e uliuli, o le siʻusiʻu foi e pogisa. I totonu o pusi o lenei ituaiga e sili atu le pogisa nai lo le lanu autu o le fulufulu, manua. I lenei tulaga, o le paʻu o lo o lanu samasama. O mata o Parama e lanu mumu-lanu enaena, ma o le taligalu e faʻaalia i se lanu mumu sesega.

O Chickens Brahma o loʻo i ai se pusa lapoa ma se pito i tua. O le ulu o nei moa e laiti ma e tu i luga o le ua umi. I luga o le ulu o le moa e mafai ona e vaʻaia se selu i le foliga o pi, lea e na o le tolu ona fao.

Faatasi ai ma se ituaiga o selu, o le manulele o le Bramah ituaiga e i ai vae laiti ma apaau laiti. Ae ui i lea, o nei manulele manu uma e faigofie ona faatumauina lona mamafa.

Faʻapitoa

O moa uma ei ai uiga mama e le mafai ona talisapaia. Muamua latou te taulimaina atoatoa le matafaioi a chicks.

E i ai la latou atinaʻe lelei, o le mea lea o le oloa a le fanau a le lalolagi e le o se faafitauli. O le moa o le a susunuina mo se taimi uumi, ona sosoo ai lea ma le faʻailoaina o tina o le a mulimulitaʻi i moa matala.

Lua o nei moa e le tau lava. E faʻamalamalamaina i latou i se uiga toʻafilemu ma faauo. E oo lava i tagata taʻavale e le masani ona tau mo le teritori, o lea o lenei ituaiga e talafeagai lelei mo faifaatoaga e le lava le avanoa e vaeluaina ai le faitau aofai o moa.

Ma, o le mea moni, o Bramah breed brew e matua le lelei lava. Latou te faigofie ona tumau i soʻo se suiga i le tau, e le mafatia i le malulu ma le tele o le kiona. I le taimi lava lea e le afaina ai i latou i le maualuga o le susu i le moa moa.

Manatua o moa e manaʻomia se tausiga faapitoa. E tāua i aso muamua talu mai le fanau mai o le fuamoa e mataʻituina le vevela ma le susu i le nofoaga e teu ai manulele.

Ata

Le isi, matou te tuʻuina atu ia te oe ni ata o fawn Bram ina ia mafai ona sili atu lau vaai ia i latou. O le ata muamua o loʻo faʻaalia ai le moa masani masani i le vaveao o le malosiaga:

O iinei e savavali filemu ai moa i totonu o le ogalaau i totonu o laau:

O ni nai tagata na i totonu o se tamai fale. Ae o iinei e lelei:

Ata matagofie o se alii ma le tamaitai o savali i luga o le mutia. E masani lava latou te suʻe se mea ma fetaui:

I totonu o lenei ata se tamai moa fefe i totonu o se fale puipui:

Pusa e pei o le tuʻuina atu o le mea pueata. O iinei e te vaʻaia ai i lona mamalu uma:

Ma iinei o se ulugalii na aʻe maualuga i luga o le laulau:

Initaneti ma faʻatoʻaga

O le taimi lava lea e tatau ona maitauina o fawn Bramah ua amata ona tuʻu fua o fuamoa i le tuai.

I le taimi lava e tasi, e matua lelei lava le faʻatinoina i taimi malulu, lea e mafai ai ona latou aumaia 100 pe 110 fuamoa i le tausaga. O se fuainumera matagofie lea o fuamoa mo se faifaatoʻaga, ona o le mea moni o moa o lenei ituaiga ua taua o se ituaiga meaʻai.

O le fanau a Kuram Brahma savali e manaʻomia. O le ea fou e sili atu ona malosi ai manulele, ma faʻavaveina ai foi lo latou tuputupu ae. O le mea lea e tatau ai i faifaatoʻaga ona faʻatautaia se tamai fanua olofale i luma o le fale, lea o le a savavali saoloto ai moa.

E tusa ai ma le fausiaina o le ituaiga, e mafai lava ona faia e le au faifaatoʻaga amu. O le mea moni, o le manulele o Bramah breed o ni manoa lelei, o lea e mafai ai ona latou faia mea uma lava.

O le mea e leaga ai, pe a uma le pipiʻi, ona toto lemu lea o moa, o lea pe a latou tausia le vaiaso muamua e tatau ona e mataʻituina lelei le vevela i le falemoa, faapea foi ma le tele o fafaga na maua.

E le gata i lea, e tatau ona e manatuaina e le mafai ona vave faʻatoʻilaloina ia moa i le la. E tatau ona latou nofo mo se vaiaso i lalo o se moli malamalama.

O le isi vaaiga e uiga ia Bram o Kuropatta Brama. Faatasi ai ma ona aoga, e mafai ona e faitau i le kilikiina o le sootaga oi luga.

E mafai ona e tilotilo i taimi uma i ata o keke keke i: //selo.guru/stroitelstvo/dlya-sada/barbekyu-iz-kirpicha.html.

E taua foi le faia o le faʻamaoniga faʻamaonia o taimi o manu felelei o Bramah. O nisi tagata e faʻapitoa i faʻafitauli eseese, o le mea lea e naʻo le pau le auala e puipui ai lafumanu uma mai le oti.

I le taimi lava e tasi e tatau ai ona tausia lelei le tumama. O le tuʻuina i totonu o le avia e tatau ona tausia i taimi uma ma mama. E tatau ona faʻafesoʻotaʻi vave le moe i luga.

Afai o le moa o loʻo i totonu o se avia tele, ona e manaʻomia lea ona faʻapipiʻi se ipu i le pefu. O le a fesoasoani i manulele matutua e aveese faʻamaʻi ma isi parasite e faʻaleagaina. Mo le sili atu ona aʻafiaga, e mafai ona e tago i paʻu Brum birch tar.

Fafaga

O manulele matutua e le lelei, ae o chicks e manaʻomia se tausiga faʻapitoa. I le amataga lava o moa, e tatau ona fafagaina se fausaga faapaleniina i pellets.

O fuamoa moa o nisi taimi e tuʻuina ai fuamoa ua vevela e faʻafefiloi ma sana poʻo fatu o saito e pei o fafaga. O fusi ua faaopoopo i le fafaga e iai foi se aafiaga lelei i moa.

A oʻo mai le moa i le lua tausaga, ua latou faʻafeiloaʻi i le fagaga ma saito ma sana. Ma le isi, o le aofaiga o sana e le tatau ona sili atu i le 3%.

E le gata i lea, e faaopoopoina e le au faifaʻatasi ni fatu o le sunflower ma proteins i le tulaga o fuamoa fuamoa i le fafagaina o meaola laiti. E mafai ai e oe ona faʻatamaoaigaina le tino o moa ma le taua tele.

Uiga

Poumoa i onapo nei Brahma e mafai ona oʻo atu i le maualuga e oʻo i le 3 - 3.6 kilokalama. Ole maualuga o le mamafa ole mamafa ile 4 kg.

O tausaga taitasi, o lenei ituaiga e mafai ona aumaia i le faifaatoaga e oo i le 150 fuamoa, ma maua ai se atigi lauulu-lanu. E le gata i lea, o fuamoa taʻitasi e 60 g.

I le averesi, o le saogalemu o moa moa laiti Brama e tuua 70%, ma tagata matutua - e tusa ma le 90%. O le mafuaʻaga lena e talafeagai ai le ituaiga o faʻatoʻaga.

O fea e faʻatau ai i Rusia?

  • E mafai ona e faʻatau moa ma fuamoa o lenei ituaiga o moa i le kamupani "Kurkurovo"O le teritorilly, o le faatoʻaga moa o loʻo i le itumalo Moscow, i le itumalo o Lukhvitsky, Kurovo tree. E mafai ona e faʻatonuina i telefoni +7 (985) 200-70-00.
  • Vaʻai foi i moa ma fuamoa fao o Brahma e mafai ona maua i le faatoaga "Talofa fiafia"O loʻo i totonu o le aai o Kurgan, i le 144, Omskaya Street. E mafai ona e faia se faʻatauga faʻaaoga i le website //www.veselayaryaba.ru poʻo le valaau +7 (919) 575-16-61.
  • Faatoaga Faatoaga "Hatchery"o loʻo i totonu o le aai o Chekhov, Moscow, o loʻo aʻafia ai i le fausiaina ma le faatauina atu o moa o lenei ituaiga. E faʻafesoʻotaʻi le pule a le kamupanī, e mafai ona e valaʻau le telefoni telefoni +7 (495) 229-89-35 pe asiasi i le upega tafailagi //inkuboriy.ru/ .

Analogs

O se analogo o moa fefaʻasoaʻi Brahma e mafai ona valaʻau i soo se ituaiga lava o lea lava ituaiga. O i latou uma lava e talafeagai mo le fafagaina o manufasi. E le gata i lea, o laʻau moa Brahma uma lava e iloga i aʻafiaga a le tina, o lea o le a leai ni faafitauli i le fausiaina.

E le gata i lea, o poumoa hen langshan e mafai ona faʻaaogaina e pei o se faʻasologa faʻasolo. Latou te maua le maualuga o le gaosiga o fuamoa ma aano o manufasi, o lea e fetaui lelei mo le amataina o le fagafao. Chickens Langshan e vave tele ona tupu, lea e taua mo le tele o le fafagaina o moa.

Faaiuga

Faga moa O Brama o le ituaiga o moa e tutusa lelei ma le faifaatoaga ma le tomai faapitoa. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona e mauaina ni aano ma fuamoa maualuga. O le tausiga lelei o moa e uiga i le afu e mafai ai e le faifaatoaga ona le popole i le sao saʻo o le fuaina o fuamoa.