Faatoaga

O ituaiga eseese ma fualaau lelei - laau opu o Terentevka

O le apu o se laau e le lelei le fua o laau e ola lelei i le tele o itulagi ma ua fesuisuiaʻi i tulaga eseese. Faatoaga, ma le vaivai, faataitai i ituaiga o apu.

O se tasi o ituaiga sili ona lauiloa o Terentevka. O fua suamalie ma manogi o le laau i tausaga taʻitasi e toe faʻatumu ai le faʻatauga o fale o faʻatoʻaga. Ua maua e le vasega le lauiloa tele i Bashkiria. I le ogatotonu o Volga ua valaʻau i igoa eseese: suamalie manogi, sisiva anise, malepe, fua fafine.

Opu o le Terentevki e iai le faʻamoemoega ma mea faʻaleaganuʻu, faʻaleleia le maualuga o le hemoglobin i totonu o le toto.

O le a le ituaiga?

Terentevka e faasino i le taumafanafana i luga o apu. O le laau ei ai lona pale lauulu lauulu ma lona maualuga.

Shoots repovidny, foliga laititi-lapotopoto.

Fua o le laʻititi laʻititi e oo atu i le 100 kalama, lanumeamata ma le lanu mumu. Fai sina foliga faʻalelei. O le aano e suamalie ma feʻai i se manogi manogi, faʻafeoloolo le manaia.

E teuina ia pi mo le tusa o le masina i pusa. E talafeagai mo le faʻaaogaina i foliga masani ma faʻasaga i compotes, jams ma faʻasao. O fualaau aina suamalie e tele lava ina lafoina, e ufiufi ai avanoa uma i lalo o le apu. Lisi o apu e le-tutusa. O le seleselega muamua e seleseleina ia Aokuso. E tusa ma le 15 kilokalama o fualaau aina e mafai ona aveesea mai le tasi laau.

100 kalama o apu o loo i ai le 12 miligrams o le acoriso.

Amataga

Ae paga lea, e le o iloa pe o fea na afua mai ai le ituaiga meaola. O fua na toetoe lava a mafua mai i ituaiga o Titovian, ae, o le iloaina i le taimi, ua iloa ai se eseesega i le terentyevke.

Mo le taimi muamua, o apples o le Terentyevka ituaiga na maua i le taulaga o Birsk ma s. Kushnarenkovo ​​i le 20 o le seneturi mulimuli.

Toto ma tausi

Tui se laau i se auala vavao mai laau, e sili atu ona lelei le faʻatau i fale tausimai ua faʻamaonia.

E ui lava i le faigofie o le pepa, e sili atu le maua o fautuaga lelei i le tausiga o ia.

O le eleele e sili ona lelei mo Terentevka o loʻo faʻafiafiaina ma le malamalama lelei o le la. Lua vaiaso ao le i tulaueleele, e tatau ona eli se lua o le 70 centimita ma le lautele o le mita e tusa ma le tasi le mita.

E lelei le toto i nofoaga ma le loloto o le vai.. Faʻamuʻu le pito i lalo i le humus, potassium, ash ma superphosphate. Tatou te lūlūina se fatu laau i le ogatotonu o le lua, ufiufi i le eleele ma solia le eleele i le tele e mafai ai. Matou te nonoa o ia i se laau umi ma suavai tele. Lua pakete vai e lava.

O le pale o le laau e amata ona amata mai le tausaga muamua o le tau. Paranesi o ottyagivayut, o lea na i ai le foliga vaaia o le laau.

E le manaʻomia e Terentyevka se tausiga faapitoa. E tatau ona faʻainu le vai i taimi uma, tipi ese lālā ma faʻamafu i vailaʻau faʻasa. O laupepa o le laau e faʻaopoopoina faʻamalosia i maea poʻo fasi laau.

I le Terentevka o fua masani, e fautuaina e totoina se isi tagata palota. O le kamupani pito sili ona manuia e mafai ona ia faia Grushovka Moscow, Papirovka, Pudovschina.

Ina ia totoina se isi ituaiga, ia faia se faʻaogaina i luga o le faʻamau, faʻapipiʻi le aʻa mago ma fusi i fusi poʻo gau.

I le taumalulu malulu o le 1977-1978, o apu o le ituaiga Terentyevka na mafatia i le mea itiiti. O le laau e maualuga lona taumalulu i le va o isi meaola.

Pests ma faʻamaʻi

O le tele o taimi o osofaia e Tepeevka i le paʻu.

E foliga mai e paʻu vave lau paʻu.

Fua o fatu, faanatinati lo latou alualu i luma. Fesoasoaniga lelei mai le mea e gaosi ai meaʻai o Topa. O le laau e tatau ona faʻaosoina i taimi uma i le vai Bordeaux i le tautotogo.. I le taumafanafana, o le a mu ai lau. Aʻo leʻi gaosia, matou te suʻeina se suʻega tasi.

Afai e aliali mai le paʻu i luga o le apu, pe a uma le fufuluina o le laau e tatau ona togafitia i le kelini dioxide. Ina ua uma ona selesele le fua, sa fautuaina le tumama.

E mafai ona salalau atu faʻamaʻi manu faʻamaʻi i fualaau lata ane.

Auala e teu ai

Ona o le mea moni e le sili atu i le masina le teuina o Terentyevka, e le manaʻomia tulaga faʻapitoa mo le teuina. Pusa laupapa talafeagai i le oneone vevela poʻo totonu o se afifi faʻatasi ai ma pu.

O le umi o le faasaoina o apu e faalagolago i le tele o le suauu na maua i le taimi o le taumafa. O le tele o le eletise e mafua ai ona fua le fua, e vave ona pa'ū ma ua toesea lona tofo.

Le ala sili e teu ai Terentyevka - gaioiga i le tulaga o le faasaoina.

E ese le suamalie o le ituaiga ma e le manaʻomia ai le tele o suka.

O fua e mafai ona seleseleina i ni fasi ie manifinifi, aveeseina fatu ma faʻasalalau i luga o le pepa i le la, ia ufiufi i le gau. A maeʻa le taimi, ona faʻamago lea, lea e mafai ona faaopoopo i le compote i le taumalulu.

Lerentevka le lelei le faasalalauina i totonu o fai togalaau i Rusia. Fualaau suamalie ma manogi faafetai sili atu i le tasi augatupulaga o tagata matutua ma tamaiti.