Faatoaga

Laʻu mata o le ofoofogia o le tofo - "vine ua leva ona faatalitali i ai" vine

O igoa o nisi vine vine e ofoofogia. O nisi taimi e na o luga lava o lenei faavae e mafai ai e se tasi ona faia muamua se faʻamatalaga o le ituaiga.

O iinei ma vine E leva ona faatalitali. E mafai ona manatu e faapea o sea igoa ua tuuina atu ona o lenei ituaiga o le tuai?

E leai lava ... Ua na o lenei ituaiga o vaaiga ma le tele o tulaga manuia e alolofa tele i ai lenei au pele mo se taimi umi!

O le taimi ua leva ona faatalitali i ai, o se ituaiga o vine o laulau o le faʻaleleia o amateur. O Berry popo e amata i aso muamua o Aokuso, o le mea lea o le ituaiga o meaola ua manatu vave. Gestation period mai le 105 i le 116 aso.

Annie, Witches Fingers, Blagovest ma Ruta e aofia ai foi i le laulau o kulupu.

"Vaʻaiga umi" vine: faʻamatalaga eseese

O vine e tele tele, 7-12 le kalama. O le foliga o le vine o le uʻamea po o le taua.

Lanu matagofie i le fua o lenei ituaiga: o vine e manino le paʻepaʻe, o le lanu o le amber pe a oʻo i le paʻu.

Le pito sili ona manaia!

O le aano o le aano, oona, feoloolo lauʻeleʻele, maoaʻe. O le paʻu o le fua e faʻamamaina, ma meaʻai e le o lagona. O le gaosiga o le suāuʻu e matua maualuga lava ma le lelei tele o le tofo.

O le tofo o se mea malie lelei. Black Raven, Victoria, Ataman ma Romeo e mafai foi ona latou mitamita fiafia.

TAULAʻI: Iloiloga o le tofo 4.5 points (i luga o le lima sikuea).

O pusi e le oso pe a matua.

O foliga o le Long-awaited have one feature: o le pulumu i le taimi e tasi o loʻo i ai fua ma fua (o fatu vaivai - e leai ni fatu pe na o le tasi le fatu itiiti) ma fatu.

I foliga vaaia, o vine ma le leai o ni fatu e matua ese lava mai le tasi. Ae o le lelei o lenei ituaiga mea e sili atu, e te le mafaufau i nei ponaivi.

O le vine e toetoe lava atoa. O le malosi o le tuputupu ae o le tele poʻo le tetele, e lua i le fusi ma le aʻafia o meaola.

O le faʻatusatusaina o le vaʻaia ma eseʻesega eseese e sili ona lelei. O le fuaina o le fuaina e sili ona lelei.

Ata



Faʻasologa o talaʻaga

O lenei ituaiga na atiae e se tasi o failele sili ona lelei. Kraynov Viktor Nikolaevich.

Tagata tomai faapitoa, ma e alolofa, iloa muamua lenei igoa. O le tamaloa lea o se tasi o le muamua e ausia ai taunuuga taua o le faʻaleleia o le amateur. Faʻaalia Viktor Nikolaevich ituaiga mai lea tausaga i lea tausaga o le mauaina o le lauiloa. O ona lima o Victor, Angelica, Anthony le Great ma Anyuta.

O le ua leva ona faatalitali i ai, na foliga mai o se taunuuga o le laasia o ituaiga eseese o Kismish ma susulu.

E tatau ona maitauina o "matua" i latou ua leva ona faatalitali i ai - tagata e sili ona lelei le tofo!

Uiga

O fugalaau o lenei ituaiga o meaola e lua, e paʻu lelei. Le suia maualuga gaioiga - O se tasi lenei o mea taua o le eseesega.

O pulumu umi o faatalitali e vave ona selesele ma maua ai foliga manaia, sili ona matagofie. O fuifui o loʻo i ai se foliga faʻapitoa, e tutusa le mamafa. Maua se selu umi.

Fuataga mamafa mamafa 600-900 g (ma o le tausaga lona lua lea!).

Mo lenei ituaiga o avega i totonu 22-24 sola (tusa 30 tamai mata) i le vailaau o mea taumafa lata ane 5 sikuea sikuea.

O le ituaiga e le mafai ona faʻaauau, pei lava o Ideal Delight, Muscat Hamburg ma Saperavi.

O sina mea itiiti e aumaia le faamaligiina o fua pe a uma ona oti, ae i se tulaga aoao, o le feaveaiga o le ituaiga e le leaga.

O le faʻafefe o le malulu o le uiga lea o le fomu. E tusa ai ma le mataʻituina umi, o le fua o le fualaau aina e malulu. i -23 ° C.

TAULAʻI: I lenei tulaga, o le malulu o vao mo le taumalulu e faʻatagaina.

O vao vao e mafai ona faʻasaina atoa i se palapala o le eleele, i se auala talitutusa e puipuia ai i latou mai le malulu ma moa.

O le tele o vaovao matutua ua ufitia i vao po o mulch.

Maʻi ma faʻamaʻi

O le ituaiga na faaalia ai le maualuga o le tetee atu i ia ituaiga o faamai e pei o le pala.

E le gata i lea, e le afaina le vailaʻau i le siaki.

Ae o le malosi o le oidium (powdery mildew) o le ala. E talafeagai le faia o togafitiga puipuia, e pei o le amataina o le gaioiga i le tautotogo, i le taimi lava e amata ai ona tupu le laau pe a uma le taumalulu.

O se tasi o togafiti aupito sili ona aoga o puipuiga mai le gasegase e taua o se vaomatua lelei, aua e aafia ai laau vao vaivai.

Faʻatasi ma isi faʻamaʻi masani o vine, e pei o anthracnose, bacteriosis, chlorosis, rubella ma le kanesa o le siama, o fua puipui e tatau ona faʻaogaina, o loʻo faʻamatalaina i ni mea eseese i luga o la tatou upega tafaʻilagi.

Ona o ona uiga uma (faʻamaʻi faʻamaʻi, lelei palota, faatosinaga matagofie, tofo sili ona lelei), o le ituaiga ua maua le lauiloa i Rusia ma Iukureini.

FUAFUAGA: E leai se mafuaʻaga, e tusa ai ma le uaina vine o le Itulagi i Sasae, o le Long-awaited firmness takes place in the top ten varieties!

Le faʻaaogaina o foliga o le laulau e leva ona faʻatali. E manaia fou.

Ae e fetaui foi mo le faamoemoega o le faagasologa: o tagata alolofa e ola i le umi-faatalitali i a latou lava poloka patino e masani ona faaaoga lenei ituaiga mo le faamoemoe o le uaina.

O le tele o tagata iloa vine e iloa ma fiafia i lenei ituaiga - o nei amber ua sili atu ona tele i le tele o mea e maua i totonu o pasta ma summer summer cottages.

//youtu.be/CpJlv9t3VVE