Faatoaga

O le vasega matagofie e faʻamaonia ai le igoa - o le Fantastic

Eseese lanu o se mea matagofie lē lelei i le tuputupu ae. E le manaʻomia togafitiga faʻatagaina.

E le ono aʻafia i faʻamaʻi ma faʻamaʻi faʻaleagaina. E i ai ona fua matagofie, fua maualuga. E oo i le 10 kilokalama o fualaau aina e selesele mai i le tasi laau.

Pear Fantastic - atili i totonu o le tusiga se faʻamatalaga atoa o uiga o le laau ma fua, iloiloga o tagata e ola ai ma ata o faifaatoaga.

O le a le ituaiga?

Faʻailoa le mo ituaiga taumafanafana. I lona tuufaatasiga, o fualaau aina ei ai vitamini ma elemene o mea aoga. Faʻateleina le soifua maloloina ma le metabolism. O le uʻamea e faʻapipiʻi ai lela toto. Faatasi ai ma le fesoasoani o suauu taua, o le tino o le tagata e tetee i faʻamaʻi pipisi.

Broths, suamalie suamalie suamalie ma pears e aoga tele, ia i ai se aafiaga tele e faaleleia ai le gastrointestinal tract. Talu ai ona o le maualalo o le kalori, e mafai ona aina pears i taimi o meaai.

O ituaiga o taumafanafana e aofia ai: Tamaiti, Carmen, Ilyinka, Cosmic ma Limonka.

Faʻasologa o talaʻaga ma le faʻaleleia o le itulagi

Vailaʻau feeseeseaʻi O le fairy tale na fafagaina e ala i le fausiaina, e ala i le sopoʻia Fafano (fualaau o le autumn ma fualaau faasao seia oo ia Novema) x Alofa (ituaiga o le taumalulu ma le fua o le gaogao e oʻo i le 40 kilokalama i le laau).

O le ituaiga o loʻo faʻaleleia i totonu o le faalapotopotoga FGBNU YuUNIISK.

Fesoasoani FSBNU YuUNIISK o se sosaiete suʻesuʻega lea e suʻesuʻe ma fatuina ituaiga fou o laau totō. Na faavaeina le inisitituti i le amataga o le 30s o le seneturi talu ai ma seia oʻo nei i le taimi nei o loʻo faʻatinoina ana faʻatinoga.

O tusitala o le eseesega o ni tagata e sili ona lelei: Erich Aleksandrovich Falkenberg, Mikhail Aleksandrovich Mazunin ma Vladimir Ilyich Putiatin. I le setete. O faʻailoga eseese faʻafeiloaʻiga na faatagaina i le amataga o le 90s.

O ituaiga o meaola na tutupu i luga o laau o le laau o le Ussuri. Faʻasua le kuka faapitoa mo le tau leaga o Siberia. Ua matua lauiloa i Ural eria. Fautuaina mo le tuputupu ae i totonu Ogatotonu ma Volga-Vyatka.

I luga o togalaau faʻatoʻaga ua tupu Krasnodar Territory, Moscow, Leningrad, Yaroslavl, Omsk, Irkutsk, Nizhny Novgorod itulagi.

E mafai ona maua faʻailoga mataʻina i totonu o le Russian Federation, Ukraine, Moldova ma Belarus, Isi faʻamatalaga o uiga ma ata o fua.

I nei itulagi, latou te lagona lelei pe a tutupu aʻe: Muscovite, Marble, Svetlyanka, Hera ma Krasulia.

Faʻamatalaga eseese Fairy

Mafaufau eseese i foliga vaaia o le laau ma fua.

Laʻau

Vanu Eseese ma maualuga maualuga - e oʻo i le fa mita le maualuga. O le pale e vaapiapi, e tele i foliga o se pyramid. Laʻau faʻamalosi faʻatasi ma foliga saʻo. I luga o le ogalaau e tu latalata. Pe a latou o ese mai le ogalaau, latou te fausia se 90 tikeri saʻo.

O pito pito i luga o 'au o loʻo faʻatatau i luga o le laau. Fafagu o se ogalaau ma skeletal stalks o se paolo enaena. E i ai sina manaia. O laʻau e lamolemole, lamolemole, e aunoa ma le faʻavalea. Fai se paolo pogisa pogisa. Lentils e tele, lautele ma le tele o aofaiga.

O pulupulu e laititi, ovaliga solo, feʻau, ma se lamolemole lamolemole. O laulaau e laiti, faʻaloloa. E i ai se latou pito pupuu ma le maʻamara.

O laʻau laʻau e laugatasia ma faʻasalaga tetele. Stipules laitiiti, umi. Petioles lautele, lautele, e aunoa ma le taʻaloga. O le lamepa na faʻalelei, susulu, mafolafola.

Le fua

Pears i le lapoa, avefeʻau, i le mamafa e oʻo atu i le 180 i le 200 kalama. Faatasi ai ma se tausiga lelei ma se laʻei pito i luga o le laau, e mafai ona fua pe tusa ma le 250 g. I tausaga maualuga, o fua e laugatasia, ma le foliga saʻo lelei.

O le paʻu paʻu e matutu, e le lelei ona 'ai, pale, ma se mea lamolemole. I le taimi o le seleselega o loʻo i ai se gaosi emerald. Pe a matua matua-amber-emerald. O loʻo i ai sina mea matagofie, o le lanu o loʻo vaivai.

O pito i lalo o se mea e sili ona manaia, lautele, e le mafaitaulia i se siliva siliva. O le uʻamea e faʻaloloa, lautele, faʻaoʻo. O le tootoo e laʻitiiti, vaapiapi ma sina lapisi. Ua tapunia Calyx. O le sipuni e mafiafia ma puipui lamolemole. O le fatu ei ai se mea faʻapitoa.

Podchashechnaya tube faʻasolosolo, mafiafia. O potu o fualaau aina e tapunia.

O fatu pi e lapopoʻa, mafiafia ma le uʻamea enaena. Ia i ai foliga o lili vai.

Fuga vine snow-paʻepaʻe, manogi, fua i le maualuga. E i ai sana fua o le saito lelei ma le tele o sua.

O le togi Paarua e agamalu. O le tini e manaia, suamalie.

Uiga

O fualaau o le fugalaau na fuaina i le faaiuga o Me - le amataga o Iuni. Pear Fantastic - samoplodny ituaiga eseese. Ina ia faʻaleleia le gaosiga e mafai ona e faʻaaogaina pollinators.

O ituaiga paʻu e sili ona talafeagai: Krasulia (ituaiga taumafa o le taumafanafana), Rainbow (skoroplodny, maualuga-gauaʻi), Northerner (fua o le malulu).

Le ituaiga skoroplodnost sili ona lelei. I le 1-2 tausaga talu ona totoina, sa i ai sina fua o le gaʻo, e oo atu i le tolu kilokalama mai le tasi laau. Faatasi ai ma le matua, ua faateleina le faateleina.

O fua lelei e mafai ona mitamita ai: Tatiana, Talgarlelei, Bere Russkaya, Bere Bosk ma Severyanka.

O laau o le pia e tupu atoatoa 4 pe 5 tausaga talu ona tulaʻi. Mai le tasi laau e aoina e oo atu i le 10 kilokalama o pears.

Fruiting trees stable, e leai se vaitaimi.

Fualaau aina suamalie i le II tausaga o Aokuso.

A uma ona matua, o le pi e sili ona lelei. taofiofi i luga o luga, ae le o le sasaina.

Taimi e teu ai fua e le tatau ona sili atu i le 10 aso. Faʻatasi mo se taimi umi e teuina ai o le tino e liu enaena.
Faʻailoa le i ituaiga le lelei. O ituaiga taumafa o le taumalulu e maualuga. I le vevela itiiti ifo le 48 tikeri Celsius, o le faʻamaʻiina o le laau vaine e mafai ona itiiti ifo nai lo le lua.

O le tetee tele i le malulu ua faʻaalia foi: Yakovlevskaya, Feiaya, Uralochka, Chizhovskaya ma Skorospelka mai Michurinsk.

Ata





Toto ma tausi

Eseese laʻau E tele faʻateleina faifeʻau i auala eseese. E fetaui lelei fatu ma le vegetative auala. A toe gaosia fatu, e faʻaaoga fualaau e fai ma faʻatau. E tatau ona faʻaaogaina le sosoʻo o fatu. O le totōga e faia i le taimi o le tautoulu.

E tatau ona manatuaina ao faagasolo le toe gaosia o fatu, o le a le faʻasaoina meatotino a tina.

A faʻaaogaina le auala vegetative toe gaosia e ala i pulupulu ma tumutumu.A maeʻa lenei mea e fai ai ni meaʻai i luga o mata o le laau. Faatasi ai ma lenei metotia, e tatau ona mafaufau i le fetaui o ituaiga.

Maʻi ma faʻamaʻi

O le vailaʻau o loʻo i ai le faʻaititia lelei o le tomai pe a uma le malulu

Fua matala. E le manaʻomia togafitiga faʻatagaina.

Leʻo //selo.guru/ptitsa/bolezni-p/gribkovye/parsha.html ma le moa gaite mite e leʻi matauina. E le afaina i faʻamaʻi faʻaleaga. O le kanesa, fua o le fualaau aina, o le pipii e le maʻi.

Faaiuga Vae eseese o laufanua E iai fualaau matagofie i le Fairytale i le saʻo. I tausaga maualuga, o fua e fua tutusa ma fualaau aina. A oʻo ina matua matua, e le faʻasaoina. Faʻailo i ituaiga taumafanafana. O le vailaʻau o le faʻasaina o le kulimi, e le o se mea e gaosia i le totoina. Faʻafesoʻotaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi ma faʻamaʻi.