Fale

Matou te fausiaina i matou lava: falemalama e faia i le polycarbonate ma faʻamaonia talaaga i ou lava lima

O le faʻatulagaga o le kolivaʻai i luga o le fasi fanua e faʻaʻateleina ai le vaitau o le galue a le fai togalaau ma faʻatagaina oe e fanaina fua tele.

E i ai tele filifiliga mo le fatuina o ia fausaga. Ae ui i lea, o le tele o taimi o loʻo i ai fuafuaga o le polycarbonate telefoni e faʻapipiʻiina i luga o faʻamaumauga uʻamea.

Polycarbonate ma le televave tioata

E toatele e fiafia i le fesili o le fale laufanua ma o latou lava lima mai le polycarbonate ma le talaaga - E mafai ona faia oe lava. Ma o le a foi le talaaga e filifili ai mo le falemalama mai le polycarbonate. E pei ona faʻaalia e le faʻatinoga - o le foia o nei mataupu e faigofie. E le gata i lea, o lenei filifiliga o greenhouses o le mauaina lea o le lauiloa tele. Mafaufau pe aisea.

Cellular Polycarbonate Mai le vaaiga o se fai togalaau, e manaia ona o ona uiga faaletino:

  • maualalo le mamafa, faʻatagaina e faia e aunoa ma le tele o mea e mafai ai ona faʻamalosi ile aulama;
  • malosi tele masini, faaumiumi le ola o le fale ma faʻamalosia atili ai le matagi ma e oʻo lava i le kiona;
  • sili atu le lelei o le faʻamalosia o le faʻamalosiaona o le i ai o le ea i sulu o le laulau.

O le tau maualalo o le meafaitino e le faʻaitiitia ai lona lalelei, talu ai e le o toe umi ae totogiina atoa uma tau. E maua mai le faʻamanuiaga mai fua o le gaosiga, faʻapea foʻi ma toe faaleleia.

O faʻamaumauga faʻamalosi faʻavavevave mo polycarbonate greenhouses e manaia i le tuʻufaʻatasia o taugofie, lautele o le lautele ma le taliaina.

O se tamai mafiafia o le uʻamea e totogiina i le i ai o se pa puipui puipui o faʻamaʻi paʻu o le zinc. O sea puipuiga o le a faʻapolopoloina le faʻavaa o le kolivao mai le pala mo le lua poʻo le tolu vaitau. A maeʻa lena, o le a sili atu le taugofie le sui o elemene elemene nai lo le taimi muamua na faʻaaluina i luga o mea faʻapipiʻi taugata.

E le gata i lea, o le galulue ma faʻamatalaga faʻamaonia e le manaʻomia ai tomai faʻapitoa. E mafai ai fausiaina se fale laue aunoa ma le faʻaaluina o tupe e totogi ai tagata tomai faapitoa.

Faatasi ai ma vaivaiga o greenhouses o lenei ituaiga, ua na o le vavao o le polycarbonate ma le taimi ua maitauina, faapea foi ma le manaomia e suia ai elemene elemene. I taimi o totoe o le falemalama mai le polycarbonate na faʻaalia ai le talaaga - faatuatuaina ma faigofie ona gaosia.

Faiga faʻavae

O ituaiga o greenhouses e faia mai le polycarbonate telefoni e sili ona aoga i togalaau aina:

  • puipui, e iloagofie le mamanu ma le tumau;
  • faʻailogaina, faʻatagaina e faʻaaogaina le eletise o le polycarbonate, ae mafua ai nisi o faigata i le punouina o le faavaa uamea;
  • faʻatasi ma luga o taualuga papa.

O le filifiliga mulimuli e sili ona taatele, talu ai e mafai ona i ai se fale lauʻeleʻele i soo se vaega o le saite. I le taimi lava e tasi e faigofie tele le fausiaina o le fale mo ou lava lima

Galuega sauniuni

O sauniuniga mo le fausiaina e vaevaeina i ni vaega.

  1. Le filifiliga o le nofoaga. I lenei laasaga, filifili le la sili ona susulu ma puipuia mai le matagi i luga o le saite. E manaʻomia foi ona taulaʻi i le faʻaogaina o le palapala. E manaʻomia lena mea i lalo o le kolivalala sa i ai palapala o palapala ma le maualuga o le oneone. O lenei mea o le a mautinoa ai le faʻafefe ma faʻaitiitia ai le maualuga o le susu i totonu o le fale lauʻeleʻele.

    I luga o mea taua, o le falemalama e faʻatulagaina ina ia feagai le slopes ma saute ma matu.

  2. Fuafuaina o ituaiga kosi. Faatasi ai ma le faigofie o le galue i le polycarbonate telefoni ma le faʻamaoniaina o talaaga, o le masini e pei o se fale lauʻeleʻele o le a manaomia ai le itiiti ifo ma le tele o itula. O le mea lea, e talafeagai le lafoai o le feaveaʻi poʻo le le tumau. O le mea aupito sili o le a avea ma fale kesi i totonu o se faavae lelei.

    Afai e talafeagai, o mea ua filifilia e mafai ai e oe ona faia galuega o togalaau, e oʻo lava i le taumalulu. Ae ui i lea, i lenei tulaga o le a tatau ona auai i le i ai o le faiga faʻavevela ma ia vaʻaia le avanoa e faʻapipiʻi ai fesootaiga talafeagai.

  3. Sauniuniga o le poloketi ma le tusi ata. Afai o le a faʻaaogaina le fale gaosia, ma umi se taimi, ae le o mea totoe o mea tuai, o le maua o pepa faʻavae o le a sili ona manaomia. O faʻataʻitaʻiga ma se ata tusi o le a mafai ai e oe ona sili atu le saʻo le fuafuaina o le maualuga o le faatauina mai o meafaitino, faʻapea foi ma le faaitiitia o le aofaiga o otaota. Pe a faʻaaogaina i se ata tusi ata e manaʻomia ona taulai atu i le tulaga masani o se laupepa o le polycarbonate(210 × 600 mm).
  4. Filifiliga o ituaiga faavae. O le faʻatuatuaina faavae o le a faʻateleina le ola o le fale i le tele o taimi. Mo greenhouses o le ituaiga ua filifilia, e mafai ona e faʻaaogaina ni ituaiga faʻavae:
    • faasologa o vaega o suauu o le asbestos-sima ua faatumuina i totonu o le eleele;
    • piliki o le kolini poʻo poloka poloka poloka faʻamalosia;
    • lipine Faatasi ai ma sina siitaga itiiti o totogi o le aufaigaluega, o faavae o faavae e mafai ona faateleina ai le lelei o le faagaoioia o se fale kosi moli tioata i luga o se ata faataatia o le talafatai.

Ata

O le ata o loʻo faʻaalia ai se fale kiona mai le polycarbonate mai le faʻailoga:

Tekinolosi faufale

Faʻasolosolo vaega nei o le fausiaina o se fale gaosi polycarbonate.

Sauniuniga o meafaitino ma mea faigaluega

Mai mea e faaaogaina o le a talafeagai:

  • laupepa o se polycarbonate telefoni feaveaʻi;
  • faʻamaonia le talaaga mo fagu (42 poʻo le 50 mm);
  • oneone;
  • otaota;
  • suauu sima-oneone;
  • laupapa, plywood, chipboard poʻo le fiberboard.

Meafaigaluega:

  • jigsaw;
  • faʻafeiloaʻi;
  • seleulu mo le uamea;
  • maualuga fale ma fuataga;
  • suo.

O le faʻapalaina o fao mo le fausiaina, faʻapipiʻi faʻapipiʻi mo le faʻapipiʻiina o le faʻavaa ma le faʻapipiʻiina o paneta, faʻapea foʻi ma fesoʻotaʻiga o fusi polycarbonate o le a manaʻomia.

Founuga faavae

Ua saunia le faavae papau papau e pei ona taua i lalo:

  • i luga o nofoaga filifilia o le togalaau aina, o tuaoi ole greenhouse ua faʻamatalaina i maea ma pine;
  • olo eli 20-30 cm loloto;
  • i le pito i lalo o le auvai ua sasaa ma paʻu oneone mafiafia le tusa ma le 10 cm;
  • pepa faʻatulagaina ma tuʻuina i luga o puipui o le auvai;
  • liligi se faʻafefiloi o se vaifofo o DSP ma lapisi.

I le faagasologa o le sasaaina o le sima e talafeagai vave faʻaofi faʻasalaga mata poʻo ni fasi paipa i totonu. I le lumanaʻi, o le a latou manaʻomia mo le faʻapipiʻiina o le faʻavaa o le kiona i le faʻavae. O le tulaga o nei fagu e tatau ona tausisia aiaiga o ata.

Faʻasologa Faʻamau

O le faʻavaa o le fale lauʻeleʻele e tele ni laasaga:

  • e tusa ai ma ata, o vaega taua o le uumi e vaeluaina;
  • faatasi ai ma le fesoasoani a sikulifaʻata ma sikulima, o loʻo faʻaputuina puipui pito i lalo o le fale lauʻeleʻele;
  • o pito o faʻataʻu poʻo le faʻaeʻeina o loʻo faʻapipiʻiina i elemene faʻaleleia o le faavae;
  • faʻavalaʻau faʻasaga ma isi faʻavaa faʻapusa faʻaputu faʻapipiʻi e tautau. I lenei tulaga, e fautuaina le faʻaogaina o faʻamaumauga faʻapitoa "vaʻaveleve", lea e mafai ai ona faʻafesoʻotaʻi faʻamalosi faʻamatalaga faʻamaonia e aunoa ma le aʻafia o latou faʻafitauli.

Faʻapipiʻi le polycarbonate

Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faia mea nei:

  • e tusa ai ma ata tipi pepa i elemene o le tele o le manaʻo. E mafai ona e faʻaaogaina se misa po o se faʻatalanoaga. I le mataupu mulimuli, e tatau ona i ai ni nifo pe a mafai;
  • i totonu o le fausaga faʻapipiʻi o pu e puʻeina i le polycarbonate. O le mamao mai le pu i soʻo se pito o le laupepa e le tatau ona itiiti ifo i le 40 mm;
  • ua tuʻu le laulau ma faʻapipiʻi i sikilima faʻatasi ma ni faʻasela mafanafana.

O le taʻitaʻiga o sela i totonu o le pepa polycarbonate e tatau ona faʻaalia e ono mafai ai ona faʻamautinoa le mafai ona maua o le faʻavaivai vaʻavai condensate.

E faʻatagaina e faʻaoga faʻamatalaga masani ma pulou o le maualuga o le aofaʻi. Ae ui i lea, latou te le fufusi tele i le polycarbonate, atonu e iu lava ina mafua ai vavave i le palasitika, ma e leai foʻi ni mea faʻapitoa faʻapitoa.

E faigofie lava le faʻamafanafana ile mafanafana o se paʻu paʻu paʻu ma se pu mo le sikulima.

O loʻo faʻaopoopoina se mea faʻapipiʻi faʻamau i lalo o le pupuni, faʻamaufaʻailogaina le nofoaga o loʻo sii ai. I luga o le tosoina o laupepa teuteu teuteu.

O le mamao aupito sili ona lelei i le va o le faʻaogaina o le 25-40 cm.

E le taliaina le faʻaaogaina o le malosi tele pe a faʻapipiʻi pepa o le polycarbonate. Pe a faʻapipiʻi le sikuea, e le tatau foi ona toe liliu i le tu. O le tele o le taufetuli saoloto i le va o elemene o le faʻaaogaina o le greenhouse o le a faʻatagaina mea e faʻaleagaina e aunoa ma ni aʻafiaga i lalo o le gaioiga o le faʻalauteleina o le vevela.

E manaʻomia le faʻamaufaʻailogaina o paʻu ole polycarbonate. O lenei mea o le a faʻaitiitia ai le suavai i totonu o sela o le laulau, lea e mafua mai i le paʻu i le tikeri o le faʻalauiloaina o le malamalama ma faʻapuupuu le auaunaga. Mo faʻamaufaʻailoga faʻaaoga faʻaoga fesoʻotaʻiga faapitoa.

I tulimanu o le lauʻeleʻele, o le puipui e fesoʻotaʻi i se faʻailoga o le pito i luga o le kopa.

O le fausiaina o se fale gaosi polycarbonate ua maeʻa ma o latou lava lima e ala i le faapipiiina o se faitotoa ma elemene faaopoopo, pe afai o ia mea ua fuafuaina e le poloketi. O le faitotoa e masani lava ona faia i se fasi polycarbonate, e faʻaleleia mai totonu ma se faʻailoga uamea.

O masini tutoatasi o le fale kosi mai le polycarbonate cellula i luga o se faʻavae mai se faʻamaufaʻailoga uamea ua avea o se filifiliga talafeagai mo le tagata e ana maelega. Mo se tupe maualalo tele, e mafai ona maua se falemaututu faʻamautotogi faʻamaonia, sili ona lelei ma fafo atu fafo.

Matou te faʻamoemoe o le a aoga a matou faʻamatalaga ia te oe ma o le taimi nei ua e iloa le mea e faigofie ona faʻaogaina ile greenhouse greenhouses, auala e faʻapotopotoina ai oe lava ia, oa mea e manaʻomia mo lenei mea.

E tusa ai ma auala e faia ai ituaiga greenhouses ma greenhouses ma ou lava lima, faitau ia tusiga i luga o la matou upega tafaʻilagi: arched, polycarbonate, faʻamalama, puipui-tasi, greenhouses, greenhouse i lalo o le ata tifaga, greenhouse greenhouse, mini-greenhouse, PVC ma pipili polypropylene , mai luga o le faamalama o le faamalama, le fale kiona, ma le kiona.