Fale

Maualuga maualuga, puipuiga malu, faaitiitiga o galuega - agrofibre mo le tuputupu ae o le strawberries

O le faʻaaogaina o faʻamafaʻailoga, mea faʻapitoa e leʻi faʻapipiʻiina, o se faʻagasologa fou o tekinolosi tau uʻamea, e le silia le 15-20 tausaga.

Ae ua leva ona i ai i se taimi puupuu, ua maua ai le lauiloa i le au faifaatoaga ma le fiafia i galuega i ni paga laiti.

O lenei mea e mafai ai ona ausia le maualuga ma le vave seleseleina, ma, i le taimi e tasi, e faigofie lava ona faafaigofieina le tele o galuega-malosi o le galuega a le tagata fai togalaau.

Faitau uma e uiga i le totoina o le strawberries i totonu o se kati.

Faʻafesoʻotaʻi falemaʻi fale, faitau i inei.

Fausiaina o se pulou i ou lava lima: //rusfermer.net/postrojki/hozyajstvennye-postrojki/vspomogatelnye-sooruzheniya/stroitelstvo-pogreba-svoimi-rukami.html

O le a le mea e faʻalavelave

O le faʻaaogaina o ata vali mo le totoina o laau totō ua faʻataʻitaʻiina mo se taimi umi. Ae ui i lea, o lenei mea, mo ana mea uma, e le o atoatoa ona ausia uma manaoga.

O le salalau o ata tifaga e le faatagaina i le susu ma le ea, o le mea lea o le vaega o la latou talosaga e le faatapulaaina - faia o se gaosia i totonu o greenhouses pe saʻo luga o moega.

Mo le faʻamasinoga tonu, e mafai ona maitauina i le taimi nei, e mafai ona faʻatau mai ata tifaga, lea o le a le faʻaaogaina ai lenei mea leaga, ae o le tau o ia mea e maualuga tele, ma e le mafai e tagata uma ona gafatia.

O le faʻaofiina o mea e leʻi faʻaaogaina i le tekinolosi faʻatautaia na faia ai se faʻafouga i mea taufaatoaga.

O le ufiufi o se ufiufi mama e fai i le fuluʻi polypropylene. O lenei polymer e matua le faaituau, e le tuʻuina atu soʻo se mea oona i le palapala poʻo le ea.

O tagata gaosi oloa uma o nei mea e leʻi faʻaaogaina e aunoa ma le le maua o se tusi faʻamaonia, faʻamaonia lona saogalemu mo tagata, meaola ma laau.

O le mea sili ona lelei o lenei mea - o lona fausiaina o le fausaga o le tuʻuina atu o le susu, ea ma le tele o le malamalama o le la. O le mea lea, o se microclimate tulaga ese ua faia i luga o moega po o totonu o greenhouses, lea e sili ona lelei mo le tuputupu aʻe ma le atinaʻe o laau.

O le laʻau i le taimi tatau e mafai ona puipuia mai i le uila manogi o le ultraviolet. I le vaitau o le tautotogo po o le afu o le autumn, o laau e sili atu le puipuiga mai le malulu.

E le gata i lea, o le ufiufi o le ufiufi e puipuia ai le fua mai le mamafa o timuga, uaea, osofaiga o vevesi.

Faʻafefiloi o lanu uliuli lea e matua leai lava se moliuila e faʻaaogaina faapitoa. O se mea matagofie lea o le gaogao o le moega, ma e matua taofia ai le tuputupu ae o vao ma, i le taimi lava e tasi, e maua ai le sili ona lelei o le vevela ma le vevela i luga o le palapala, puipuia mai le faamamaina ile taimi vevela.

O le faʻamafaʻailoga e taugofie ma i itu uma e sili mamao atu i mea tau ata. O le tele o faifaatoaga ma tagata e pule i fanua ua uma ona talisapaia lona uiga lelei.

I luga o la matou 'upega tafaʻilagi e faitau ai vine vine.

Saili le laʻau lauiloa lauiloa: //rusfermer.net/sad/vinogradnik/sorta-vinograda/stolovye-sorta-vinograda.html

Le filifiliga o le faʻamafaʻailogaina mo le tuputupu aʻe o le strawberries

O se tasi o togalaau e sili ona fiafia i ai i totonu o fale tumaoti o le strawberries. Ua tupu i le vaeluagalemu o tafaoga tata i soo se mea.

O le faʻaaogaina o le faʻamafaʻaiʻuina e mafai ona faʻaleleia atili ai ona fua, faʻavave le fua o fua muamua, faʻamautinoa le faʻasaoina o vao vao i totonu o tulaga sili ona ogaoga.

Aʻo tuputupu aʻe le strawberries, e faʻaaogaina uma ia ituaiga o faʻamafaʻailoga - e ufiufi ma mulumulu le vavae, paʻepaʻe ma le uliuli.

Paʻu ufiufi paʻepaʻe na totōina ai vaovao mama e puipuia ai mai le aisa, mamafa timuga, uaea, ultraviolet ray. O le gafatia o se vaeluaga e oʻo atu i le 80% o le la susulu e le faʻaitiitia ai le faʻaleleia masani o laau totō.

O le maualuga o le meafaitino e maualalo, o lea e faigofie ai ona tulaʻi e oo lava i laau sili ona vaivai. I le faʻaopoopoga, o le meafaitino e faʻaaoga mo le fausiaina o greenhouses.

O loʻo i ai le tele o faʻagasologa o le tele o mea ufiufi. O le mea lea, o le vaʻalele ma se laititi maualalo o le 17 g / sq.m o le a mafai ona puipuia le vao vao i taimi o pulu i lalo ifo i le 3 tikeri.

Aʻo tuputupu aʻe le mamafa, o le saogalemu e faateleina: - 19 g / m2 - lalo ifo i le 4, 23 g / m2 - lalo ifo i le 5. E sili atu le tele o ituaiga o faʻamalosi (30, 42 ma le 60 g / m2 e maua ai se vevela sili atu puipuiga, ae e masani ona faʻaaogaina mo le fausiaina o lanu meamata, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻalauga faʻaaoga e faʻaaoga ai arcs.

O nisi tagata faifaatoaga e sili ona manaʻo e taofi moega e ufiufi i le vaitau atoa o togalaau, ma tatala ai na o le veleina, moa e teuina pe seleseleina.

Afai e leai se manaʻoga e tiliva ma vao ma fufulu mama mai le musika na tuʻuina atu, ia faʻaogaina se moa, ma o le maualuga e 60 g / sq.m.

O le atinaʻeina o laau i lalo o le mea e le tupu ona o le le mafai ona maua mai le susulu o le la, sei vagana ai togavao ua totoina i nofoaga faapitoa. O le faʻafeiloaiga o le mafaufau lea e mafai ona aʻafia, ma e le faigata le aveesea.

E le gata i lea, o vine mama e le taoto ile palapala, e mama ma e le pala mai lalo. O le togafiti lauiloa, o le slug foi ua le maua le avanoa e oʻo ai i le fua. Ae i lalo o le paʻu uliuli, i le susu ma le mafanafana o le eleele, o loʻo faʻaauauina pea le faʻaaogaina o meaola oona ma le malosi, e fesoasoani i le atinaʻeina o laau totō.

E mafai lava ona tuʻufaʻatasia ituaiga uma e lua o se paluga - ufiufi le palapala i se tapoleni mulching, ma ufiufi vao i luga o luga i luga ma le paʻepaʻe paepae.

O fuataga masani o le faʻamafaʻailoga talafeagai i totonu o fale tumaoti o ni taʻavale 1.6 pe 3.2 mita le lautele. Spunbond e faʻatinoina e le mita, o lona uiga, e le faigata ona faʻatatau ma maua le aofaʻi manaʻomia.

O lau togalaau o se sami o vitamini. Faitau uma e uiga i mea aoga o le pi.

Matou te faia ni pusa mo le tuuina atu o matou lava lima: //rusfermer.net/postrojki/sadovye-postrojki/dekorativnye-sooruzheniya/tehnologiya-vozvedeniya-navesa-iz-polikarbonata-svoimi-rukami.html

Tuputupu le seleselega i lalo o le faʻafefiloi

O le mea muamua lava e manaʻomia, o le faʻamalamalama manino lea o le togalaau faʻatoʻaga na faʻatulagaina mo le tupuina o le strawberries. O lenei laau e fiafia i le malamalama, ma o le itiiti ifo ma le afa aso e tatau ona susulu le saite i le susulu o le la. E le ogatasi le seleselega ma le suavai - o le palapala i lalo o le eleele e le tatau ona fafasi.

O le 'upega tafailagi' oloʻo maeʻaeʻa uma, faʻasaʻoloto mai rhizomes tuai, maʻa, ona tanumia ma tanumia lelei.

O le ufiufi o le laufanua ma le mulch spunbond, o maʻa poʻo paʻu uamea ua saunia - e mafai ona latou lolomiina pito o le mea i le taimi o le fola, ona tuʻu lea o le ala. E tatau ona faia se fuainumera talafeagai o faʻamau uʻamea e faʻapipiʻi ai i le eleele. Ina ia umi le umi o le ie, e mafai ona e tipiina ni fasi laupapa ile tipi mai luga o le linoleum tuai i luga o staples.

O loʻo faʻatumuina le nofoaga faʻatulagaina i le faʻamafaʻetoʻaina i le tele o le manaʻomia. Afai ei ai se manaʻoga e faʻaaoga le tele o toso, o le sola i le va oi latou e tatau ona le itiiti ifo ma le 20 simita.

O pito o vavave mo le amataga e tumau i maʻa, ona faʻapipiʻi lea i luga o le eleele i fasi uʻamea. E sili atu, ia eli se tamai tootoo faataamilo i le nofoaga, i le mea e faʻaitiitia ai le pito o le faʻamalosi ma sosolo saogalemu i le eleele.

A maeʻa le tuʻuina o le fanua, faʻaauau le faʻaogaina o moega i le lumanai. O le mea aupito sili ona lelei o le totoina o vine i laina e lua laina. I le va o laina, o le mamao e 40 centimita, ma i le va o vao i le laina e 25.

I le va o laina mo le faigofie o le fuaitau e tuua ai se mamao e 60 centimita. O laufanua o fanua e faailogaina i luga o tapoleni ma le penisina.

I nofoaga iloga, o le faʻaogaina o le faʻasolosolo e tusa ma le 10 x 10 senitimita e faia i se maʻila malosi. Faʻaiʻuina tulimanu o le a liliu i totonu.

Faatasi ai ma le fesoasoani a se tamaʻi vaiti, e faia ai ni togavao mo le totoina o vao. E leai se mea e manaʻomia ai le loloto o le vaomatua - e tatau ona faʻafefeteina lona laupepa i le eleele.

O le loloto o le lua o le a faʻalagolago i le ituaiga o laau totō - aʻafia o aʻafiaga o laau totō poʻo vao e ola i ipu, faʻatasi ai ma se ufiufi o le eleele i aʻa.

A uma ona toto se togavao e susu i lalo o le aʻa o se togalaau e mafai ona susu. E mafai ona e fesuiaiga i le masani masani ile faʻavaivai ile 2-3 aso.

E lelei pe afai o le moega ua faʻapipiʻiina i ala - e le manaʻomia le savali i luga o le faʻalavelave. E mafai ona faia mai papa taʻavale poʻo paʻu paʻu.

E fautuaina foi i latou e faia ni auala o vaovao poo vaomago - o le galo i le susu, o le a latou taofiofia le tapoleni i luga o le fogaeleele. E lelei, pe a fai o le a avea ma auala e tapuni ai sooga o le mea.

O le tausia o le totoina o le strawberries e le aoga - masani ai vai inu e aunoa ma le suavai, seleseleina, faamamaina mai laulaau mamago ma le gaosiga o mustaches, lea, faafetai i le fiber, e le aʻa.

E masani lava, pei o tulaga masani, e mafai ona fafaga faʻamaʻi faʻasaina poʻo ni mea faʻapitoa mo strawberries e faʻatau atu i faleoloa.

Afai e fuafua e faʻaoga se ufiufi, ona mafai lea ona tuʻu tuusao i luga o le vao, faʻamautinoa e faigofie ona faʻalauteleina e faʻatino galuega talafeagai. E mafai ona e seti le arc, ona sosoo ai lea ma ni nai minute e mafai ai e le moega ona liliu i totonu o se falesa.

O le ufiufi o le agrofibre e mafai ona ufiufi ai le vaega ao leʻi amata le tau malulu, ma tuʻu ai mo le taumalulu atoa. O lenei mea o le a faia ai se puipuiga faaopoopo mo vao, aemaise lava i le vaitau o le kiona, ma o le a mautinoa ai le vevela muamua o le eleele ma le amataga o le tautotogo.

O le Rosehip o loʻo i ai se tele o vitamini C. Faitau pe faapefea ona mago le rose.

Āiga o le totoina o vine i lau togalaau: //rusfermer.net/sad/yagodnyj-sad/posadka-yagod/ezhevika-razmnozhenie-posadka-uhod-poleznye-svojstva.html