Fualaau aina

Fuga kuka ma faatonuga mo le faʻaaogaina o fatu o tamato ma pepa ma le fefete

O le faʻateleina, o faifaatoaga faʻapitoa o loʻo fafagaina fatu o tamato ma pepa ma le fefete.

E taua i le tele o microelements, o le fefete o loʻo i ai se aafiaga lelei i luga o laau totō, faʻateleina lo latou puipuiga.

O le autu o le tusiga o aso nei o le faʻamaina o tomato ma fatu pepa ma togafitiga faʻataʻitaʻi: fefete, fua, manu felelei.

Yeast Fertilizer Action

O le fefete e mafua mai i aʻafiaga o siama masani, e faʻavae i luga o fugalaau faapitoa maualuga i le mea oona, proteins ma amino acids. O le vavao o le fefete mo le pepa e i ai sona aafiaga lelei ile:

  • fatuina le tumau i lalo o tulaga leaga i tulaga maualalo maualalo;
  • totoina o fatu ma lona tele vegetative;
  • aʻafiaga aʻa;
  • toto faʻamaʻi ma faʻatumu i vitamini taua.

O nei suiga lelei uma e mafua ona o le toe faatulagaina o le palapala pe a uma le fafagaina o fualaau o le fefete i le fefete. O le faavae o le oloa e siama leʻolea e gaosia ma le malosi i tulaga mafanafana lelei, faʻatautaia mea faʻale-elemene i le aganuu.

O le taunuuga e fuluʻi ma le faʻamalosia o le gaʻo, faʻapea foʻi ma se faʻaleleia atili o le faʻaleleia o le palapala ona o le atinaʻeina o meaola o le eleele e faʻaleleia ai le fausiaina.

O le le lelei o le fafagaina o le faʻafefete o le fefete, o le faʻalavelave lea o le paluga i le faʻagasologa o le faʻamalosi. O lenei faafitauli e foia e ala i le faailoaina o le afaina o le lefulefu o laupapa, lea e gaosia ma ogatasi ma le fefete.

FAʻATASI! O le lelei o le suauu mo le fefete e mafanafana, o le mea lea, o fualaau faila o le pepa e tatau ona faia i na o le vevela o le tau.

Ona o le faʻatamaoaigaina o le palapala, totoina o laau lelei le togiinama fetuutuunaiga e faia i nofoaga tatala.

E manaʻomia le lafasi faʻaalu i ni nai aso talu ona faʻauluinalea o le a faʻaleleia ai le tuputupu aʻe o faʻatoʻaga ma aʻafiaga aʻa Ina ia maua se taunuʻuga mautinoa, e tatau ona fafaga e tusa ai ma tulafono uma.

Lafumanu fufulu faʻatonuga

O le lalaga muamua o le fefete o fualaau o le pepa e faʻaaogaina i le 5-7 aso talu ona faʻauluina i se nofoaga tumau i totonu o se fale lauʻeleʻele poʻo se fanua avanoa.

E taua le faʻatali mo se fatu lelei e tupu.. O le faʻaleleia o le eleele i le faʻamalosiina o le fefete e faʻaosoina ai le tuputupu aʻe o faʻatoʻaga ma mafai ai ei latou ona fetuunai i se nofoaga fou.

O le fafagaina faalua ua uma ona faia aʻo lei fuga le pepa, ina ia mafai ai ona suamalie fua o le lumanai ma vitamin manaomia. O le fua mo le faʻamaʻi, lea sa faʻaaogaina mo le uluai fafaga, e le mafai ona suia.

E taua le faʻasaoina o le tuufaatasiga tonu o mea na faʻaaoga muamua.i le taimi lava e tasi, suia le aofaiga o le paluga o loʻo faʻaaogaina i lalo o le aʻa. Mo le muamua muamua o laau toto, o le 0.5 lita o le fofō fofo ua lava, o le lona lua o le a manaʻomia e tusa ma le 2 lita.

FAʻATASI! Saunia o fugalaʻau mo tipu E le fautuaina le faʻafefiloi o le fefete ma fusi manu poʻo manulele manu. - Muamua o le a faʻaitiitia le aoga o le mea faigaluega.

Mo fualaau o pepa, o nei auala e lua i le vaitau e lava lea e maua ai ni mea lelei. E mafai foi ona maua se aafiaga talitutusa pe afai o le pia e faamaluluina e le pepa, ae peitai, o le fesuisuiai ma le falaoa a le fai meaʻai e sili atu le tamaoaiga.

Sauniuniga Fafano Iva

Ina ia saunia se fuālaʻau lelei o le fefete, o le a faʻaalu sina taimi ma se vaega itiiti ole mea. O le tuufaatasiga e mafai ona aofia ai mea uma mago ma ola.

Afai e le o latalata mai lenei mea, e mafai ona e suia i falaoa, falaoa falaoa poʻo isi falaoamata oloa, faatasi ai ma le fesoasoani o le ae maua ai se mea lelei.

O le fua masani mo le fofo faʻafefete e aofia ai 1 kilokalama o le fefete ola ma le 5 lita o vai. A maeʻa le faʻaaogaina o le elemene i totonu o le vai, e le mafai ona faʻaaogaina le meafaigaluega i se foliga faʻapitoa, e tatau ona toe faʻavaivai i le vai ile fua ile 1 i le 10.

Afai e talafeagai o le fefete faʻamago, ona 10 f o le a faʻafefeteina i le 10 lita o le vai faatasi ai ma le faʻaopoopoga o lua laulau punetini o suka. A maeʻa sauniuniga, e tatau ona folasia le vaifofo mo sina taimi, ona tatau ai lea ona faʻafefe i le vai ile fua ile 1 i le 5.

Vaʻaia le faʻaleleia o le tuputupu aʻe ma le atinaʻeina o pepa, se fofo vailaʻau faʻafefeteina, mo le gaosia o le afa afa ipu suka ma le 100 g o le fefete ua faʻasaʻa i le 3 lita o le vai.

E tatau ona ufiufi i luga o se ie ma faʻamavae mo le 5-7 aso, pe a maeʻa ona faʻafefeteina le oloa i le vai i le fua o le 1 ipu i le 10 lita. Totoga - lita i laau taʻitasi.

FAʻATASI! E le fautuaina le faateleina o le tui ma ia aafia i le fafagaina o fualaau o pepa. E ono afaina ai le fua o le gaosiga.

E tele lava taimi e teu ai togalaau i se fua mo le faʻafefeteina o le fefete ma le moa ma le fafie. Mo lana sauniuniga o le a e manaʻomia:

  1. 10 g lefimi malogo;
  2. 10 lita o vai;
  3. 5 sipuni tele o le suka;
  4. 0.5 lita o fafie laupapa;
  5. 0.5 l o paʻu manu.

O le faʻafefiloi, lea e alu i fafo, e le mafai ona faʻaaogaina i se pepa faʻapitoa.. E tatau ona faʻafefe i le vai ile fua ole 1 i le 10.

E tatau ona faʻafeinu le pepa i le mea na maua mai ma le faʻaeteete, e aunoa ma le sasaaina i lalo o le aʻa. Talu ai i le tuufaatasiga o paʻu o manulele, o le a lava le susu i le eleele faataamilo i le laau.

Sauniuniga o fofo faʻafefete masani

I le faaopoopo atu i fofo e faavae i luga o le fefete ua saunia, e mafai ona faʻaaogaina le uʻamea e faʻamalosia ai le palapala. I lalo o lenei faagasologa, o le vave le atinaeina o siama leicularular, lea e matua faaosofia ai laau toto, ua avea.

FAʻATASI! E sili atu nai lo isi mo le faʻatamaoaigaina o le eleele e faʻaaoga ai le fefete mai le saito, faʻasologa o moli ma le faʻafefete o le fefete a le fai meaʻai.

Mo le faia o se mea vevela e faia mai le saito, e tatau ona susu le mutia ma faʻatali e tusa o se aso mo latou germination. O le Wheatgrass e tatau ona nutimomoia i se mashy state, latou te faaopoopoina 2 lodges of sugar and 2 tablespoons of flour.

O le mea e tupu mai ai ua fautuaina e muamua tuʻu ile vevela vevela mo le 25 minute, ona tuʻu lea o le vevela mo le aso i le vevela seia oʻo ina iai ni faailo o le faʻamalosi. Fofo Faʻailo i le 10 L vai aʻo leʻi faʻaaogaina..

O le falaoa falaoa o le fefete, lea e saunia mai falaoa falaoa, pusa o le fefete, susu susu, se ipu fafie ma le lole lole, e sili ona lauiloa i le au fai togalaau.

O mea uma e tuʻuina i totonu o se pusa 10 l, e tumu i le vevela vai ma auina atu mo le vaiaso e faʻamafanafana mo le faʻamalosi.

E aofia ai le:

  1. fuga mamago pe fou (1 ipu);
  2. falaoamata (4 tbsp);
  3. suka (2 sipuni);
  4. pateta (2 fasi vaega).

E taofi pusa mo le itula, mulimuli ane e tatau ona faʻafefe le paluga, faʻafefiloi ma le falaoamata ma le suka ma tuu i le vevela mo le 2 aso.

A maeʻa lena, e 2 pateta pateta e faaopoopo i le faʻafefiloi ma teuina mo se isi aso. Mo le faʻamafanafanaina o fasi pepa o le pepa, e faʻaaogaina le kulimi vavalalata i se ipu tioata i le 10 lita o le vai.

Fertilizers faʻatasi ai ma se mea faʻafefete ma fofo faʻamalolo e ola olaola olaola. O taunuuga o le fafagaina o le fefete o le malo o le a matauina pe a mavae ni nai aso. O le vao o le a ola tele, ma o lau o laau o le a avea ma mea malie ma malolosi.

FESOASOANI! Aoao e uiga i metotia eseese o le totoina o pepa: i totonu o pusa lapisi po o ni meaʻai, i luga o le eleele ma e aunoa ma le faapipiiina, ma e oʻo lava i luga o pepa fale. Aoao le togafiti togafiti o le totoina i le galu, faapea foi ma mea e ono afaina ai au laau i faamaʻi ma meaola faalafua?

Mea aoga

Faitau isi tala e uiga i le totoina o pepa:

  • Tatau lelei le gaosia o fatu ma pe tatau ona salu i latou ao le i totoina?
  • E faʻapefea ona tuputupu aʻe pe pe aisa, peli, oona pe suamalie i le fale?
  • O le a le faʻatupulaia o le faʻaleleia ma le faʻaaogaina?
  • O mafuaaga autu e feteenai ai laulaau i laʻau, e paʻu i lalo laau pe toso ese i fafo, ma pe aisea foi e mate ai pupu?
  • Tuutuuga o totoga i itulagi o Rusia aemaise lava le galueaiina o le Urals, i Siberia ma le eria Moscow.
  • Aoao tulafono o le totoina o Bulgarian ma vevela pepa, faapea foi ma le suamalie malie?