Fualaau aina

Aloaia Pet o Faatoaga - Tomato Grade Pink Cheeks

E ui lava o le taamilosaga Kerisimasi Tomato o se ituaiga fou o tamato, ua mafai ona maua le faʻaaloalogia mo le tele o tagata fai togalaau. O le tofo o ona fua tele laʻau o le a le tuua ai se tasi e le fiafia. Aisea na ia fiafia ai i le toatele? Aua e tele naua uiga lelei.

I la tatou tusiga o le a e le gata o se faʻamatalaga atoa ma auiliiliga o le ituaiga, ae ia iloa foi ona uiga ma mea e gaosia ai.

Tomato Pink alafau: faʻamatalaga o le ituaiga

Igoa tulagaPink cheeks
Faamatalaga lauteleVaitaimi o le vaitau fuafuaina
FaʻatonuRusia
Toto108-115 aso
PepaFaataamilosaga
LanuPink ma le ulaula
O le mamafa o fuamato200-350 kalama
TalosagaUma
Tuʻu atu ituaiga5.5 kilokalama i sikuea mita
Vaega o le tuputupu aeFaʻasalalau Agrotechnika
Faʻafitauli faʻamaʻiTetee i faʻamaʻi tetele

Tomato Pink cheeks o se ituaiga tele vave, talu mai le taimi o le totoina o fatu i le fua mulimuli o ona fua, e masani lava ona ave mai le 108 i le 115 aso. O le maualuga o laau toto o nei tamato e mai i le 70 i le 90 senitimita, ae a oʻo ina ola aʻe i totonu o se lauʻeleʻele, e mafai ona latou ausia le 1.5 mita. E le o tulaga faatonuina.

O lenei ituaiga e le o se paʻu ma e le tutusa foi le hybrids F1. E mafai ona tupu i totonu o greenhouses ma fale ata, ma i totonu ole eleele puipuia. O le tomati piniki piniki e faʻaalia i le tele o teteʻe i Alternaria, Fusarium, ma le Verticillium.

O lenei ituaiga tomato o loʻo faʻamatalaina i fua lapopoa, mafolafola, o loʻo i ai se lanu lanu piniki-lanu enaena pe a uma ona matua. Mo fualaau e le o fuaina, o loʻo faʻaalia i se lanu meamata ma se lanu pogisa i tala ane o le au. O le pulumu e masani lava ona maua mai i le tolu i le lima fua. O le mamafa o nei tamato e mai le 200 i le 350 kalama. O fua e eseese i le tele-room ma le avefeʻau o mea vevela.

O a latou pulupulu tino e lelei tele lona tofo. O nei tamato e lelei le felaʻuaiga ma e talafeagai mo le teuina o taimi uumi.

Faatusatusa le mamafa o fualaau 'aina faʻatasi ma isi e mafai ona i totonu o le laulau i lalo:

Igoa tulagaFua o le fua
Pink cheeks200-350 kalama
Yellowiant giant400 kalama
Loto Le Mafaamatalaina600-800 kalama
Orange Orange280 kalama
Faʻasao vao300-350 fua
Manoa manaia160-210 kalama
Ata90-300 grams
Newbie pink120-200 grams
Cosmonaut Volkov550-800 kalama
Grandee300-400

Uiga

Tomato Pink alafau na fafagaina e le au Farani i le seneturi 21. Tomato Pink alafau e talafeagai mo le ola i itu uma o le Rusia, faapea foi Iukureini ma Moldova. I le auala e faʻaaoga ai tamato, o lanu piniki e lautele, aua e lelei mo le sauniaina o fuamoa fuamoa fou ma mo le taina. O lenei ituaiga o loʻo i ai se fua maualuluga ma fua. Faatasi ai ma le mita e tasi o le totoina, e mafai ona e maua le 5.5 pauna o fua.

E mafai ona faʻatusatusa le fua o se ituaiga ma isi i le laulau:

Igoa tulagaTuuina atu
Pink cheeks5.5 kilokalama mai se togavao
Fleshy matagofie10-14 kg i sikuea mita
Totogi4-5 kg ​​mai se togavao
Marissa20-24 kilokalama i sikuea mita
Petrusha gardener11-14 kg i sikuea mita
Katyusha17-20 kg i sikuea mita
Uluaʻi amataga18-20 kg i sikuea mita
Pink meli6 kg mai le vao
Nikola8 kg i sikuea mita
Persimone4-5 kg ​​mai se togavao

Tomato Pink alafau ei ai mea lelei nei:

  • Tele-faʻalelei i le tuʻufaʻatasiga faʻatasi ai ma le faʻamuamua.
  • Meaʻai maualuga ma le tofo o fua.
  • Le mafai ona faʻaaogaina o fua ma la latou tausiga lelei.
  • Maualuga maualuga.
  • Tauvaga i le faʻaaogaina o fua.
  • Faʻafitauli i faʻamaʻi.

O lenei ituaiga tomato e leai ni mea e sili ona taua.

Vaega o le tuputupu ae

O le mea muamua lava i luga o laau toto Tomato Pink e masani lava ona faia i luga aʻe o le ono-valu laulaau, ma le isi - e ala i le tasi pe lua lau, ae mafai foi ona tu saʻo i tua o le isi. O lenei ituaiga o loʻo faʻaalia i le ogatasi o fua o fualaau aina ma luga o le laau, e tusa lava po o le a le vaitau. E mafua mai i aganuu vevela.

O le totoina o fatu i luga o fatu laau e amata mai i le aso 1 o Mati i le aso 10 Mati. Mo lenei mafuaʻaga, ua tumu ipu i le paluga kulimi, o lona tele e 10 i le 10 centimita. A o le totoina i le laufanua, e tatau ona i totonu o ipu mai le 55 i le 60 aso. A o faagasolo lenei vaitau, e tatau ona fafaga faalua pe tolu taimi. O le taimi lava e tasi pe lua laulaau atoa e aliali mai i luga o fualaau aina, o loʻo galu.

O le tafuʻe i nofoaga tatala e tupu i le lua tausaga o Me. I le vaiaso talu ai, e manaʻomia ona faʻamalosi fatu laau. Mo le totoina e tatau ona filifili se nofoaga lanu, saogalemu malu mai matagi malulu. O le mea aupito sili ona lelei, o nei laau toto o le a lagona i totonu o eleele mama. O le mamao i le va o laau ma le va o laina e tatau ona 50 kupimita. Afai e te manaʻo e maua vave se seleselega, e tatau ona e totoina laau i luga o le togalaau i le amataga o Me ma ufiufi i latou i se ata vevela ao leʻi amataina le mafanafana.

E i ai le tele o auala e totoina ai totogo totogo. Matou te ofoina atu ia te oe se faasologa o tusiga pe faapefea ona faia lenei mea:

  • i le feoai;
  • i aʻa e lua;
  • i totonu o fualaau mama;
  • leai ni togi;
  • luga o tekinolosi a Saina;
  • i fagu;
  • i totonu o pusa paʻu;
  • e leai se fanua.

O galuega autu mo le tausiga o nei tamato e masani ona faʻasusu, veleina ma faʻamalo le palapala, faʻapitoa foi ma le faʻamaʻiina o faʻamalaʻau. O nei tamato e mafai ona tupu faʻatasi ma le leai foi o se pusi.

Faitau foi tala taua e uiga i le totoina o tamato i totonu o le togalaau: pe faapefea ona lelei le nonoaina ma le mulching?

E faʻapefea ona fausia se fale lanu-mumu mo fualaau ma faʻaaoga tagata e faʻaleleia le tuputupu ae?

Maʻi ma faʻamaʻi

O nei tamato e seasea ona mafatia mai faʻamaʻi, ma sauniuniga faapitoa mo insecticidal o le a fesoasoani e puipuia faʻamaʻi mai le osofaia o lau togalaau.

Tausiga lelei o au tamato O alalaiti Pink o le a maua ai ia te oe se fualaʻau mauoa ma le mautu o tomato tulaga ese e mafai ona e faaaogaina uma mo le faatauina atu ma mo le taumafa patino.

E mafai ona e suʻe pe faʻapefea ona aoina lau lava ituaiga lanu piniki mai le vitio o loʻo i lalo.

E mafai ona e faamasani ma isi ituaiga o tamato e faaaoga ai le laulau:

Sili atuLaititi vaveFaʻamaʻaʻa
AlphaTupu o tagata siliPalemia
Le vavega o le kinamonaSupermodelFualaʻau
LabradorBudenovkaYusupovskiy
BullfinchTuʻu limaRocket
SolerossoDankoDigomandra
Uluaʻi amatagaTupu PenguinRocket
AlenkaEmerald AppleF1 snowfall