Fualaau aina

Fualaau suamalie matago mo fualaʻau ma piko - faʻamatalaga ma uiga o le ituaiga tumato "Eagle Beak"

Eagle Beak o se mea manaia ma le masani ai ituaiga tamato. O loʻo i ai se fua maualuga, ae le o le tosoina e uiga i tausiga.

I luga o le maualuga ma le malosi o laau e sili ona suamalie ma suamalie o foliga matagofie o le fagu, e lelei uma i salati ma le salting.

O se auiliiliga auiliili o lenei ituaiga e mafai ona maua i la tatou tusiga. Matou te faʻafeiloaia foʻi oe i ona uiga, faʻalauiloaina o mea ma isi mea taua.

Tomato "Eagle beak": faʻamatalaga o le ituaiga

Igoa tulagaEagle le gutu
Faamatalaga lauteleVaitausaga i le vaeluaga o le vaitau
FaʻatonuRusia
Toto100-110 aso
PepaFaʻatasi ma le lima ma le lima mafolafola
LanuRed
Faatatauga o fuamati amata200-800 kalama
TalosagaUma
Tuʻu atu ituaigae oo atu i le 8 kilokalama mai se togavao
Vaega o le tuputupu aeFaʻasalalau Agrotechnika
Faʻafitauli faʻamaʻiFaʻamaʻi faʻamaʻi

O le fuataga o filifiliga a Rusia e faʻatatau mo le galueaina i totonu o se laufanua avanoa, ata vevela ma greenhouses. O fua o le seleseleina ua lelei ona teuina ma feaveaia.

O le gutu o Eagle o se ituaiga o fuamato matua-matutua ua matutua. O le togavao e faʻapitoa le maualuga, 1.2-1.5 mita le maualuga. Mo le manuia o le atinaʻe ma le lelei o fualaau aina, faia ma nonoa. Toto lelei lelei, e mafai ona e aoina mai i le 8 kilokalama tomato mai le tasi togavao.

Igoa tulagaTuuina atu
Eagle le gutue oo atu i le 8 kilokalama mai se togavao
Bobcat4-6 kg mai se togavao
Rocket6.5 kilokalama i sikuea mita
Rusia tele7-8 kilokalama i sikuea mita
Palemia6-9 kg i sikuea mita
Tupu o tupu5 kilokalama mai se togavao
Stolypin8-9 kg i sikuea mita
Tausi umi4-6 kg mai se togavao
Lanu uliuli6 kg mai le vao
Tinamatua o le Meaalofa6 kilokalama i sikuea mita
Buina9 kg mai se togavao
Faitau foi i luga o la matou upega tafaʻilagi: E faʻapefea ona totoina tomato suamalie i le tausaga atoa i greenhouses? E faʻapefea ona maua se seleselega tele i le avanoa?

O a ituaiga o tamato o loʻo iai faʻamaʻi faʻamaʻi ma maualuga le gauaʻi? E faʻapefea ona tausia uluaʻi ituaiga?

Uiga

Faatasi ai ma mea taua o le eseesega:

  • lelei tele;
  • maualuga le tofo o fua;
  • fua matagofie o foliga le masani;
  • tetee atu i faamaʻi tetele.

O mea le lelei e laiti. O pasi e le maualuga tele, ae mamana ma felavasaʻi, e manaʻomia ona fusifusia ma faʻasolosolo. O loʻo totogia le laau i le taua o le eleele, e fiafia i le faʻateleina o le fafagaina ma fafagaina e le aunoa.

Uiga o tomato "Eagle beak":

  • O fua e tele, e oo lava i le mamafa o kopi a le tagata lava ia e oʻo i le 800 g.
  • I le laasaga muamua o le fuaina o tamato e sili atu, o le mulimuli mai, 200-400 g.
  • O le tino e le masani ai coracoid faʻatasi ma se tipima lima ma le pito i lalo e tatau ona gauai.
  • O le aano o se mea manogi, paʻu, ma maualalo.
  • O meaai e tumu, suamalie.
  • O le pupula lanu manogi e puipuia ai fua mai le taʻavale.

E faʻatusatusa le mamafa o fualaau aina ma isi ituaiga:

Igoa tulagaFua o le fua
Eagle le gutu200-800 kalama
Peter le Sili30-250 kalama
Crystal30-140 kalama
Pink flamingo150-450 kalama
O le baron150-200 kalama
Tsar Peter130 kalama
Tanya150-170 fua
Alpatieva 905A60 kalama
Lyalafa130-160 fua
Demidov80-120 kalama
Leai se meae oo atu i le 1000 kene

O le ituaiga o mea uma, tamato e talafeagai mo le taumafa fou, sauniuniga o salakeke, ipu vevela, soupisi, sua. O fua e le lelei le lelei e lelei mo le faʻamaina., suamalie suamalie po o fualaau aina e sili ona manaia i faletupe.

Ata

Matou te valaauliaina oe ia faamasani oe lava ia i le fatuga o le Eagle Beak eseese i luga o mea nei:

Vaega o le tuputupu ae

O fatu e totoina i fualaau aina ia Mati po o le amataga o Aperila. E manaʻomia e Tomatoes se eleele lafulemu lelei e aofia ai le faʻafefiloi o le togalaau ma le humus.

Faitau atili e uiga i le palapala mo laau toto ma mo tagata totō matutua i greenhouses. Matou te taʻu atu ia te oe ituaiga o eleele mo tamato, pe faapefea ona saunia lau eleele lelei ma pe faʻapefea ona saunia le eleele i totonu o le kiona i le tautotogo mo le totoina.

Mo le sili atu o le tau o meaʻai, superphosphate poʻo le pefu laupapa e faaopoopo i le paluga. Ua susunuina fatu mo le 10-12 itula i le faatupuina o le tuputupu ae.. O le totoina ma le loloto o le 2 cm, ua tapunia le koneteina ma se ata tifaga ma tuu i le vevela. A maeʻa ona faʻaalia le malosi o le siama faʻaalia i le malamalama susulu.

I le laasaga o le laasaga o le 2 laʻau moni, o loʻo totoina ai laau toto i ipu eseese. O le faʻasao e faʻalelei, sei vagana ai vai mafanafana. I le taimi lava e maeʻa ai, e fautuaina ai le faʻamaʻiina o se faʻamaʻi vai. O le isi fafagaina o loʻo faʻatinoina ao leʻi tuʻuina atu fatu i se nofoaga tumau.

Totoina i lalo o se ata tifaga po o se kiona e mafai i le afa muamua o Me; o laau toto ua totoina i le laufanua lata ane i le amataga o Iuni. O le palapala e tatau ona mafanafana atoatoa. A o leʻi totoina, e faʻamalo le palapala, fuluula ma fugalaʻau paʻu i totonu o vaieli taʻitasi (leai se sili atu i le 1 tbsp. E le faʻamafiafiaina laufanua i le sikuea 1. m nofoaga e le silia le 3 laau.

Faʻaleleia tele, ae le masani (1 taimi i le 6-7 aso). I le vaitau, e manaʻomia ona fafagaina e le laau 3-4 taimi. E fautuaina le suia i le va o mea faʻalepole ma mea faʻapitoa faʻamaʻi faʻamalosi faʻatasi ma le tele o le potassium ma le maika. A maeʻa le fuʻa, e faʻamalo mea faaopoopo o meaʻai, e mafai ona faʻagesegese le faʻavae o ovaries. Laʻau faʻapipiʻi i le 1 poʻo le 2 sipuni, aveeseina o fanau laiti ma laʻau pito i lalo.

Pests ma faʻamaʻi

O le vailaʻau e teteʻe i faʻamaʻi autu: tuai moli, fusarium, mosaic tapaa.

Ina ia mautinoa atoatoa le tulaueleele, e tatau ona e faia ni puipuiga. O le eleele mo laau toto e lafoina i totonu ole ogaumu; aʻo le i totoina i totonu o le kiona, o le eleele ua faamaligiina i se vevela vevela o le pasela e masani ai.

Mo le puipuia o faʻamaʻi faʻamaʻi, o laulau e masani ona suʻaina i le phytosporin poʻo isi mea e le o aʻafiaga-oona. O le a fesoasoani ma vaʻaia le kulimi piniki o le potassium. Faatasi ai ma le taufaamatau o le tuai o le paʻu, o loo totoina laau i ni apamemea e aofia ai le uʻamea.

E le mafai ona e faʻaaogaina iniseti ole falemaʻi poʻo ni togafitiga faʻamaonia faʻapitoa: vai fasimoli, o se vaifofo o le palatini pati ma le ammonia, o le teuteu o le sipisi, le chamomile, celandine. Faʻaleleia pea o greenhouses ma le veleina e fautuaina.

E ala i le totoina o ni Eagle Beak i totonu o se fale kiona, fale laufanua, poʻo se fanua avanoa, e mafai e le fai togalaau ona fua i se seleselega lelei. Afai e manaʻomia, o fatu mo le isi togalaau e mafai ona aoina faʻapitoa.

Tuai amataTaeaga tuaiLaititi vave
Faatoaga PaluGoldfishUm Champion
AfaFaʻamanatu le fugalaauSultan
Red RedVavega o le maketiMiti lemu
Volgograd PinkDe barao blackNew Transnistria
ElenaDe Barao OrangeGiant Red
May RoseDe Barao RedTagata Rusia
Talofa siliMeli pelePullet