Fualaau aina

E manaia ma faigofie le totoina o laau toto eseese "Novice Pink"

I le taunuu mai o le tautotogo, o le fesili o le mea e toto i le dacha e sili atu ona aoga. E i ai fuamato eseese e talafeagai lelei mo le au fai togalaau ma tagata amataina. Mo se faʻataʻitaʻiga, "Pink pink Novice" - o se mea manaia ma taʻutaʻua i le va o faifaatoaga ma faifaatoaga.

O le ae aʻoaʻo atili e uiga i nei tamato mai a tatou tusiga. I totonu, ua matou saunia mo oe e le gata o se faʻamatalaga atoa o le ituaiga, ae o ona uiga ma uiga o le galueaina.

Novice Pink Tomato: faamatalaga eseese

"Novice Pink" na fafagaina i Iukureini e tagata tomai faapitoa i Ukrainia, na maua le resitalaina o le setete i Rusia o se ituaiga tutoatasi i le 2006. Talu mai lena taimi, ua maua ai le lauiloa i le au faifaatoaga ma faifaatoaga o loʻo totoina tomato i voluma tetele. O le laau e fuafua, stam. O le togavao e maualalo ifo ile 70-90 senitimita. E fautuaina mo le galueaina i totonu o greenhouses ma nofoaga tatala. O lenei ituaiga tomato e tetee i le tele o faʻamaʻi masani.

Tomato "Pink newcomer" e faatatau i ituaiga eseese, mai le totoina o fatu i fua muamua o le matutua o le varietal e tusa ma le 100-110 aso. O lenei tamato ua lauiloa mo ona fua.. Faʻatoʻa tausia lelei vao o tamato, ma i lalo o tulaga lelei o le siosiomaga, e mafai ona e maua se seleselega lelei, e oʻo i le 6-8 pauna i le sikuea mita. mita

Faatasi ai ma tulaga taua o le "Novice Rose" fai togalaau fai mai:

  • Maualuga maualuga.
  • Faʻafitauli i faʻamaʻi.
  • Maualuga fua o fua.
  • Le faʻaaogaina o tamato matua.

Faatasi ai ma foliga o le "Novice Rose" na faailogaina ai le mama o le mama o tamato, faapea foi ma le tetee atu i faamaʻi masani. Fualaau aina suamalie lelei ia gafatia le teuina ma le umi o taimi e teuina ai ma felauaiga i luga o mamao mamao. Faatasi ai ma mea sese, ua maitauina o se eseesega tele lenei, ma o le mea lea e oo lava i le ogatotonu e sili atu ona lelei le totoina i totonu o greenhouses, talu ai o le taumafanafana e mafai ona malulu.

Uiga

  • A maeʻa ona fua le fua o le fua, ona avea ai lea o ni piniki mumu po o le mumu.
  • Tomato e le tele, i le maualuga e oʻo i le 120-200 gm.
  • O le foliga e lapotopoto, e laʻititi ona faʻaloloa.
  • O le aofaʻi o le mea matagoʻa e 4-6%;
  • Taavaletisi 3-5.
  • Fualaau aina 'oloʻo faʻamaonia le teuina o se taimi umi.

O le faʻaaogaina o le seleselega, o se tasi lenei o mea lelei o lenei tamato. O lenei ituaiga tamato e talafeagai lelei mo sauniuniga o tapenapenaga fale. E lelei foi ma fou. E mafai ona faia tumato mai fua tele.

Ata

O ata o le ituaiga o "tomato Novice Pink" o le a vaaia i lalo:

Fautuaga mo le tuputupu ae

Afai o lenei meaola ua ola i luga o le eleele, o lona uiga o le itu i saute, Astrakhan, eria Krasnodar, North Caucasus ma isi e talafeagai mo lenei mea. Mo le tuputupu ae i totonu o greenhouses fale e talafeagai ai vaega o le ogatotonu ma isi itu i matu. Faʻapitoa o le fomu ae leiloloa.

E leai se togafitiga faʻapitoa faapitoa mo lenei tomato. E na o le tatau lava ona faia se fuaina, taina, ma le teuteuina o lala tele i se taimi talafeagai. Fafaga, manaʻomia le faʻasusu e aofia ai le maliola ma le maika. Vaʻaia vai, e pei o ituaiga masani, ae o le vevela e tatau ona sili ona faʻaeteete, e fiafia i le vevela.

Maʻi ma faʻamaʻi

O lenei vailaʻau e puipuia i le tele o faʻamaʻi. Ae aua nei galo e uiga i togafitiga puipuia. O le veleina vave o le palapala, faʻavaivai ma le vevela, fugalaʻau ma le pito i luga luga o le eleele o le a fesoasoani e aloese ai mai le tele o faʻafitauli. I totonu o greenhouses ma greenhouses, o le osofaʻiga autu o tamato o le lanumumu lanumumu, ma o lenei ituaiga e le o se faʻasalaga. O lana tauiviga ma le fualaau faasaina "Confidor".

I le matala o le eleele, o slugs ma miti o le apogaleveleve e masani ona ita. Faatasi ai ma lenei parasi, o le fofo aupito sili ona lelei o le faʻaogaina lea o se fasimoli e faʻaaogaina ai vaega o loʻo aʻafia ai le laau. O le a alu le slugs pe a aveese le eleele, ma ia mautinoa, faʻapipiʻi le vevela pepa i le palapala i le fua o le 1 sipuni i le sikuea mita. mita

O lenei ituaiga o mea lelei uma lava, ma gaioiga ma faʻamaʻi faʻamaʻi. Le manuia ma le manuia i le totoina o tamato. Lelei lelei ma totogi lelei!